|
|
#601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Śliczne! W ogóle jak się okazało że u mnie dziewczynka to same tylko dla chłopców fajne ciuszki widzę :-D
Cytat:
Evcia jakie cudne ciuszki! Jeszcze za taką cenę ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Z sumie nie dotykałam, nie sprawdzałam :-D a czuć tak po prostu to nie czuje :-D tylko stopy ciągle, no i trochę dłonie. Spróbuję zasnąć może jakoś... Dobranoc |
|
|
|
|
#602 | |||
|
Zadomowienie
|
poszalałyście dziś! od południa 10 stron
![]() ![]() Cytat:
jam masz swoje auto to zawsze możesz stelaż od wózka zostawić w aucie i samą gondolę z dzieckiem wnieść, to już będzie lżej ![]() Cytat:
też mnie kusiło żeby oglądać takie rzeczy ale jednak nie polecam Cytat:
super będzie mały elegancik ![]() jeszcze 7 stron przede mną będę czytać jutro w drodze
|
|||
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
To sie nie robi smieszne, znow nie moge spac
Masakra Chyba jako jedyna zaliczam bezsennosc I chyba jako pierwsza Bozeee |
|
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
Sylwoha .. ja się obudziłam po 3.. i chyba już pospane:/:/
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo nie jestem sama
Nagorsze ze tera laze, a potem w dzien padne w okolicach 16 i znow bledne kolo kurde |
|
|
|
#606 |
|
Konto usunięte
|
Ja też nie śpię...
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#607 |
|
Zadomowienie
|
Wkurza mnie too zwłaszcza ze za oknem pada .. a to mi zawsze ułatwiało spanie .. w dodatku robie się głodna
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja właśnie po pracy leżę w wannie i nadrabiam ostatnie posty.
Żaneta - współczuję przeżyć. Mam nadzieję, że tz nic nie będzie. Warto isc sprawdzić i tak.. czasami w szoku nie czuje się pewnych rzeczy a i np szyja moze zacząć boleć po 2-3 dniach dopiero (czego oczywiscie nie życzę). Ja kiedyś też dachowalam :/ i o dziwo też mi nic nie bylo. Chyba Mujer - współczuję samopoczucia i je znam.. moze nie aż na taka skalę, ale wiele razy byłam zazdrosna o to, że tz (albo inni) bawi się lepiej niż ja. Ja jakos zawsze zapiep.rz i obowiązki.. a tu koncerty, wyjazdy itp (tz swojego czasu grał w zespole metalowym i troche jeździli na różne spędy i festiwale). Teraz przy okazji urlopów też spotyka się z kumplami a ja w tym czasie z dzieckiem siedze. Troche z własnego wyboru.. bo mnie po prostu juz nie kręci to co jego.. ja juz teraz zamiast muzyki częściej odpalam audiobooka. Ale kiedyś żyłam takim życiem jak on.. byłam jego grupies na koncertach.. bylo to fajne.. ale jak się miało 20 lat.. U was troche inaczej, bo ty dalej czujesz, że chcesz robić to co tz. Też masz pasję i chcesz robić to co on. Nie ma w tym nic dziwnego. Zazdrość o te wyjazdy to normalna sprawa.
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie zjadlam jablko i odczulam 2 ruchy
Tyle chociaz dobrze |
|
|
|
#610 |
|
Konto usunięte
|
Mój się wierci odkąd wróciłam z toalety. Będzie jakieś pół godziny kręcenia się już
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Idźcie spac!!! No nie moge co za nalogowe
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu robic innego jak internety poczytane :p
Tz ode mnie zwial bo pow ze nie da die tak spac :p |
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie książka wciągnęła.. ale MUSZĘ isc spac.. bo mam rano dyżur z dzieckiem.. tz po poludniu przejmuje, więc jutro pewnie jak zombie będę chodzić.
|
#614 |
|
Konto usunięte
|
Ja zaraz odpalę prokuratora na necie, bo zasnęłam wczoraj...
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 05:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ---------- Halwaya a dzisiejszej nocki już nie masz, idziesz za to w niedzielę? Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
Ja po przebudzeniu dostałam parę Kopniakow na dzień dobry
![]() Tak się martwię o tz pogoda straszna a on ma 500km w jedna stronę .. co prawda jedzie z kumplem i będą się zmienić no ale .. Najchętniej bym go już teraz nie puszczała tak cały czas już będzie ? Takie życie w stresie.. przed ciążą jakoś mniej się denerwowalam---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:05 ---------- Halwaya co czytasz ?
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Nie.. nie w tym tyg.. bo w poniedziałek mam wizytę w Oxfordzie.. dopiero od połowy września zmieniam.. za tydz mam kilka dni wolnego i tak
---------- Dopisano o 04:10 ---------- Poprzedni post napisano o 04:06 ---------- Onedue czytam "motyl" - o kobiecie, u której zdiagnozowano Alzheimera. Pisane z jej punktu widzenia świata. A wciagnelo mnie, bo u mnie w rodzinie babcia miala, więc wiem jakie to jest okropne
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
Zupełnie inaczej podchodzi się do tematu który w jakimś stopniu nas dotknął ..
![]() Tak wogole byłam na tej szkole rodzenia .. SIMIN w Chorzowie .. w tych budynkach czas się zatrzymał jakieś 20 lat temu .. masakra ja rozumiem ze na porodowke idziesz rodzic i jesteś e takim amoku ze na mało rzeczy zwracasz uwagę .. ale jak przypomnę sobie widok tych korytarzy budynków .. toalet ( nie mowie o salach porodowych i poporodowych bo ich jeszcze nie widziałam ) to mam ciarki ..
|
#618 |
|
Konto usunięte
|
Enedue a ta szkoła rodzenia to w szpitalu? Czy gdzie? Masakra jak tak opisujesz, głęboki PRLu trwaj...
Ja chyba jeszcze przysnę... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#619 | |
|
Zadomowienie
|
Ja grzybów nie tykam w ciąży, radzilabym Ci odpuścić
---------- Dopisano o 05:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:05 ---------- Cytat:
Myśl pozytywnie! ---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ---------- Nic nie ma w tej telewizji na czym by zawiesić bezsenne oko, zbuntowany anioł, jeju kiedy to leciało, powtórki znowu ---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:28 ---------- Chyba po najmniejszej linii oporu zrobię parówki na śniadanie i biorę sie za.jakas robotę, miłego poranka i miłych snów bo to pora na najlepsze spanie jak ktoś może spać;b
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-09-04 o 06:18 |
|
|
|
|
#620 |
|
Rozeznanie
|
I ja mam ciężki poranek. Grzmot mnie obudził i już posypane. Mała tłukla się wczoraj cały wieczór w nocy i dziś rano i aż się.zmartwilam. Hehe ciężarnej nie dogodzi
|
|
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#622 |
|
Konto usunięte
|
Zasnęłam
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Też kiepsko spalam,ale jakoś tam spalam. Powinnam już o 7 wstać i jechać po mięso żeby zdążyć w ogóle kupić,ale dopiero co się obudziłam. Przed chwilą wpadł mi do głowy guuupi plan żeby wieczorem się odpicowac w jakiaś fajna koszulkę i bieliznę ale...chyba mi przeszło
|
|
|
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
Witamy się w piątek!
U nas 12 stopni i pada. I z jednej strony fajnie, bo się przewietrzy mieszkanie i już powietrze jest lepsze, ale z drugie słabo, bo nie mam ubrań na taką pogodę Dziś wraca w końcu Mąż
“If you die, and I live, there’s no life for me at all. You’re my whole life. I would never be happy again.” Edytowane przez SweetViolet Czas edycji: 2015-09-04 o 08:29 |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Chyba zaczynam 26 tydzirn ale juz sie w tym gubie ostatnio... Mialam masakryczny sen. Mysl o cc mnie dobija. Chcialam cc ze znieczyleniem w kregoslup a oni ze nie ma takiej opcji i bede pod calkowita narkoza. ( ja sie narkozy boje jak smierci) jak powiedzialam ze sie nie zgadzam to lekarz podsumowal ze ryzykuje zyciem dziecka i mialam.cc pod narkoza. Przezylam i urodzilam synka, taki slivzny blondynek z niebieskimi oczkami. 3700 i 57 cm. Bylo ok poki nie odrzucil piersi a ja to strasznie przezyealam. Ogolnie jak sie obudzilam.to od razu zmacalam brzuch czy jest na miejscu... U nas pogoda do kitu. Tzn dla mnie super bo 18 stopni i deszcz ale wszyscy wokol narzekaja. Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2015-09-04 o 08:04 |
|
|
|
#626 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
Chyba zacznę je czytać mojemu Mężowi, bo on mówi, że ja dużo narzekam ![]() (Ale się nie obrażaj na mnie ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
|
|
#627 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że tu sporo nocnych markow... Ja też w nocy nie śpię, także widzę że jest nas dużo.
Obudziłam się o 3, leje, poleżałam do wpół do 5, ale staram się leżeć z zamkniętymi oczami z nadzieją że zasnę. No i przysnełam do 6 i do teraz nie śpię :-( pomyślałam że wpadnę się przywitam w deszczowy piątek i chyba spróbuję jeszcze zasnąć... Chociaż na godzinę... Bo głowa mnie boli okropnie :-( A w ogóle to właśnie mi ekipa na działkę przyjechała montować rolety i bramę garażowa... Z taki deszcz... Powodzenia im życzę :-D |
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Czubasek kiepski sen :-(
Mi się śniło że jakiś dzieciak mnie popchnal i się przewróciłam,tak się wściekłam że wzięłam go za koszule i rzuciłan nim o płot mówiąc :ciężarną,kur.a?!" A wtedy on zniknął z tej koszuli i ktoś mi powiedział że go zatłukłam.. |
|
|
|
#629 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem jak już facet to dziecko zrobił, to na tym jego rola się nie kończy, a właśnie zaczyna. Ja mojemu dużo nagadałam, jak teraz miał wyjechać na drugi koniec Polski na kilka dni i wydaje mi się, że drugi raz tego błędu nie popełni Chociażby dla własnej spokojności ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Ja jadłam ostatnio kanapki z pieczarkami w occie. O raaany, jakie one pyszne ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Czubasek, ogolnie ale sny...
|
|
#630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale snyyy. Chociaż ja zostaje nie lepsza. Cytat:
Ja też lalam dzisiaj gościa. . Wgl śniło mi się że moja mama wylądowała po nad namiotem ale tylko na chwilę i mówi że spoko nic się nie dzieje i stamtąd się znalazłam jakimś dziwnym cudem w jakiejś przyczepie gdzie było dużo ludzi i wszedł tak ppdchmielony gość i do mnie z jakimiś pretensjami i łapami to ja na niego hyc z pięściami że ciężarnej się nie tyka dostał z pysk i spokoj.. O mamo... Witam się w 25 tygodniu )
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

bedzie mial mlody cos wleganckiego 

też mnie kusiło żeby oglądać takie rzeczy ale jednak nie polecam
będę czytać jutro w drodze 

pogoda straszna a on ma 500km w jedna stronę .. co prawda jedzie z kumplem i będą się zmienić no ale .. 
+ hormony .. z doświadczenia wiem ze po dniu / 2 przechodzi na chwile
Zresztą, przez większość czasu to robię, a jego obecny wyjazd sama promowałam i podkręcałam.