Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-03, 19:37   #4621
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja zjadłam raz trzy ale ja to nie wiem czy mojemu szkodzi czy nie. Bo on te kupki stale jakieś takie nie ładne ma. Jutro zapytam pediatre o nutramigen może zaleci żeby przejść na mm w tej sytuacji...

A właśnie juz dawno miałam pytać CASH dlaczego Ty pijesz mleko roślinne? Twój Szymek przecież nie ma skazy?
Głowa do góry - może pediatra coś zaradzi żeby jednak utrzymać jeszcze kp choć do tego 6 mca... Trzymam kciuki :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 19:38   #4622
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Kobitki...
Dziękuję za troskę i za wywolywanie :-*- to bardzo miłe... Boleczka szczególnie doceniam twój gest na fb :-*****
Ostatnimi czasy nie czułam się za dobrze żeby się tu wbic..:-(- aczkolwiek nie powrotem- czytam czytam i jestem myślami z Wami. Jakoś myślałam że całkiem zrezygnuje z forum ( ..ale wcześniej napewno bym się pożegnała. .. ) - bo nie dość że czułam ze moje posty da albo pomijane albo niewidzialne...wiec nie czułam się tu zbyt potrzebna... poza tym znowu jakieś dziwne wymiany zdań które sprawiają że mi się robi smutno...I nie chciałam w tym uczestniczyć... no taka już jestem. Bardzo ważne było ( jest ) dla mnie to miejsce bo myślałam że faktycznie można zawsze liczyć na wsparcie...
Ostatnio w ogóle mam z Małym same przejścia. Te jego nieustające ryki doprowadza mnie chyba do wrzodów - mało snu bo sa dni ze od 5 rano do 20- ma dwie drzemki po 15 minut ?20 ? Nawet tego nie liczę powiem szczerze. Chodzę jak zombie...- generalnie co ja Wam będę pisać - chce sobie też oszczędzić jakichś niemiłych słów pod moim adresem i tez nie mam siły przyjąć rad typu - weź się w garść, wyluzuj itd itp.... bo to juz się zaczyna robić naprawdę cholernie trudne... Robie WSZYSTKO żeby się nie dać zwariować i WSZYSTKO co tylko mogę żeby tylko Olaf miał lepszy dzień. .- mimo tego że tak mnie Synuś bierze pod włos to i tak jestem z siebie mega dumna ze daje rade... tylko czasami nawet nie mam z kim o tym normalnie pogadać... :-/
Dzisiaj kolejny dzień z ciężkich dni... I tak jak zawsze każdemu powtarzam ze po każdej burzy wychodzi słońce to coś u mnie wyjść nie może-wiec chyba już nie będę używac tej rady...
Chciałam Wam tyle napisać a wszystko mi z głowy wylecialo :-(
Moze jak się skoncentruje to sobie poprzypominam
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ za to ze o mnie co nieco myslalyscie :-****
No wiesz, nie możesz tak myśleć, że ktoś będzie Cię krytykował dlatego, że się tu wyzalisz. Ja tez uważam, że forum jest po to aby żale swoje wylać i otrzymać wsparcie. Jeśli ktoś tego wsparcia nie chce dać to niech poprostu pominie temat.

Domima, zastanawiam się nad tym co piszesz o Olafie. Dajesz mu może coś więcej niż warzywka? Może on tak jak Zosia, a teraz Julek tez potrzebuje zjeść juz coś konkretnego i jest niedojedzony i stąd te marudzenia. W pewnym wieku dziecko nie płacze juz gdy jest głodne, daje znać w inny sposób, który my matki musimy nauczyć się rozpoznawać. A wcale nie jest to łatwe...
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 19:38   #4623
soniuska
Zakorzenienie

Domima
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 19:38   #4624
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Może ona jest dwustronna

Już po ptokach bo zamowilam

Prosze Cię nie uciekaj stąd

Ja nie jadłam

Chyba każda z nas ma takie wrażenie

Próbowałam dac sinlac ale nie smakowało Denerwowal sie i krzywil buuuu
Byłam na zebraniu w przedszkolu a Julek z babcią na podwórku pospal 2,5godz. Rada mojej mamy - trzeba z nim wyjść sie przejść ech zamiast zaproponować że przyjedzie i weźmie go na spacer. Szkoda gadac.
Glowa mnie boli a Julek wstal przed 19 i ciekawe jak spac pójdzie
:-******
Kochana...
A jak u Was? Jak ząbki? Czytałam ze byliście na badaniach... jak rozszerzanie diety u Was?
Stary 2015-09-03, 19:39   #4625
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Oj...Dziękuję -bardzo to miłe :-***

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Następnym razem dać znać :-*- Kochana a jak twój nadgarstek?
Boli zwłaszcza po nocy, kiedy jest nie uzywany. Wieczorem prawie wcale nie dokucza. Czekam niecierpliwie na wizytę u ortopedy. Dzięki że pytasz

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 19:44   #4626
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Płakać mi się chce na samą myśl... w ogóle próbowałam dziś odciągnąć trochę mleka żeby dać małemu kleik ryżowy na noc, co by lekko go zatwardzilo i mój laktator jest do bani nie mam siły odciągnąć przez 20 min 40 ml mleka

Heh mamuśki i ich złote rady
A dociskałaś peirś? ja to sobie zawsze pomagałam żeby szybciej było :P

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Jeju chcialam napisac ze mi sie snilo dzisiaj ze nam wyszedljeden hahahaa ale wpadka :P
Haha tak myślę co Ty tak beznamietnie o tym zabku piszesz

Nancy gratulacje Arturek Zębulek hehe
Zaraz po Julku Zębulku
Stary 2015-09-03, 19:45   #4627
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Masz rację z tym rozpoznawaniem miejsca. Dziś już trochę lepiej było.

coś tam już znalazłam, zaraz wkleje 😉

śliczne zakupy, bluzeczki z zary też mam tylko wzięłam z liskiem i portki też 😁 a te emu to nie lepiej wziąć te z miękka podeszwa? Tak się zastanawiam bo sama nie wiem...

kurcze nie pamiętam muszę jeszcze raz przymierzyć 😁

z marynara fajnie 😃

Heh tak już chyba tylko ja 😉

Dobrze ze wszystko ok, tylko ciekawe co w takim razie jest biedakowi 😞

kurcze też mi się wydawało jak Madzixx że jak głodny to by plakal ale w sumie od dłuższego czasu piszesz ze marudny a to się tak też z zabkami pokrywa. No może potrzebuje chłopak konkretniej zjeść 💪 😉

biedna 😞

Oj Kochana tule Cie mocno, jak nie masz ochoty tak często pisać ok ale nie uciekaj nam, jak wrócą Ci siły zaczniesz znów wymiatac na forum 😉 oby to było szybciutko 😉😚

Ja nie bo nie lubię ale za to gruszki wcinam 😁
Słońce Ty Moje :'**- dzięki :-* Aaa...I widziałam temat kurtki -z zary -akurat na początku tygodnia zamówiłam ta chłopieca he he chyba się tu wlączyłam telepatycznie -ta dziewczęca śliczna tez

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 19:45   #4628
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
No... Ale w czasach szkolnych w cholere badan wykonywalam...

Ten moj robak maly widzi ze mam telefon w rekach to krzyczy, zlosci sie, bo sie wtedy znianiebawie
Hehe a moja próbuje wyrwać mi telefon!

Dziś dzwoniłam do męża po wizycie u lekarza aby dowiedzieć się co tam u nich słychać i w pewnym momencie słyszę "plasssk sssslask" i "Ej telefon nie jest do jedzenia!"
Stary 2015-09-03, 19:46   #4629
violka848
Zakorzenienie

Widze że wiekszosc wtrynia śliwki oprócz Majeczki ja już pochłonęłam 5 Kamilove gruchy też wcinam i dziś pyszne jablka dorwałam
Stary 2015-09-03, 19:47   #4630
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki!
My mieliśmy dzisiaj dzień marudy u nas to rzadkość ale wiem już co było przyczyną. Drugi ząbek jest już na zewnątrz! Oba już tak mocno czuć pod palcami Mam teraz zębatego potworka Młody zajadał się dzisiaj ziemniakami ze szpinakiem i nawet tatusiowi smakowalo

Domima wracaj, wracaj
:-*
Jejku właśnie Gratulacje ząbka miałam pisać a tu już dwa WOW - jaja -szybko to u Arturka leci - oby kolejne tez szybko wyszły i żeby nie było aż tak bardzo drastycznie :-*
Stary 2015-09-03, 19:47   #4631
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość

Zaraz po Julku Zębulku
Hehe, fajnie ich nazwałaś
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 19:48   #4632
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
O super to gratulaaaacje wielkie

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

A wlasnie, przypomnialo mi sie dzieki Nancy ze nam tez wyszedl jeden
WOW u Was też?- no to pięknie))) co się nie chwalisz
Stary 2015-09-03, 19:49   #4633
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

A moje piskle znow zasnac nie chce 👿 juz sie dzis na nia wkuzylam,bo nic ja nie bi widze,tylko lozeczko ja gryzie wieczorem,bo w dzien to super w nim spi. Menda mala!

Zasnela! Wiedzialam,ze jak na nia naskarze to podziala

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-09-03 o 19:53
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 19:49   #4634
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Moj codziennie w nocy spi w poprzek łóżka z nozkami wystajacymi za szczebelki Widać mu tak wygodnie, więc nawet przestałam go przekładać

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Ja tak samo z tymi postami mam. Ale nie sposób po prostu każdemu na kazdy odpowiedzieć. ;-)
Dokładnie, dlatego jak mój post zostanie pominięty to trudno 😃 nie każdy musi mi przyklaskiwac a i tak czuję się dobrze w Waszym gronie
Stary 2015-09-03, 19:50   #4635
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
dziwie sie, ze pare wymian zdan skutkuje tym, ze zaraz 'uciekac' chcecie. Nasze forum przetrwalo cala ciaze i dobrze pamietam, ze tam nie raz zdarzaly sie gorace akcje, mimo to dalej bylo ok. a tu.. od jakiegos czasu foch za fochem. jedengo dnia sie powymieniamy zdaniami, innego usmiejemy. i smutne nie jest to, ze zdarzaja sie wymiany zdan, ale to, ze tak latwo odpuszczacie.
Ja tylko taka jestem... bo od razu płacze jak głupia... no mowie- dupa ze mnie i tyle... nie lubię takich akcji -smuca mnie i potem caly czas o tym myślę itd.. :-(

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Jeju chcialam napisac ze mi sie snilo dzisiaj ze nam wyszedljeden hahahaa ale wpadka
Ha ha ha ha Ha
Stary 2015-09-03, 19:54   #4636
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Jejku właśnie Gratulacje ząbka miałam pisać a tu już dwa WOW - jaja -szybko to u Arturka leci - oby kolejne tez szybko wyszły i żeby nie było aż tak bardzo drastycznie :-*
Dzięki no idzie jak burza ale u mnie było tak samo podobno, szybko mi zęby wyszły
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 19:54   #4637
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, fajnie ich nazwałaś
To Cashmere tak kiedyś Julka zrymowała i mi się spodobało i podkradłam
Stary 2015-09-03, 19:55   #4638
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
O super to gratulaaaacje wielkie

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

A wlasnie, przypomnialo mi sie dzieki Nancy ze nam tez wyszedl jeden
oo no to gratuluje!
Cytat:
Ile rad w jednym poście! Brawo!

No idzie Artek jak burza! Oklaski!
Oj Hanka, bo się obraże
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 19:56   #4639
violka848
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52640964]A moje piskle znow zasnac nie chce 👿 juz sie dzis na nia wkuzylam,bo nic ja nie bi widze,tylko lozeczko ja gryzie wieczorem,bo w dzien to super w nim spi. Menda mala!

Zasnela! Wiedzialam,ze jak na nia naskarze to podziala[/QUOTE]

Hehe u nas też czasem naskarzenie na forum działa) Super że zasnęła, ciekawe o co chodzi, że na wieczór takie opory ma.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 20:01   #4640
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Masz rację z tym rozpoznawaniem miejsca. Dziś już trochę lepiej było.

coś tam już znalazłam, zaraz wkleje 😉

śliczne zakupy, bluzeczki z zary też mam tylko wzięłam z liskiem i portki też 😁 a te emu to nie lepiej wziąć te z miękka podeszwa? Tak się zastanawiam bo sama nie wiem...

kurcze nie pamiętam muszę jeszcze raz przymierzyć 😁

z marynara fajnie 😃

Heh tak już chyba tylko ja 😉

Dobrze ze wszystko ok, tylko ciekawe co w takim razie jest biedakowi 😞

kurcze też mi się wydawało jak Madzixx że jak głodny to by plakal ale w sumie od dłuższego czasu piszesz ze marudny a to się tak też z zabkami pokrywa. No może potrzebuje chłopak konkretniej zjeść 💪 😉

biedna 😞

Oj Kochana tule Cie mocno, jak nie masz ochoty tak często pisać ok ale nie uciekaj nam, jak wrócą Ci siły zaczniesz znów wymiatac na forum 😉 oby to było szybciutko 😉😚

Ja nie bo nie lubię ale za to gruszki wcinam 😁
U nas od jakiegoś miesiąca nie ma płaczu o jedzenie. Zosia robi się marudna, ciumka ręce i lapczywie lapie smoka i to znak, że czas na papu 😃
Stary 2015-09-03, 20:03   #4641
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Domina moje posty Też czasem są niewidoczne i czasem mi przykro.
A może teraz skok? A na spacerze nie jest lepiej? A inne dzieci go nie interesuja? To może spędzam czas na placach zabaw? Domina a może jemu coś jest skoro tak ryczy?a rozszerzasz diete?może żeby? Próbowałaś posmarować dentinoxem? A może daj mu przeciwbólowe i zobacz czy dalej ryczy bo może coś go po prostu boli?

Moja też się bloku i się wkur.wia wtedg

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Ja śliwki jem
Hm. ..:-*
No więc tak- czy skok to nie wiem bo on od początku jest taki bardzo wymagający i nie umiem rozpoznać misy bardziej a kiedy mniej :-(- na spacerach jest spokojny ale nie śpi -obczaja wszystko. Ja niestety przed południem nie mam jak z nim wyjść bo juz nie jestem w stanie znieść wózka ze schodów :-(- I to jest tak ze jego raczej nic nie boli-spać po prostu nie chce ale jak no usnie na te 15 min to się budzi z płaczem -jak mnie zobaczy to już jest spokój... potem ryczy bo chce zmienić miejsce...I tak w kółko. On nie umie być spokojny dłużej niż 10 minut- to zaczyna pelzac zaczyna ryczec bo zastać nie ma siły, daje na plecy-ryk bo plecy są głupie...wierci się kręci i zaraz się nudzi i ryk.. huśtawka jest super ake jak się mu znudzi to ryk. No i tak z miejsca na miejsce. A najlepsze jest wtedy jak jest mega zmeczony -ryk bo zmęczony ale nie uśnie... no i tak w kółko...

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
No wiesz, nie możesz tak myśleć, że ktoś będzie Cię krytykował dlatego, że się tu wyzalisz. Ja tez uważam, że forum jest po to aby żale swoje wylać i otrzymać wsparcie. Jeśli ktoś tego wsparcia nie chce dać to niech poprostu pominie temat.

Domima, zastanawiam się nad tym co piszesz o Olafie. Dajesz mu może coś więcej niż warzywka? Może on tak jak Zosia, a teraz Julek tez potrzebuje zjeść juz coś konkretnego i jest niedojedzony i stąd te marudzenia. W pewnym wieku dziecko nie płacze juz gdy jest głodne, daje znać w inny sposób, który my matki musimy nauczyć się rozpoznawać. A wcale nie jest to łatwe...
Wiesz co- nie wydaje mi się żeby był niedojedzony. Zageszczam mu jakoś czas mleko- dostaje jeszcze obiadek i deserku trochę... jak juz nie chce jeść to zaciska buzie i finito... Nie wiem... czy robie coś nie tak? Jak skończy 5 mcy dam mu już z mięskiem. ..
A jak wyglądają u Was godziny jedzenia?
Aha... ja tez jestem 11 lat z tz I 6 lat po ślubie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Domima

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Boli zwłaszcza po nocy, kiedy jest nie uzywany. Wieczorem prawie wcale nie dokucza. Czekam niecierpliwie na wizytę u ortopedy. Dzięki że pytasz
A nie zwichnelas sobie albo coś? Mogłabyś białkiem z jajka oblozyc na noc... albo kapusta - takie domowe sposoby czasem pomagają
Stary 2015-09-03, 20:04   #4642
gossip_girl21
Zakorzenienie

😢😢😢

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 20:04   #4643
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
A dociskałaś peirś? ja to sobie zawsze pomagałam żeby szybciej było

Zaraz po Julku Zębulku
A i jeszcze jest Ala Koperco Ala Zebulka?
Stary 2015-09-03, 20:05   #4644
kana158
Zakorzenienie

Cytat:

Zaraz po Julku Zębulku
I Ali Zębali!

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Nancy, gratki x 2 😀
Stary 2015-09-03, 20:06   #4645
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki no idzie jak burza ale u mnie było tak samo podobno, szybko mi zęby wyszły
Ano tak- mi pediatra mówiła ze jak u rodziców szybko zęby były to duże prawdopodobieństwo że u dziecia tez tak właśnie będzie
Stary 2015-09-03, 20:07   #4646
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
dziwie sie, ze pare wymian zdan skutkuje tym, ze zaraz 'uciekac' chcecie. Nasze forum przetrwalo cala ciaze i dobrze pamietam, ze tam nie raz zdarzaly sie gorace akcje, mimo to dalej bylo ok. a tu.. od jakiegos czasu foch za fochem. jedengo dnia sie powymieniamy zdaniami, innego usmiejemy. i smutne nie jest to, ze zdarzaja sie wymiany zdan, ale to, ze tak latwo odpuszczacie.
Dobrze mówi! Słuchać Małej!
Stary 2015-09-03, 20:08   #4647
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
A i jeszcze jest Ala Koperco Ala Zebulka?

Alulka Zebulka albo Alutka Zębutka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 20:08   #4648
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
😢😢😢
Skąd te minki? :-(
Stary 2015-09-03, 20:08   #4649
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Hm. ..:-*
No więc tak- czy skok to nie wiem bo on od początku jest taki bardzo wymagający i nie umiem rozpoznać misy bardziej a kiedy mniej :-(- na spacerach jest spokojny ale nie śpi -obczaja wszystko. Ja niestety przed południem nie mam jak z nim wyjść bo juz nie jestem w stanie znieść wózka ze schodów :-(- I to jest tak ze jego raczej nic nie boli-spać po prostu nie chce ale jak no usnie na te 15 min to się budzi z płaczem -jak mnie zobaczy to już jest spokój... potem ryczy bo chce zmienić miejsce...I tak w kółko. On nie umie być spokojny dłużej niż 10 minut- to zaczyna pelzac zaczyna ryczec bo zastać nie ma siły, daje na plecy-ryk bo plecy są głupie...wierci się kręci i zaraz się nudzi i ryk.. huśtawka jest super ake jak się mu znudzi to ryk. No i tak z miejsca na miejsce. A najlepsze jest wtedy jak jest mega zmeczony -ryk bo zmęczony ale nie uśnie... no i tak w kółko...

Wiesz co- nie wydaje mi się żeby był niedojedzony. Zageszczam mu jakoś czas mleko- dostaje jeszcze obiadek i deserku trochę... jak juz nie chce jeść to zaciska buzie i finito... Nie wiem... czy robie coś nie tak? Jak skończy 5 mcy dam mu już z mięskiem. ..
A jak wyglądają u Was godziny jedzenia?
Aha... ja tez jestem 11 lat z tz I 6 lat po ślubie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

A nie zwichnelas sobie albo coś? Mogłabyś białkiem z jajka oblozyc na noc... albo kapusta - takie domowe sposoby czasem pomagają
Domima to kiedy wychodzisz na dwór z nim??
A czemu nie możesz znieść?nie możesz zostawiać wózka na dole?
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 20:08   #4650
FlightlessBird
Zakorzenienie

widzę, żę nie tylko moją córcię telefon interesuje. Ja wlaśnie dlatego od jakiegoś czasu nie używam go przy niej do neta nie chcę żeby kończyło się tak jak u znajomych mi niektórych dzieciaków Telefon nie służy do zabawy dla dziecka - ot takie mam zdanie i nie chcę by mała myślała inaczej

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości