Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-03, 18:00   #451
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Cytat:
Napisane przez hope_35 Pokaż wiadomość
Czytam Was na raty, ale ciężko mi się odpisuje
Tak na teraz gratukuję udanych wizyt i zdrowych, rosnących Maleństw

Ja po wizycie - Z Mała wszystko ok, wazy 740 gram, ja zrobić musze badanie posiewu moczu bo jakies bakterie i inne dziwne cuda poza normami mi wyszły , no i w ciagu 3 tygodni przytyłam 2,5 kg!
Cieszę się, że z Małą wszystko ok
Co do bakterii itd. to współczuję, bo sama niedawno brałam antybiotyk na bakterię w moczu, ale wystarczył jeden i bakteria wytępiona, więc jeśli coś w posiewie wyjdzie to mam nadzieję, że uda się to szybko wyeliminować

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Jestem w szoku i muzę się tym podzielić - zablokowałam sobie konto oszczędnościowe, po ostatnich doświadczeniach z infoliniami różnych banków profilaktycznie uzbroiłam się w kubek melisy (swoją drogą infolinia raiffeisen to zło, kloaka szatana i generalnie najprostszy sposób na bezpowrotną utratę co najmniej godziny życia i nerwów na cały dzień po to, by załatwić NIC). Co mnie zaszokowało ? Połączona z konsultantem zostałam w niecałą minutę, miła pani nie robiła problemu w związku z faktem że nie zgadza się podany przeze mnie adres i numer mojego dowodu osobistego (zapomniałam zgłosić akurat do tego banku) i szybko dało się wyjaśnić sytuację a konto miałam odblokowane dosłownie 3 sek. po zakończeniu rozmowy. Taką obsługę to ja rozumiem :brawo:

W ogóle dostałam harmonogram zajęć w sr dla wszystkich grup i w moim mieście prowadzone ą w ramach szkoły rodzenia zajęcia z aerobiku dla ciężarnych (wymagane zaświadczenie od lekarza prowadzącego, ze ciąża przebiega fizjologicznie) - w rody o 9.30. Czyli zdrowe przyszłe mamy którym nic nie dolega i uczciwie pracują nie mają szans wziąć w nich udziału
Ale na jakiej podstawie zweryfikowali, że to na pewno Twoje konto i nie chcesz dopuścić się oszustwa? No bo w sumie skoro nic się nie zgadzało to nie wiem czy bym się cieszyła gdyby mimo to tak szybko konto odblokowali
Znaczy na jedno dobrze, bo to faktycznie byłaś Ty i nie musiałaś się głowić co zrobić dalej, ale gdyby ktoś chciał oszukać?

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Moj kochany maz kupil mi kwiaty i czekoladki bez okazji... tzn chcial poprawic mi humor
Jak miło

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52638942]
Za tydzień zaczynam sr
[/QUOTE]
Ale fajnie! Tydzień szybko zleci
Stary 2015-09-03, 18:06   #452
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w aucie przepaliły się
WSZYSTKIE żarówki!!! Byłam kupić, za wszystkie zapłaciłam...84 zł Ale już mam wymienione, uff.
Ciekawe czemu wszystkie naraz szlag trafił.

Zjadłam pączka A miałam nie jeść słodkiego, chociaż pół tygodnia! Wrrrrrr

Skoro auto na chodzie to jadę po golonki

Aniqa akurat listonosz to taki człowiek że zastaje w różnych sytuacjach

Mam pytanie, dzieciaki kopią Was w okolicy pępka czy zdarza się też że dużo niżej ?

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Dawno nie jedliśmy golonki chyba jutro się na nie skuszę

Ja czuje Młodego też czasami poniżej pępka, ale większość ciosów dostaje powyżej pępka

Młody już nie ucieka przed ręką TŻ, więc TŻ ma radochę, bo najpierw popuka w brzuch, budząc Młodego, a później się cieszy, że czuje kopniaki... Ostatnio znów dostałam w żebra przez ich zabawę.

Cytat:
Czuje sie wywolana.
Nie pisze bo mam.do dupy humor.
Wczoraj zadzwonilam do gina kazal wziac nospe i lezec plackiem jak by nie przeszlo albo pojawilo sie krwawienie to na ip bo on ma akurat dyzur. Brzuch przestac bolec, mlody sobie robi rozpierduche w brzuchu.
Jedyne co boli to prawa noga od pipki w dol ale to moj zylak na ktoeego nic nie mozna poradzic wiec leze wku.rwiona bo wtedy nie mam.takiego ucisku.
Bylam tylko dzis u dentysty jeszcze jedna wizyta i mam z glowy zeby.

Na razie zamilkne bo szlag mnie trafia jak pomysle ze przy chodzeniu moja bozena robi efekt poduszki powietrznej.

Trzymaj się Kochana

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Przypomniała mi się sytuacja z ostatniej wizyty u giną, nie wiem czy opowiadalam?

Zanim weszłam to na zewnątrz kobieta otwiera drzwi i patrzy czy chociaż nikt do ginekologa się nie wybiera, mialam na 10 i tak 9.55 weszlam. A u niego zapisy tak raczej co pół godziny. Wchodzę czeka tylko ta kobieta, więc pytam na którą jest umowiona, a ona ze o jakoś po 9, myślę spoko jest tylko ona więc nie drazylam tematu, ale przez chwilę taka myśl w głowie "po 9?" Albo 9 Albo 9.30 to czemu tak głupio powiedziała, no ale nic czekamy. Kobieta przed nią jakoś długo była ale w końcu wyszła no i poszła ona, gdzieś po pół godziny wyszła, wchodzimy my, a gin pyta:
- co Helenka Was wyprzedzila??
Ja myślę o co chodzi, jaka Helenka, myślałam że po prostu opóźnienie i tak mówię, a on:
-Eeee nie, ona zawsze tak, zapisana na 14.00 a przychodzi kiedy jej się podoba i wtedy wchodzi, juz od 15 lat tak robi i nic do niej nie dociera.

No to myślałam, że padne! A tak czulam? Ze jej te "po 9" to falszem zaleciało, ale nic, kobieta charakterystyczna, więc raczej żeby nie trafila więcej na mnie
Tylko starsza i ze chce jej się tak za każdym razem? Ręce opadają...

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Nie znoszę takich sytuacji w takim przypadku lekarz powinien jej zwrócić uwagę, zwłaszcza, że wepchała się przed ciężarną... Jakby lekarz jej nie przyjął i kazał przyjść, na tą godzinę na którą sie zapisałam to by w końcu może zrozumiała, że rozwala kolejkę.

oby jak najmniej takich Helenek na naszej drodze

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość

Co do ciekawych pozycji spania :p
To oststnio chcialo mi sie siku i siadlam na lozku i nialam isc ale mi sie zasnelo
Tz sie budzi oodkoczyl az bo jakos tak slabo spalam.
Sie pyta- co ty robisz?
A ja: aaa chcialam isc siku ale zapomnialam i bach fo tylu i dalej spac haha

Cytat:
Patrzcie co kupilam nowka bedzie mial mlody cos wleganckiego

Super! Doczytałam, że kupiłaś w niezłej cenie Też myślę Młodemu kupić taką koszulę na Święta

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość

na 2 spusty

Cytat:

Ja po wizycie - Z Mała wszystko ok, wazy 740 gram, ja zrobić musze badanie posiewu moczu bo jakies bakterie i inne dziwne cuda poza normami mi wyszły , no i w ciagu 3 tygodni przytyłam 2,5 kg!
super, że z Małą wszystko ok! gratuluje

Dziewczyny powiedzcie mi czy w laboratoriach mają jakieś pojemniki do rozrobienia tej glukozy? Czy mam to przy nich rozrobić w swojej np butelce?

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:09   #453
ogolnie
Zakorzenienie

karmazynowa u mnie w labo wchodzisz na pierwsze pobranie, ona w tym czasie w plastikowym kubeczku robi "napój".
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:09   #454
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Dawno nie jedliśmy golonki chyba jutro się na nie skuszę

Ja czuje Młodego też czasami poniżej pępka, ale większość ciosów dostaje powyżej pępka

Młody już nie ucieka przed ręką TŻ, więc TŻ ma radochę, bo najpierw popuka w brzuch, budząc Młodego, a później się cieszy, że czuje kopniaki... Ostatnio znów dostałam w żebra przez ich zabawę.

Trzymaj się Kochana

Nie znoszę takich sytuacji ala: w takim przypadku lekarz powinien jej zwrócić uwagę, zwłaszcza, że wepchała się przed ciężarną... Jakby lekarz jej nie przyjął i kazał przyjść, na tą godzinę na którą sie zapisałam to by w końcu może zrozumiała, że rozwala kolejkę.

oby jak najmniej takich Helenek na naszej drodze

Super! Doczytałam, że kupiłaś w niezłej cenie Też myślę Młodemu kupić taką koszulę na Święta

na 2 spusty

super, że z Małą wszystko ok! gratuluje

Dziewczyny powiedzcie mi czy w laboratoriach mają jakieś pojemniki do rozrobienia tej glukozy? Czy mam to przy nich rozrobić w swojej np butelce?
Mi rozrabiali w takim dużym kubku, chyba 300 ml Ale glukozę musiałam mieć swoją
Stary 2015-09-03, 18:10   #455
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Jeśli rozrabiają na miejscu to nawet w kubku Ci rozrobią Kiedyś w jakimś labo kobieta wyszła ze szklanką glukozy

A jak masz przyjść już z rozrobioną to najlepiej w butelce
Stary 2015-09-03, 18:11   #456
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

A gdzie Lobo zniknęła znowu?

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:11   #457
Ani_qa
Zakorzenienie

Właśnie... Lobo dawno się nie odzywała... mam nadzieję, że po prostu odpoczywa.
Stary 2015-09-03, 18:17   #458
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Jestem w szoku i muzę się tym podzielić - zablokowałam sobie konto oszczędnościowe, po ostatnich doświadczeniach z infoliniami różnych banków profilaktycznie uzbroiłam się w kubek melisy (swoją drogą infolinia raiffeisen to zło, kloaka szatana i generalnie najprostszy sposób na bezpowrotną utratę co najmniej godziny życia i nerwów na cały dzień po to, by załatwić NIC). Co mnie zaszokowało ? Połączona z konsultantem zostałam w niecałą minutę, miła pani nie robiła problemu w związku z faktem że nie zgadza się podany przeze mnie adres i numer mojego dowodu osobistego (zapomniałam zgłosić akurat do tego banku) i szybko dało się wyjaśnić sytuację a konto miałam odblokowane dosłownie 3 sek. po zakończeniu rozmowy. Taką obsługę to ja rozumiem :brawo:

W ogóle dostałam harmonogram zajęć w sr dla wszystkich grup i w moim mieście prowadzone ą w ramach szkoły rodzenia zajęcia z aerobiku dla ciężarnych (wymagane zaświadczenie od lekarza prowadzącego, ze ciąża przebiega fizjologicznie) - w rody o 9.30. Czyli zdrowe przyszłe mamy którym nic nie dolega i uczciwie pracują nie mają szans wziąć w nich udziału
Super, że tak szybko załatwiłaś sprawę. Zdziwiona jestem, że pomimo, że dane się nie zgadzały to wszystko się udało. Ale pewnie zapytała kobieta kontrolnie o inne dane?

Cytat:
Moj kochany maz kupil mi kwiaty i czekoladki bez okazji... tzn chcial poprawic mi humor

Od razu mi lepiej
Nadrobie Was chyba wieczorkiem jak troche odpoczne.
Brawa dla Męża super pomysł

Cytat:
karmazynowa u mnie w labo wchodzisz na pierwsze pobranie, ona w tym czasie w plastikowym kubeczku robi "napój".
Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Mi rozrabiali w takim dużym kubku, chyba 300 ml Ale glukozę musiałam mieć swoją
Dzięki za info

Już kupiłam sobie glukozę, ale zastanawiałam się jak technicznie się przygotować na jej rozrobienie, co by mnie nic nie zaskoczyło

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Jeśli rozrabiają na miejscu to nawet w kubku Ci rozrobią Kiedyś w jakimś labo kobieta wyszła ze szklanką glukozy

A jak masz przyjść już z rozrobioną to najlepiej w butelce
Butelkę wezmę ze sobą w razie w. dzięki za info

Macie racje, dawno nie widziałam postów Lobo

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:18   #459
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Ja dalam 7,5 takze zal nie brac

Sylwuska kupilam w zlotych tarasach

Kalusia ja mialam podobne wyniki moze tem drugi masz za wyoski- powinnas miec normy podane
Do 150 powinno byc- ale to lekarz musi ogarnac
O to faktycznie okazyjnie ;D

Mi gin mówił, że po godzinie norma do 180, a po dwóch do 140.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:

Mała już nie taka mała
Co do tycia - pewnie woda Ci się zatrzymała, ja to teraz przy tych upałach spuchłam niesamowicie.

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:19   #460
ogolnie
Zakorzenienie

Boże, mam takie gazy dzisiaj, że cieszę się, że TŻ w pracy...
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:21   #461
hope_35
Raczkowanie

Jutro jadę na posiew, i vedę czekać na komentarz lekarza

czubasek20 - miło

Tak pisałyscie o białym Twiksie z Biedronki, że mam i ja - znaczy miałam Przepadłam
Stary 2015-09-03, 18:21   #462
evciap0
Wtajemniczenie

Siemanko zaraz będę Was nadrabiać, byłam dzisiaj z mamą na łowach, wydałyśmy 37,50zł za 10 rzeczy w większości nówki sztuki
Aaa i kolejne butki z ali przyszły

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:22   #463
hope_35
Raczkowanie

Mała już nie taka mała
Co do tycia - pewnie woda Ci się zatrzymała, ja to teraz przy tych upałach spuchłam niesamowicie.[/QUOTE]

Woda i twixy
Stary 2015-09-03, 18:24   #464
Ani_qa
Zakorzenienie

Mama mnie coś rozpieszcza ostatnio Wczoraj dała mi gołąbki na obiad, a dziś sałatkę
Zrobię jakiś deser to się z nią podzielę, bo aż mi głupio

Chociaż w sumie ostatnio mąż jak jechał do miasta to dałam mu ciepłe tortille do zawiezienia dla niej i sióstr, bo mi dużo mięsa zostało

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Boże, mam takie gazy dzisiaj, że cieszę się, że TŻ w pracy...

Cytat:
Jutro jadę na posiew, i vedę czekać na komentarz lekarza

czubasek20 - miło

Tak pisałyscie o białym Twiksie z Biedronki, że mam i ja - znaczy miałam Przepadłam
Ja też kupiłam i musiałam jeszcze dokupić

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Siemanko zaraz będę Was nadrabiać, byłam dzisiaj z mamą na łowach, wydałyśmy 37,50zł za 10 rzeczy w większości nówki sztuki
Aaa i kolejne butki z ali przyszły

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
śliczności
Stary 2015-09-03, 18:24   #465
kalwinka
Zadomowienie

Cytat:
A jakie masz oprocentowanie w Raiffeisenie? Bo ja miałam 4% ale jakoś mi zmalało drastycznie. Teraz mam 4% w BOŚ
tam miałam tylko zwykły rachunek. mówię w czasie przeszłym, chociaż z zamknięciem pustego rachunku też mam problem i bez wycieczki do oddziału się nie obejdzie
Cytat:

Ale na jakiej podstawie zweryfikowali, że to na pewno Twoje konto i nie chcesz dopuścić się oszustwa? No bo w sumie skoro nic się nie zgadzało to nie wiem czy bym się cieszyła gdyby mimo to tak szybko konto odblokowali
Znaczy na jedno dobrze, bo to faktycznie byłaś Ty i nie musiałaś się głowić co zrobić dalej, ale gdyby ktoś chciał oszukać?
Kobieta zapytała o inne dane, z reztą poprzedni numer dowodu też jej podałam bo noszę dalej w portfelu (miejsca nie zajmuje wcale a w takich sytuacjach się przydaje)

Hope cieszę się że mała zdrowa
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:27   #466
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
tam miałam tylko zwykły rachunek. mówię w czasie przeszłym, chociaż z zamknięciem pustego rachunku też mam problem i bez wycieczki do oddziału się nie obejdzie

Kobieta zapytała o inne dane, z reztą poprzedni numer dowodu też jej podałam bo noszę dalej w portfelu (miejsca nie zajmuje wcale a w takich sytuacjach się przydaje)

Ja mam takich pustych kont chyba 5 a BOŚ akurat polecam jeśli ktoś ma oszczędności do 10 tys, zawsze te niecałe 3 dyszki wpadną

Edytowane przez kalusia87
Czas edycji: 2015-09-03 o 18:28
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:28   #467
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Aaa to rozumiem Bo już myślałam, że ot tak załatwiła sprawę, to wtedy powodów do radości by nie było
Stary 2015-09-03, 18:33   #468
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość

to my za 4 mce??

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:35   #469
hope_35
Raczkowanie

Mam taki spiworek. Czy ja go wepnę do fotelika samochodowego/nosidełka -bo jakieś dziurki ma? Nie mam jeszcze fotelika by móc wypróbować. Bo jeszcze się zastanawiam czy nie kupić spiworka/kombinezony z nóżkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spii (1).jpg (77,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spii (2).jpg (79,0 KB, 6 załadowań)
Stary 2015-09-03, 18:42   #470
Konto usunięte

Hope wepniesz kładziesz śpiworek w foteliku, przeciągasz pasy, wkładasz dziecko, zapinasz pasy, zapinasz śpiworek

Ten co ja kupiłam jest taki, że dziecko się wkłada do śpiworka i tylko pas krokowy się przekłada przez śpiworek

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Dziewczyny znacie "Letni chamski podryw"?

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:43   #471
0enedue
Zadomowienie

hej

wracam do świata żywych ..
nawet nie chce mi sie opowiadać historii z mieszkaniem bo znów niepotrzebnie zaczne sie wkurzać płakać itp więc temat zamknę tylko tym , że .. mogłaby sie ta zła passa skończyć na poprawe humoru dostałam nawet dzisiaj róże od Tż )

wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, jestem mile zaskoczona fajna położna.. kameralna grupa chyba nas 16 było .. siedzieliśmy na takiej małej salce , przygaszone światło fajna atmosfera ..;D tż troche znudzony no ale zobaczymy jak bedzie dalej. Oczywiście nasza szkoła rodzenia skonczyła sie o 2.30 bo po zajęciach przyjechali do nas znajomi i jakoś tak nam zeszło

ide nadrobić chociaż pare stron

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:48   #472
hope_35
Raczkowanie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52639354]Hope wepniesz kładziesz śpiworek w foteliku, przeciągasz pasy, wkładasz dziecko, zapinasz pasy, zapinasz śpiworek

Ten co ja kupiłam jest taki, że dziecko się wkłada do śpiworka i tylko pas krokowy się przekłada przez śpiworek

Ale razem spiworka i dziecka nie wyciagne chyba. Musiałabym wyciągnac dziecko, i odpiac spiworek, wspadzić dziecko, tak?

jeny..... chyba znowu zle cytuje
Stary 2015-09-03, 18:51   #473
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa to rozumiem Bo już myślałam, że ot tak załatwiła sprawę, to wtedy powodów do radości by nie było
Widzę, że też jesteś wrażliwa na tym punkcie? Ile razy musiałam tłumaczyć klientom, że np to że telefon jest na żonę, nie znaczy że wydrukuję mu biling

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

to my za 4 mce??
Pomijając ten sprzęt to ja bym się nie obraziła, jeśli miałabym tak wyglądać

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52639354]Dziewczyny znacie "Letni chamski podryw"?

[/QUOTE]
To są chłopaki ode mnie z roku teledysk do cinquecento był krecony w polach za naszym wydziałem

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:

jeny..... chyba znowu zle cytuje
brakuje Ci na końcu [/QUOTE]
Stary 2015-09-03, 18:53   #474
benita84
Zadomowienie

mój starszak tak mi daje popalić ostatnio że serio się zastanawiam jak to się stało że czekam na drugiego bobasa

a tak to byłam u gina i żelazo zaczęło działać bo hemoglobina podskoczyła na 11

widzę że płodny dzień na forum, będę się starała poczytać jak dziecię moje padnie spać
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:56   #475
agrita8
Raczkowanie

Hahaha Pomidorowa z rosolu z wczoraj haha padlam
I teraz bedzie mi sie spiewac
agrita8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 19:00   #476
Konto usunięte

Hope no tak, żeby mieć dziecko i śpiworek poza fotelikiem to będziesz musiała wyciągnąć najpierw dziecko, później śpiworek i dopiero ubrać dziecko w śpiworek... Dużo zachodu :/

Kalusia no coś Ty? Widziałaś nowy hit? http://m.eska.pl/news/letni_chamski_...1#.VehunZl7Ywi

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Agrita ja uwielbiam ich Wigry Wigry

Stary 2015-09-03, 19:00   #477
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taki spiworek. Czy ja go wepnę do fotelika samochodowego/nosidełka -bo jakieś dziurki ma? Nie mam jeszcze fotelika by móc wypróbować. Bo jeszcze się zastanawiam czy nie kupić spiworka/kombinezony z nóżkami
Wepniesz

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
hej

wracam do świata żywych ..
nawet nie chce mi sie opowiadać historii z mieszkaniem bo znów niepotrzebnie zaczne sie wkurzać płakać itp więc temat zamknę tylko tym , że .. mogłaby sie ta zła passa skończyć na poprawe humoru dostałam nawet dzisiaj róże od Tż )

wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, jestem mile zaskoczona fajna położna.. kameralna grupa chyba nas 16 było .. siedzieliśmy na takiej małej salce , przygaszone światło fajna atmosfera ..;D tż troche znudzony no ale zobaczymy jak bedzie dalej. Oczywiście nasza szkoła rodzenia skonczyła sie o 2.30 bo po zajęciach przyjechali do nas znajomi i jakoś tak nam zeszło

ide nadrobić chociaż pare stron
Ech współczuję, że ciągle nie możecie trafić :/
Fajnie, że Tż zadbał o poprawę Twojego nastroju

Cytat:
Widzę, że też jesteś wrażliwa na tym punkcie? Ile razy musiałam tłumaczyć klientom, że np to że telefon jest na żonę, nie znaczy że wydrukuję mu biling
Uważam, że w takich ważnych sprawach powinno się wszystko sprawdzić zanim komuś się pomoże rozwiązać problem czy udzielić informacji

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
a tak to byłam u gina i żelazo zaczęło działać bo hemoglobina podskoczyła na 11
Fajnie, że wyniki się poprawiają!
Stary 2015-09-03, 19:02   #478
hope_35
Raczkowanie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52639508]Hope no tak, żeby mieć dziecko i śpiworek poza fotelikiem to będziesz musiała wyciągnąć najpierw dziecko, później śpiworek i dopiero ubrać dziecko w śpiworek... Dużo zachodu :/

Kalusia no coś Ty? Widziałaś nowy hit? http://m.eska.pl/news/letni_chamski_...1#.VehunZl7Ywi

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Agrita ja uwielbiam ich Wigry Wigry

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

No właśnie, wscieku dostanę, jak bede mordować się w tym zimnie. Rozejrzę się za opcją z nóżkami
Stary 2015-09-03, 19:03   #479
Ani_qa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52639508]
Kalusia no coś Ty? Widziałaś nowy hit? http://m.eska.pl/news/letni_chamski_...1#.VehunZl7Ywi[/QUOTE]
Padłam
Stary 2015-09-03, 19:03   #480
Konto usunięte

Aniqa ja też do łez

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości