Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon! - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 21:39   #4441
Justuus
Zakorzenienie

Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon!

To u nas właśnie odwrotnie.
Z mojej strony było mniej proszonych, a wygląda na to, że będzie więcej...
Sporo ludzi nas olało... widzę po TŻ że mu przykro, że kuzynostwo (które zresztą liczylismy że na stówę będą bo jakby inaczej) odmawia...
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:41   #4442
aga99792
Zakorzenienie

troche ze mnie zeszły emocje
idę próbowac zasnąć
dobranoc
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:02   #4443
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Hej !

Nie mam ostatnio czasu pisać ale staram się regularnie czytać

Kelpie masakra z tą kartą ja uwielbiam zdjęcia i byłabym mega zła !!!

Schmett gratki, to dobre wieści

Ania gratuluję mieszkanka !!!

Jutro miesiąc do ślubu! <3

Ja czuję instynkt macierzyński, bardzo chciałabym dziecko. Stałą prace mam jedynie nie mamy mieszkania... do lutego mieszkamy w wynajmowanym a później chcemy kupić swoje bo kompletnie nie opłaca nam się dalej wynajmować. I wtedy zaczniemy się starać o maluszka
Stary 2015-09-02, 22:06   #4444
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Teściowa ostatnio nam mówiła, że jakby nam się dziecko urodziło w Stanach, to będzie miało amerykańskie obywatelstwo (chyba na to liczy ) xDDD "Ale nie spieszcie się, nie nie" xD

Rany, ja tak samo. Jestem potwornie samolubna. Uwielbiam długo spać, sporo wypić, imprezować i mieć super figurę. xD Wszystko się skończy, jak zajdę w ciążę. :O Nadal się nie wyszalałam. xD

Ale z drugiej strony strasznie odczuwam instynkt macierzyński, lubię dzieci innych ludzi i wiem, że mój TŻ będzie genialnym ojcem. Aż mi go szkoda, że się marnuje.
o to to! tylko ja nawet instynktu nie mam!
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:09   #4445
Vivienne
... choć nie Westwood

Ja specjalnie kupiłam mieszkanie dwupokojowe, żeby mieć argument pod tytułem: nie mam warunków na dziecko. Póki co otoczenie przyjmuje, zobaczymy jak będzie, kiedy 30tka będzie się zbliżać :P

Dziś napisałam błagalnego maila do kamerzysty, niby pod pretekstem piosenek do teledysków, żeby się nade mną zlitował i szybciej mi film zrobił nie wytrzymam tego oczekiwania on i foto już na pewno mają mnie dosyc

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;52630768]o to to! tylko ja nawet instynktu nie mam! [/QUOTE]

U mnie to samo

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2015-09-02 o 22:10
Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:23   #4446
magda_mjt
Zakorzenienie

Vivienne, ale dwupokojowe to całkiem duże mieszkanie nie raz w takim to i wielodzietne rodziny mieszkają

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-09-02, 22:31   #4447
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Vivienne, ale dwupokojowe to całkiem duże mieszkanie nie raz w takim to i wielodzietne rodziny mieszkają

Nie uznaje ma byc salon, sypialnia dla rodzicow i pokoj dla (kazdego) dziecka.

Jestem wymagajaca w tym względzie, dlatego dziecko niet inni niech sobie mieszkaja jak chca, nawet w komorce pod schodami jak Harry Potter, ja mam miec osobna sypialnie i juz

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2015-09-02 o 22:32
Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-02, 23:09   #4448
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

Jestem wymagajaca w tym względzie, dlatego dziecko niet inni niech sobie mieszkaja jak chca, nawet w komorce pod schodami jak Harry Potter, ja mam miec osobna sypialnie i juz
Hahaha U mnie w domu dlatego były zawsze żarty pomiędzy nami , że jesteśmy patologiczną Rodziną, bo mamy 4 pokoje i jest nas 6! Rodzice wybudowali dom, każdy ma swój pokój, a jest i nawet biuro, a teraz są sami w domu i mają eee 7 pokoi.... :P jak łatwo wyjść z patologi!
Stary 2015-09-02, 23:36   #4449
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana
Wróciliśmy do domu właśnie i zaczeliśmy rozpakowywać bagaże. TŻ otworzył swoja walizkę, a tam torba z aparatem otwarta i z brzegu leży, a pakował ją głębiej. I w ogóle jakoś rzeczy porozwalane. Zaczeliśmy się przepakowywać i TŻ chciał zrzucić zdjęcia z karty z aparatu...a tam karty nie ma
Ktoś na lotnisku jak zdaliśmy bagaż grzebał w nim i ukradł kartę z aparatu. Już z kij z kartą ale tam były zdjęcia z naszej podróży poślubnej
o nie!! ( zapłakałabym sie.
ja zawsze mam ze sobą kompa i podczas wyjazdów zgrywam zdjecia i chociaz czesc wysyłam do rodizców czy cos

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
Kelpie to znaczy ze musicie powtórzyć podróż poślubną! Dziewczyny które mialy poprawiony jaka sukienkę mialyscie? Kolor
bede miec bezowo biała

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Wreszcie jest czym oddychać
Odebrałam w końcu mój nieszczęsny paszport
Wystarczy założyć sukienkę, żeby dostać "komplementy" do panów budowlańców i niektórych przechodniów

Czuję się też jak wyrodna matka, bo jedziemy dziś z Franią do weta, ma być minimum 12 godzin na czczo, a ona tak patrzy na mnie wielkimi ślepkami i biega za mną, gdy idę do kuchni, później przychodzi do pokoju i patrzy na puste miski...
Viva chyba pytałas : jestme w sibieniku (czy jakos tak, kompletnie nieprzygotowana tu przylecialam...)

a jak we wro? jak mam sie na powrót ubrac? bede po 22 ?

spaccc!!
normalnie szkolenie pt "party hard"

i sie opaliłam

i zaraz jest slub a ja czuje przerazenie pt "nie dociera do mnie ze to moje, nie mam spiny, a powinnam zasuwać jak motorek, chyba bede nieprzygotowana"

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

o to to!

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Schmett wspaniała wiadomość zazdroszczę
Stary 2015-09-02, 23:51   #4450
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Viva chyba pytałas : jestme w sibieniku (czy jakos tak, kompletnie nieprzygotowana tu przylecialam...)

a jak we wro? jak mam sie na powrót ubrac? bede po 22 ?
Szybenik Kilkanaście km od tego miasta mieliśmy pierwszy camping, ten wypasiony

Ja dziś chodziłam po mieście w tej samej sukience, co podczas 35 stopniowych upałów Z tą różnicą, że się już nie pociłam
Stary 2015-09-03, 00:11   #4451
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Mamy mieszkanko! jedziemy właśnie zamówić drzwi wejściowe do mieszkania
Gratulacje zazdroszczę )

Kelpie współczuję przygody z karta SD. ..napisanie z prośbą czy ktoś nie znalazł nie jest głupie ja bym próbowała.
Co do aparatu można go przewozić jako dodatek do podręcznego

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 00:25   #4452
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Ja gram w ruletkę z liniami lotniczymi.

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2015-09-05 o 06:40
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 05:00   #4453
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Królewna jeśli możecie sobie pozwolić na jeszcze droższe (gdyby nadal drożały) to możesz czekać. A może się uda kupić taniej.

Ja mogę mieć dziecko juz teraz. Ale musimy to dobrze zaplanować jeśli chodzi o pracę i umowę.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 05:31   #4454
ania9o
Zakorzenienie

Hej
Dziękuję za gratulacje
Wczoraj tyle spraw zalatwilismy aż w szoku jestem

A u Was temat dzieci widzę my juz podjęliśmy decyzję, że po mojej obronie zaczniemy się starać. Z racji tego, że moja praca mi się coraz mniej zaczyna podobać i ogólnie mecze się w niej to stwierdziłam, że nie mamy co czekać, przynajmniej wykorzystam to, że mam umowę o pracę, a M jest tego samego zdania także myślę, że w 2017 roku będzie nas już troje
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 06:03   #4455
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Dziś rano, godz 6 20 TŻ mnie budzi, tuli, cmoka itp. Pytam co jest? A on :znów jeden dzień mniej. Udając ze nie wiem pytam: do czego? On: no a co będzie w sobotę? Chcialam mu powiedzieć ze panieński, ale nie chcialam zabić tej atmosfery. Wiem ze mu o ślub chodzilo i... bylam w szoku, bo przez 3 lata nie uslyszalam/ widzialam by się cieszyl jakos szczegolnie z tego ze ślub bierzemy. Także jestem pod wrażeniem

Zamowilam księgę gości jako fotoksiazke, dziś spotkanie z zespolem.m. w sobotę panieński
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 06:03   #4456
aga99792
Zakorzenienie

Hej
2

i u mnie dziś pada
Stary 2015-09-03, 06:23   #4457
ania9o
Zakorzenienie

Ja juz w pracy. Głowa mi pęka. Chyba dzisiaj moje tempo będzie naprawdę zwolnione.

U Was 2 dni a u mnie dzisiaj miesiąc!
Znalazłam nowa makijazystke 80zl zapłacę za makijaż na paznokcie tez się do tej kosmetyczki zapisałam
Po walce z tesciowa dopielam swego i ciasta będę zamawiać a nie piec po rodzinie. Tesciowka niesamowicie urazona. O taksowkach im M wreszcie powiedział co myśli wiec na razie spokój.
W ogóle tyle się dzieje, chciałabym Wam wszystko napisać ale nie mam kiedy
Od przyszłego tygodnia zaczynamy remont, będą wstawiane okna, drzwi, kupiliśmy już panele podłogowe. Teraz musimy porozgladac się za płytkami, farbami i całym wyposażeniem mieszkania serio, głowa mnie od tego wszystkiego boli :
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 06:35   #4458
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Ania, idziecie jak burza!

Kruella, super! <3

Mnie tez moj maz (xD) wysciskal. Jego zawsze nachodzi, gdy najbardziej sie opieram. W nocy gdy juz spalam, potem rano, gdy musial wstac o 6:30. xD Mial dzis calodniowy wyjazd integracyjny, pisal mi slodkie smsy i wrocil taki steskniony, ze az sie smialam. xD
Haha, wlasnie znowu mi dal buziaka, jak obok mnie przechodzil. xD
Stary 2015-09-03, 07:15   #4459
winnie25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ja siedziałam wtedy wesolutka. AZ mi glupio było, że się tak śmieje i cieszę.
I dlaczego ma byc klapa? Nie będzie klapy, będzie piękny ślub.

Dzieci powiadacie... w teorii przede mną ostatni miesiąc antykoncepcji. Kwas foliowy jest, szczepienia są, badania są - możemy działać.
Ja mam już 28 lat więc do 30 tuż tuż. Co do dzieci to mam bardzo mieszane uczucia z jednej strony nigdy nie lubiłam ani małych ani dużych dzieci nie umiałam się z nimi bawić ani w ogóle wiedzieć czego w danym momencie chcą a widząc np gile z nosa albo to jak rodzice jedzą z dzieckiem z tej samej łyżki to normalnie zygac mi się chciało i nie mogłam na to patrzeć bleeeee(dalej nie mogę;p) Ale teraz z drugiej strony zaczyna mi się coś zmieniać dalej się bardzo boję ale czuję,że coraz bardziej chcę i że będę wtedy jakby spełniona czy nie wiem co Poza tym jak wspominam sobie moje relacje z mamą to aż marzę o córce:P Na szczęście mój H. jest bardzo spokojny zawsze i nie przejmuje się na zapas ( w przeciwieństwie do mnie:P) Nie planujemy totalnie, że w tym czy w tym miesiącu po prostu co będzie to będzie, też kupiłam kwas foliowy i mam zamiar zacząć brać za jakieś dwa tygodnie:P a antykoncepcji hormonalnej nigdy nie stosowałam więc może się okazać że szybko pójdzie haha:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 07:33   #4460
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja mam już 30 lat.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 07:35   #4461
asia1905
Zakorzenienie

Cześć obecnie chyba po ślubie mam mniej czasu niż przed. Najpierw sesja, późnej weekendowy wyjazd na Półwysep, a teraz szara rzeczywistość czyli praca i ogarnianie zaległych spraw.
Trochę nadrabialam wieczorami wiec jestem na bieżąco. Temat dzieci widzę na tapecie, my pewnie jak będziemy mieszkać na swoim to o tym pomyślimy czyli jeszcze z 2-3 lata. Chociaż ja gdyby nie rozsadkowe myślenie to już mogłaby się starać. Oboje mamy silne instynkty.

12 będziemy już mieli zdjecia od fotografa, a za 3-4 tygodnie film. Postaram się w weekend napisać relację
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 07:42   #4462
Kinia_m
Rozeznanie

Witam się z rana podczytuje was ale nie mam czasu aby troszeczkę z wami popisac...
Dzisiaj 12 h w pracy więc pewnie odezwę się dopiero jutro
Z rzeczy załatwionych to kupiliśmy cały stroj dla naszego synka , próbna fryzura i makijaż
Kinia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 08:33   #4463
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Dzięki Kimitri! Dzwoniłam, ale ten też się nie udało.

Super!
U Nas po ostatniej awanturze marzec 2016 to projekt dzidzia...boję się, ale dorastam do tej myśli.
Magic a próbowałaś na Białołęce? Np. GoldenMed albo w Forcie Piontek? Mój M.tam kiedyś chodził do sportowego..

A co do projekt dzidzia to wczoraj mieliśmy o to spięcie przed pracą. Aż mi się oczy zaszkliły jak wychodziłam

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;52626253]Czemu po awanturze..? Mam nadzieję, że nie z presji?

To teraz jeszcze muszę odwiedzic ginekologa. I odstawić tableki. Nie brałam długo ale ciekawe jak mój organizm zareaguje.[/QUOTE]
Gratuluję! Ja idę na wizytę za tydzień bo odstawiłam tabletki, miesiąc minął a tu @ ani widu ani słychu a powinna być w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Mój Tz to by chciał teraz, już natychmiast.A ja znów nie czuję się jeszcze gotowa dokonca do roli mamy.A dwa to właśnie zbyt dużo jest nie zamkniętych spraw.Chociażby kwestia własnego mieszkania.
Za to Tz uważa że przesadzam bo ludzie mają gorsze sytuację i żyją.Ja jednak wolę mieć plan-kontrolę.
O to ostatnio się pozarlismy,znaczy on się obrazil
Ha, identycznie jak u nas tylko trzeba odwrócić role.

Cytat:
Ej, a tak z niedzieciatej strony, gdzie ten kominek (cybuch ktoś mówił, ze to sie nazywa?) dostanę? Tylko all? Albo gdzie w wawie w centrum?

W Wawie w przejściu podziemnym obok rotundy

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Teściowa ostatnio nam mówiła, że jakby nam się dziecko urodziło w Stanach, to będzie miało amerykańskie obywatelstwo (chyba na to liczy ) xDDD "Ale nie spieszcie się, nie nie" xD

Rany, ja tak samo. Jestem potwornie samolubna. Uwielbiam długo spać, sporo wypić, imprezować i mieć super figurę. xD Wszystko się skończy, jak zajdę w ciążę. :O Nadal się nie wyszalałam. xD

Ale z drugiej strony strasznie odczuwam instynkt macierzyński, lubię dzieci innych ludzi i wiem, że mój TŻ będzie genialnym ojcem. Aż mi go szkoda, że się marnuje.

Istapp, nic mi nie mów o odległości od rodziców. Ja przez najbliższe kilka lat nie mam ani rodziny, ani znajomych. xD A mam kumpelę położną i bardzo chce mi pomagać z ciążą/noworodkiem. ;(
Masakra, Twoje słowa są takie mocne i w sumie prawdziwe..Ja pamiętam jak jakieś 4 lata temu szłyśmy z przyjaciółką przez Krakowskie i widziałyśmy kobietę w ciąży to robiłyśmy "bleee, jak ona wygląda, jaki ma brzuch, ciekawe jak wróci do formy itd" a teraz sama chciałabym mieć taki brzuszek i czuć te ruchy dziecka Także wiem że się zmienia punkt widzenia
<ale oczywiście nikogo nie przekonuję że mu się zmieni>

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
mi też było przykro.
ode mnie było wiecej zaproszonych osób a mimo to od Tz bedzie więcej o jakies 15 albo więcej.
ale już się pogodziłam. nie cha to nie. bedę sięcieszyć z tymi co przyjda
U Nas z rodziny było więcej z mojej strony. Ale ja też zapraszałam np.dalsze kuzynostwo a M. nie. Za to znajomych i przyjaciół tak naprawdę więcej było z jego strony, chociaż w sumie teraz to już są nasi wspólni
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 09:02   #4464
aneta_91
Zakorzenienie

Nusia, a gdzie chodzisz do gina? W Warszawie?

Jejku, jak mi się dzisiaj wstać nie chciało W ogóle mam jakiś słaby humor.
Stary 2015-09-03, 09:27   #4465
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Nusia, a gdzie chodzisz do gina? W Warszawie?

Jejku, jak mi się dzisiaj wstać nie chciało W ogóle mam jakiś słaby humor.
Ogólnie mam pakiet w Lux Medzie więc na takie przepisywanie recept to chodziłam tam a 2x w roku idę prywatnie do dr Guzinskiej polecam Ci ją serdecznie! Zresztą poczytaj sobie opinie o niej, naprawdę specjalista w tym co robi

Edytowane przez Nusia1988
Czas edycji: 2015-09-03 o 09:33
Stary 2015-09-03, 09:29   #4466
magda_mjt
Zakorzenienie

Nusia, ja po odłożeniu miałam przez prawie 3 miesiące @ z głowy :P.
Ja sie na Wawie nie znam, ale zaraz zgoogluje rotundę LOL

Stary 2015-09-03, 09:34   #4467
aga99792
Zakorzenienie

biżuteria i toczek
biżu sztuczna za kolczyki i bransoletkę 75 zł ale podoba mi się
toczek troche mniej mi się podoba, ale jeśli o to chodzi to mały wybór jest albo ja nie wiem czego chce :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11944805_801576296621974_929199767_n.jpg (8,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11937885_801576609955276_1513295593_n.jpg (85,8 KB, 34 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 09:34   #4468
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Nusia, ja po odłożeniu miałam przez prawie 3 miesiące @ z głowy :P.
Ja sie na Wawie nie znam, ale zaraz zgoogluje rotundę LOL

Magda to jest w samym centrum, przy metrze centrum Rotunda to taki okrąglak po przeciwnej stronie niż PK i tam w przejściu podziemnym są shishe i art. do nich

A z @ to chcę ją wywołać tylko potrzebuję recepty
Stary 2015-09-03, 09:35   #4469
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
Ogólnie mam pakiet w Lux Medzie więc na takie przepisywanie recept to chodziłam tam a 2x w roku idę prywatnie do dr. Guzinskiej polecam Ci ją serdecznie! Zresztą poczytaj sobie opinie o niej, naprawdę specjalista w tym co robi
Super, że ją polecasz, bo się do niej zapisałam ostatnio i wizytę mam w piątek, 11.09

Powiedz mi czy ona może zlecić badania bezpłatnie? Czy zawsze jak coś zleca to płatne? Bo wiem, że w szpitalu na Madalińskiego pracuje. No i ile bierze za wizytę z usg i cytologią? Bo czytałam cennik, ale się doliczyć nie mogę
Stary 2015-09-03, 09:42   #4470
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Super, że ją polecasz, bo się do niej zapisałam ostatnio i wizytę mam w piątek, 11.09

Powiedz mi czy ona może zlecić badania bezpłatnie? Czy zawsze jak coś zleca to płatne? Bo wiem, że w szpitalu na Madalińskiego pracuje. No i ile bierze za wizytę z usg i cytologią? Bo czytałam cennik, ale się doliczyć nie mogę
No to się miniemy bo ja na czwartek mam wizytę
Niestety mnie zleca zawsze płatne ale ja idę z jej kartką do gin w Lux Medzie i proszę o przepisanie tych samych badań (chodzi mi tu o morfologie, hormony itd). Bo jak miałam badanie histopatologiczne to po prostu się zarejestrowałam na Madalińskiego i tam wykonali. No i zawsze przed wizytą robię ogólną morfologię i lipidogram żeby już mieć aktualne wyniki. Szczerze aż tak dokładnie nie pamiętam ile płacę za usg i cytologię ale coś w granicach 200PLN już z wizytą.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości