|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Ja ogólnie nienawidzę rajstop. Dostaję nerwicy, jeśli jakims cudem muszę założyć. Nie mam teraz ani jednej pary. Za tydzień swiadkuję na ślubie i muszę znaleźć kieckę... płakać mi się chce. Jeśli będę musiała mieć coś na nogach (nie wiem jaka pogoda będzie), to pewnie zdecyduję się na pończochy.
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam podobny problem raz jak Ilcia, świadkowałam na ślubie, sukienka zwiewna, granatowa, więc czarne kryjące rajstopy wyglądały z nią strasznie. Mama mi kupiła jakieś drogie cieliste typu wcale ich nie widać. Jaka byłam szczęśliwa, gdy okazało się, że w dniu ślubu było 26 stopni i nie ubrałam rajstop wcale. Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2015-09-04 o 14:39 |
|
|
|
|
#3513 |
|
Konto usunięte
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Ten temat na pewno juz obgadalyscie, ale nie mam wi-fi
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52649466]Ten temat na pewno juz obgadalyscie, ale nie mam wi-fi
[/QUOTE]A to mi się wydawalo, że ona zawsze podkreślała, że tęskni za rodziną. Ale z tego filmiku o powrocie wywnioskowałam tylko to, że chce wrócić, żeby mieć z kim zostawiać Jamesa. |
|
|
|
#3515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zrobila kiedys q&a i powiedziala cos w tym stylu, bo ktos zapytal jak radzi sobie z tesknota za rodzina. |
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
http://www.callmeblondieee.pl/moda/c...9%A5%EF%B8%8E/
Basia i jej torebka na blogu i standardowo komentarze dotyczące wydawania pieniędzy |
|
|
|
#3518 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Boże, jestem nieelegancka;-; Praktycznie nie nosze cielistych, tylko ciemne, najlepiej kryjące <3 |
|
|
|
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na mazurach jestem całe wakacje. Zapłacę ile będzie trzeba, bylebym wyglądała jak czlowiek. Ja w sukienkach wyglądam wyjątkowo szkaradnie, większość tych, które mi się podobają na manekinach, jest na osoby okoły 160-165cm. Jako swiadkowa czuję, że powinnam wyglądać dobrze i to mnie dobija. Olflakonia by mnie ukamieniowała, ale nienawidzę kiecek. Co ze mnie za kobieta
|
|
#3520 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dłuższy czas przeglądałam forum pobieżnie, więc nie pamiętam, czy ten filmik Megi był wstawiany/komentowany. Jeśli tak, to pardą.
Borze, uwielbiam ją coraz bardziej. Lubię słuchać osób, które bez pasywnej agresji (np. Maja Pszczółka) opowiadają o swoich przekonaniach i chęci zmieniania życia na lepsze. Z każdym kolejnym słowem usłyszanym, miałam coraz mocniej ochotę wskoczyć do komputera i ściskać osobę. Czujemy podobnie "o życiu". # |
|
|
|
#3522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() akurat z Basi mam trochę bekę od czasu pasztetowej i dziewczyn wątpiących w oryginalność jej torebki ale po co to komentować w ogóle? Sunbeamjess, która jest chyba moją ulubioną vlogerką, zrezygnowała ostatnio z birthday hauli, podejrzewam że w dużej części przez niepochlebne komentarze. I szkoda, bo fajniej było oglądać te Chanele i inne Louboutiny niż chińskie szmatki ze współprac.
|
|
|
#3524 |
|
Zadomowienie
|
Trochę creepy trochę feszyn, też mi sie podoba
![]() Yousuck, kocham sunbeamsjess ). Nie wydaje mi się, żeby miała ogromną ilość hejtu pod tymi filmami, na pewno cośtam piszą, ale myślę, że ona po prostu wyrosła z takich filmików (chociaż ja bym chętnie obejrzała ). Wkurza mnie to, że tak mało dodaje.
Edytowane przez Hadassah Czas edycji: 2015-09-04 o 15:36 |
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w ogóle nie zależy od tego, czy używam proszku, żelu czy kapsułek, więc podejrzewam, że musiałabym mieć taki proszek dla dzieci czy coś A rajstopy - koniec świata, jeszcze ledwo ubiorę to już podarte.
|
|
#3526 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3527 | ||
|
niepolubiecie
|
Cytat:
Ktoś tu wrzucał light by coco. Ona też jest fajna, ale już jest stroje w ogóle mi się nie podobają. Maja Pszczółka to jakaś głebsza tradża. Jak tylko przystopowała z wegaotodoksiarstwem (wydaje mi się, że jej chłopak był zawsze bardziej ogarnięty pod tym względem) zaczęła z minimalizmem. Dla mnie ona jest tak emocjonalną, nieposkładaną i ewidentnie muszącą się ciągle dowartościowywać osobą, że śmiech pusty mnie ogarnia jak czytam o Mai w roli lajfstal kołcza (pomijając co sądzę o kołczerstwie). Cytat:
![]() rozumiem, że może być ogromną inspiracją, ale gdzie Ty te wiele płaszczyzn u niej widzisz? Bo ja widzę tylko urodę i zdrowy styl życia. I niespecjalny rozwój nawet i na tych płaszczyznach, bo o ile cenne poznać jej wiedzę praktyka, jestem pewna, że wykonuje sumiennie swoją pracę, ale już o weganiźmie czerpie wiedzę z filmików na youtubie, a po recenzjach książek z jej branży widać, że wiedzę to ona ma skromniutką ( typowy praktyk po prostu). Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-09-04 o 16:12 |
||
|
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52649466]Ten temat na pewno juz obgadalyscie, ale nie mam wi-fi
[/QUOTE]Filmiku nie oglądałam (wiem, że ytberzy teraz reklamują tę stronę), ale pragnę zauważyć, że Aga też mogła zmienić zdanie
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie podać link do kanału tej Maji Pszczółki?
|
|
|
|
#3530 |
|
niepolubiecie
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Konto usunięte
|
w temacie torebek: Bogusia i jej wielka kosmetyczka
![]() |
|
|
|
#3532 |
|
Rozeznanie
|
Ja rozumiem ze ludzie mają różne gusta i upodobania, ale dla mnie ta torebka nadaje się tylko na kosmetyczkę. Nawet nie chodzi już o te kolory które są totalnie walące po oczach, ale sam jej kształt i materiał mnie odrzucają. Mówię zdecydowane nie dla takich torebek
|
|
|
|
#3533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
imo ma super styl i bardzo dobre podejście widzów i prowadzenia kanału w ogóle. i potrafi sprawić, że współprace, z topshopem na przykład, są faktycznie ciekawe. w wakacje nie dodawała chyba zbyt często przez wyjazd. w ogóle dla mnie przykład, jak prowadzić udany kanał, tj. zachować "klimat" youtube (bez filmików wyreżyserowanych na tip-top i wielkiego budżetu) a jednocześnie nie popaść w "u mnie dalej remont, suszi powiedz coś do kamery" ![]() torebka-potwór, ale Bogusia ładnie wygląda
Edytowane przez yousuck Czas edycji: 2015-09-04 o 16:47 |
|
|
|
|
#3534 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, często śmiejecie się z Baski i pasztetowej... może ktoś przybliżyć temat??
|
|
|
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarne rajstopy do sukienki złe? SErio?
Ja przez 360 dni w roku chodzę w spódnicach i sukienkach, jak więc miałabym przetrwać jesień, zimę? Poza tym skoro na wybiegu noszą rajstopy kryjące to czemu ja nie miałabym tego robić? Ona sobie sama wymyśla chyba te zasady, z d**y bierze
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#3536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chciałam Ci tylko przypomnieć, że jeszcze nie zdążyłaś się odkochać w tym z tramwaju, a już nowy nadpłynął... ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- tajemnica idealnej cery Mostly rozwiązana... |
|
|
|
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
Baśka odkładała kasę na torebkę LV (albo coś w ten deseń) do własnoręcznie wykonanej koperty, oszczędzając jak się da, łącznie z jedzeniem chleba z pasztetem 3 razy dziennie. Wydaje mi się, że trochę za często się to cytuje w formie "jednej, absolutnej prawdy", a konsumowanie chleba z pasztetem było mocno przerysowaną formą oszczędzania. Ot, taki dobór słów u Baśki, no ale...
|
|
|
|
#3538 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Munia, aż się przeraziłam, jak doczytałam końcówkę - oby nevaeva!---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
jajaja, kiedyś były takie "perfumy" Puzzle z Coty - to ten zapach! ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Ale nawet coś tam robi z tymi włosami
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-09-04 o 17:18 |
||||
|
|
|
#3539 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Raczkowanie
|
Ode mnie: uwielbiam czarne kryjące rajtki! Najbardziej te z Calzedoni (ii?) 100 lub 40-tki, jednyny ich minus to cena :/ W moim przypadku są bardzo wytrzymałe i przeżywają kilka prań (normalnie w pralce, nie - leżąc namoczone przez noc w misce :P) Z tego co wiem w outletach Calzedoni można dorwać je po rozsądniejszej cenie, ale w trójmieście takiego nie ma
(a może jest? wiecie coś?)W sumie to lubie wszystkie rajstopy nic mnie nie gryzie.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

na mazurach jestem całe wakacje. Zapłacę ile będzie trzeba, bylebym wyglądała jak czlowiek. Ja w sukienkach wyglądam wyjątkowo szkaradnie, większość tych, które mi się podobają na manekinach, jest na osoby okoły 160-165cm. Jako swiadkowa czuję, że powinnam wyglądać dobrze i to mnie dobija. Olflakonia by mnie ukamieniowała, ale nienawidzę kiecek. Co ze mnie za kobieta
)

). Wkurza mnie to, że tak mało dodaje.
A rajstopy - koniec świata, jeszcze ledwo ubiorę to już podarte.
Munia, aż się przeraziłam, jak doczytałam końcówkę - oby nevaeva!
wiecie coś?)