|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze że jesteś,pod obserwacja...
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !
o jej trzymaj się tam i nie wypuszczaj jeszcze malutkiej, niech trochę jeszcze posiedzi
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, ze pewnie tak do 2tyg...---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Kuapouszko trzym sie Malutka nawet jakby teraz sie urodzila to pewnie byloby ok
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to się zezłościłam teraz, ale zamówiłam z fioletowym![]() Cytat:
Uwierz mi nie przeczytam ![]() CHyba, że Oliath jak napisze że poród light miała. Cytat:
Maggie co ona gadała o tym wiesiołku jak zapytałaś?
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
Kuapouszka zaciskaj nogi mocno jeszcze...
a ja usnełam o 19 a obudziłam się o 20 , no i bedzie człowiek spał ![]() ale dobrze bo miałam taki kamień z brzucha że hoho , teraz troche lepiej...
|
#3637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kuapouszka trzymaj się
|
#3639 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja sie nie pisze na rodzenie pierwsza :strach-drzwi:. Moge byc druga :P. Ja juz w ogole sikam ze strachu na myśl o porodzie i o tym, ze nie zorientuje sie, ze to juz. Albo ze pojadę za wczesnie i będę sie męczyć na porodówce zamiast siedzieć w domu :P.
Cytat:
Cytat:
Miałam wpisywana 1 w pierwszych tygodniach ciazy, kiedy zdarzało mi sie plamić na brązowo. Aczkolwiek nigdy bezpośrednio od lekarki nie usłyszałam, ze mam leżeć plackiem, tylko, ze mam duzo odpoczywać. Ale od kilku miesięcy juz normalnie mam 2 wpisywana. Ale zle dzisiaj spałam . Nie dość, ze miałam 3 sny i w kazdym budziłam sie w momencie, gdy zostałam napadnięta przez kilka osób, to jeszcze jak nigdy aż 3 razy wstawałam na siku i budziłam sie mniej więcej raz na godzinę. Taka zmęczona byłam, ze musiałam popołudniu sie przespać. Na dodatek tak mnie spojenie boli od wczoraj, ze zaczynam sie martwić. Dobrze, ze jutro to usg mam, to dopytam, co to moze byc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3641 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3642 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co tam się działo u Ciebie? Odpoczywaj! Dobrze, że dali sterydy, jakbyś faktycznie miała wcześniej urodzić... trzymam kciuki
|
|
#3643 | |||
|
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze co najmniej 2 tyg. Psychicznie to ja nie jestem w ogóle gotowa...Cytat:
Oooo... ciekawe czy też miała brązowy, czy biały? ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Kto by nie chciał Chociaż może nie na tym etapie ciąży... mimo wszystko to wcześniak...
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie jestem gotowa psychicznie. Nie dociera, że to już niedługo. Jakieś mi się to odległe wydaje i jakby to nie tyczyło się mnie tylko komuś ma się urodzić dziecko a ja tylko pomagałam kompletowac wyprawkę
|
|
#3645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No mnie tak kłuje jak stoję.. położyłam się i jest ok, później znów wstałam i kilka ukłuć.. także leżę miała iść się kąpać ale z godzinę poleżę. . Jeśli chodzi o wiesiołek myślałam że słuchałaś. Oj Ty zakręcie mówiła żeby stosować z tej firmy co mi linka ostatnio podalas chyba operol czy jakoś tak od 38 t.c. nie robić żadnych masaży tam w środku wystarczy stosować 1 tabletkę dziennie doustnie i 2 tabletkę dowcipnie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio jak sie klade to maly zaczyna dzikie harce po moich zebrach i zoladku. Az zasnac nie moge... :p
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kuapouszka trzymaj się tam dzielnie i niech mała jeszcze trochę posiedzi ;*
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#3649 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór, ja jestem mamusią z terminem na kwiecień 2016. Mam takie pytanie do was bardzo doświadczonych i już można powiedzieć prawie na końcówce.
Czy któraś z was brala leki na infekcje grzybiczą w 1 trymestrze :Pimafucin lub fluomizin
|
#3650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi brzuch lata, chyba ma czkawkę ;p
|
|
|
|
#3652 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za to coraz bardziej bolesne stają się ruchy kluseczki. Czasem jak leżę czy siedzę to aż oddech muszę wstrzymać jak coś gdzieś wypnie. Cytat:
Cytat:
żeby niunia jeszcze troszkę wytrzymała w brzuchu Ja dzisiaj przez te spinania brzucha zadzwoniłam do mamy upewnić się, że w razie gdyby coś się zaczęło jest gotowa się spakować i przyjechać (jakby coś to około 3-4 godziny PKSem lub busem ) żeby ogarnąć młodego.Oby się zaczęło jakoś tak, żeby zdążyła dojechać i go odebrać z przedszkola
|
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
chyba też zakupię sobie to tamnum rose
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- niestety nie pomogę, bo nie miałam takich problemów ani w tej ani w poprzedniej ciązy |
|
|
|
#3655 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
albo 50 ![]() Ad. 2 - ************************* Strasznie dziś się rozżaliłam hormonalnie z powodu zmęczenia, z powodu wkur.wa na tego debila posranego serwisanta od pieca (od 2 miesięcy ku.tas naprawia nasz piec, tu 1000, tam 1500, tygodniami czekanie na części, nadal zimna woda, nie mam już FUCK FUCK FUCK siły grzać codzień dzieciom w garach, o sobie nie wspominając JA CHCĘ SIĘ WYKĄPAĆ JAK CZŁOWIEK!!!! W PEŁNEJ WANNIE WODY!!!! CIEPŁEJ DO CHOLERY!!!) i w ogóle. Siedziałam i szlochałam normalnie, aż się zanosiłam łkaniem. Dziś powtarzałam dziewczynkom kurację antywszową, tłusty ten płyn jest taki jak olejek, po godzinie to trzeba zmyć, NO JA SIĘ PYTAM JAK??? W ZIMNEJ WODZIE??? Się da, jak się okazało, ale umarłam ze zmęczenia po tym, a na koniec każda główka do wyczesania jeszcze... nic nie było, ale sumienie mam czyste, długa walka za nami. No i to wszystko razem mnie rozwaliło. Dopiero teraz się pozbierałam. Mąż zgodził się na Jane Power Twin
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2015-09-03 o 21:29 |
||||
|
|
|
#3656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz bolą raz nie... Ogólnie czasem podbrzusze boli bez skurczy.. O okładach wiem ze nie gorące ![]() Cytat:
Ojejku trzymaj się tam może malutka jeszcze poczeka chwile ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie czas już. przez to poranne ryczenie, a pozniej sprzątanie jestem padnięta jak kawka. jeszcze sobie serial zapuszczę nowy i może oglądnę chociaż jeden odcinek ; )
a wam mówię dobranoc i oby wypoczynek był jak najwygodniejszy |
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliath
dla mnie jesteś miszczem ![]() Zapomniałam wcześniej napisać, że najlepszy z mężów nie tylko wybiegał dziecko za piłką, ale po powrocie zrobił przemeblowanie w pokoju małego do końca (przesuwanie szafek i regałów, wiercenie i ich przykręcanie, sprzątanie po fakcie) zgodnie z moim widzimisię ciążowym Normalnie mu kolację w nagrodę zrobiłam. Z herbatą nawet. I sobie poszedł odpocząć jeżdżąc na rowerze
|
#3660 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A w ciąży ogólnie mam gorszy wzrok. A o co pytasz? ![]() Fajny, nie? Nie mogłam mu się oprzeć, to rimmel Rita Ora Mam jeszcze jeden z tej serii, bardzo fajnie mi się z nimi współpracuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

mysle, ze pewnie tak do 2tyg...
Malutka nawet jakby teraz sie urodzila to pewnie byloby ok 
to się zezłościłam teraz, ale zamówiłam z fioletowym
((

. Nie dość, ze miałam 3 sny i w kazdym budziłam sie w momencie, gdy zostałam napadnięta przez kilka osób, to jeszcze jak nigdy aż 3 razy wstawałam na siku i budziłam sie mniej więcej raz na godzinę. Taka zmęczona byłam, ze musiałam popołudniu sie przespać. Na dodatek tak mnie spojenie boli od wczoraj, ze zaczynam sie martwić. Dobrze, ze jutro to usg mam, to dopytam, co to moze byc.

mówiła żeby stosować z tej firmy co mi linka ostatnio podalas chyba operol czy jakoś tak
żeby niunia jeszcze troszkę wytrzymała w brzuchu