Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-05, 12:53   #3751
Hadassah
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
Recenzja matowych pomadek w kredce z Golden Rose u RLM. Mam numer 10 i bardzo lubię.
Na pewno jakaś do mnie trafi, bardzo lubię produkty Golden Rose. I filmiki Ewy o nich

Mam dwie konturówki z GR i one zachowują się jak matowe szminki - czy znacie może konturówki, które zachowują się bardziej jak,no nie wiem, pigmenty, ołówki? Mam taki staroć z astora, cienka, wysuwana, dość twarda, jak nią pomaluję usta to po prostu zostawia kolor, nie widać na ustach produktu.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 12:55   #3752
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość

Mam dwie konturówki z GR i one zachowują się jak matowe szminki - czy znacie może konturówki, które zachowują się bardziej jak,no nie wiem, pigmenty, ołówki? Mam taki staroć z astora, cienka, wysuwana, dość twarda, jak nią pomaluję usta to po prostu zostawia kolor, nie widać na ustach produktu.
Sprawdź konturówki NYXa, mam czerwoną i jest bardzo fajna, taka właśnie bardziej ołówkowa niż GR (które też bardzo lubię).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:09   #3753
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
wow super że Karolina powiedziała "TAK" no i mam małe pytanko do was jak to jest z noszeniem teraz pierścionków zaręczonowych i obrączek ? Prawa czy lewa dłoń ? chyba już to nie ma znaczenia na której, pamiętam że fashionelka nosi na lewej obrączke i zaręczynowy. Pokolenie mojej mamy - zaręczynowy na prawej dłoni i palec środkowy
Ja wyznaję zasadę, że lewa bo od serca - symbolu miłości. A wzięło mi się stąd, że napatrzyłam się na hamerykańskie zaręczyny gdzie tam dłoń zawsze jest lewa. Od mamy wiem, że tradycja polska to ręka prawa, po śmierci drugiej połówki, żałobnik przekłada na lewą. W każdym razie mama taką zasadę wyznaje.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
W jednym z komentarzy przeczytałam, że z palca serdecznego lewej dłoni (i tylko z tego) idzie żyła prosto do serca i dlatego to na tym powinno się nosić obrączkę nie wiem czy to prawda xD
A to nie jest tak, że żyły po prostu prowadzą do serca?

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

1-2 tys. to waszym zdaniem fajna cena za torebki Furla? Dziwne. Dla mnie to obłędnie drogo
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:15   #3754
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
[/COLOR]
A to nie jest tak, że żyły po prostu prowadzą do serca? [COLOR="Silver"]
Podobno tylko ta idzie prosto do serca? Kto się na tym zna, niech powie ile jest w tym prawdy, bo pewnie nic
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:21   #3755
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Sprawdź konturówki NYXa, mam czerwoną i jest bardzo fajna, taka właśnie bardziej ołówkowa niż GR (które też bardzo lubię).
Dzięki Mam nadzieję, że gdzieś to da się zmacać, NYX jest w Douglasach jeśli dobrze kojarzę?
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:26   #3756
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Dzięki Mam nadzieję, że gdzieś to da się zmacać, NYX jest w Douglasach jeśli dobrze kojarzę?
Tak, chociaż asortyment jest trochę okrojony, ale te podstawowe kolory znajdziesz
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:28   #3757
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
a skąd info, że to jej apteka? bo wydaje mi się, że to nieprawda...

Tak to wyglada, laura tam byla zanim jeszcze wszystko bylo otwarte. Ktory farmaceuta czy technik sprowadza rodzine do jeszcze nieotwartej apteki, ktora nie jest jego wlasnoscia
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:37   #3758
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Podobno tylko ta idzie prosto do serca? Kto się na tym zna, niech powie ile jest w tym prawdy, bo pewnie nic
Nieprawda. Mam skończoną anatomię, trust me Prosto do serca uchodzą żyła główna górna oraz dolna (oraz płucne, ale to nie ten obieg), żyły z palców, zanim trafią do serca uchodzą do całej masy żył po drodze, kończąc na żyle głównej górnej właśnie

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 13:40   #3759
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Nieprawda. Mam skończoną anatomię, trust me Prosto do serca uchodzą żyła główna górna oraz dolna (oraz płucne, ale to nie ten obieg), żyły z palców, zanim trafią do serca uchodzą do całej masy żył po drodze, kończąc na żyle głównej górnej właśnie
A tak dla pewności: jest jakaś różnica między tym jak to wygląda z lewym serdecznym a prawym? XD
ciekawa jestem skąd się to wzięło...
Stary 2015-09-05, 13:50   #3760
olenkasz
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52659565]Tak to wyglada, laura tam byla zanim jeszcze wszystko bylo otwarte. Ktory farmaceuta czy technik sprowadza rodzine do jeszcze nieotwartej apteki, ktora nie jest jego wlasnoscia[/QUOTE]

pamiętam, że kiedyś było mówione, że Marzena pomaga w aptece rodziców. To było na samiusieńkim początku.
Może pracuje u rodziców albo przejęła aptekę
Stary 2015-09-05, 13:56   #3761
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
pamiętam, że kiedyś było mówione, że Marzena pomaga w aptece rodziców. To było na samiusieńkim początku.
Może pracuje u rodziców albo przejęła aptekę
A może otworzyli kolejną?
Ale czy faktycznie aż tak intensywnie ją reklamują? Nie zwróciłam uwagi.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-05, 14:02   #3762
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Od tej słodyczy sióstr Glam aż mnie mdli...jedna z sióstr pochwaliła się otwarciem swojej apteki w Olsztynie. Darmową reklamę sobie robią ot co. Do tego filmiki sponsorowane...
"Darmową reklamę"? Czemu miałaby się nie pochwalić?
Oprócz tego, że tabuny frików i gimnazjalistek opętanych fascynacją mogą ją teraz nachodzić - to co w tym złego, że ktoś osiągnął sukces jakiś tam ("z pomocą rodziców, sponsorów, za hajs z juciuba"... bla, bla) i o tym mówi? Też bym powiedziała. Jakby to nie była jej apteka rodzinn, też źle by było, że mówi o niej i kasę obcemu właścicielowi potencjalnie nabija?

Fily sponsorowane były u RGP od zawsze. Oznacza sponsora - niech zarabia, na zdrowie. Wszystkie współpracują, taki już YT świat.

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

1-2 tys. to waszym zdaniem fajna cena za torebki Furla? Dziwne. Dla mnie to obłędnie drogo
Tyle śpiewają w Polsce za Furlę? Nie ma takich cen we Włoszech (koło tysiąca - tak, ale mają normalne wyprzedaże).

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-09-05 o 14:12
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 14:13   #3763
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
A tak dla pewności: jest jakaś różnica między tym jak to wygląda z lewym serdecznym a prawym? XD
Nie ma Tym bardziej, że mowimy o bardzo drobnych żyłach, tutaj w sumie one będą łączyć się trochę inaczej

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 14:24   #3764
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Nie ma Tym bardziej, że mowimy o bardzo drobnych żyłach, tutaj w sumie one będą łączyć się trochę inaczej
ok, dzięki za wyjaśnienie; )
Stary 2015-09-05, 14:33   #3765
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
A może otworzyli kolejną?
Ale czy faktycznie aż tak intensywnie ją reklamują? Nie zwróciłam uwagi.
no może
jak dla mnie wcale jej nie reklamują, ale tak tylko się wypowiedziałam, żeby dodać informacje od siebie
Stary 2015-09-05, 14:57   #3766
amelj
Wtajemniczenie

Glam nie oglądam, wymiękłam jakieś 2 lata temu po 1wszym obejrzanym filmiku. Nie nadajemy na tych samych falach
Dla mnie okres narzeczeństwa to był najgorszy czas w związku Non stop odwoływałam ślub, non stop kłótnie, nerwówka etc. Szukanie mieszkania, szukanie sali, wszystko szybko szybko. Cieszę się, że mam to już za sobą.
A ja dziś odwiedziłam Rossmana i będę sobie olejować kłaki oliwką babydream co ją MsMelevis polecała. Btw jestem po olaplexie. Zobaczymy jak długo będzie lepiej z moim sianem
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 15:08   #3767
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Od tej słodyczy sióstr Glam aż mnie mdli...jedna z sióstr pochwaliła się otwarciem swojej apteki w Olsztynie. Darmową reklamę sobie robią ot co. Do tego filmiki sponsorowane...
Byłam naiwna udostępniając na fejsie biznes mojego brata, darmowa reklama wśród moich znajomych :-/

Otwarcie własnego biznesu jest powodem do radości, dumy, ale według Ciebie najlepiej siedzieć cicho? To chyba jasne, że chce się wesprzeć bliskich, tym bardziej jeśli można wykorzystać do tego własny kanał na YouTube, na którego subskrypcje sobie zapracowały.

I tak jak już Mostly napisała, większość osób na YouTube uskutecznia filmy sponsorowane,chyba każdy ma swój rozum i wie, jak to się odbywa. Widzę, że nadal niektórych boli kiedy widzą zaradność i powodzenie u innych, a mianem pracy najlepiej określić tylko ostrą harówę, zupełnie niezwiązaną z pasją i przyjemnością.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 15:19   #3768
kochanowska
Zakorzenienie

W ktorym wątku byly zdjecia porownawcze figury Karoliny? Nie mogę tego znaleźć :-/ mógłby ktoś podać link?

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 15:49   #3769
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:

Jaka może być różnica? Obie ręce są tak samo unaczynione.

A skąd się wzięło? Ktoś coś palnął i się rozeszło, chociaż sama o takim przekonaniu nigdy nie słyszałam.
Nie trzeba też być specjalistą od anatomii żeby się zorientować że teoria o jednej bezpośredniej żyle od serdecznego do serca jest cokolwiek niesamowita

Edytowane przez GgochaA
Czas edycji: 2015-09-05 o 15:52
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 15:57   #3770
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Jaka może być różnica? Obie ręce są tak samo unaczynione.

A skąd się wzięło? Ktoś coś palnął i się rozeszło, chociaż sama o takim przekonaniu nigdy nie słyszałam.
Nie trzeba też być specjalistą od anatomii żeby się zorientować że teoria o jednej bezpośredniej żyle od serdecznego do serca jest cokolwiek niesamowita
Czytałam kiedyś, że pogląd o istnieniu tzw. "vena amoris" biegnącej od palca serdecznego prosto do serca wywodzi się ze Starożytności, ale nie wiem, ile w tym prawdy :P (ile prawdy w tym, że wywodzi się ze starożytności, a nie w tym, czy rzeczywiście istnieje )
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 16:11   #3771
zbalansowana
Przyczajenie

Cytat:
No mam nadzieję, że masz rację

Może to jakieś małolaty pisały, nie wiem. ..

Wow! Nie spodziewałam się. Szczerze mówiąc przypuszczałam, że prędzej czy później się rozstaną, nawet nie wiem czemu. Ale skoro tak to fajnie, gratulacje. Ciekawa jestem jak to się potoczy dalej, czy będzie właśnie jakaś seria ślubna
Ja też tak mysłałam. Ona taka mamuśka przy nim. Na dodatek dziś się dowiedziałam, że on ma 22 a ona 31.
zbalansowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 16:15   #3772
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
"Darmową reklamę"? Czemu miałaby się nie pochwalić?
Oprócz tego, że tabuny frików i gimnazjalistek opętanych fascynacją mogą ją teraz nachodzić - to co w tym złego, że ktoś osiągnął sukces jakiś tam ("z pomocą rodziców, sponsorów, za hajs z juciuba"... bla, bla) i o tym mówi? Też bym powiedziała. Jakby to nie była jej apteka rodzinn, też źle by było, że mówi o niej i kasę obcemu właścicielowi potencjalnie nabija?

Fily sponsorowane były u RGP od zawsze. Oznacza sponsora - niech zarabia, na zdrowie. Wszystkie współpracują, taki już YT świat.
Wiele Youtuberek ma współpracę, ale przy filmiku jest to zaznaczone, a u nich często nie...
Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Byłam naiwna udostępniając na fejsie biznes mojego brata, darmowa reklama wśród moich znajomych :-/

Otwarcie własnego biznesu jest powodem do radości, dumy, ale według Ciebie najlepiej siedzieć cicho? To chyba jasne, że chce się wesprzeć bliskich, tym bardziej jeśli można wykorzystać do tego własny kanał na YouTube, na którego subskrypcje sobie zapracowały.

I tak jak już Mostly napisała, większość osób na YouTube uskutecznia filmy sponsorowane,chyba każdy ma swój rozum i wie, jak to się odbywa. Widzę, że nadal niektórych boli kiedy widzą zaradność i powodzenie u innych, a mianem pracy najlepiej określić tylko ostrą harówę, zupełnie niezwiązaną z pasją i przyjemnością.
Wiesz, ja nie śledzę całego Youtuba,a jak widzę, że się ktoś na takie filmy przerzuca to zazwyczaj cofam suba, bo reklamy to sobie mogę w TV oglądać jak będę chciała także dla mnie to żadne wytłumaczenie.
Najśmieszniejsze jest jak się pojawia ktoś nowy i od razu adres do współpracy daje

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 16:16   #3773
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

Dokladnie. Az w oczy kole ta zawisc.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-05, 16:26   #3774
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zbalansowana Pokaż wiadomość
Ja też tak mysłałam. Ona taka mamuśka przy nim. Na dodatek dziś się dowiedziałam, że on ma 22 a ona 31.
Ty tak na serio?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 16:35   #3775
zbalansowana
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Ty tak na serio?
http://www.bndestem.nl/regio/roosend...ideo-1.4539141
Artykuł z 2014
Stary 2015-09-05, 16:44   #3776
201607131114
Konto usunięte

Cytat:

No i co?
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 16:57   #3777
zbalansowana
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
No i co?
No i nic.
Stary 2015-09-05, 16:58   #3778
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

On ma 22 lata? Moj rowiesnik, wyglada powaznie jak na swoj wiek,jestem zaskoczona. Dawalam mu tak 27.
Stary 2015-09-05, 16:59   #3779
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Mi kiedyś ksiądz sprzedał bajer, że obrączkę należy nosić na prawej dloni, ponieważ prawą dlonią wykonuje się znak krzyża, a nawet sam ksiądz na ślubie mówi "podajcie sobie prawe dłonie". Nie wiem czemu, ale pisząc to... strasznie się zaśmiałam
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 17:03   #3780
Ciemna163
Kociara

Cytat:
https://instagram.com/p/4BXuyFkAf5/?...=kaledonia1983
Oczywiście, idealna na pochmurne dni. Przekonała mnie do zakupu szusz w jednym z filmików, ona ma większa, chyba szarą. Jakość i wykonanie 1 klasa

A rysuje się? Zastanawiam się jeszcze nad tymi lakierowanymi z Armani Jeans - chciałabym coś na deszczowe dni. CMB narzekała, że jej się AJ porysował, a jak z Furlą?

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość

Podejrzewam, że jak Dakanowi z Mediakraftu uda się transformacja to ona też może się skusić. W końcu personalny trener i 5 posiłków dostarczanych do domu ułatwia sprawe...
przecież Dakann już po ślubie
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Na całym świecie obrączki nosi się na lewej dłoni, w Polsce tradycyjnie od Powstania Styczniowego na prawej - wdowy poległych żołnierzy przełożyły sobie wtedy obrączki i tak zostało (tak czytałam).

Moje dzisiejsze odkrycie - myślę, że rasowa hejterka powinna go mieć i dumnie nosić pod pachą (ja nie kupuję, nie uczę się już )
https://instagram.com/p/7PpVpkGfH3/?...akazprowokacji
chlip, wstawiłam ten sam zeszyt tydzień temu, nikt nie zauważył
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Czerwone szpilki i krótka sukienka takie oryginalne, szokujące i kontrowersyjne! Na pewno wielu się nie spodoba, och nie!

Dziewczyny, dajcie już spokój z tym licytowaniem się, która będzie miała mniej strojenia, mniej tradycji i czyje przyjęcie będzie najbardziej inne. A może nie będzie go wcale? Szok i niedowierzanie.

popieram, załóżcie sobie wątek anty-weselny
To jest własnie moja wizja ślubu Karoliny: "będę oryginalna! nie wezmę ślubu kościelnego i założę trampki/czerwone szpilki do białej sukienki! nie będzie wiejskiego stołu tylko fotobudka!"

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Tyle śpiewają w Polsce za Furlę? Nie ma takich cen we Włoszech (koło tysiąca - tak, ale mają normalne wyprzedaże).

są droższe i tańsze, da się spokojnie kupić Furlę poniżej 1tys
.
Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
W ktorym wątku byly zdjecia porownawcze figury Karoliny? Nie mogę tego znaleźć :-/ mógłby ktoś podać link?
w poprzednim
Cytat:
yyy, ale tu wszyscy wiedzą ile oni mają lat Serio, robi to na Tobie jakieś wrażenie, czy o co chodzi?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości