|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
narzeczeństwem byli jakos prawie 8lat. Spotkałam znajomą, która im świadkowała, to byłam w cieżkim szoku.
ilonalulu... https://www.youtube.com/channel/UCBR...lql0K_syDQO04g Edytowane przez ilciadzaga Czas edycji: 2015-09-05 o 09:30 |
||
|
|
|
#3692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to indywidualna sprawa. Karo i DG są chyba ponad 2 lata razem (tak mi się wydaje), mieszkają razem, są szczęśliwi, myślę że znają się na tyle żeby podjąć taką decyzję Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą przed chwilą zobaczyłam informację na facebooku i nie wiem czemu, ucieszyłam się jakby chodziło o jakichś moich znajomych I jednocześnie zdziwiłam bo wydawało mi się, że Karolina nie jest jakoś chętna na ślub, najwyraźniej się dobrze kamuflowała Dużo szczęścia i miłości im życzę, fajną są parą ![]()
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-09-05 o 09:38 |
|||
|
|
|
#3693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Za szybko na takie deklaracje? No bez jaj. Będąc dwa lata razem, mieszkając razem można poznać się, że dobrze, to mało powiedziane.
Moja koleżanka zaręczyła sie ostatnio po dwóch miesiacach znajomosci. To jest szybko :P
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale przyznam, że wszyscy się śmiali, że gdzie to się zaręczać teraz itd. Ona mówiła, że oświadczył się, to powiedziała tak, nawet jeśli ślub mialby być za 10lat. Dużo się nie pomyliła.
ilonalulu... https://www.youtube.com/channel/UCBR...lql0K_syDQO04g Edytowane przez ilciadzaga Czas edycji: 2015-09-05 o 09:52 |
|
|
|
|
#3697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczęścia im życzę |
|
|
|
|
#3698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wow! Nie spodziewałam się. Szczerze mówiąc przypuszczałam, że prędzej czy później się rozstaną, nawet nie wiem czemu. Ale skoro tak to fajnie, gratulacje. Ciekawa jestem jak to się potoczy dalej, czy będzie właśnie jakaś seria ślubna |
||
|
|
|
#3699 |
|
Rozeznanie
|
Poza tym spodziewałam się tego po Darku - widać, że ma uczciwe uczucia co do Karoliny i zaręczyny oraz ślub są w jego stylu. Z kolei Karolina zawsze odgrywała rolę samotnej i która kocha samotność... Jak zostali parą z DG to mnie zaskoczyli... te plany o ślubie to tym bardziej
![]() Chyba Karolina się zmieniła... |
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam takich, zaręczeni z 6 lat i nadal nie zdecydowali się na ślub. Nie zawsze zaręczyny = przygotowania do ślubu. To, że Darek się oświadczył, a Karolina przyjęła oświadczyny, jeszcze nie musi oznaczać, że już teraz/zaraz zaczną planować ślub.
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laski, czy któraś z Was stosuje olejki Evree? Miałam Magic Rose, jestem bardzo zadowolona i zastanawiam się, który jeszcze z serii jest wart uwagi. Macie jakieś doświadczenia?
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2015-09-05 o 10:06 |
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, takich to ja się boję. I ich zdobycze też się bać powinny. Może dziewczynie obca była romantyczna idea "chcę ślubu", ale poczuła ją pod wpływem uczucia do tej właściwej osoby. To raczej dobrze świadczyłoby o ich związku i o Karolinie samej.
|
|
|
|
|
#3704 | ||||||
|
Kociara
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może o torebkach na szaro ? A co do Pauliny Schaedel, to jedna z Wizażanek wstawiła rozmowę, w której była bardzo chamska - już kilka razy słyszałam, że obsługa tam kuleje :/ Cytat:
jaki masz model Furli? Też ostatnio choruję, zastanawiam się jakiej są jakości. Chciałabym Candy mini lub micro, ewentualnie bon bon. Cytat:
nie no, bez przesady - też wywnioskowałam, że raczej chodzi o gratisy typu pilniczek/ewentualnie jakiś pojedynczy cień, konturówka - cos taniego. Rozumiem dziewczyny, które pisały, że zamawialy kosmetyków za 100/200/300 zł i nic nie dostały. No kufa, krówka to nie gratis - to miły dodatek kiedy zamówiłam jeden pędzel z Minti, no ale przy większym zamówieniu fajnie byłoby dostać coś więcej (nawet rabat/mały bon na kolejne zakupy), firmy wiele to nie kosztuje ![]() Cytat:
To na priw Ci podam link do sprzedawcy. jaki model? Zadowolona jesteś?![]() Cytat:
I nie z braku terminów w USC
|
||||||
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
To czekamyy na Szusz jeszcze :P
|
|
#3706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z której strony Karolina Królowa Życia Mediakraft wygląda na samotniczkę?
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Rozeznanie
|
ja tam myślałam, że Szusz się zaręczyła w Walentynki - co Tomek jej rano przyniósł Tiffaniego... ale po czasie stwierdzam, że chyba to nie były zaręczyny...
![]() W ogóle Szusz się bardzo maskuje pod tym względem... i wątpie , że nam to oznajmi ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- kiedyś w jakimś filmiku Tagowym opowiadała o sobie i tam mówiła, że lubi samotność w sensie lubi żyć sama... ale to mówiła, jeszcze zanim była w Mediakrafcie |
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może niektórzy właśnie chcą mieć po prostu narzeczoną, a nie dziewczynę? Albo zaręczyli się dla świętego spokoju, bo kobieta naciskała na pierścionek, a tak naprawdę wcale ślubu nie chcą? Niestety znam i takie przypadki. Stan przejściowy może trwać rok, ale i pięć, i dziesięć lat.
|
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
Hm, najbardziej mnie dziwią komentarze pod zdjęciem typu "mi się udało w maju". Ale co się udało? Złapać faceta, dostać pierścionek?
A Karolinie i Darkowi jak najbardziej życzę szczęścia I czekam na to, zapewne bardzo medialne, wydarzenie
|
|
#3710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do pogrubionego to nie rozumiem... też niestety znam takie przypadki no i pojąć nie mogę :/ |
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze nie na amen ale już można oficjalnie mówić, że "mój" Może komuś daje to poczucie większego bezpieczeństwa w związku?
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=nWIB2roUv-s
Vlog u Szuszy - 4 min rozkminy o pogodzie, reszta to listy od widzów, śniadanie ... |
|
|
|
#3713 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Mi się udało zmusić faceta do podarowania pierścionka zaręczynowego? " ![]() ale też nie znoszę komentarzy "nareszcie!". Jeśli dziewczyna faktycznie miała straszne parcie i każdy o tym wie, to ok, pasuje, ale tak poza tym to mi się nie podoba... facet oświadczył się wtedy, kiedy to poczuł, a takie "nareszcie" brzmi jakby zwlekał 30 lat ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kompletnie nie myślałam nigdy o takich rzeczach jak wesele, oświadczyny i tak dalej.. im dłużej jestem ze swoim obecnym chłopakiem, od momentu kiedy faktycznie zapaliła mi się lampka "to jest osoba z którą chcę spędzić resztę życia" i od kiedy zaczęliśmy o takich rzeczach rozmawiać (właśnie z jego inicjatywy) jestem trochę zaniepokojona bo czasem odpływam i sobie wyobrażam. Ślub, zaręczyny, przyjęcie weselne... A zaniepokojona dlatego bo boję się, że mogłoby mi odbić jak laskom z wątków ślubnych
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
Nie ważne jak ważne, że zaklepany! I można publicznie mówić mój narzeczony
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- No ale w sumie to ona ma pierścionek, nie on... Właściwie to ona jest zaklepana, on dopiero będzie "własnością" po ślubie
|
|
#3717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziwią mnie komentarze - Karolina taka nieślubna, taka samotniczka. I bardzo fajnie, że nie latała po mieście z szaleństwem zamążpojścia wypisanym na twarzy.
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-09-05 o 11:00 |
|
|
|
|
#3718 |
|
Zadomowienie
|
wow super że Karolina powiedziała "TAK" no i mam małe pytanko do was jak to jest z noszeniem teraz pierścionków zaręczonowych i obrączek ? Prawa czy lewa dłoń ? chyba już to nie ma znaczenia na której, pamiętam że fashionelka nosi na lewej obrączke i zaręczynowy. Pokolenie mojej mamy - zaręczynowy na prawej dłoni i palec środkowy
|
|
|
|
#3719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam zaręczynowy na lewej, obrączkę na prawej. Nie wiem jak się powinno nosić, nigdy do tego jakoś specjalnie wagi nie przykładałam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

narzeczeństwem byli jakos prawie 8lat. Spotkałam znajomą, która im świadkowała, to byłam w cieżkim szoku.

Przecież to indywidualna sprawa. Karo i DG są chyba ponad 2 lata razem (tak mi się wydaje), mieszkają razem, są szczęśliwi, myślę że znają się na tyle żeby podjąć taką decyzję

liz:
, takich to ja się boję. I ich zdobycze też się bać powinny. Może dziewczynie obca była romantyczna idea "chcę ślubu", ale poczuła ją pod wpływem uczucia do tej właściwej osoby. To raczej dobrze świadczyłoby o ich związku i o Karolinie samej.
)
A co do Pauliny Schaedel, to jedna z Wizażanek wstawiła rozmowę, w której była bardzo chamska - już kilka razy słyszałam, że obsługa tam kuleje :/