|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Konto usunięte
|
Bże, coś chciałam napisać ale zapomniał co
![]() A już wiem. Coś o rajstopach. Ostatnio zakochałam się w czarnych ale tych nieco transparentnych, cienkich. Najlepiej by z tyłu miały ozdobny szew. W każdym razie nie mam okazji by takie nosić. Ale ubóstwiam u innych ![]() Przykłady, dla zobrazowania, bo pewnie piszę "nieczytelnie": http://img.zszywka.pl/1/0064/w_7502/...rajstopy-z.jpg http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1293796775.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Konto usunięte
|
Komentarz Fifi pod filmikiem Sebastiana Niegowskiego:
https://www.youtube.com/watch?v=3yJvfy9CvQo Cześć Sebastian, potrzebuję od Ciebie porady co do aktualnego tematu. A jesteś jedynym mężczyzną tutaj którego, tak sądzę, mogę zapytać. Oczywiście też usłyszę bardzo chętnie co myśli Twoja żona. Więc tak, pytanie moje wychodzi z tego że bardzo oberwałam za pewną wypowiedź z mojej strony jako komentarz do jednego filmiku. Napisałam że uważam że mężczyzna musi mieć siłę przebicia i moim zdaniem mężczyzna powinien kobietę poderwać albo zrobić jakiś konkretny pierwszy krok a nie kobieta. Kobieta powinna wysłać sygnały ale nie więcej. I napisałam (myślę że za ostro ale niekiedy mam niewyparzony język i walę co na niego przyjdzie) że jest dla mnie bardzo niemęskie i nie zakocham się w mężczyźnie który ma tak mało siły przebicia i tak mało pewności siebie że ja, kobieta, muszę go nawijać... Jest to chyba za konserwatywne i oberwałam dość sporo od niektórych kobiet ale też wiele przyznało mi rację. Co ty o tym sądzisz? Oczekujesz Ty albo Twoi koledzy, znajomi i podoba wam się jak kobieta robi pierwsze kroki? Bo na przykład chłopców z mojego zespołu pytałam i oni tego nie bardzo lubią. Wolą polować i nie jest to dla nich kobiece jak kobieta idzie w ofensywę, robi komplementy, zaprasza na spotkanie... Oni wolą o "księżniczkę" powalczyć. Oprócz tego wyskoczyło z moich niewyparzonych ust coś w rodzaju że jestem atrakcyjną kobietą która nie musi się wysilać i podrywać... i że wolę jak kobieta jest kobietą i mężczyzna mężczyzną a nie obydwoje coś pomiędzy a la "chłopobaba" i "zniewieściały" mężczyzna... okay. MEA CULPA. To było naprawdę za dużo... ale mówię niestety co myślę. Może myślę źle ale naprawdę interesuje mnie co myślą o tym faceci tacy jak Ty. Bo niestety dyskusja odbyła się tylko między młodymi kobietami i dziewczynami. Nie mogę sobie wyobrazić że Twoja piękna żona pierwsza ciebie ofensywnie nawijała, komplementy robiła, na randki zapraszała…Jeśli myślę ale źle i powinnam myślenie zmienić to chętnie dam się przekonać i z błędu wyprowadzić. Seba musi mieć z niej niezłą bekę xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nienawidze rajstop! Jedyne, które uznaje to czarne kryjące! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez apple1602 Czas edycji: 2015-09-04 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tu kolejna laska, którą kiedyś bardzo lubiłam, a teraz mnie niesamowicie irytuje. wiecznie jej coś nie pasuje, ciągle jakieś problemy z obsługą klienta, ciągle jakieś afronty wobec niej są stosowane. ja nie wiem, jej skwaszona mina już mi obrzydła ![]()
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2015-09-04 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2015-09-04 o 16:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Składam wniosek o zaprzestanie cytowania komentarzy Fifi u nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Konto usunięte
|
Jestem w szoku. Megi jest z 82. Czyli znacznie starsza od Susz (chyba, że coś mi się pomieszało) a wygląda znacznie młodziej. Myślałam, że ona może mieć ze 28 lat.
![]() Ja rozumiem, że Susz ma specyficzne rysy twarzy, które moim zdaniem dodatkowo dodają jej lat, ale jednak jej cera, zmarszczki to jeszcze bardziej pogłębiają. No ale dobra. Nie będę jej wytykać. Bo może oprócz zaskórników itp. nie wiele może sama zmienić? |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
przepraszać może do upadłego- wyszedł z niej kawał burasa i chama, tego żadne przeprosiny nie wyprą z pamięci.
#3553 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Znacznie starsza od szusz? To ile ma szusz, 18? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Konto usunięte
|
Przypomniałaś mi dziecięce różowe rajstopki w kucyki Pony w jednej z ostatnich ofert Biedronki. Urocze. Marzę o takich skarpetkach! #koloroweskarpetkikolorow adusza
![]() Ja to mam dziwnie, mogłabym na luzie i sexy. Nie mam określonego stylu. Podziwiam kobiety, które mają dopracowany styl i wiedzą co chcą nosić. Ja raz wolę rockowo, raz dresowo, raz kwieciście, raz jak biurowa, raz jak diva 3> Przez to ciężko mi wypracować minimalizm ubraniowy. Choć i tak robię postępy. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-09-04 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A Szusz nie jest rocznik '83? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Konto usunięte
|
Napisałabym coś o Gieni, ale byłaby burza, że wysuwam zbyt daleko idące, obraźliwe wnioski po jakichś filmikach i komentarzach w sieci. W każdym razie powoli zgadzam się z pewnymi opiniami na jej temat, które tutaj zostały zbesztane.
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie tak, skoro nadal to roztrząsa i to w taki sposób.
#3559 |
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52651326]Znacznie starsza od szusz? To ile ma szusz, 18?
![]() Może złego słowa użyłam. Poprzez "znacznie" miałam na myśli nieco więcej niż marne 2-3. Tylko teraz kwestia tego, że jednak nie pamiętam ile Susz ma lat. 28-29? Już się pogubiłam, bo jej wygląd a wiek to dwie różne historie. ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- To mogłam się jednak srogo pogubić w jej wieku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |||
Kociara
|
Cytat:
ja nie lubię nawet tych kryjących - mam jakąś awaryjną parę czarnych kryjących (lubię te z Marylin i Calzedonii), ale zimą noszę kryjące pończochy, ktore odkryłam w spoko cenie na allegro. [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52649466]Ten temat na pewno juz obgadalyscie, ale nie mam wi-fi ![]() ![]() A może po prostu zmieniła zdanie? Jestem w stanie uwierzyć, że na tym weselu coś ją tknęło, moja mama miała podobnie + chciała żebym zaczęła edukację w Polsce. Choć fak faktem, że chyba najbardziej brakuje jej kogoś kumo mogłaby podrzucać dziecko, tak zrozumiałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2015-09-04 o 16:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Konto usunięte
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
Chyba ponad 30. Tak w ogole to szkoda mi Megi, ze tak choruje, bylam w szoku jak powiedziala o stwardnieniu rozsianym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Wtajemniczenie
|
Link zaprowadził mnie do galerii jakiegoś zlotu gwiazd i tak sobie myśl: WTF, kto im robi te makijaże. Foteczki z jednej imprezki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Wilk co zjadł babcie.
|
Kontynuacja...
http://scr.hu/0o7w/c5d0b Czyli chłop dobrze wybrnął z głupiego pytania a ona przyznała sobie racje. ![]() nie rozumiem.... ale nie cierpię osób które usilnie szukają poparcia u innych i wszystko przeksztalcają na swoją modłe. Nie nie nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() "Polacy są mocno pokrzywdzeni przez swoją głupotę, butę i zaścianek. tak było, jest i będzie. a ten Polak, miast się uczyć na błędach, to jeszcze siedzi i wspomina, jak to tam go Niemiec męczył. a rasizm i ksenofobia są tu straszne. nie wiem, gdzie trzeba mieć oczy, żeby nie widzieć nazistowskich krzyży na murach." Edytowane przez L e n a a Czas edycji: 2015-09-04 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Swoją drogą, mam wrażenie, że to nie do końca chodziło o to kto i kiedy jest bardziej aktywny w pierwszej fazie związku, a o obraźliwe słowa (?)
![]() |
#3569 |
now or never
|
Karolina w pełnej krasie
sorry, ale jak na mój gust, to jej ta kreacja totalnie nie wydłuża
#3570 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
oj tak! ja jej nigdy nie lubiłam ale czasami mi przypadkiem wyskoczy i mam bekę. w ogóle ona przypomina Pigule z Gdyni ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.