Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 11:29   #4951
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Hehe widziałam to dobra froterka !

KOPERCO Twój mąż też vege je i synek? Wiem pytalam juz, ale jajka i mleko jecie?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:30   #4952
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Nie, Jas nie ma

Zazdraszczam też bym chciała nie mieć😜
Stary 2015-09-04, 11:31   #4953
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

macie, zapiszcie sobie nowy watek

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post52647674

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:32   #4954
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Hehe widziałam to dobra froterka !

KOPERCO Twój mąż też vege je i synek? Wiem pytalam juz, ale jajka i mleko jecie?
synek nie je, mąż je okazjonalnie i jak mnie poprosi to mu zrobie. Tak my wegetarianie, nie weganie więc jajka,mleko,miód. W ciąży z Alicją byłam weganką
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:32   #4955
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ją wczoraj.zauważyłam u Aleksandersa włoski na jajeczkach
i w ogóle na genitaliach Szybko moje dziecko dorasta

Dlatego robię chrzciny tylko dla dziadków i rodzenstwa, żadnych kuzynów itp.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Hihi jeszcze lepiej) chociaż moja na pipci tez ma meszek hehe za szybko to wszystko rzeczywiscie
Stary 2015-09-04, 11:34   #4956
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
kurde tak piszecie o tych wyprzedażach i co kupujecie dzieciaczkom na 74 a ja mam tyle siat w piwnicy na 74 i nawet nie wiem co w nich jest. A jak się okaże że nic?!
Hehe to musisz zrobić szybki risercz 😁 ja wczoraj robiłam i wiem ze musze dokupić body na kr i dlug rekaw, kilka pajacy na zimne noce, z 2 pary spodni i sukieneczki też ze 2 by się przydały 😁 no i jeszcze czapa, szalik, rękawiczki, skarpetki. Bluzek na długi mam od groma i bluz też ok ilość 😉

Cytat:
Musisz tak kusić? :P

😁😚

Cytat:
Zgadza sie z ta pogoda

My juz po marchewce po słoika wciągnął i nawet nie ubrudzil wszystkiego w okół tylko łyżeczkę machnął sobie w oko i zdziwiony. Ze ma zalepione oko marchewka.. U nas jest kąpiel zawsze po takim jedzeniu,a po kapieli spanie usypiam i biorę się za obiadek zawijan cukinia podsmazylas zmiksować z cebulką i pieczarkami owinieta polediwczka a na dno chyba kasze perłowa wyloze

Heh chciałabym zobaczyć ta minę 😁 moja wczoraj była taka zdziwiona jak pierwszy raz do huśtawki ja wsadziłam 😉

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Moja już po dwoch drzemkach i niewiem czy jeszcze nie pojdzie i po 4 karmieniach już 😜

U nas też na tych nóżkach taki meszek, nie normalne włosy 😜 czyli to normalne

Ja nie widzę nic na nogach Nadii 😁 My po 3 karmieniach i póki co już godzinę śpi

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Czarny ;D

U mnie Zuz na samej macie lezy, a jak spełznie to panele mi froteruje :P muszę jej mop do pleców podłączyć chyba
Stary 2015-09-04, 11:35   #4957
violka848
Zakorzenienie

Froterka wymiata)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 11:37   #4958
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
PAVLINECKA buraczki do obiadu robie ugotuje zetre i doprawie
a czym doprawiasz? Może i ja coś z buraczkami ugotuje :O Jakoś mi się zachciało

Cytat:
Moja już po dwoch drzemkach i niewiem czy jeszcze nie pojdzie i po 4 karmieniach już 😜

U nas też na tych nóżkach taki meszek, nie normalne włosy 😜 czyli to normalne
Wow hehe Dzień śpiocha

U Zuzy są normalnie włoski na nóżkach, na pleckach, jeszcze trochę zostało na ramionkach. Biedulka, jak małpeczka

Cytat:
ja musze też coś dobrego wymyslić tylko wege Ale brzmi fajnie.

Pavlinecka coś z dedykacją dla Ciebie a razej Zuzy:

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

no dokładnie:/
przekażę jej

Idę chyba gotować, nie wiem, co ze sobą zrobić
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 11:38   #4959
kamilove
Zakorzenienie

Pavlinecka miałam się odnieść do Cb, ja pod mate podkładam odkąd Nadia się przewraca, raz nie położyłam to jak przydzwonila o podłogę biedna 😖
Stary 2015-09-04, 11:41   #4960
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Hehe to musisz zrobić szybki risercz 😁 ja wczoraj robiłam i wiem ze musze dokupić body na kr i dlug rekaw, kilka pajacy na zimne noce, z 2 pary spodni i sukieneczki też ze 2 by się przydały 😁 no i jeszcze czapa, szalik, rękawiczki, skarpetki. Bluzek na długi mam od groma i bluz też ok ilość 😉

😁
Heh chciałabym zobaczyć ta minę 😁 moja wczoraj była taka zdziwiona jak pierwszy raz do huśtawki ja wsadziłam 😉

Ja nie widzę nic na nogach Nadii 😁 My po 3 karmieniach i póki co już godzinę śpi

O widzisz czyli to indywidualna sprawa 😜
Czytałam że huśtawka się sprawdza u nas tez to niezły usypiacz, ale chce ja odzwyczaić troche i wlasnie po 10 minutach jeczkow i podawania smoka uspała się w łóżeczku Tak sie cieszę - tylko jej zabawki wszystkie poodsuwałam i karuzelkę odczepiłam, zeby nie rozpraszała Nie myślałam że tak szybko pojdzie, ba że wogole coś z tego wyjdzie 😜
Stary 2015-09-04, 11:46   #4961
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

😁😚

tylko mi się taaaak nie chce..
Cytat:
Czytałam że huśtawka się sprawdza u nas tez to niezły usypiacz, ale chce ja odzwyczaić troche i wlasnie po 10 minutach jeczkow i podawania smoka uspała się w łóżeczku Tak sie cieszę - tylko jej zabawki wszystkie poodsuwałam i karuzelkę odczepiłam, zeby nie rozpraszała Nie myślałam że tak szybko pojdzie, ba że wogole coś z tego wyjdzie 😜
no brawo!!
Stary 2015-09-04, 11:51   #4962
violka848
Zakorzenienie

U nas mata na dywanie stoi. Miałam koc podkładać ale juz niema potrzeby. Apropo kocy- dostałam od Tz brata i jego dziewczyny na początku 6 kocy - 4 małe 2 duże, na chrzciny dali nam kolejne 6 z imieniem córki i obrazek jak dziewczynka stoi z pieskiem i małe pieski na dole - no fajnie bo tematycznie, ale na cholerę nam tyle kocy????? Mam jeszcze jakieś własne ktore kupiłam, a te mi tylko miejsce zawalają, jednego narazie użyłam. Muszę porozdawać, bo tylko się kurzą. Jej rodzice pracują w firmie która produkuje koce i dlatego tak ale na cholerę mi to...

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez koperco Pokaż wiadomość
tylko mi się taaaak nie chce..

No brawo!!

😘
Stary 2015-09-04, 11:51   #4963
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
No dziś tylko tyle że dzięki huśtawce zrobiła się senna, zaczęła marudkowac to wyjelam, dałam cyca i zasnęła 😉 też nie chcę by tylko na huśtawce zasypiala, starczy mi ze chwilę się zajmuje sobą i ewentualnie właśnie robi się senna 😁👍

Cytat:
U nas mata na dywanie stoi. Miałam koc podkładać ale juz niema potrzeby. Apropo kocy- dostałam od Tz brata i jego dziewczyny na początku 6 kocy - 4 małe 2 duże, na chrzciny dali nam kolejne 6 z imieniem córki i obrazek jak dziewczynka stoi z pieskiem i małe pieski na dole - no fajnie bo tematycznie, ale na cholerę nam tyle kocy????? Mam jeszcze jakieś własne ktore kupiłam, a te mi tylko miejsce zawalają, jednego narazie użyłam. Muszę porozdawać, bo tylko się kurzą. Jej rodzice pracują w firmie która produkuje koce i dlatego tak ale na cholerę mi to...
Hehe no to masz odpowiedź co oni tacy monotematyczni 😁 właśnie muszę kupić Nadii jakiś kocyk 😁 chciałabym tym razem taki jakby dziergany ale znowu drogie to to 😖
Stary 2015-09-04, 12:00   #4964
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
No dziś tylko tyle że dzięki huśtawce zrobiła się senna, zaczęła marudkowac to wyjelam, dałam cyca i zasnęła 😉 też nie chcę by tylko na huśtawce zasypiala, starczy mi ze chwilę się zajmuje sobą i ewentualnie właśnie robi się senna 😁👍

Hehe no to masz odpowiedź co oni tacy monotematyczni 😁 właśnie muszę kupić Nadii jakiś kocyk 😁 chciałabym tym razem taki jakby dziergany ale znowu drogie to to 😖

Oni tez inne prezenty dają to tylko dodatki ale niepotrzebne zupełnie Ogolnje to ich bardzo lubię, no ale.. Hehe
Moge Ci wysłać jak chcesz koc ! 😜 tylko to nic specjalnego - najładniejsze te imienne - chociaż dwa duże z tamtych też są fajne jakby co

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Ciuszki dzis susze w mieszkaniu i tak pięknie pachnie Lovelką 😍
Stary 2015-09-04, 12:07   #4965
kana158
Zakorzenienie

Hej, my juz po szczepieniu 😃 Zosia jak zwykle pokazała klasę i była bardzo grzeczna 😃 szczepilismy na meningokoki typ.B, bo w Krk w tamtym roku było bardzo dużo zachorowań z czego 4 zgony, a jeśli chodzi o B to takie maluchy do 1 roku życia są w grupie ryzyka. Na C tez będziemy szczepić ale to może listopad/grudzień.
Ze spraw technicznych to Zosia waży 7030g i bardzo ładnie przybiera, wagowo jesteśmy na 50 centylu, wzrost 25/50 centyl (65cm).

Pytalam się o to niejedzenie mleka. Suplementowac można, ale lepiej zachęcać do jedzenia rzeczy, które zawierają wapń. Mamy spróbować serów Nestlé, które są 6m+, ale Zosia do tej pory wszystko ładnie toleruje, więc nie ma przeszkód do rozszerzenia o nie diety. A po 6m mamy próbować innych rzeczy w zastępstwie mleka
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:08   #4966
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zawsze w mieszkaniu i maz mowi, ze mu tak paaachnie Jaskiem

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:09   #4967
gosiak0512
Zakorzenienie

PAVLINECZKA octu troche i cukru, a odsmazam na maselku

Paka przyszla i wszystko w rozu

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:26   #4968
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Oni tez inne prezenty dają to tylko dodatki ale niepotrzebne zupełnie Ogolnje to ich bardzo lubię, no ale.. Hehe
Moge Ci wysłać jak chcesz koc ! 😜 tylko to nic specjalnego - najładniejsze te imienne - chociaż dwa duże z tamtych też są fajne jakby co

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Dziękuję Kochana ale nie klopocz się 😚 coś tam kupie. I też bardzo lubię zapach loveli 😊

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Hej, my juz po szczepieniu 😃 Zosia jak zwykle pokazała klasę i była bardzo grzeczna 😃 szczepilismy na meningokoki typ.B, bo w Krk w tamtym roku było bardzo dużo zachorowań z czego 4 zgony, a jeśli chodzi o B to takie maluchy do 1 roku życia są w grupie ryzyka. Na C tez będziemy szczepić ale to może listopad/grudzień.
Ze spraw technicznych to Zosia waży 7030g i bardzo ładnie przybiera, wagowo jesteśmy na 50 centylu, wzrost 25/50 centyl (65cm).

Pytalam się o to niejedzenie mleka. Suplementowac można, ale lepiej zachęcać do jedzenia rzeczy, które zawierają wapń. Mamy spróbować serów Nestlé, które są 6m+, ale Zosia do tej pory wszystko ładnie toleruje, więc nie ma przeszkód do rozszerzenia o nie diety. A po 6m mamy próbować innych rzeczy w zastępstwie mleka
Piękna waga 👏
Stary 2015-09-04, 12:35   #4969
kana158
Zakorzenienie

Cytat:

Zostaw koce, Ada jak urośnie będzie robić z nich namioty 😀

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 12:39   #4970
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w lato na balkonie i tam składam, bo kurzy mi się strasznie w moeszkaniu od ciuchów, ale zapach to się cudny unosi

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Zostaw koce, Ada jak urośnie będzie robić z nich namioty 😀

To nie będzie gdzie przejść - tyle namiotów z nich wyjdzie
Brawa Zosi za dzielność 😜 i wagę 👏
Stary 2015-09-04, 12:39   #4971
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Przepraszam, ze nie odniosę sie do wieczornych postów ale od rana mamy zamieszanie z chrzcinami, okazało sie, ze 7 osob ze str meza nie bedzie heh extra z mojej strony 2 takze w sumie bedzie 25 osob i 7 dzieci i oby na tym stanęło bo trzeci raz nie bede dzwonić do restauracji i zmieniać :/
Maz podejrzewa, ze jedna kuzynka sie obraziła, ze chrzestna nie została no Sorry
Tez sie w.☠☠☠☠ilam, bo dla nich specjalnie był zmieniany termin bo 20ego nie mogli ze względu na wakacje i co?:/ ehh szkoda sie denerwować nawet ale kwas jest..

Nocka piekna, Alcia pospala od 19 do 7 a ja znowu schizuje, ze ona za mało razy je na dobę.. Max 5 wychodzi teraz. Mamy kp ile Wasze dzieci jedzą ?

Domima-bardzo sie ciesze, ze wróciłaś i juz sie nigdzie nie wybieraj
Jezu co za ludzie... U nas pewnie siorka tzn myślała że będzie ale się nie obrazila... jak można się o takie rzeczy obrażać...?

Cytat:
Nietypowe pytanie😜 Wasze dzieci tez mają już włoski na nogach? 😜 ja myślałam ze to jakos poźniej dopiero rośnie. Chyba mała bedzie miała po mnie owłosienie, wolałabym po TZcie bo on ma jasne i mniej. Jego babcia nue miała wogole wlosow pod pachami 😝 Nieapetyczni to temat ale taki ludzki))
Mój ma włoski ostatnio zauważyłam właśnie ☺

Jeju wiecie co zrobiłam? Jak jechaliśmy na rehabilitację to jak młodego do fotelika wkladalam to uderzylam noskiem o auto nad drzwiami jak dach jest. Aż się poplakalam 😢 nie ma śladu ani nic. Muszę się ogarnąć jestem roztrzepana ostatnio 😕
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:40   #4972
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ją wczoraj.zauważyłam u Aleksandersa włoski na jajeczkach
i w ogóle na genitaliach Szybko moje dziecko dorasta

Dlatego robię chrzciny tylko dla dziadków i rodzenstwa, żadnych kuzynów itp.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U nas też niby chrzciny dla najbliższych a siostra Tz i tak nas wystawiła w dzień imprezy. Nawet nie raczyła zadzwonić, że ich ma nie być.
Stary 2015-09-04, 12:41   #4973
blackberry89
Zakorzenienie

Koperco odsprzedaje ubranka na grupie mojego miasta wszystko dla dziecka sprzedam kupię wymienię ☺
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:45   #4974
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Jezu co za ludzie... U nas pewnie siorka tzn myślała że będzie ale się nie obrazila... jak można się o takie rzeczy obrażać...?

Mój ma włoski ostatnio zauważyłam właśnie ☺

Jeju wiecie co zrobiłam? Jak jechaliśmy na rehabilitację to jak młodego do fotelika wkladalam to uderzylam noskiem o auto nad drzwiami jak dach jest. Aż się poplakalam 😢 nie ma śladu ani nic. Muszę się ogarnąć jestem roztrzepana ostatnio 😕
Biedni. Strasznie trzeba uważac na te nasze szkraby, ale zdarza się nawet najlepszym. Mój Tż (nie żeby to on był ten najlepszy) ostatnio Zosie na brzuszku chciał położyć i jakoś jej się rączka w drugą stronę wygiela i płacz, a ten oczy wielkie i nie wie o co chodzi. Dobrze, że mama czuwa 😝
Stary 2015-09-04, 12:49   #4975
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Pavlineczka-my narazie będziemy jeździć w spacerówce z tego wózka a potem sie zobaczy
Co do poduszek to mała leży na płasko na macie, kocyku, w lozeczku(z klinem) i wózku. Do karmienia jak ja trzymam na kurze to ma główkę wyżej bo tak laryngolog zalecił. Na przewijaku ma kocyk pod główkę bo zawsze sie tam wygłupiamy podczas przewijania wiec Zeby mnie widziała dobrze

Black-powodzenia na rehabilitacji

Sonia-naprawde współczuje oddałabym Ci troche naszego snu jakbym mogła

My dzis bioderka mamy

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

A korzystałas ze spacerówki z Mury przy Mai? Ona sie rozkłada na płasko prawda?
Ja juz sie przyzwyczaiłam do jej wagi, ale znoszę i wnoszę najpierw gondole, potem stelaż i tak dobrze, ze tylko z i do piwnicy

Kciuki za bioderka!

Cytat:
Mnie też przez pogodę, Obudziłam się jak na kacu 😒

brawo Zuzia 👏 😃

podusie mamy teraz w spacerowce żeby glowka Nadii nie latala, na macie zawsze na płasko, w łóżeczku też, czasem odkladam na poduszkę na narożnik nasz ale to po jedzeniu 😉 a wózek zmieniłam z powodu na wagę i sposób składania 😊

😞 jedynie pocieszające jest to jak już napisała Pavlinecka że Mikołaj wygląda ma szczęśliwego szkraba 😘 ale Ciebie mamuśka mi bardzo szkoda 😖

Heh a to dowcipnis 😉

polecam 😁 a jaki kolor byś chciała?

niefajnie 😒 uwielbiam takie fochy... Oby już nikt więcej Wam nie odmówił ✊
Nadia je cały czas 6-7 razy.

Ale na samej podłodze? Ja pod mate zawsze podkładam narzute jeszcze 😉

No zartownis ostatnio nic nie śpi :/

Cytat:
Nietypowe pytanie😜 Wasze dzieci tez mają już włoski na nogach? 😜 ja myślałam ze to jakos poźniej dopiero rośnie. Chyba mała bedzie miała po mnie owłosienie, wolałabym po TZcie bo on ma jasne i mniej. Jego babcia nue miała wogole wlosow pod pachami 😝 Nieapetyczni to temat ale taki ludzki))

Dzieci rodzą się z takim meszkiem na ciele. Niektóre maja tego naprawdę sporo. To się wyciera. Julek ma troszkę na nóżkach

Cytat:
Napisane przez nowa_mama Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, pogoda taka sobie dziś, więc wyskoczyłam tylko na szybkie zakupy, w Piotrze i Pawle jest teraz fajna promocja na te ulepszone chusteczki Kindii w nowym opakowaniu, są w trójpakach w dobrych cenach. Pozdrawiam! ps. w taką pogodę dzieciom się dobrze śpi )

Hmmm. Na mojego ta pogoda nie działa

Cytat:
Zgadza sie z ta pogoda

My juz po marchewce po słoika wciągnął i nawet nie ubrudzil wszystkiego w okół tylko łyżeczkę machnął sobie w oko i zdziwiony. Ze ma zalepione oko marchewka.. U nas jest kąpiel zawsze po takim jedzeniu,a po kapieli spanie usypiam i biorę się za obiadek zawijan cukinia podsmazylas zmiksować z cebulką i pieczarkami owinieta polediwczka a na dno chyba kasze perłowa wyloze

Naprawdę kąpiesz po jedzeniu?

Julian zjadl dzis 125g marchewki z ziemniakiem

Cytat:

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

😘

Hehe. Padłam z tych kocy

Cytat:

Chyba lepiej jogurt naturalny i to bio podac niż te nestle. Zobacz jaki sklad. Cukier i inne pyszności.
Waga ładna

Bylam na zakupach bo w domu można zeswirowac z młodym niespiacym.
Wasze dzieci tez non stop sie przewracają na brzuch? Julek tak. W łóżeczku też nawet jak kocyk położę to jakoś się przekręci. Meczace to naprawdę
Stary 2015-09-04, 12:52   #4976
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, ja też dziś pranie w domu i też Alą pachnie
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
PAVLINECZKA octu troche i cukru, a odsmazam na maselku

Paka przyszla i wszystko w rozu
mnie to niedobrze by się aż zrobiło:P
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Koperco odsprzedaje ubranka na grupie mojego miasta wszystko dla dziecka sprzedam kupię wymienię ☺
aa, musze u siebie zrobic to samo

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Kciuki za bioderka!

No zartownis ostatnio nic nie śpi :/

Dzieci rodzą się z takim meszkiem na ciele. Niektóre maja tego naprawdę sporo. To się wyciera. Julek ma troszkę na nóżkach

Hmmm. Na mojego ta pogoda nie działa

Naprawdę kąpiesz po jedzeniu?

Julian zjadl dzis 125g marchewki z ziemniakiem

Hehe. Padłam z tych kocy

Chyba lepiej jogurt naturalny i to bio podac niż te nestle. Zobacz jaki sklad. Cukier i inne pyszności.
Waga ładna

Bylam na zakupach bo w domu można zeswirowac z młodym niespiacym.
Wasze dzieci tez non stop sie przewracają na brzuch? Julek tak. W łóżeczku też nawet jak kocyk położę to jakoś się przekręci. Meczace to naprawdę
chciałam pisac ze lepiej naturalny. te nestle to mozna pół roku przechowywać bez lodówki to sobie wyobrażam co one tam maja w skladzie..
Stary 2015-09-04, 12:58   #4977
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, ja też dziś pranie w domu i też Alą pachnie

mnie to niedobrze by się aż zrobiło:P

aa, musze u siebie zrobic to samo

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

chciałam pisac ze lepiej naturalny. te nestle to mozna pół roku przechowywać bez lodówki to sobie wyobrażam co one tam maja w skladzie..
I naturalny ma wiecej wapnia. Można wybrać z największą jego zawartością

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 13:06   #4978
niezawsze
Zakorzenienie

Majka naprawdę kapie po jedzeniu, a karmię go golego w samym sluniaku i pampersie ;D
Nieźle Ci zjadł, a ja się cieszyłam, że mi pół słoika je, ale Ty o tydzień wcześniej zaczęłas rozszerzanie, co?

Maciek tez się tak przekreca, dziś odwróciła się na sekundę po ręcznik, patrzę a on na brzuchu w wannie z wodą! Zawału dostalam. Wody było mało, a głowę sztywno trzyma, ale zawsze...

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2015-09-04 o 13:31
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:07   #4979
boleczka93
Zakorzenienie

Jakos dzisiaj nie mam humoru ehh

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:09   #4980
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka naprawdę kapie po jedzeniu, a karmię go golego w samym sluniaku i pampersie ;D
Nieźle Ci zjadł, a ja się cieszyłam, że mi pół słoika je, ale Ty o tydzień wcześniej zaczęłas rozszerzanie, co?

Maciek tez się tak przekreci dziś odwróciła się na sekundę po ręcznik, patrzę a on na brzuchu w wannie z wodą! Zawału dostalam. Wody było mało, a głowę sztywno trzyma, ale zawsze...
23.08 zaczęłam. Dzis pierwszy raz caly słoiczek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości