|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Nadiuś zdam relację jak przetestuje Neli. Teraz śpi.
Owoce jem słabo bo słabo ale jem. Przynajmniej trzy dziennie pochwalisz mnie? ![]() A jak chcecie to moge jednak pokazać wam mój big brzucholek?
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Ojej muszę zabrac się za sprzątanie.
maleńka jeszcze śpi w brzuszku, trzeba ja obudzić ![]() dzisiaj wstała równo z tatusiem teraz odsypia
|
#1593 |
|
Raczkowanie
|
Ray, Karolinka mam z teściami tak samo ja Wy
Mają nas zupełnie gdzieś a poniekąd dzięki im właśnie mamy ten ciągły remontowo-budowlany okres No ale jak mówi Karolinka przynajmniej nie będziemy zobowiązani ![]() Karolinka pewnie że chcemy zdiątko Prosimy prosimy |
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz porozsylalam dziewczynom fotki tak jak obiecalam
gdyby ktos jeszcze chcial to prosze o maila ![]() a ja czekam na zdjatka m.in Kachuli :rolleye s:![]() Twoje Nadius i innych dziewuszek tez bym z checia zobaczyla fokatuv@o2.pl
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój mail to kina202@wp.pl
|
|
#1596 |
|
Zadomowienie
|
Nadiuś a może Ty też wysłała bys mi parę fotek na maila? odwdzięczę sie zdjęciem brzuszka
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
ja 22 poszlo
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze 2 razy sie wyslalo.........to samo ..uuuppsss...
|
|
|
|
#1599 |
|
Raczkowanie
|
Karolinka, Mezatka zdjęcia poszły
Buziaki |
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
Mężatka zdjęcia super. fajna z Ciebie laseczka. Chwilke i coś znajdę i Ci przeslę
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
No no no Nadia niezle mialas wakacje
super, ze mogliscie torszke wypoczac!A ja widze, ze doslownie wszytskie nasze dziewczynki wizazykowe to niezle laseczki ![]() ![]() ale byscie mialy branie tutaj hehe bo tu uwazaja Polki za najpiekniejsze kobiety swiata!! jak zobacza sliczna dziewczyne na ulicy- nie slyszac jej glosu, akcentu itd od razu pytaja sie czy jest Polka..![]() ![]() i wcale sie im nie dziwie!! a jakby jeszcze nasze dziewczyny wizazykowe przyjechaly to juz calkiem kopary by im opadly hehe ja jak wrocilam do Polski na nasz slub to tez mi kopara opadla jak zobaczylam tylu szczuplych ludzi w jednym miejscu....... normalnie nie moglam sie do tego przyzwyczaic, ze gdzie nie spojrze tam szczuple laseczki i nawet mamuski wygladaja duzo lepiej niz tutaj nie jedna nastolatka ![]() ![]() ![]() ![]() tak trzymac
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
juz po kapieli...
wiecie co ja nie wymagam zeby moi tesciowe nam dawali, ale ja troche inaczej rozumuje, gdybym ja mialam dziecko i wiedziala ze mu ciezko finansowo to na tyle ile bym mogla bym mu pomogla, chodziasz drobiazgami ale zeby wiedzialo ze moze na mnie liczyc tak jestem wychowana a oni ni w zab... nie chce od nich nic co prawda ale samo zapytanie czy czegos nam nie brac czy chodziasz jakis drobiazg na prawde robi sie wtedy milo ze ktos o tobie pamieta i sie troszczy o ciebie i w poczucie ze w razie czego masz do kogo sie zwrocic z pomoca.... a oni nic.... jeszcze jak ich zapraszam do nas ze wzgledu na meza to jest tylko problemdla tesciowej ze musi kawal drogi jechac najlepiej to jak my jezdzimy wygodniej jej tak ale to ze ta podroz nas tez kosztuje sporo nie interesuje... ja to kurcze sie staralam jakos na swieta kupilam piekna zastawe kupe kasy zeby mieli na prezent a tak oni nic... szkoda mi tylko dziecka taka babcie miec.. brrr
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Ray masz racje, zycie jest cholernie ciezkie, ale kto da sobie rade jak nie my??
u nas tez nie jest za dobrze, rodzice nie pomagaja z zadnej strony- ani meza ani mojej, a w Polsce wiele razy nie mielismy co jesc........ mam tylko taka ciocie od strony mamy- mojej babci siostre, ktora zawsze umie pomoc, nawet jak ja sie zapieram, ze mi nie potrzeb a bo mi glupio.. wyjezdzajac do Anglii mielismy spory dlug w spoldzielni mieszkaniowej... jest ponad 5tysiecy, sprawa byla juz w sadzie, jak nie zaplacimy szybko to komornik siadzie.................. ... a u nas z jednej wyplaty tez naprawde ciezko jest- za sam jeden pokoj placimy 480 funtow miesiecznie, do tego nasze i psa wyzywienie, maz na przejazdy wydaje 60 funtow miesiecznie, telefony dochodza i niewiele z tego zostaje..... takze my tez radzimy sobie sami tak jak umiemy ![]() ![]() ![]() ale czasem jest naprawde ciezko ![]() glowa do gory, kiedys musi sie od nas odwrocic ta zla passa |
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Nadius dziękuję za śliczne foteczki. ja już ładuję swoje na pocztę i wysyłam
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Strasznie długo ładuje te zdjęcia.
a może nasza Ray mi też swoje fotki przesle?
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki Nadia i Mężatka - fotki poszły
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
Idę robić obiadek. zagladnę tutaj później pa pa
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
mezatka no jakos trzeba dac rady
jakos to bedzie ja sie biore za moja prace bo cos sie biore i biore i nic
|
#1609 |
|
Raczkowanie
|
Karolinka, zdjęcia są prześliczne - bardzo ładna z Was para i widać, że szczęśliwa
A brzuszek jest cudowny Mezatka, dziękuję za miłe słowa - wakacje faktycznie były cudowne Nie wiedziałam, że w Anglii również istnieje problem z otyłością aż w takim stopniu jakim piszesz. Jak się czujesz kochana? A powiedz Ty szukasz pracy w Londynie, bo może nie doczytałam coś Jak się żyje za granicą?
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
ja22 bardzo fajnie razem wygladacie
a z brzusiem super Ci do twarzy, niunius pewnie sie cieszy, ze bedzie mial taka ladna mamusie ![]() na slubie tez ekstra ksiezniczka i jej ksiaze hmmmm ![]() a na koncu ten niesformy psiorek heheheh no nieee.. teraz to juz wiemy co to za ziolko, ja wam zaraz wkleje na forum mojego diabła, juz piszczy bo na dworek chce........ |
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia ja wczesniej pracowalam w Londynie w coffee- shopie, pozniej pojechalam do Polski na slub i zostawilam moja siostre cioteczna w mojej pracy, mialam pozniej tam wrocic, ale robilo sie coraz mniej ofert pracy na wakacje, a ona tutaj sama to jej calkiem odstapilam ta prace, bo u nas maz mial przynajmniej takze z glodu nie umarlismy.........
ja szukalam pracy, ale za duzo bylo tej nielegalnej i za malo placili- naprawde!! koszmar!! np w pralni chemicznej mialam oferte 60 godzin tygodniowo za 150 funtow (moj M ma 55 godzin tygodniowo i ma 320 funtow, na czysto 270) takze niech sie cmoknie w dupsko za przeproszeniem........ to bylo 5 dni w tygodniu po 12 h plus dojazdy 2 godziny dziennie(po 1 godz w 1 strone) takze min 14 godzin dziennie poza domem za taka kwote........... pozniej zaszlam w ciaze i stwierdzilismy, ze zostaje w domu, zadnego przemeczania sie itd......... niestety stracilam dziecko i narazie ani psychicznie ani fizycznie nie jestem przygotowana do podjecia jakiejkolwiek pracy... a na obczyznie mi zle, chce mi sie do domu wracac, moj ojciec od razu sie tu przystosowal, ja nie moge chce do domu
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Ray zdjatka sliczne ty to masz talent do pozowania,zaraz wysle jeszcze dziewczynom ktorym nie wyslalam i rowniez prosze o fotki zwrotne hihih
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
mezatka daj sobie czas nie spiesz sie za jakis czas poczujesz sie lepiej znajdziesz sobie fajna prace i jakos sie to ulozy
![]() ja bym chetnie poszla do pracy ale kurcze nie ma teraz jak brrr.... nuda mnie w domu zabija mezatka zacznij wzorki robic jak ja hehehe
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
ej ja tez chce fotki
czekajcie wysle wam mojego meila
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
no tak Mezatka wszędzie trzeba walczyć o swoje nie ma łatwo. A może właśnie jakbyś miała jakieś zajęcie to byłoby Ci łatwiej? Oczywiście do niczego nie namawiam, ale pomyśl sama miałabyś mniej czasu na tęsknoty i różne myśli. Powiem Ci kochana, że przecież Polska też nie jest moim krajem ojczystym, ale daje radę
Uważam że to wszystko jest kwestią przestawienia się i dobrego nastawienia. Uważam kochana, że powinnaś jak najmniej przebywać sama |
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
meżatka i Nadia bardzo dziękuję
aż się zarumieniłam. hehh...Czekam na zdjęcie Mężatka już nie moge się doczekać
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
dobra wyslalam meile a teraz uciekam od was ide sie przejsc na spacer bo humor mi odszedl i wejde do mamy na chwile a potem siadam do pracy juz
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
nie da rady wkleic psa, za duzy rozmiar fotek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

pochwalisz mnie? 
Mają nas zupełnie gdzieś a poniekąd dzięki im właśnie mamy ten ciągły remontowo-budowlany okres 
:rolleye s:

Nie wiedziałam, że w Anglii również istnieje problem z otyłością aż w takim stopniu jakim piszesz. Jak się czujesz kochana? A powiedz Ty szukasz pracy w Londynie, bo może nie doczytałam coś