Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-06, 17:53   #1141
Fionka_31
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

dzis najcichszy dzien na forum, no chyba ze wieczorem nadrobimy

zjadłam pyszny obiadek, a teraz zagryzam arbuzem

chcę sobie jakieś ponczo kupić na jesien-wiosnę
no a tak w ogole to nie mam nic a nic miejsca w szafie, "nowe" ciuchy trzymam na krześle
muszę selekcję zrobić a tak mi się nie chce

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 17:55   #1142
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

no a tak w ogole to nie mam nic a nic miejsca w szafie, "nowe" ciuchy trzymam na krześle
Ja robiłam porządek w szafie wczoraj, ale niewiele tego miejsca przybyło

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-09-06, 18:08   #1143
rudaska
Zakorzenienie

Cienwiatru trzymaj się kochana Dużo zdrówka i powrotu do dobrego nastroju.
Ale cisza tu dzisiaj... Jutro wizyta, chciałabym wiedzieć ile mój synek podrósł. Zastanawiam się i może jakaś mam mi powie, kiedy kopniaki zaczynają być tak bardziej odczuwalne, bo ja mnie to już czasem pod żebrem boli, ale wydaje mi się ze to jeszcze za wcześnie
Stary 2015-09-06, 18:17   #1144
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Cienwiatru trzymaj się kochana Dużo zdrówka i powrotu do dobrego nastroju.
Ale cisza tu dzisiaj... Jutro wizyta, chciałabym wiedzieć ile mój synek podrósł. Zastanawiam się i może jakaś mam mi powie, kiedy kopniaki zaczynają być tak bardziej odczuwalne, bo ja mnie to już czasem pod żebrem boli, ale wydaje mi się ze to jeszcze za wcześnie
Mi się wydaje, że odczuwanie kopniaków to indywidualna sprawa.
Ja dopiero teraz zaczęłam odczuwać na wysokości pępka, a niektóre dziewczyny już wcześniej o tym pisały
No, ale niech się wypowie któraś z dziewczyn, która pierwszą ciążę ma już za sobą

Stary 2015-09-06, 18:23   #1145
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Jejku nie mogę was nadrobić. Co zasiade to mnie coś odciąga. Wiec chyba pozostaje mi być tylko na bieżąco. Kończę prace i mam urwanie głowy bo nagle.zrobiłam się niezastąpiona. Mówiłam juz.miesiąc.temu ze.na.koniec września mnie.nie.ma to dopiero niedawno dostałam nowego pracownika który okazał się mega Nieodpowiedzialny i szkole nowego. A skończy się.to tymże.będą dzwonić.do mnie ze wszystkim. Aj...

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Dziś siedzę pod kocykiem z herbatka jakby była już głęboka jesień. Hehe
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 18:27   #1146
Fionka_31
Zakorzenienie

ja też pod kocykiem, a zaraz dodatkowo zapalę kominek, muszę tylko zobaczyć jaki zapach chcę

mówię do tż może Alicja?
a on, że przecież już mamy wybrane, Tośka i na razie nic nie zmieniamy
także jak po porodzie się nie odwidzi to będzie Antosia

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

widziałyście, że się pojawiły mamuśki majowe?!

Stary 2015-09-06, 18:28   #1147
czubasek20
Zakorzenienie

rudaska ja mlodego czuje juz w polowie drogi miedzy pepkiem a biustem i to jest na pewno on
Zreszta od tyg kopniaki sa malo przyjemne czasem. Wypina sie i kopie tak ze czasem sykne a jeszcze dobre trzt miesiace takich wygibasow.
No i wydaje mi sie ze maly juz oscyluje w granicach kilograma bo moge go niezle wyczuc pod reka.

Tz sie ze mnie smieje ze jesien juz przyszla bo chodze w grubych skarpetach

I wlasnie wyslalam.mezulka po ogorki kiszone do piwnicy bo mam straszna ochote...

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2015-09-06 o 18:29
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 18:32   #1148
ogolnie
Zakorzenienie

Ja dziś też pod kocem z TŻ i oglądamy filmy ale przyjemnie,lubię takie dni a teraz jeszcze bardziej bo potem będzie takich mało
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 18:34   #1149
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Żaneta u niego to normalka - przywykłam przez 4 lata mieszkania razem

Sylwuska zasnęłam, spałam do 8 później byłam w kościele i w lumpku mam kombinezon dla młodego na następny rok, puchatą bluzę na teraz i pajaca sweterkowego. A dla siebie 2 swetry, kurtkę na zimę, koszulę na później, koszulę do szpitala i zayebistą ramoneskę

Fionka on wie, że ma spać gdzie indziej, ale zawsze chce tv oglądać a w tamtym pokoju nie ma spoko, dam radę. Jak młody się urodzi to będę go budzić za każdym płaczem, żeby mi go podał do karmienia to zobaczy wtedy

Sylwoha ja też miałam wiecznie mokro, w końcu kupiłam wkładki i się skończyło

Limonka też mam galaretkę w lodówce

Rudaska mój mówi, że on żadnych kwiatków kupować nie będzie w końcu sama zacznę sobie kupować, a co!

Cienwiatru zdrówka!

Mi ostatnio bbf pisał, że macica sięga teraz ok. 5cm nad pępek, więc u mnie to jeszcze za wcześnie na kopanie pod żebrami.

Jutro na glukozę, bleee...

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 18:37   #1150
limonka_86
Zadomowienie

Gryzelda dasz rade skoro już prawie wszystkie to przezylysmy tylko weź sobie jakąś książkę do czytania bo mi się czas dluzyl strasznie
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 18:47   #1151
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkie gdzies wywołało

Mam to samo z ubraniami, stare zajmują połowę miejsca i nie mam weny żeby je ruszyć i powyciagac ;/

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że odczuwanie kopniaków to indywidualna sprawa.
Ja dopiero teraz zaczęłam odczuwać na wysokości pępka, a niektóre dziewczyny już wcześniej o tym pisały
No, ale niech się wypowie któraś z dziewczyn, która pierwszą ciążę ma już za sobą

A ja od 2 dni znowu mało Lile czuje, dzisiaj to już w ogóle, chyba się na mnie obrazila i nic się nie odzywa i nie obraca się brzuszkiem do brzucha, tylko pleckami, bo jak rano coś czułam to właśnie w środku ;/

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Jejku nie mogę was nadrobić. Co zasiade to mnie coś odciąga. Wiec chyba pozostaje mi być tylko na bieżąco. Kończę prace i mam urwanie głowy bo nagle.zrobiłam się niezastąpiona. Mówiłam juz.miesiąc.temu ze.na.koniec września mnie.nie.ma to dopiero niedawno dostałam nowego pracownika który okazał się mega Nieodpowiedzialny i szkole nowego. A skończy się.to tymże.będą dzwonić.do mnie ze wszystkim. Aj...

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Dziś siedzę pod kocykiem z herbatka jakby była już głęboka jesień. Hehe
A pamiętam, że pisałaś, że masz dostac nowego ucznia, współczuję ;/ No ale przez ten miesiąc może to ogarnie i będziesz miała spokoj? zawsze możesz nie odebrac telefonu

A ja ostatnio wypralam swoj kocyk salonowy i też można wyjąć go już z szafki, lubie takie wieczory z ciepła herbata i kocykiem, dobra książka i jest super

Cytat:
ja też pod kocykiem, a zaraz dodatkowo zapalę kominek, muszę tylko zobaczyć jaki zapach chcę

mówię do tż może Alicja?

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

O właśnie i koniecznie z woskiem w kominku! też,muszę coś wyjąć,na dzisiaj, latem jakośm nie umiem palić, jest za gorąco i nie czuje tej przyjemności z palenia

Fionka co palisz??

A Antosia jest śliczne, bardzo mi się podoba

O to szybciutko, fajnie, niech rodzą się zdrowe dzieciaczki jak to niedawno było jak sama robiłam test a już połowa za nami wiecie co? Cieszę się jakoś, ze będziemy rodzily zima, to taki fajny czas, w sumie jesień też jest ok ale jakoś tak fajnie niż latem, takie gorąco, upały ;/

A ja muszę się pochwalić, ze Maz zabrał mnie dziś do restauracji i tam jedliśmy obiad, opalacalo sie tak odpicowac, bo chyba z 20 razy usłyszałam jak ładnie wygladam, mile to było, biedny, juz moze zapomniał jak żona wygląda, taka zapuszczona chodzila
Sama chyba potrzebowałam takiego wyjścia, bo jakiegoś doła juz lapalam;/

Mieliśmy jeszcze wieczorem do kina pójść, ale na dzisiaj chyba wystarczy nam atrakcji, bo nie ma nic takiego fajnego, a w połowie września niby ma być jakiś fajny film, to może wtedy się wybierzemy

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52670818]Żaneta u niego to normalka - przywykłam przez 4 lata mieszkania razem

Sylwuska zasnęłam, spałam do 8 później byłam w kościele i w lumpku mam kombinezon dla młodego na następny rok, puchatą bluzę na teraz i pajaca sweterkowego. A dla siebie 2 swetry, kurtkę na zimę, koszulę na później, koszulę do szpitala i zayebistą ramoneskę

Fionka on wie, że ma spać gdzie indziej, ale zawsze chce tv oglądać a w tamtym pokoju nie ma spoko, dam radę. Jak młody się urodzi to będę go budzić za każdym płaczem, żeby mi go podał do karmienia to zobaczy wtedy

Sylwoha ja też miałam wiecznie mokro, w końcu kupiłam wkładki i się skończyło

Limonka też mam galaretkę w lodówce

Rudaska mój mówi, że on żadnych kwiatków kupować nie będzie w końcu sama zacznę sobie kupować, a co!

Cienwiatru zdrówka!

Mi ostatnio bbf pisał, że macica sięga teraz ok. 5cm nad pępek, więc u mnie to jeszcze za wcześnie na kopanie pod żebrami.

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

To dobrze, ze jednak udało Ci się zasnąć

Pochwal się zakupami koniecznie

Ja to się kurczę martwię w czym ja zima bede chodziła, w sumie to co mam na jesień tez już się nie zapne, a,jak będzie chłodniej, to zimno mi bedzie ;/ może teraz, jak upały się skończyły to w lupmku poszukam czegoś nie tylko Małej ale i sobie, bo wcześniej nie miałam siły

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 18:49   #1152
rudaska
Zakorzenienie

Sylwuska no to super, że wyjście wam się udało A komplementy zawsze są bardzo miłe.
Też miałam wskakiwać pod koc ale już mi ciśnienie skoczyło, bo tż od 4 godzin się nie odezwał, telefon ma wyłączony chyba albo poza zasięgiem i oczywiście 100 czarnych myśli, ze coś się na trasie wydarzyło
Stary 2015-09-06, 19:06   #1153
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:

mówię do tż może Alicja?

<ziewa>, ale się przespałam, boska drzemka popołudniowa i takie ładne sny miałam, miła odmiana od tych nocnych niepokojących koszmarków, aż się lepiej czuję.

Fionka ładnie Antosia, też mi się podoba, moja prababcia tak miała na imię, mega pozytywnie mi się to imię kojarzy

Piszecie o jesiennym kocykowaniu, też tak mam, z tym że ja jeszcze męczę czasami męża o termofor. Kiedyś dostałam od męża w prezencie jako czołowy zmarzluch taki mały termoforek w kudłatym misiowym ubranku i jakże to jest udany prezent! Jak mnie bolał brzuch przy okresie to zasypiałam z ciepłym termoforem na brzuszku. A jak marzłam w nogi to dostawałam go w zimie pod kołderkę hehe Polecam : a już niedługo sezon termofora uznam za otwarty

Ale miałam ataki na pęcherz przez ostatnie dni, moja mała chyba uwielbia tam się układać i tak mnie ciśnie na sikanie że w sumie mogłabym nie wychodzić z toalety.

A co do wypinania, to też obserwuję że ponad pępkiem potrafi się coś wypychać, jakby pupa małej albo plecki, a jak dotknę to zaraz miękki się robi brzuch w tym miejscu jakby uciekła sobie. Fajnie

W ogóle to czuję, że przez te ostatnie 2 tygodnie to bardzo ale to bardzo brzuch się "spiłeczkował", taki okrąglutki się zrobił, aż mam problem z włożeniem butów. I tak się zastanawiam, że przecież to jeszcze 3 msce, to jak teraz jest taki duży, to co będzie pod koniec będę jak wielka kinder niespodzianka

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52670818]później byłam w kościele i w lumpku mam kombinezon dla młodego na następny rok, puchatą bluzę na teraz i pajaca sweterkowego. A dla siebie 2 swetry, kurtkę na zimę, koszulę na później, koszulę do szpitala i zayebistą ramoneskę

[/QUOTE]

OO to mega zakupy zrobiłaś, też muszę kilka ciepłych ciuchów kupić na końcówkę ciąży.

Trzymam kciuki za glukozę, dasz radę, tylko aby uniknąć nudy, weź coś do czytania i wodę do picia. Mi pozwalały laborantki trochę popić, bo mdli trochę po tym słodkim. A po 3 kluciu to już głodny też człowiek jest, ja leciałam szybko do domu żeby zjeść śniadanie jakieś dobre.
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 19:08   #1154
cienwiatru
Wtajemniczenie

Dzięki za wsparcie dziewczyny jesteście niezastąpione jeśli chodzi o poprawę humoru i wspieranie postaram się być jak najczęściej, mam nadzieję, że to tylko jesień tak mi energię zabrała i niedługo znowu będę tu na całego. A co do zdrowia, to dziękuję, mam się świetnie, tylko mały chorował, na nas tfu tfu się nie przeniosło - i mam nadzieję, że już się nie przeniesie:p
Mój maluch kopie aż miło jest delikatniejszy (tak jak pamiętam) od starszego synka, bo tamten to walił jak opętany no i myślimy nad imieniem

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 19:10   #1155
SweetViolet
Zadomowienie

Witam się wieczorkiem. Byliśmy u rodziców, nie tak dawno temu wróciliśmy i zjadłam właśnie kisielek Miałam się jutro ważyć, ale nie będę się depresjonować, bo mama poszalała z jedzeniem, na dodatek był grill i ciasta i boję się zobaczyć ile przybrałam ;P Od poniedziałku muszę wrócić na dobre tory, bo ostatnie dni były baaaardzo kiepskie.

Co do ruchów to ja już dawno czuję pomiędzy pępkiem a żebrami, a dzisiaj jak siedziałam w fotelu, to miałam wrażenie, że Młody chce mi przełykiem wyjść...

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 19:25   #1156
Fionka_31
Zakorzenienie

Sylwia mam pelno woskow yankee candle. Dzis zapalilam simply Home. Taki delikatny.

Zaraz naleje wody do wanny i sie przenoszę ze świecami do łazienki. Tz poszedł biegac wiec mogę sie zrelaksować a później do mnie dolaczy

Jak to milo ze tz komplementy prawił. Mój tez potrafi i nie powiem humor mi poprawia

Stary 2015-09-06, 19:26   #1157
limonka_86
Zadomowienie

Ja tez juz widzę zdecydowanie powyżej pępka mala dzisiaj wyjątkowo aktywna tzta skopala i to dość konkretnie a on zawsze jak kopnie to odskakuje jak by wystraszony śmiechu mam z tego co nie miara;-)
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 19:27   #1158
Fionka_31
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52670818]Żaneta u niego to normalka - przywykłam przez 4 lata mieszkania razem

Koszule to taka na pobyt w szpitalu czy poród?

Stary 2015-09-06, 19:30   #1159
Konto usunięte

Ja sobie wezmę ze sobą coś do jedzenia, bo później jeszcze chcę do pracy zajść na chwilę.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Fionka koszulę na pobyt raczej, bo rozpinana cała, więc będzie dobra i do karmienia i do zaglądania

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 19:32   #1160
kalusia87
Zakorzenienie

TŻ mnie dzisiaj zdołował. Byliśmy i moich rodziców, wyciągnęłam stare zdjęcia, m.in. że szkoły i TŻ stwierdził, że kiedyś to byłam laska
Stary 2015-09-06, 19:38   #1161
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Kończę prace i mam urwanie głowy bo nagle.zrobiłam się niezastąpiona. Mówiłam juz.miesiąc.temu ze.na.koniec września mnie.nie.ma to dopiero niedawno dostałam nowego pracownika który okazał się mega Nieodpowiedzialny i szkole nowego. A skończy się.to tymże.będą dzwonić.do mnie ze wszystkim. Aj...[
]

Ale z drugiej strony co cie to obchodzi? To oni będą mieli problem ze tak późno się obudzili.

Moi sszefowie sa przerażeni faktem mojej nieobecności i mówią to otwarcie.

ZZastępcę mamy. Przychodzi od października i mysle ze zdaze jej przekazać najważniejsze rzeczy a resztę będzie ogarniać sama. Ja będę sie tylko przyglądać albo konsultować

Zreszta cchciałabym od sierpnia wrzesnia wrócić na pól etatu. Ktoras pisala ze można na macierzyńskim pracować. Mysle ze na 4,h dam rade zostawić mala u mamy.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
TŻ mnie dzisiaj zdołował. Byliśmy i moich rodziców, wyciągnęłam stare zdjęcia, m.in. że szkoły i TŻ stwierdził, że kiedyś to byłam laska

Haha. My też dzis jakos oglądaliśmy zdjęcia z grudnia i tz z taka tesknota: Zobacz jaka ty tu miałaś nóżkę

To mu powiedziałam ze raz zrobiłam to i drugi raz zrobię

Stary 2015-09-06, 19:42   #1162
syylwuska
Zakorzenienie

RUDASKA na pewno wszystko jest ok, nie możesz,od razu zakładać najgorszego, zobaczysz że zaraz się odezwie ;*

ANDRIUSZKA też jak mieszkałam na wsi, to zima często z termoforem na nogi zawsze marzne w stopy ;/

Fajnie, ze pospalas, tylko co Ty w nocy będziesz robila? ;P

CIENWIATRU wiesz, że zawsze służymy pomocą czekamy na Twoj przypływ sil ;*

SWEERVIOLET oj ja też dzisiaj pojadlam i chyba przez 2 śni,na wagę nie stanę ;/

FIONKA ja też właśnie YC mam muszę coś u siebie wygrzebac

O to u Was też miły wieczór się zapowiada widzę, ze Tz też aktywnego masz

Oj tak, takie komplementy są bardzo mile, aż się zdziwilam, że tyle ich bylo i skłoniło mnie to do przemyslen, że musiałam wyglądać strasznie, skoro z takim uznaniem spotkała się moja zmiana

Stary 2015-09-06, 19:47   #1163
Fionka_31
Zakorzenienie

Właśnie termofor. Tez mam taki fajny w polarze. Chciałam dzis sobie zaserwować ale pozyczylam mamie a ze jej nie ma to tata nie potrafił znalezc

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Witam się wieczorkiem. Byliśmy u rodziców, nie tak dawno temu wróciliśmy i zjadłam właśnie kisielek Miałam się jutro ważyć, ale nie będę się depresjonować, bo mama poszalała z jedzeniem, na dodatek był grill i ciasta i boję się zobaczyć ile przybrałam ;P Od poniedziałku muszę wrócić na dobre tory, bo ostatnie dni były baaaardzo kiepskie.

Co do ruchów to ja już dawno czuję pomiędzy pępkiem a żebrami, a dzisiaj jak siedziałam w fotelu, to miałam wrażenie, że Młody chce mi przełykiem wyjść...

To bardzo wysoko juz go czujesz. Ja wciąż przy pępku.

A co do wagi u mnie -0,5kg upały minely wiec podejrzewam ze woda zaczela schodzic

Stary 2015-09-06, 19:57   #1164
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
RUDASKA na pewno wszystko jest ok, nie możesz,od razu zakładać najgorszego, zobaczysz że zaraz się odezwie ;*
No własnie dzwonił, że mu się zasięg zgubił, a trasa paskudna, korki i ulewa, dobrze że nie jedzie sam i ma jeszcze dwóch pasażerów, to ma z kim pogadać. Na miejscu będą o 1 w nocy, więc nocka zarwana, bo jutro do pracy na 6.30
Stary 2015-09-06, 19:58   #1165
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość

ANDRIUSZKA też jak mieszkałam na wsi, to zima często z termoforem na nogi zawsze marzne w stopy ;/
heheh, liczę na to że mąż mnie ulula

uciekam na film, dobrej nocki
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 20:00   #1166
adka_19
Wtajemniczenie

Halwaya super z ciuszkami
Czyli skompletowana wyprawka ?

Gryzia na tzta !
Czubasek mam nadzieję że już lepiej mała? Odespalas noc chociaż?
Kalusia - już sir październik owe odpakowuja? ??

Sylwoha ja mam mokro też tyle śluzu. .

Fionka nie strasz tymi zombiakami chcemy żyć!

Rudaska jak miło! !!!!!

Aniqa fajnie prezenty z Japonii i że milutkim wieczór był )

Cienwiatru kochana widzę że w pl też wirus. .. cholera do Szkocji czy że Szkocji przyleciał?
Trzymajcie się kochani!!

Aniqa ci to znaczy że TŻ się obawia że małe będzie miało Twój charakter ?

Sylwoha ja melduje że cały dzień dzisiaj na nogach !
Nie miałam czasu zajrzeć
Zaraz opowiem :,*

Rudaska no za pamięci trzymam kciuki na jutrzejszą wizytę *

Wojniann widzę że przebojów w pracy ciągłej dalszy. Kochana współczuję i jestem serduszkiem z Tobą bo wiem ci przezywasz. .. ja wyłączam telefon jak pójdę na wolne Hahaha

Fionka już majowe? ???
Ja dziś od rana na nogach

Sylwuśka widzę że TŻci dzisiaj rozpieszcza ) mój mnie też - obiadek ugotowany hihi

Kalusia to jak kiedyś byłaś laska to teraz ze niby co ?

O Krzysiu się obudził
Ja dziś cały dzień na nogach od 7. Byłam na car boot ale dzisiaj Łupy dla mnie i tz zimowa kurtka - mam coś w co brzuch wcisnąć. Sweterek cieplutko dłuższą tunika i 4 koszule super dla tzta
Potem było pakowanie większość spakowana. Ufffff
A teraz leżę bo opadła z sił. Pazury zrobiłam obcielam wypilowalam i u stóp też miałam nogi iść depilowac ale nie mam sił
Może drzemne się i pójdę. . A jak nie to nie wiem... hmmm...

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 20:07   #1167
Konto usunięte

Mój mały coś mniej aktywny dzisiaj :/ dodatkowo się martwię, bo wcześniej przyjechaliśmy z mężem na budowę i pomagałam mu podbitkę wnieść do domu, bo pogoda okropna... W sumie nic się nie działo złego po tym wysiłku, kręgosłup trochę bolał, ale to tylko bezpośrednio po, brzuch nic, więc chyba nie powinnam mu zaszkodzić? Może ma taki dzień leniwy... Zaraz zjem galaretkę to może się ruszy. A jak nie to cola w ruch

Stary 2015-09-06, 20:14   #1168
adka_19
Wtajemniczenie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52671892]Mój mały coś mniej aktywny dzisiaj :/ dodatkowo się martwię, bo wcześniej przyjechaliśmy z mężem na budowę i pomagałam mu podbitkę wnieść do domu, bo pogoda okropna... W sumie nic się nie działo złego po tym wysiłku, kręgosłup trochę bolał, ale to tylko bezpośrednio po, brzuch nic, więc chyba nie powinnam mu zaszkodzić? Może ma taki dzień leniwy... Zaraz zjem galaretkę to może się ruszy. A jak nie to cola w ruch

Spokojnie kochana
Nie martw się nie jesteśmy w końcu chore a troszkę wysiłku nam krzywdy nie zrobi

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 20:16   #1169
syylwuska
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52671892]Mój mały coś mniej aktywny dzisiaj :/ dodatkowo się martwię, bo wcześniej przyjechaliśmy z mężem na budowę i pomagałam mu podbitkę wnieść do domu, bo pogoda okropna... W sumie nic się nie działo złego po tym wysiłku, kręgosłup trochę bolał, ale to tylko bezpośrednio po, brzuch nic, więc chyba nie powinnam mu zaszkodzić? Może ma taki dzień leniwy... Zaraz zjem galaretkę to może się ruszy. A jak nie to cola w ruch

Moja te leniwa dzisiaj, bardzo mało się rusza, ale niedawno raz coś tam puknela, Więc staram sie nie schizowac, może tak się ulozyla, z Twoim tez na pewno wszystko ok

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
No własnie dzwonił, że mu się zasięg zgubił, a trasa paskudna, korki i ulewa, dobrze że nie jedzie sam i ma jeszcze dwóch pasażerów, to ma z kim pogadać. Na miejscu będą o 1 w nocy, więc nocka zarwana, bo jutro do pracy na 6.30
Mówiłam, że nie masz się co martwic, ale wiem, że to tak łatwo powiedziec, dobrze ze ma towarzystwo

Stary 2015-09-06, 20:17   #1170
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Kalusia - już sir październik owe odpakowuja? ??
Już odliczają
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Kalusia to jak kiedyś byłaś laska to teraz ze niby co ?
no cóż, przybyło mi tych x kg

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości