|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Ja jeszcze musze czekac prawie 3t a juz 5 dzidzi nie widzialam... i zle mi z tym strasznie:-(
|
#2312 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a tak w ogóle to jaki rozmiar czapeczki zimowej dla naszych maluszków?
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biorę takie newborn albo 0-3. I taka kupiłam w lumpie ostatnio.
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Olka chodzi w moich trampkach
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, może Twój gin dziś jak masz wizytę Ci wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki
MallaMi witaj, gratuluję synka Candy gratuluję tygodnia, a raczej 6 miesiąca już ![]() Magda najlepszego dla Oli. Niepozorna, tak by była najfajniej gdyby się znalazł chętny do kupienia szumisia. Niepozorny kciuki za wizytę |
|
|
|
#2315 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
Kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() Ja jeszcze tylko dzisiaj i dwa tyg urlopu juz sie nie moge doczekać. Bylam dzisiaj na pobraniu krwi w nowym labie i mi rece opadły. Pomine to ze czekalam ponad godzine bo nikt nie przepusci, a babcie przychodza sobie pogadac w gabinecie. Pielegniarka w ogole nie ubiera rekawiczek do pobrania krwi, reke mi tak poklula ze do tej pory mnie boli a na koniec chciala mi przykleić brudny plaster ![]() Nie wiedzialam ze jeszcze istnieja takie miejsca, litości |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzieki wam weszlam na facebooka szumisiow i chyba kupie ptaszka zamiast misia,bardziej mi sie podoba <3 a z tej drugiej strony fajne poduszki szumiaca,nie wiem co robic haha
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
O matko
trzeba było rzucić tekst ze masz HIV i czy się nie boi bez rękawiczek i w ogóle oduczyla by się os razu hahaha |
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za laboratorium?---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2320 |
|
Rozeznanie
|
Alab na szkolnym w Krakowie wiec sie wystrzegajcie jak cos - niby siec placowek a standard ponizej krytyki.
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
DOTKA, to brak wypisu mi umknął, mea culpa
BABY, wydaje mi się, że maskotka lepsza niż poduszki, można przytulić i ślinić KOGIEL, to pewnie jakaś starsza? Mnie strasznie irytuje pobieranie krwi bez rękawiczek, jeszcze zdarza się, że panie mają tonę biżuterii na rękach, to już w ogóle. Kanapka z czosnkiem...ble ![]() Wypiję kawę i lecę sobie zrobić biocenozę i wymaz podwozia we wtorek wizyta, a nie wiem czy znowu nie złapałam jakiegoś dziadostwa po toalecie na stacji benzynowej
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-09-04 o 10:02 |
|
|
|
#2322 |
|
Rozeznanie
|
Medeline tak to starsza babka po 50 - tce
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Medeline bo to się sika na malysza w takich miejscach
albo nosi że sobą te nakładki na toaletę albo chociaż chusteczki dezynfekujace żeby najpierw przetrzeć
|
|
|
|
#2324 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie umiem na Malysza. Ale za to zuzywam pol rolki papieru w obcym miejscu i spedzam 5 minut na dokladnym oblozeniu deski :-D
|
#2325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kogiel - masakra i totalny brak odpowiedzialności, można sobie żartować ale pacjenci chociażby z hiv na pewno się zdarzają, ja chodzę zawsze do Diagnostyki nie dość że mam wyniki w internecie i nie muszę ich odbierać to jeszcze higiena i sterylność na 100% |
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym taka maskotka to też taki przyjaciel z dzieciństwa, miłe skojarzenia na później ![]() Dotka90 wszysko naraz Ci się skumulowało ciekawe co powie gin o wynikach, a spojówki mam nadzieję szybko wyleczysz,MallaMi witaj ![]() Ja mam ptp na 31.01., a dzisiaj jestem dokładnie w 18t5d candyyfloss 6 miesiąc - to już poważnie brzmi gratki!magda1706 nauki przedmałżeńskie są do przeżycia, największy śmiech jest na poradni ![]() A ja zakupiłam wczoraj kijki do nordic walking i zamierzam od jutra śmigać trzeba się brać za siebie! a dzisiaj na rozgrzewkę jakies delikatne ćwiczenia rozciągające
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Sikanie na malysza nic mi nie pomaga, gdy wszystko i tak fruwa w powietrzu
co się dziwić, gdy ludzie nie zamykają klapy i aerozol z bakteriami po wciśnięciu spłuczki leci do 2m w górę? Dobra, jestem skrzywiona Ja czapeczkę na wyjście wzielabym rozmiar na obwód poniżej 40 KOGIEL, to dużo tłumaczy. Stare nawyki.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-09-04 o 10:22 |
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że HIV to nie temat do żartów ale.myślę że to skłoniło by je do myślenia.bo własbie mogą się zdarzyć! U mnie zawsze są rękawiczki a.ja w.okienku jestem.informowana.ze.mam .wejść bez kolejki bez.żadnego tłumaczenia
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Alab - taka sieć i że sobie pozwalają na coś takiego
Ja też chodzę do Alabu zawsze ale nie miałam zastrzeżeń nigdy co do sterylności itp. Panie obsługują szybciutko i są miłe, no i wyniki też mam wieczorem w internecie. Widać standard nie zależy od sieci tylko od miejsca...
|
|
|
|
#2330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tutaj tez wyniki w necie maja być. Mam pakiet na opieke medyczna i niestety nie obejmuje wszystkich placowek :/ |
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
KAREN, jesteś niezła, bałabym się chodzić na kije, bo niezłe tempo nabijają, a samej byłoby mi nudno
podziwiam! mój tata chodzi 3 razy w tygodniu po kilkanaście kilometrów z grupą plus w weekendy zalicza zawody
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
mojakaren ja chodziłam na kijki przed ciążą, lubiłam bardzo w lesie raz z górki, raz pod górkę, fanie było i cały czas liczyłam na to, że w ciąży tez będę mogła chodzić, bo jest to sport nawet zalecany dla ciężarnych na kręgosłup, no ale po tym wszystkim oczywiście zakaz na wszystko, więc kijki stoją i patrzą na mnie a ja nic
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Dziewczyny jakiej wielości wanienkę planujecie tą 86 czy 100 cm ? Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-04 o 10:32 |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
100 cm teoretycznie bardziej praktyczna w końcu starczy na dłużej
a 86 to jak pisała tu jedna ma rocznego synka już to pewnie mały się ledwo mieści. Za to Olka by weszła Jeszcze mimo 2 lat celowalabym w większą zawsze to później masz więcej miejsca
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
cześć witamy się z synkiem w 24 tygodniu
|
|
|
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
My raczej chyba wybierzemy ta mniejsza a jak dziecko podrosnie dokupimy tylko ten ogranicznik do duzej wanny.
|
#2336 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapisałam sobie TŻ patrzył mi przez ramię jak je oglądała i powiedział "o kebab" Cytat:
mnie się ona właśnie podoba Cytat:
Cytat:
![]() żeby na wizycie było wszystko ok Cytat:
Cytat:
![]() w niedziele miałam przez cały dzień Cytat:
Cytat:
też mam właśnie ten dylemat ![]() boję się że z małej dziecko mi szybko wyrośnie, z drugiej strony mała zajmuje mniej miejsca
|
||||||||
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zdecyduję się na tą większą. Maż mówi żeby większą kupić i tak normalnie będzie leżeć w wannie więc w sumie bez różnicy która.
|
|
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
ja w sumie nie wiem którą wanienkę, pewnie tańszą. wolałabym nową a mąż marudzi bo już chyba ze 4 osoby się zadeklarowały że mogą oddać po swoich dzieciach.
na razie dziś kupiłam ręczniczki z kapturkiem http://allegro.pl/show_item.php?item=5019107127
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze teraz zaczęłam w głowie szukać miejsca na przetrzymywanie takiej wanienki
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Mallami! W końcu ktoś kto patrzy gdzie taniej
A.ręcznik fajny tylko zastanawiam się czy nie za mały? ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
na szczęście mamy większą łazienkę niż w poprzednim mieszkaniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

trzeba było rzucić tekst ze masz HIV i czy się nie boi bez rękawiczek i w ogóle 

albo nosi że sobą te nakładki na toaletę albo chociaż chusteczki dezynfekujace żeby najpierw przetrzeć 
ciekawe co powie gin o wynikach, a spojówki mam nadzieję szybko wyleczysz,
Ja też chodzę do Alabu zawsze ale nie miałam zastrzeżeń nigdy co do sterylności itp. Panie obsługują szybciutko i są miłe, no i wyniki też mam wieczorem w internecie. Widać standard nie zależy od sieci tylko od miejsca...

żeby na wizycie było wszystko ok