|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Dotka90 świetne zakupy
![]() Ja tez dziś upolowałam jednego pajacyka w lumpku, jutro obfocę
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotka90 super zakupy czarnulax wpadło Ci coś szczególnego w oko ? |
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, kupię na pewno! Dzięki MallaMi za polecenie ![]() Ah, wpadłam na inną koncepcję rozmieszczenia pokoi w mieszkaniu, tżtowi się podoba... Mega się cieszę, wydaje się o wiele praktyczniejsza Nie mogę się doczekać remontu, tych przeróbek i sypialni na dole!
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
kinga wstępnie wiemy (chyba) wśród których wózków wybieramy. Muszę sobie tylko w necie teraz o nich poczytać jeszcze. I zakochałam się w jednym komplecie łóżeczko+komoda z przewijakiem, no będzie mi się teraz po nocy śniło
ale to chyba i tak odpadnie, bo komódka jest mała.
|
|
|
|
#2555 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie zdecydowałam się na imie dla mojej dziewczynki i będzie to Wiktoria, mała Wiki
a jeśli w szale porodu zapomnę to będzie Madzia ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam imię już dla chłopca. Jeżeli będzie chłopak to Kordian
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
Gustaw i Faust byli dziwaczni, fakt, ale Kordian?
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Harriet, Kordian byl elokwentny
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Nie czytałaś w liceum Kordiana ha ha?
Jest pełno Dorianów, a Kordian to raczej niespotykane imię.
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-09-05 o 23:10 |
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, dziewczyny plyniecie z imionami widze
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee :P Kolin, Kordian, za wymyslne juz dla mnie
![]() Ale jednak lepsze niz Jessiki I Brajany :P |
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Kordian - stare, polskie imię
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam jednak zostanę przy normalniejszych imionach ale każda z nas nada takie imię jakie jej się będzie podobać
|
|
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi sie Kordian podoba
my w sumie juz nie rozmawiamy o imieniu. Dzis chcialam podsunac jeszcze TZ-towi jakies imiona dla chlopca ale widze nie ma zadnych szans na zmiane imienia
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale super!!! Zazdroszcze bardzo. Moj maluch jakis dzis slabo aktywny. Poczulam go tylko ze 2 razy:-(
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Medeline co kto lubi, dla mnie "Kordian, III cz. "Dziadów" i "Nie-boska komedia" były równie męczące, a ich bohaterowie równo przesadzeni
![]() Myślę uaoo że zapoczątkujesz nowy trend ![]() Czy takie stare? Wg wiki to jest wymyślone przez samego Słowackiego, więc ma niecałe 200 lat, jak na imię to raczej niedużo, no i nie jest to imię tradycyjne (tak samo jak Faust )
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-09-06 o 00:01 |
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w porównaniu do innych niektórych dziwnych imion to jest stare.
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę spać
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też dziś mąż poczuł pierwszy raz dzidziusia.
cieszył się jak dziecko albo i bardziej
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
A moja mala malo ruchliwa jest,chyba sie wdala w mame i bedzie leniem :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko z kolei jest tak ruchliwe, ze jak po porodzie taki bedzie, to sobie w łeb strzelimy
Bardzo dużo i często się rusza. U mnie też niedawno poczuł kopniaczki z zewnątrz i baaardzo się tym wzruszył
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze, bo ja przez ten brak aktywnosci martwie sie czy na pewno jest zdrowa :-P
W poniedzialek ide do prawnika,potrzebuje pomocy profesjonalnej w zwiazku z praca,mam dosyc ze odmawiaja mi podstawowych praw.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2575 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chociaż na żywo nie widziałam, więc może bym się przekonałaCytat:
ja się w sumie zmartwiłam że ma tylko jeden rozmiar na aukcji, mogłam brać od razu większe a nie takie całkiem na styk. chyba że wystawi jeszczeCytat:
Cytat:
boję się co będzie jak podrośnie w tym brzuszku, bo teraz jest jeszcze malutki (w zeszłym tyg 235g) a już tak fika. i u mnie też już można zaobserwować ruchy na wierzchu Baby ja zauważyłam że jak się przemęcze (np.nie mogę całego domu na raz wysprzątać) to mały potem właśnie taki spokojny że zawsze się potem martwię czy wszystko ok. a Ty dużo pracujesz więc może coś w tym jest. ----- a i jeszcze co do odzieży ciążowej to wy chyba wszystkie strasznie chude jesteście że dopiero teraz kupujecie większe rzeczy. ja to już dawno musiałam się przerzucić na spodnie z pasem. wydaje mi się że już teraz mam duży brzuch a co dopiero do stycznia ![]() a tak w ogóle to przed 3 się na siku obudziłam i już kurcze koniec spania
|
||||||
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ruchliwosci bobaska w brzuchu a po porodzie to nie martwcie sie nie ma to ze soba nic wspolnego
Mojo cora w brzuchu byla leniem! Pod koniec ciazy nawet do szpitala przez to trafilam na kilka dni bo nie czulam ruchow. Po porodzie szybko okazalo sie ze chce nadrobic stracony czas w brzuchu :P do dzisiaj nie znam bardziej ruchliwego dziecka :P |
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo ja zawsze chcialam Konrada, ale tz powiedzial, ze po jego trupie, a ze chce, zeby Mlody mial rodzenstwo, to musze ten fakt jakos przebolec :-P
Baby daj znac jak po rozmowie u prawnika. Malla mi ja tam spodnie ciazowe kupilam dawno temu, ale dopiero teraz zaczelam w nich chodzic. No i dopiero teraz zaczyna cos byc widac jak mam gacie zalozone i bluzke naciagnieta, a tak to niewiele. Moze zrobie pozniej zdjecia to wrzuce
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2578 |
|
Rozeznanie
|
Witam Kobietki
zaraz wstaje i będę jeść MallaMi, nie martw się, mńie brzuch wyskoczył jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży... Nawet koleżanka mnie zapytała czy jestem a mnie się głupio zrobiło za tydzień się dowiedziałam ![]() Gdzie kupujecie ciuszki ciążowe? Chciałabym upolować jakoś niedrogo bluzki i tuniki/sukienki, chociaż kilka. Spodnie luźniejsze już mam, noszę od lipca
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Tuniki to ja nosilam przed ciaza i nie mam tego problemu. Aaa no i jeszcze oskubalam mame z takich wiekszych bluzek, w ktorych chwilowo nie chodzi, a ze rozmiarem jestesmy podobne, to se mam. Niezdara mysle, ze w lumpku albo jakims outlecie kilka sztuk mozna kupic. Nie widze sensu wiecej. W ciazy bedziesz jeszcze kilka miesiecy, a pozniej beda lezec te ciuchy. A spodnie ciazowe kupilam na OLX zmierzylam sie i szukalam pod wymiary gaci.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2580 |
|
Rozeznanie
|
Fakt, nie ma co szaleć, bo to w sumie niedługo
![]() W c&a są kardigany niedrogie, może coś upoluję. I myślę nad kilkoma bluzkami ciążowych z opcją do karmienia na później. Zastanawiam się tylko co z moimi zimowymi kurtkami w rozmiarze 36... Chyba czeka mnie atak na lumpy, bo od listopada to już chłodno będzie.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Kurcze, kupię na pewno! Dzięki MallaMi za polecenie 
ale to chyba i tak odpadnie, bo komódka jest mała.

Ale ogólnie bardzo na plus.
zaraz wstaje i będę jeść