Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-05, 10:14   #301
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

No ale mi chodzi o to czy sięgają nie patrząc na dana rzecz

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 10:14   #302
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Mnie Tz tez do fryzjera wygania, ale jak narazie nie mam weny i pomysłu co tu ze sobą zrobić. Mam długie włosy, za łopatki... Tyle czasu je zapuszczalam, że żal ścinać, ale z drugiej strony po ciąży lichutkie teraz są
Też mam długie i szkoda mi ale denerwujące już są :/
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 10:15   #303
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Sięgają już Wasze maluchy po zabawki? Bo zauważyłam, że Tatiana już nawet leżąc na plecach łapie coś co ma ze swojego boku, nobi oczywiście pcha do buzi
Tak Szymek ta umiejetnosc juz w sumie dawno nabyl, manualnie sprytna ta moja bestia ;-)

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 10:35   #304
rosarioV
Zakorzenienie

Tak się zastanawiam, czy nie napisać na grupie na fb, że kupię sukienkę z dojściem do cycków haha Może by się coś znalazło

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 10:42   #305
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej, Ala sie obudziła jakos 6:30 i gadała do karuzelki a ja jeszcze pospalam i wzielam ja do karmienia 7:20. W ogóle wydaje mi sie, ze kiedyś miałam bardziej twarde cycki po nocy :/ a dwa karmi wczoraj wypiłam hmmm

Snilyscie mi sie Mamusie siedziałyśmy przy jakimś stole, Majka juz w nowym ombre ja przyszłam ostatnia i sie witałam z każda
Hehe. No fajne bylo to spotkanko

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No to u Was to już konkret cena za fryzjera. Ale pewnie też nie do bylejakiego chodzisz?
Oby Tz dal się namówić to faktycznie będą fajnie razem wyglądać udanej zabawy!

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

A u nas nocka tez dziś super. Mały obudził się przed pierwszą na jedzonko a później dopiero o 6. mam cicha nadzieje ze ten delicol pomaga, bo nie było kupki w nocy. Mama szczęśliwa!

Kupki - główny powód smutku lub radości

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Witojcie heeejjj - a tak po góralsku ; -)

Jak tam Kochane- otrzaslyscie się po wczorajszej porażce? He he; -)
U nas nocka taka taka... dopóki mąż nie wrócił to Mały mi się budził mniej więcej co 20 minut- wiec tak chyba do 1.30 eh...
Potem już spał do 5.
Zimnica u nas jak cholera jak wychodziłam rano z psem to było 10 st :-/ 😨😨😨😨😨😨
Miłego dnia -idę się ogarniać w tym mycie włosów -nienawidzę ostatnio tego robić bo po każdym myciu milion włosów mniej :-/

Witoj
Też nie lubię mycia włosów tak ogólnie a teraz makabra :P

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ciao! U nas 2 pobudki się coś córci pokickalo ale jakby miała btć taka grzeczna i pogodna jak wczoraj to i 3 zcierpię😜 Teraz wcina i za godzinke jedziemy na shoping, oby dała trochè połazić, w razie awarii moge do siostry zajsc ona blisko galerii mieszka

Hania kciuki zeby to było to i pomógł ten Delicol ✊✊

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Ooo to o 74 mi chodziło w takim razie 😜 ale widać na fotkach że Tatianka dłuuuuga jest.

Udanego buszowania po sklepach!

Cytat:
Upralam małej sukienkę, rajstopki i bolerko, mam nadzieje, ze nie bedzie mega zimno

Pytalyscie wczoraj o co chodzi, ze te kuzynki(dwie siostry) z mężami i dziećmi nie przyjeżdzają, to tak-najpierw planowaliśmy chrzciny na 20.09 ale im dwóm nie pasowało, bo wyjeżdżają za granice no a ze rodzina meza jest b.zzyta ze sobą i kuzynostwo ma bardzo dobre kontakty to przełożyliśmy, zeby i one mogły być, tzn jedna i tak nie mogła 6.09 bo ma targi jakies ale jej maz z synem mieli przyjechać no i druga kuzynka z rodzina i przy rozdawaniu zaproszeń buzi buzi tak tak na pewno beda, cieszą sie strasznie bla bla a najpierw w środę dzwonił maz tej jednej kuzynki, ze on jednak nie moze bo cos tam a w czw wieczorem dzwoniła druga kuzynka, ze w pn rano leci służbowo za granice i tez nei moze a jej maz z dziećmi pewnie sam nie przyjedzie i jeszcze dodała tekst, ze możemy kogoś innego w to miejsce zaprosić jasne, bede dzien przed chrzcinami kogoś prosić :/ chamski tekst:/
Podejrzewamy z tesciowa, bo to córki jej siostry ze one po prostu sie poobrazaly, ze nie zostały chrzestnymi bo zarówno one prosiły mojego meza na chrzestnego a druga prosiła brata meza I moze sie spodziewaly, ze u nas beda bo juz brat meza ma dwójkę dzieci a ich nie prosił..
Nawet jeśli tak to na bym sie tak nie zachowała, no jak małe dzieci..
Viola pytała kto u nas jest chrzestnymi to brat meza i jego żona, nietypowo bo z jednej rodziny i to małżeństwo, moze tamte kuzynki tym bardziej to przezywają ale sorry to nasza decyzja, myslelismy długo, bo z mojej rodziny nie było odpowiedniej chrzestnej a na sile nie chciałam brać, za to
szwagier ze szwagierka sa blisko a my z nimi, widzimy sie co weekend praktycznie, a tamte dziewczyny 300km od nas..
Kwas jest ale i tak mam nadzieje, ze bedzie fajnie

A Twoi rodzice nie są zawiedzeni że chrzestni od str.meza?

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Niezawsze taka http://www.bonprix.pl/style/sukienka...age&return=ref chciałabym tą białą czy kremową Nie wiem jaki to odcień :P

Elegancka. B.ladna

Cytat:
Dajcie mi sposób na ściągnięcie kataru z nosa, bo moje dziecko rzuca się, histeria i w ogóle... Jak sama jestem to ni hua nie ściągne bo jeden musi go trzymać, a ryczy i wrzeszczy jakby go ze skóry obrywali no i co do tego dochodzi, ryczy i katar ma większy... Już nie wiem co mam robić ;/ Jutro minie tydzień jak ma katar ;/ Jets lepiej ale nie super eh

Julus nie lubi samego komentu ściągania. Klade go na puzlach. Rqczki wzdluz ciala a on miedzy moimi kolanami a ja klecze i jest wtedy unieruchomiony i szybka akcja i po sprawie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry w ten pochmurny kolejny dzień
Obudziliśmy się o 7;30 wyprawiliśmy Tżta do pracy i 10min temu kolejna drzemka a ja oglądam tvn

Aaaa i dzisiaj moje Sloneczko kończy 5 msc

Gratulacje

Cytat:
Sięgają już Wasze maluchy po zabawki? Bo zauważyłam, że Tatiana już nawet leżąc na plecach łapie coś co ma ze swojego boku, nobi oczywiście pcha do buzi
Tak. Na brzuchu tez kreci sie w obie strony i wyciaga po zabawki.

Dajecie dzieciom grające zabawki typu pianinko? Julek uwielbia sie bawic pianinkiem fp o takim http://allegro.pl/fisher-price-piani...432292154.html

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Ostatnio tel.zostawilam na puzlach. Wracam a Julek ustawienia zmienia

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Tak się zastanawiam, czy nie napisać na grupie na fb, że kupię sukienkę z dojściem do cycków haha Może by się coś znalazło
Hehe to dojście to dla synka czy Tz? :P
Stary 2015-09-05, 10:42   #306
FlightlessBird
Zakorzenienie

no i dalej żadna nie doczytała następnego posta chyba
chodzi mi o łapanie tych zabawek po omacku
Tatiana zabawkę wyrzuca, a po jakimś czasie bez patrzenia w prawo czy lewo ją łapie - jakby pamiętała gdzie ją rzuciła
o to mi chodziło

Stary 2015-09-05, 10:44   #307
Majka232
Zakorzenienie

Siempre - cześć

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
no i dalej żadna nie doczytała następnego posta chyba
chodzi mi o łapanie tych zabawek po omacku
Tatiana zabawkę wyrzuca, a po jakimś czasie bez patrzenia w prawo czy lewo ją łapie - jakby pamiętała gdzie ją rzuciła
o to mi chodziło
Moj rzuca i wzrokiem za nia podąża. Cyk na brzuch i jazda do zabawki
Stary 2015-09-05, 10:46   #308
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
kciuki za dobre wyniki
Przyznam szczerze ze wolałabym aby to była jeszcze nieuregulowana tarczyca.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 10:52   #309
Majka232
Zakorzenienie

Kamilove - priv

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Moje dziecko nie chce spać. Przestanę go klasc na drzemki. Godzina ryku dzis byla. Bez sensu
Stary 2015-09-05, 10:52   #310
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MAJKA nie lubie sobie ciuchow kupowac :/

HANKA ja w garnuszku podgrzewam, daje troche wody i w to butle. Moja tez lubi ekstra cieple.

PAVLINECKA mi pokazywalo na 3.09 pake na dpd a w pon czy wtorek juz byla
A to można tak na gazie? Myślałam że nie wolno?

Cytat:
Moja w srode dopiero

Oby Kochana tak było ;*
Dzięki

Cytat:
Hania-kciuki za delicol

Gosiak-nam na jutro zapowiadają zimnice i do tej białej kiecki moge założyć biały żakiet albo czarny ze skórzanymi rękawami, zobaczę jak mi kiecka wróci z pralni

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Dzień dobry, my przed chwilą się obudziłysmy tzn mnie Nadia swoimi śmieszkami, lezymy sobie jeszcze, Nadia łapie się za stopy i dosłownie może z 3cm jej brakuje by je brać do buzi, niezła jest 😁

Hania ale to masz dawać teraz w weekend nutramigen a później dalej piers? Bo nie zrozumiałam za bardzo.. To jest ten proszek co się daje przy skazie tak? Moja siostra na tym jechała os 6mies, wtedy jeszcze cena na recepte nawet spora byla, ciekawe jak teraz? Oby delicol pomógł przy kp ✊😚
No ogólnie lekarka zalecila zrobić próbę na nutramigenie. 3 dni mamy na tym jechać i do każdego jedzonka dawać delicol. Ale u nas problem z zlapaniem butli wiec stwierdziłam ze na moim mleku musze go nauczyć pić z butli. Wczoraj była pierwsza nieudana próba. Nawet nie zassal smoka. Także jest problem. Ten delicol jest na nietolerancje laktozy i zaczęłam podawać przed każdym karmieniem może to powoduje u niego problem z kupkami ze nie umie trawic tej laktozy i po samych tych kroplach się unormuje. Bardzo bym chciała! A nutramigen koszt za puszkę niecałe 36 zł u nas. I to ponoć na ok 3 dni starcza

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:01   #311
gossip_girl21
Zakorzenienie

Laski te duże sloiki dzielicie na 3dni czy wam zostaje w nim i wyrzucacie?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:03   #312
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ciao! U nas 2 pobudki się coś córci pokickalo ale jakby miała btć taka grzeczna i pogodna jak wczoraj to i 3 zcierpię😜 Teraz wcina i za godzinke jedziemy na shoping, oby dała trochè połazić, w razie awarii moge do siostry zajsc ona blisko galerii mieszka

Hania kciuki zeby to było to i pomógł ten Delicol t.

dziękuję kochana!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Pomyśl, pytam bo nie odp a napisałam Ci co i jak
A to chyba w zeszłym wątku jeszcze a ja nie nadrabialam!

Cytat:
Upralam małej sukienkę, rajstopki i bolerko, mam nadzieje, ze nie bedzie mega zimno

Pytalyscie wczoraj o co chodzi, ze te kuzynki(dwie siostry) z mężami i dziećmi nie przyjeżdzają, to tak-najpierw planowaliśmy chrzciny na 20.09 ale im dwóm nie pasowało, bo wyjeżdżają za granice no a ze rodzina meza jest b.zzyta ze sobą i kuzynostwo ma bardzo dobre kontakty to przełożyliśmy, zeby i one mogły być, tzn jedna i tak nie mogła 6.09 bo ma targi jakies ale jej maz z synem mieli przyjechać no i druga kuzynka z rodzina i przy rozdawaniu zaproszeń buzi buzi tak tak na pewno beda, cieszą sie strasznie bla bla a najpierw w środę dzwonił maz tej jednej kuzynki, ze on jednak nie moze bo cos tam a w czw wieczorem dzwoniła druga kuzynka, ze w pn rano leci służbowo za granice i tez nei moze a jej maz z dziećmi pewnie sam nie przyjedzie i jeszcze dodała tekst, ze możemy kogoś innego w to miejsce zaprosić jasne, bede dzien przed chrzcinami kogoś prosić :/ chamski tekst:/
Podejrzewamy z tesciowa, bo to córki jej siostry ze one po prostu sie poobrazaly, ze nie zostały chrzestnymi bo zarówno one prosiły mojego meza na chrzestnego a druga prosiła brata meza I moze sie spodziewaly, ze u nas beda bo juz brat meza ma dwójkę dzieci a ich nie prosił..
Nawet jeśli tak to na bym sie tak nie zachowała, no jak małe dzieci..
Viola pytała kto u nas jest chrzestnymi to brat meza i jego żona, nietypowo bo z jednej rodziny i to małżeństwo, moze tamte kuzynki tym bardziej to przezywają ale sorry to nasza decyzja, myslelismy długo, bo z mojej rodziny nie było odpowiedniej chrzestnej a na sile nie chciałam brać, za to
szwagier ze szwagierka sa blisko a my z nimi, widzimy sie co weekend praktycznie, a tamte dziewczyny 300km od nas..
Kwas jest ale i tak mam nadzieje, ze bedzie fajnie
Cóż przykro w takiej sytuacji musi Wam być. Ale nie przejmuj się nie warto. Na pewno będziecie mieć fajna imprezkę!

Stary 2015-09-05, 11:10   #313
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA kiedys nie bylo podgrzewaczy ja nie zagotowuje tylko podgrzewam mleko i jest ok a kto mowil ze nie wolno? :P

GOSSIP jak dawalam sloik to przelozylam do pojemniczka porcje i grzalam a reszta w sloiku do lodowki na kolejny dzien.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 11:13   #314
Hanka20
Zakorzenienie

ROSARIO kiecka z bonprixu szalowa taka sexy

FLIGHT mój po omacku raczej nie bierze zabawki, musi ją widzieć raczej choć zdarzyło mu się już wziąć czasem do ręki bo akurat wyczuł ja w okolicy

MAJKA tak z tym kupkami to jest... były już dwie od rana ale bez śluzu i krwi i normalne pomarańczowe

BLACK kciuki za dobre wyniki!

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
HANKA kiedys nie bylo podgrzewaczy ja nie zagotowuje tylko podgrzewam mleko i jest ok a kto mowil ze nie wolno? :P

GOSSIP jak dawalam sloik to przelozylam do pojemniczka porcje i grzalam a reszta w sloiku do lodowki na kolejny dzien.
Nie wiem kto mówił. Wyczytałam gdzieś chyba ze się tracą wartości odżywcze czy coś. Ale jak tak robisz to chyba też tak spróbuję

Stary 2015-09-05, 11:45   #315
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej, Ala sie obudziła jakos 6:30 i gadała do karuzelki a ja jeszcze pospalam i wzielam ja do karmienia 7:20. W ogóle wydaje mi sie, ze kiedyś miałam bardziej twarde cycki po nocy :/ a dwa karmi wczoraj wypiłam hmmm
Mi też się zdaje że nie mam az tak twardych cyc... w nocy.

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Kochana :-*

Hej

Cytat:
Siempre-hej!

Hej

Cytat:
Mój też tak robi

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Siempre - cześć [COLOR="Silver"]i
Cześć
Stary 2015-09-05, 11:48   #316
FlightlessBird
Zakorzenienie

i kto jedzie jutro do Ikei? no kto?

haha z mężęm już rozmawiamy. Powiedział mi, że możemy jechać dziś lub jutro, bo on chce jechać dziś na żużel lub jutro na wyjazdowy mecz
haaaa czyli jak coś chce, to i ja dostaję co chce

Stary 2015-09-05, 11:49   #317
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
A to można tak na gazie? Myślałam że nie wolno?

Dzięki

No ogólnie lekarka zalecila zrobić próbę na nutramigenie. 3 dni mamy na tym jechać i do każdego jedzonka dawać delicol. Ale u nas problem z zlapaniem butli wiec stwierdziłam ze na moim mleku musze go nauczyć pić z butli. Wczoraj była pierwsza nieudana próba. Nawet nie zassal smoka. Także jest problem. Ten delicol jest na nietolerancje laktozy i zaczęłam podawać przed każdym karmieniem może to powoduje u niego problem z kupkami ze nie umie trawic tej laktozy i po samych tych kroplach się unormuje. Bardzo bym chciała! A nutramigen koszt za puszkę niecałe 36 zł u nas. I to ponoć na ok 3 dni starcza
To drogawo
Mleka kobiecego nie wolno zagotować. Ja podgrzewalam w goracej wodzie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość

ja daje na razie male sloiki. Dziele jak Gosia

Cytat:
ROSARIO kiecka z bonprixu szalowa taka sexy

FLIGHT mój po omacku raczej nie bierze zabawki, musi ją widzieć raczej choć zdarzyło mu się już wziąć czasem do ręki bo akurat wyczuł ja w okolicy

MAJKA tak z tym kupkami to jest... były już dwie od rana ale bez śluzu i krwi i normalne pomarańczowe

BLACK kciuki za dobre wyniki!

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Nie wiem kto mówił. Wyczytałam gdzieś chyba ze się tracą wartości odżywcze czy coś. Ale jak tak robisz to chyba też tak spróbuję
Ciesze się że kupki miód malina

My na spacerze. Innej opcji na sen nie było
Stary 2015-09-05, 12:01   #318
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dyni nie ma w malych przynajmniej nie znalazlam...
Qwa jakie to ochydneee bleee biedne dziecko....

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-09-05, 12:17   #319
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Dyni nie ma w malych przynajmniej nie znalazlam...
Qwa jakie to ochydneee bleee biedne dziecko....
ja mam z gerbera małą dynię

Stary 2015-09-05, 12:19   #320
nancy822
Zadomowienie

Cześć Laseczki! Ale sobie pospalismy, do 11 Czeka nas leniwy weekend Muszę zrobić porządek w ciuchach młodego, letnie pochowac, popatrzeć co mam na zime.

Gossip obiadki faktycznie bywają ochydne ale deserki mniam mniam :p
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:20   #321
blackberry89
Zakorzenienie

Laski któraś kupiła tu dla córci ta koszulkę z napisem bonjour... droga była? Mam nową synek dostał... Ale ona krój ma typowo dziewczecy. Chce odsprzedac tylko nie wiem jaka dac cenę. Chyba madzixx kupiła?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-09-05, 12:25   #322
siempre
Wtajemniczenie

My w czwartek byliśmy na szczepieniu mały dzielnie to zniósł tylko rozplakal się jak wlozylam go do fotelika. Waży 6750 a mierzy 68 cm
Stary 2015-09-05, 12:33   #323
boleczka93
Zakorzenienie

Hej dziewuszki
My dzisiaj noc super, pobudka przed 6 a pozniej dopiero o 9

BLACK za wyniki

ROSI moja na poczatku tez nie lubiala odciagania a teraz juz jej to nie przeszkadza
A sukienka za.je.bis.ta

HANKA a ile puszka ma gram? Bo ja kupuje 900g i mam na okolo tydzien

FLIGH to super ze maz sie ugiol

My weekdnujemy z mezem, chociaz nie do konca bo przywiozl mi fuche do domu z pracy wiec i ja cos zarobie
milego dnia mamuski

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-05, 12:36   #324
blackberry89
Zakorzenienie

A u nas nocka słaba. Nie wiem co on ma ze nie śpi jak człowiek tylko co chwila się budzi i rzuca się trzeba na rączki brać bo się rozbudza. I znów jadą co 4h jak w zegarku ehh...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-09-05, 12:44   #325
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Laski któraś kupiła tu dla córci ta koszulkę z napisem bonjour... droga była? Mam nową synek dostał... Ale ona krój ma typowo dziewczecy. Chce odsprzedac tylko nie wiem jaka dac cenę. Chyba madzixx kupiła?
Chyba Violka ja kupiła

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
My w czwartek byliśmy na szczepieniu mały dzielnie to zniósł tylko rozplakal się jak wlozylam go do fotelika. Waży 6750 a mierzy 68 cm
Zuch
Stary 2015-09-05, 12:45   #326
gossip_girl21
Zakorzenienie

Flight tu gerbera nie spotkalam...

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Mojaj jczala to butle teraz zrobiłem po dyni je ją ale bardziej to spi...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-09-05, 12:51   #327
FlightlessBird
Zakorzenienie

Gossip serio? Gerber to Nestle, aż dziw

chcę taki plakat
http://www.pakamera.pl/na-sciane-zab...-nr1254309.htm

mąż robi bigos, a ja się byczę z młodą

Stary 2015-09-05, 12:54   #328
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Tez sobie bierze nie patrząc.

Cytat:
NIEZAWSZE wesela i chrzciny to u nas zawsze w lato sa wiec na krotko a pogrzeby w zime.. a wtedy mi nikt pod kurtke nie zaglada :P
pogrzeby w zimę mówisz, to u mnie mniej subordynowani i umierają jak chcą a na stypendia jak idziesz to siedzisz w kurtce?
Masz tydzień to warto kupić coś w stradivariusie są fajne za 90zl ok?

Cytat:
125ml na dworze, a innych nie kupuje

Cytat:
i kto jedzie jutro do Ikei? no kto?

haha z mężęm już rozmawiamy. Powiedział mi, że możemy jechać dziś lub jutro, bo on chce jechać dziś na żużel lub jutro na wyjazdowy mecz
haaaa czyli jak coś chce, to i ja dostaję co chce
A sama nie możesz jechać do Ikei? Jak ja bym miała być uzależniona od widzi misie tz to dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Pokaż jaka

Ile dajecie\dostajecie na chrzciny? Nie będąc chrzestnymi? Bo my nadal nie wiemy, a chrzest o 15

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:02   #329
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

A sama nie możesz jechać do Ikei? Jak ja bym miała być uzależniona
mogłabym,ale boję się ryzykować mandatem skoro nie mam prawka. Poza tym tak ciężkich rzeczy jak np lustro sama bym nie uniosła.
Widzimisie nie widzimisię, ale potrafi przeprosić i widzę, że żałuję - sprząta, robi obiad On wczoraj wylał swoje żale, ja swoje i oboje wiemy co komu nie pasuje, to raczej nomalne w małżenstwie (a raczej tak powinno być w każdym malzenstwie). A nie mam zamiaru toczyć wojny, bo i tak mój TŻ to anioł w porównaniu do wielu, a sama też mam swoje za uszami (jak każdy z resztą).

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-09-05 o 13:09
Stary 2015-09-05, 13:03   #330
gossip_girl21
Zakorzenienie

I usnela na mnie a nie odbila po mleku....

Nasz skarb 26.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości