Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-03, 14:34   #2161
misiskuku
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)

Cytat:
Napisane przez ali_ma Pokaż wiadomość
czyli kolejna teoria została obalona
albo to moje dziecię wyjątkowo uparte

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Pocieszający jest fakt ze zadzwoniłam do tej prywatnej kliniki tego Gmyrka z madalinskiego i zwolnił się na dziś na 18:30 termin wiec odrazu się zapisałam.
o widzisz! super, że udało Ci się tak szybko zapisać, uspokoisz się i będziesz wszystko wiedzieć
daj znać!
Stary 2015-09-03, 14:39   #2162
Mten
Rozeznanie

Cytat:
Pocieszający jest fakt ze zadzwoniłam do tej prywatnej kliniki tego Gmyrka z madalinskiego i zwolnił się na dziś na 18:30 termin wiec odrazu się zapisałam.
Bardzo dobrze zrobiłaś. Szczerze ten Twój prowadzący to nie dość że odpierdziela wizyty aby tylko to jeszcze niezły z niego burak...:-(
Moja koleżanka do niego chodziła i też miała średnie odczucia :-(

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Aakkzzii ale ja bym mu pojechala. Co to za lekarz... ja ☠☠☠☠☠☠☠e.

A ja mam zapalenie pecherza i dostalam antybiotyk. Nadal boli ale juz czuje minimalna ulge.
Polozna tez juz byla. Obejrzala mala. Szwy mi zdjela. Teraz leze pod kocem i sie rrzese takie mam dreszcze. Pewnie od tego pecherza. Dobze ze moj Kikutek sobie spi smacznie. Troche odpoczne
Biedna :-( ja się boję zapalenia pęcherza bo łapie je niestety często tzn kiedyś lapalam, oby szybko przeszło :-*
Jakby co to mi zawsze lekarz każe pić wodę z cytryna lub brać Wit C bo wtedy leki na pecherz szybciej i lepiej działają
Stary 2015-09-03, 14:43   #2163
malaja86
Rozeznanie

Olka gratulacje,
Akzi- idź do tego drugiego, ten twój jest anormalny. I znowu bez wizyty na fotelu. Ja powiem tak, ostatnio jakbyłam u gina to jak zobaczył w przychodni pacjentkę, która tez ma nie długo termin to tak z korytarza zaprosił ja na fotelik .
Ona szła do dentysty.
Stary 2015-09-03, 14:44   #2164
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Trzymam kciuki za czarownicę!!!

Aakkzzii
Ten lekarz to jakiś burak :/
Stary 2015-09-03, 14:47   #2165
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze zrobiłaś. Szczerze ten Twój prowadzący to nie dość że odpierdziela wizyty aby tylko to jeszcze niezły z niego burak...:-(
Moja koleżanka do niego chodziła i też miała średnie odczucia :-(

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Biedna :-( ja się boję zapalenia pęcherza bo łapie je niestety często tzn kiedyś lapalam, oby szybko przeszło :-*
Jakby co to mi zawsze lekarz każe pić wodę z cytryna lub brać Wit C bo wtedy leki na pecherz szybciej i lepiej działają
Ooo dzieki. TZ w aptece to zadzwonilam zeby kupil cos z wit c.
Cooo za dziadostwo.
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 14:50   #2166
malaja86
Rozeznanie

Agu jeszcze żurawina
Stary 2015-09-03, 14:50   #2167
agu23gda
Wtajemniczenie

Aaa i na poprawe humoru i ku pokrzepieniu serc chcialam napisac ze dzis do lekarza ubralam sie 'normalnie' i mialam obcisla bluzke. Dziewczyny z przychodni ktore mnie znaja az piały ze to niemozliwe ze az tak brzuch szybko zniknal. Fakt nie mam brzucha jak Chodakowska ale sama jestem pozytywnie zaskoczona. Kalafior z ud i dupsa zniknal jak reka odjal. Jak leze to ciagle sie glaszcze po udach bo uwierzyc nie moge ze sa gladkie. No i mam znow kostki widoczne, palce u stop mieszcza sie w jednym rzadku i nawet sa oddzielone odstepami!!! Haha takze dziewczyny glowa do gory te co sie martwia
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 14:51   #2168
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Fatal21 ma już bobaska. Kajetan

Gratulacje!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 14:51   #2169
malaja86
Rozeznanie

Agu super- to wstaw zdjęcie
Stary 2015-09-03, 14:53   #2170
ridja devojka
Zakorzenienie

Agu brzmi to super

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-09-03, 14:56   #2171
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po wizycie. Nie zbadał mi Bożeny bo po co
Ale zajrzał na usg do małej. I powiem trochę mnie przestraszył.
Bo mała miała cały czas język na wierzchu. I bon się mnie pyta kto mi robił połowkowe badania. Wiec odpowiadam mu ze on.
I teraz mam stracha bo naczytalam się przez asie o tych dzieciach z downem i jednym z objawów jest ten język przenośniety.
Ehh cały humor mam zj*** teraz.
Czy u was na usg dziecia wystawaly języki ?

A co do cc . To powiedziałam mu o moim dziecku ze w 37 tyg mała ważyła 4 kilo i co on mi radzi. Na to uzyskałam odpowiedz : no nie wiem może się pani zastrzelić z tego powodu.
Uznałam dalsza dyskusje za zbędna.
Jaki buc. Skargę pisz jal nic. ..
Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Ale mi się nudzi. Wysprzatalam cały dom. Poczytalam książke zrobilam pranie. Posiedzialam na necie. I mi sie nudzi. Mogłaby się Aurelia urodzic to by mi się nie nudzilo.
Jeszcze będzie Ci się chciało nudzić przy dziecku.
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
czarownica mi pisała, że od 15 h ma skurcze ale bez postępu rozwarcia. Utknęła na 4 cm. Dość boli. Ale ma męża przy sobie, więc daje radę.
Kciuki
Cytat:

A ja mam zapalenie pecherza i dostalam antybiotyk. Nadal boli ale juz czuje minimalna ulge.
Polozna tez juz byla. Obejrzala mala. Szwy mi zdjela. Teraz leze pod kocem i sie rrzese takie mam dreszcze. Pewnie od tego pecherza. Dobze ze moj Kikutek sobie spi smacznie. Troche odpoczne
Biedula mnie nerka napierdzielala to podobny ból
Cytat:
Na wszystkich innych badaniach nie było żadnych złych wyników wiec może poprostu weronika lubi wystawiać język.

Nie wrócę juz do niego. Na zleceniach dal mi info ze ktg mam se zrobić ale ani wyjaśnienia gdzie co jak .
I tyle to i tak moja ostatnia wizyta . Wyrwał mi plan porodu z karty ciąży i powiedział ze mam sobie wypełnić
Spokojnie będzie dobrze
Stary 2015-09-03, 14:57   #2172
malena1979
Zadomowienie

Cytat:
Bo mała miała cały czas język na wierzchu. I bon się mnie pyta kto mi robił połowkowe badania. Wiec odpowiadam mu ze on.
I teraz mam stracha bo naczytalam się przez asie o tych dzieciach z downem i jednym z objawów jest ten język przenośniety.

A co do cc . To powiedziałam mu o moim dziecku ze w 37 tyg mała ważyła 4 kilo i co on mi radzi. Na to uzyskałam odpowiedz : no nie wiem może się pani zastrzelić z tego powodu.
Co za gbur! Jak dla mnie, to Werka po prostu mu język pokazywała. Nie martw się na zapas.
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 14:58   #2173
Mten
Rozeznanie

Cytat:
Aaa i na poprawe humoru i ku pokrzepieniu serc chcialam napisac ze dzis do lekarza ubralam sie 'normalnie' i mialam obcisla bluzke. Dziewczyny z przychodni ktore mnie znaja az piały ze to niemozliwe ze az tak brzuch szybko zniknal. Fakt nie mam brzucha jak Chodakowska ale sama jestem pozytywnie zaskoczona. Kalafior z ud i dupsa zniknal jak reka odjal. Jak leze to ciagle sie glaszcze po udach bo uwierzyc nie moge ze sa gladkie. No i mam znow kostki widoczne, palce u stop mieszcza sie w jednym rzadku i nawet sa oddzielone odstepami!!! Haha takze dziewczyny glowa do gory te co sie martwia
Haha ja się już nie.mogę doczekać tego uczucia :-D

Paradoksalnie jak się ochlodzilo to mi spuchly dłonie i stopy

A ja dzisiaj na 20:00 wizyta, ciekawe co tam u młodego Teść co dwa dni do mnie dzwoni i pyta jak się czuje

No i niestety mój tż po spotkaniu na szczycie " w firmie ma na wrzesień /październik ogarnąć tyle projektów że nie będzie mógł zniknąć na 2-3 tygodnie z firmy :-(
Prawdopodobnie będzie ze mną w domu z małym tylko tydzień :-(
Stary 2015-09-03, 15:14   #2174
CienSkrzydla
Raczkowanie

Agu widzę ze mimo pproblemów wracasz do formy ekspresowo
Gratuluję nowej mamusi
Czarownica trzymaj się!!!

Ja kończę dziś w końcu pakować torbę i zniose ją na dol. Polozna jak zobaczy reklamówkę z prowiantem dla mnie i Tz to padnie :p 7daysy, belvita, knopersy, woda :p

Nie wiem gdzie wsadzilam linomag ;( przeszukałam wszystko i nie mogę go znaleźć

Btw. Dziewczyny w czym rodzicie? Tzn jaki ciuch bierzecie do porodu? Bo ja nadal nie wiem
Mam plan spędzić na porodowce trochę czasu w wannie bo ponoć mało która korzysta i wiecznie wolna jest. Sama nie wiem czy jakiś t-shirt czy co...
CienSkrzydla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 15:36   #2175
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:

Oooo matko co za lekarz. Dziwne ma poczucie humoru. Trzeba było powiedzieć że strzelić to możesz mu w łeb za jego teorie.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
czarownica mi pisała, że od 15 h ma skurcze ale bez postępu rozwarcia. Utknęła na 4 cm. Dość boli. Ale ma męża przy sobie, więc daje radę.
Ale ona się wymeczy. Masakra jakas

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:

Współczuję, cholera po porodzie miało być tylko lepiej a tu jeszcze infekcja cie się przypaletala.
Ale kolejnym postem to mnie pocieszylas😊

Edytowane przez elcia88
Czas edycji: 2015-09-03 o 15:42
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 15:37   #2176
Virves
Raczkowanie

Chyba zaraz ocipieje !!! Wczoraj gin dała mi skierorowanie na ktg. W Luxmedzie go nie robią - ok pomyslałam, pojdziemy prywatnie i UWAGA od rana dzwonimy z tz po całym mieście, przychodnie szpitale kliniki i wszędzie robią ale tylko swoim pacjentom. Nosz kur*** nawet jak powtarzam, ze zapłace to nie i choooy.
W jednej tylko przychodni położna sie "zlitowała" i zaproponowała że zrobi mi jedynie grzecznościowo jeśli martwie sie o dziecia ale zapisu nie da bo nie może
Virves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 15:44   #2177
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olkka16 Pokaż wiadomość
Ja z małym od wczoraj w domu. Mamy problemy z karmieniem, trochę mnie wszystko przerasta więc nie mam czasu na nadrabianie wizażu. Niestety podwójne nacinanie i założone w związku z tym szwy powoduja, że wolała bym ból krocza ten jeszcze z ciąży.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Biedna, wypoczywaj ile się da. Zdrowka

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Virves Pokaż wiadomość
Chyba zaraz ocipieje !!! Wczoraj gin dała mi skierorowanie na ktg. W Luxmedzie go nie robią - ok pomyslałam, pojdziemy prywatnie i UWAGA od rana dzwonimy z tz po całym mieście, przychodnie szpitale kliniki i wszędzie robią ale tylko swoim pacjentom. Nosz kur*** nawet jak powtarzam, ze zapłace to nie i choooy.
W jednej tylko przychodni położna sie "zlitowała" i zaproponowała że zrobi mi jedynie grzecznościowo jeśli martwie sie o dziecia ale zapisu nie da bo nie może
Chore to jakieś.

Edytowane przez elcia88
Czas edycji: 2015-09-03 o 15:43
Stary 2015-09-03, 15:52   #2178
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ja pamiętam leżakowanie z przedszkola, nigdy chyba nie zasnęłam. Panie mi zawsze dawały coś do kolorowania albo zabawy żebym nie jęczała tylko dała spać innym. Warunek tylko był taki że muszę to robić na leżąco. Do dzisiaj pamiętam jak leżąc coś wycinałam nożyczkami a jak tylko się podnosiłam to pani mnie kładła z powrotem A niektóre dzieciaki chrapały i dobudzić ich nie można było
Przy moim małym panie też potem skapitulowały- najpierw miał się po prostu wyciszać na leżaku (choć jeszcze nie widziałam wyciszonego na dwie godziny 3-latka), a potem po prostu na czas leżakowania wychodził do starszej grupy.

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Dziś siadlam na podlodze po turecku i nie mogłam wstać. Nawet nogi przełożyć nie moglam. Myslalam ze się rozplacze ale jakoś udało mi się gibnac na bok i przturlac na czworaka i sie podnoslam😣
Ja dziś z ktg nie umiałam się podnieść. Leżałabym tam chyba do teraz, gdyby nie tż

Cytat:

Co za gbur...
Trzymam kciuki za wieczorną wizytę

Cytat:

Jezuuuu, Ty to normalnie "dziecko szczęścia" jesteś...
Odpoczywaj i dochodź do siebie

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Virves, a w zwykłym szpitalu pytałaś?

CienSkrzydła, u mnie rodzi się w szpitalnej koszuli, także ten problem mam z głowy
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 16:03   #2179
ali_ma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
CienSkrzydła, u mnie rodzi się w szpitalnej koszuli, także ten problem mam z głowy
u mnie położna na sr do porodu kazała wziąć jakąś starą koszulkę tż, żeby dupę zakrywała i nie było szkoda wyrzucić,
ali_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 16:13   #2180
cafeaulait88
Raczkowanie

coś pisałyście o L4. mi moja lekarka rodzinna to tłumaczyła w ten sposób, że następuje jakaś godzina zero (pewnie tp), od którego ginekolog zwolnienie może wypisać tylko z powodów maluszka, że z nim jest coś nie tak. a jeśli jest wszystko dobrze z dzidzią, to zwolnienie wypisane "z powodu" mamy zalicza się już do macierzyńskiego i w takiej sytuacji się chodzi po zwolnienie do lekarza rodzinnego, wtedy to zwolnienie jest zwolnieniem i nie jest ciągnięte z macierzyńskiego. ale szczerze mówiąc nie wiem czy tak jest, czy nie bo się jeszcze nie interesowałam wciąż liczę na to, że mały wyjdzie wcześniej i tyle
cafeaulait88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 16:31   #2181
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Przy moim małym panie też potem skapitulowały- najpierw miał się po prostu wyciszać na leżaku (choć jeszcze nie widziałam wyciszonego na dwie godziny 3-latka), a potem po prostu na czas leżakowania wychodził do starszej grupy.
Wg mnie 3-4 letnie dzieci już nie potrzebują koniecznie snu w ciągu dnia jeśli dobrze przesypiają noce. I wchodzą tu po prostu kwestie osobnicze - niektórzy śpią w ciągu dnia, inni nie i tyle. Przedszkole to nie żłobek z rocznymi dzieciakami, nie ma sensu zmuszać dla zasady.
Stary 2015-09-03, 16:50   #2182
Ewelina9033
Rozeznanie

Cytat:

WOW!!! mozna wiedzieć ile zleciało juz kg od porodu??

16.11.2008 Razem

13.06.2015 Żona

Tp 26.09.2015 Szymuś
Ewelina9033 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 17:02   #2183
elcia88
Wtajemniczenie

Stało się:'( pojawiły się rozstępy na brzuchu. Takie malutkie pęknięcia skóry, od pępka na boki. Pewnie będzie jeszcze gorzej buuuuuuuu:'(
Stary 2015-09-03, 17:03   #2184
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CienSkrzydla Pokaż wiadomość
Btw. Dziewczyny w czym rodzicie? Tzn jaki ciuch bierzecie do porodu? Bo ja nadal nie wiem
Mam plan spędzić na porodowce trochę czasu w wannie bo ponoć mało która korzysta i wiecznie wolna jest. Sama nie wiem czy jakiś t-shirt czy co...
Ja sobie wzięłam do serca 2 rzeczy, które powiedziała nam położna na SR:
1. Tshirt od męża/partnera to głupi pomysł, a często praktykowany. Podobno kobiety się potem czują idiotyczne z gołymi zadami na wierzchu a muszą tak spędzić x godzin.
2. Koszula po porodzie wcale nie jest do wyrzucenia bo - cytuję - porodówka to nie rzeźnia

Biorąc te dwie rzeczy pod uwagę ja wezmę po prostu zwykłą koszulę nocną. Jest krótka a i tak w niej nie śpię bo nie lubię spać w koszulach. Oprócz tego mam 3 koszule nadające się do karmienia. W tej, w której będę rodzić mogę zostać po, zaszyją mnie ewentualnie, oporządzą, i ona mówiła, że i tak potem nas przykrywają więc nie ma problemu, że się leży z gołą dupą. A na tobie dzidziuś.
Stary 2015-09-03, 17:08   #2185
malaja86
Rozeznanie

Ja mam zamiar wziąć koszule nocną ale u nas w szpitalu i tak daja
Stary 2015-09-03, 17:15   #2186
party_girl7
Zakorzenienie

Ja biorę starą koszule nocną ze świnką, nawet jak się zabrudzi to trudno, nie będzie szkoda. A jest duża, luźna nawet w ciąży i przed kolano wiec będzie wygodnie.
Stary 2015-09-03, 17:15   #2187
ridja devojka
Zakorzenienie

Mam pytanie.
Jeśli mam jakiś cukier żelujący Konfiturix 2:1 i na nim jest napisane, że trzeba go dodać do 1 kg owoców i 0,5kg cukru, to czy jak dam mniej cukru to nie wyjdzie? Zepsuje się? Niezapasteryzuje? Jakie są skutki dodania mniejszej ilości cukru? (chodzi mi o zwykły biały cukier, nie o tą saszetkę)?
Stary 2015-09-03, 17:16   #2188
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Mam pytanie.
Jeśli mam jakiś cukier żelujący Konfiturix 2:1 i na nim jest napisane, że trzeba go dodać do 1 kg owoców i 0,5kg cukru, to czy jak dam mniej cukru to nie wyjdzie? Zepsuje się? Niezapasteryzuje? Jakie są skutki dodania mniejszej ilości cukru? (chodzi mi o zwykły biały cukier, nie o tą saszetkę)?
Ja daje zawsze mniej cukru bo nie lubię aż tak słodkiego. Nic się nie stanie
Stary 2015-09-03, 17:20   #2189
Panna Izabela
Zakorzenienie

Nie idzie Was nadrobić... Powiedzcie mi tylko, która już urodziła, bo wiem tylko o tych z fb!
I z miejsca gratuluję świeżym mamom!!

U nas trochę nudy (ja jak siedzę sama w domu to się nudzę, bo staram się leżeć jak najdłużej, bo wtedy mniej ze mnie leci i opuchlizna mniejsza), a trochę szału - rozpakowywania ciąg dalszy, a końca nie widać. Kasy tyle wydaliśmy, że szok...
Nie mam pojęcia, kiedy to się skończy, ale oby jak najszybciej. Codzienne telefony i to, że widujemy naszych rodziców dzień w dzień doprowadza mnie do szału.. Z teściową widziałam się w pon, dzisiaj chwilę się zobaczymy a już dzwoniła z życzeniami imieninowymi i z pytaniem, czy możemy zostać dzisiaj dłużej niż na chwilę i żebyśmy przyjechali w niedzielę na obiad

Dni nam mijają na sprzątaniu - rozpakowywaniu - sprzątaniu - przywożeniu mebli/rzeczy - pobycie na cmentarzu u Wikusi - sprzątaniu - spaniu i od nowa. Mam też przeprowadzkowo/mieszkaniowe pytanie, do tych, które segregują śmieci: MACIE KOSZE NA ŚMIECI Z SEGREGACJĄ???
Patrzyłam je sobie w necie (nie uśmiecha mi się z jednym papierkiem latać do drugiego pokoju, a w przyszłości - do kotłowni), jakiś *uj mnie podkusił, żeby powiedzieć mamie, że chcę taki kupić i dostałam opierdziel, że takie głupoty niepotrzebne kupuję, że jakbym pracowała, to bym znała wartość pieniądza a tak tż się zaharuje żeby mi finansować moje pomysły no ale do sedna: warto je kupować, czy faktycznie nie?
Wiem, że są mało pojemne bo ok 11 l jedna przegródka, u mojej mamy to jest tak: pod umywalką jeden kosz, koło szafki drugi a w spiżarce wiaderko, a ja chciałabym jednak uniknąć stawiania pięciu koszów na śmieci po całej kuchni...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Ja sobie wzięłam do serca 2 rzeczy, które powiedziała nam położna na SR:
1. Tshirt od męża/partnera to głupi pomysł, a często praktykowany. Podobno kobiety się potem czują idiotyczne z gołymi zadami na wierzchu a muszą tak spędzić x godzin.
2. Koszula po porodzie wcale nie jest do wyrzucenia bo - cytuję - porodówka to nie rzeźnia

Biorąc te dwie rzeczy pod uwagę ja wezmę po prostu zwykłą koszulę nocną. Jest krótka a i tak w niej nie śpię bo nie lubię spać w koszulach. Oprócz tego mam 3 koszule nadające się do karmienia. W tej, w której będę rodzić mogę zostać po, zaszyją mnie ewentualnie, oporządzą, i ona mówiła, że i tak potem nas przykrywają więc nie ma problemu, że się leży z gołą dupą. A na tobie dzidziuś.
Co do 1 to bym się nie zgodziła, bo to zależy jak kogo boli - mnie tak bolało, że mimo dłuższej koszuli nocnej, do pół uda, miałam gdzieś, że wypinam tyłek do ludzi, myślałam tylko o bólu.
Ale co do 2 jak najbardziej, z mojej białej w czarne kropeczki odprała się krew i wszystko inne bez problemu i jest czyściuteńka i gotowa na drugi poród.

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 17:21   #2190
meryy82
Zakorzenienie

Byłam w Lidlu ale wszystko fajnie wygląda w gazetce, jeginsy to chyba tylko na 1 użycie.
Męskie rzeczy też nie powalają.

Ale za to mam tortill-ę i bardzooo ostry sos, mniam pychota
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości