|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem to długość nie jest dla niej zła, ale z górą jest coś nietak... sama nie wiem czy to chodzi o to, że jest mocno wycięta, odsłonięte ramiona czy ten pas pod talią? Wydaje mi się, że mogłaby fajnie wyglądać w takiej maxi z bardziej klasyczną górą
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
no witam
|
Hejka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
Recenzja torebki LV u Baśki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Konto usunięte
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
No to przybijcie! AdBlocka nie używam ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Cześć! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobrze, że nie wycięła tej sceny. Zabawne ale nie upokarzające dla niej ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Osoba nieznana, tak po prostu posiadająca insta. Ale rozwalają mnie bardzo takie filmiki na portalach itp.: https://instagram.com/p/6hxpkVyPE6/ Jestę gwiazdom. ![]() Btw, to koleżanka mojej koleżanki z czasów szkolnych, dlatego czasami z ciekawości obserwuję, bo ma fajne ciuchy i uroczą córcię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Wtajemniczenie
|
Haha! Tego dnia obsiurał mnie jeszcze goryl (te to mają zasięg sika!), więc w sumie nie wiadomo, komu co zawdzięczać
![]() Róziu - gdzie Twój instagram? Obiecywałaś, obiecywałaś... Cytat:
![]() Cytat:
Fifi! Nie o tym z nami dyskutowałaś. Nie ściemniaj Sebastianowi, nie męcz chłopaka- chłopak nic nie winien ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Konto usunięte
|
Na farmie u Czochera:
http://fotoblogia.pl/7686,sekretne-z...ierzat-z-farmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się jej recenzja - naprawdę rzeczowa i mówi o wszystkim...
Dla porównania Szusz jak robi recenzje swoich torebek to sumie same achy i ochy - mało podaje konkretów. Po tej recenzji CMB mam ochote kupić sobie Korsa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście lubie takie naszyjniki wystające spod kołnierzyka od koszuli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Nooo, obiecywałam - masz rację. Muszę w końcu te obiecanki-sasanki wcielić w życie ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Moje klimaty ![]() A ta fota z kotem w oknie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
no witam
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak, wcielaj! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja się ostatnio zakochałam w torebce od Pauliny Schaedel, nie jest ze skóry, jest mała i wygodna na co dzień, lekka i nie bije logiem po oczach, ma blaszkę z nazwą ale to jakoś tak wygląda normalnie, model Mimi czarna z frędzlem, przewieszana przez ramię.. ![]() Kors poszedł w odstawkę, zmęczyło mnie jego targanie na przedramieniu, kilka lat służył i wciaż wygląda jak nowy i jako torba biurowa jeszcze pewnie posłuży ale teraz nie mogę na niego patrzeć ![]()
![]() |
#3618 | |
Konto usunięte
|
Nie wiem czemu, ale jak to czytałam, to miałam przed oczami naszą użytkowniczkę SALIX :P
http://ladygugu.pl/padles-powstan-cz...-mlodej-matki/ dobra, już wiem czemu - 50 twarzy użytkowniczki SALIX ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ojaaaa ojaaa - ucałuj od Rózi ![]() https://instagram.com/p/4lyX9nvqJ8/?...by=mostlyahhhs Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-09-04 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Konto usunięte
|
Ja osobiście lubię polską markę Vooc. Prosty bardzo dizajn, nawet taki dośc hmmm, retro? Teraz choruję na tę: http://vooc.pl/userdata/gfx/b242c480...c3a54c040d.jpg
Mam już dwie dzięki mojej kochanej cioci. Torby na lata <3 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Wtajemniczenie
|
Sasanka, to dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Konto usunięte
|
OMG W KONCU <33 jutjub wprowadził ze widac obok przycisku "subskrybuj/cofnij sub" (przy oglądaniu filmu) ilość subów. Przynajmniej ja miałam tak, ze musiałam cofnąć suba, zeby zobaczyc. w koncu skonczy sie ciagle cofanie subów przez czochera ;-;
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Konto usunięte
|
niech Nieczytelny zrecenzuje cos Katarzyny Michalak. Te ksiazki az bolą jak sie je czyta, a ta kobieta i jej podejscie jest dla mnie zagadką. A tera sie biore za recenzje Thorna
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Konto usunięte
|
No popatrz, myślałam, że Michalak to książki ma dobre - nabrałam się na to, że ludzie je masowo kupowali jak pracowałam w Empiku.
Recenzje Nieczytelnego są ekstra. Tzn. to co do tej pory nagrał jets super. Ale to zasługa genialnej książki Piecyka ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Co do imion kotów, chcę mieć jeszcze Zygmunta, Juliusza Cezara i Rózię ![]() W ogóle kusi mnie Hitler lub Adolf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
no witam
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
prosze cie xD polecam przeczytać kilka pierwszych stron "Gry o Ferrin". Spirac ebooka, bo i tak tym zwymiotujesz ![]() ![]() czytałaś kiedys fanfiction o Tokio Hotel? Jej ksiazki mają poziom Fanfik o Tokio Hotel - 500000000, serio (nawet zajmowali sie tym analizatorzy fanfików) To troche takie harlequiny + 10000000 do harlequinowatosci. Przynajmniej tak było kilka lat temu, moze sie wyrobiła (nie, sama w to nie wierze xD) dodatkowo pani Katarzyna kreuje sobie alternatywną rzeczywistosc, z tego co pamietam było pisanie maili do autorów niepochelbnych recenzji i usuwanie wszelkich komentarzy, które sugerowaly ze nie jest literackim objawieniem dekady :"D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiejsza Lisa i Monika Blunder: Oglądacie? Mnie niesamowicie relaksuje słuchanie ich głosów (Monika teraz trochę skrzeczy, bo chora ![]() ![]() Edytowane przez Zanetka1990 Czas edycji: 2015-09-04 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Konto usunięte
|
No proszę, pominęła mnie taka historia! A już myślałam, że może jednak to jakieś sensowniejsze romansidła. Sensowne romansidła, czy to przypadkiem nie oksymoron? Chyba mam za duże nadzieje
![]() Ktoś czytał może "Historię Kotów", która wyszła jakoś niedawno? Kusi mnie <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Konto usunięte
|
U Donci w komentarzach bol pupci o to ze Marta dostala gratisy od cocolita, a "zwykle" klientki nie dostaja.
Bożena Woroniecka 10 godzin temu w prezencie za pozytywną opinię? ![]() ![]() Anna B 10 godzin temu (edytowany) niestety, ja robilam zamowienie za 210 zł i nic nie dostałam, a jestem ich stalą klientką ![]() ![]() 0o0MUFINKA0o0 10 godzin temu Niestety wiele dziewczyn nie odbiera tego jako pokazywanie się firmy z dobrej strony skoro dzieli się klientki na lepsze i gorsze ;| MsDoncellita 9 godzin temu +Bożena Woroniecka No nie do końca ![]() ![]() ![]() ![]() moonface162 9 godzin temu ja tak samo, zamawiam często ze sklepow internetowych ale nigdy nie dostalam gratisu, to naprawdę trochę nie fair ze za pokazanie tych rzeczy przez kilka sekund na filmiku mają vlogerki takie przywileje Ewelina S 9 godzin temu (edytowany) +Anna B Ja również robiłam dość spore zamówienie bo prawie za kwotę 200zł i dostałam... 2 cukierki :P a robię tam zamówienia regularnie bo prawie co miesiąc od ok roku. Nie zawsze na takie kwoty ale zawsze do nich wracam bo mają szeroki asortyment i dość przystępne ceny Kara 6 godzin temu +Bożena Woroniecka normalnie blogerki przy zamówieniach też nie dostają ![]() Marry Berry 3 godziny temu (edytowany) Ja w większości polskich drogerii internetowych nie spotkałam się, żeby dostać jakiś gratis. Taka polityka firm. Owszem miło byłoby dostać jakiś gratis, ale to nie jest jakiś przymus od firmy. Z mintishop np. robiłam zakupy za ponad 300 zł i dostawałam krówkę, ale na Cocolitę słowa złego nie powiem, bo raz przy większym zamówieniu za ponad 300zł dostałam błyszczyk i to całkiem porządny, raz dobry pilnik. Ogólnie można podsumować, że firmy niechętnie dają gratisy. W drogerii czy perfumerii ze świecą można szukać, że przy sporych zakupach (mam na myśli powyżej 200zł czy nawet przy powyżej 100zł) żeby dostać próbki, gratis. Wydaje mi się, że to trochę niezbyt mądry marketing firm, bo nie to, że klient jest łasy na próbki i gratisy, ale jeśli zamówił dużo, to próbki czy gratisy, które się mu da, spowodują, że coś innego przetestuje, na co może nie zwróciłby uwagi, a i wróci do tej firmy chętniej, jak nie za miesiąc to za pół roku. To przywiązuje klienta do firmy. MrsKylie12 2 godziny temu +Bożena Woroniecka Fakt, to niesprawiedliwe.... Tyle kosmetyków dostać za darmo... Też bym chciała jakieś gratisy przy zamówieniu jako ich stała klientka Bożena Woroniecka 2 godziny temu +Marry Berry tylko zauważ, że polityka firm w gratisach zmienia się gdy idzie o blogerki i vlogerki ![]() Bożena Woroniecka 2 godziny temu +MrsKylie12 dokładnie, wiedzą kto zamawia, na jakie kwoty i jak często więc nie byłoby problemu wprowadzić "kartę stałego klienta" i też sypać gratisy do zamówień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.