|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Big Brother 4
Paweł wczoraj o tym pisał, że ludzie się wkurzają, Ci którzy wykupili dostęp do tych kamer
![]() A tak w ogóle to Paweł jest pewnie wielkim bratem hehheh Bo ja bym nie umiała czegoś takiego fajnego jak te kamerki odkryć
|
|
|
|
#1592 |
|
Przyczajenie
|
żurawinka
![]() pomadka-ależ mówił o homerze!zanim wlazł do programu,a dopiero potem o hamlecie nawet jak sie mylę to ja mam 10 lat mniej niż on i mi wolno no a łaska pańska na pstrym koniu jeździ teraz najbardziej lubię agatkę kręci mnie jej głos jakby się helu nawdychała
|
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
ooo chłopaki pod prysznicem, Bartek i jeszcze ktoś chyba Marco, po ramieniu poznaje
|
|
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie cos o tym???? http://www.bb4.tivi.pl/Portal/NewsView.aspx?newsId=158
hmmm moze chodzi o kąpiel Marco lub coś innego |
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Buu te kamery się poruszają
Wczoraj było lepiej prysznice widać
|
|
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
No ktoś się tam pluska. Ale kto to
![]() A fe, widzę Tomka mokrego w gatkach.
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Tomasz chyba
![]() Cytat:
Wczoraj Marco mówił do Joli "Fajnie było w nocy nie"
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Rozeznanie
|
ja ogolnie lubie reality show...w szczegolnosci big brothera..bo wszystkie inne typu "bar" "dwa swiaty" etc. były do bani. Ale pamietam jak pierwsza edycja bb była w Polsce to na wagary chodzilem do kafejki internetowej zeby obserwowac na zywo :P
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
noo bez sensu przesunęła sie łazienka:P
a co do tego BB dziś o 23:50 nie dajcie sobie wmówić , że będzie coś super:P Po prostu leci film na tv4 aż do 23:50 trwa i dlatego będzie póżniej. A swoja drogą fajnie tam maja , bawią się, mają wspomnie na całe życie . Gdyby nie kamery to chętnie bym tam weszła i też tak miło spędzała czas a tutaj...szara nudna rzeczywistość
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Bar mi się podobał
Amazonki, Gladiatorzy, Łysi i blondynki też Cytat:
Mi nawet przez myśl przeszło, żeby się zgłosić do następnej edycji Ale chyba by mnie nie wzięli, bo nie ejstem jakimś kolorowym ptakiem, czy konkrowersyjną postacią
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze ale oni tam się fajnie bawią , na pewno im sie łezka zakręci jak za 10 lat będą to wspominać
|
|
|
#1602 |
|
Rozeznanie
|
Pawełeczek o tym wczoraj pisał i na stronie BB ktoś na forum pisał...bo za to ludziska płacą, mają bez głosu i się wkurzają.
A ja jak byłam młodsza i była ta pierwsza edycja to sobie myślałam, że chętnie bym do takiego programiku poszła...ale teraz to absolutnie NIE...nie chciałabym żeby pół polski mnie podglądało jak żyję, jak się kąpie itd. Jak Kolmanka krępowałabym się kamer. Już wolę innych podglądać
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
|
|
|
#1603 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz dziewczeta w tym Jola w kamerce nr 2 ubierają jakiegoś manekina
edit1: Jola jakie ma spodnie:P edit2: widziałyście na tych kamerkach Eweline? ja od rana co jakieś 20 minut patrze , widziałam wszystkich a jej nie:P
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie chciała wziąć udziału w BB. Nie wytrzymałabym tego zamknięcia, przebywania non stop tylko z tymi samymi osobami...
Jeśli już miałabym wybierać, to wolałabym Bar. Ten program wydaje mi się bardziej urozmaicony. Poza tym ta praca w barze, kontakt z ludźmi, możliwość spotykania się z rodziną. A tak naprawdę, nie poszłabym do żadnego z tych programów. Nie wytrzymałabym tęsknoty za TŻ-em, z którym jestem strasznie związana- jak niewidomy do laski
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wolalabym bar,mieli prace,kontakt z ludźmi jakies zajecie a tutaj tylko siedza i to uczucie ze patrzy na ciebie kamera ,w dodatku klima tez mi sie jeczmien raz od niej zrobil tak jak Tomkowi
Ale za pare lat moze sprobuje co tam raz sie zyje,poki co mimo ze za 2m-ce mam 18stke to czuje sie dzieckiem wiec daruje sobie
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację
Mi nawet przez myśl przeszło, żeby się zgłosić do następnej edycji Ale chyba by mnie nie wzięli, bo nie ejstem jakimś kolorowym ptakiem, czy konkrowersyjną postacią [/quote]To tobie sie wydaje że nie jestes a sprobowac nie zaszkodzi raz sie zyje sama widzisz że tam sa rozne osobowosci bardziej i mniej kontrowersyjne swoja droga ciekawa jestem jak wygladaja te castingi
|
#1607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale nic się nie działo, więc nie pisałam :P
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolałabym bar, właśnie wczoraj mówiłam mamie, że taki program to fajna przygoda
Myślę, że w takich normalnych sytuacjach bym się nie wstydziła kamer (ale nie wiem jakbym się kąpała, bo ani w stroju ani tym bardziej bez, bym się całej Polsce nie pokazała Przecież do końca na pewno bym nie została ) Mama by się pewnie ze wstydu pod ziemię zapadła ![]() Edit.: a jakbym tak poszła w lizing z jakimś panem pod kołdrą o matko, już widzę minę mojej mamy i dokumenty dot. wydziedziczenia
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
mnie w reality zawsze zastanawiało jedno..dlaczego oni chodzą po domu w okularach
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Jak rycą to zakładają okulary
Chyba, że ktoś się chce wyróżnić, to też czasami ubiera
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie zdaje ze od klimatyzacji np ja jak dlugo przebywam w takim klimatyzowanym pomieszczeniu tak samo mi dziwnie w oczy i w okularach jest o wiele lepiej
|
#1612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, to może być trzeci powód ![]() Edit.: A Bartek ciągle ubiera się tak samo, zmienia tylko kolory ubrań i czasami deseń Jak na stylistę to trochę mało wyobraźni Na początku mówiłam, że się fajnie ubiera, ale żeby codziennie tak samo... ![]() Za to dziewczyny się starają
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
No moja mama mi pomysły podrzuca odnosnie pojscia do tego programu nie wiem co ja napadlo ale fakt fajna przygoda,stajesz sie znana,moze ktos cie zauwazy
W kazdym razie mysl ze moje sasiadki ciotki i inne ogladaly by mnie i laski ktorych nie lubie ktore wysylaja esy zebym odpadla yyy sama nie wiem
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję, że cały kraj by zobaczył jaka jestem i śledził moje życie codzienne (no w końcu na tym ten program polega, a mam czasami wątpliwości odnośnie tego, czy jestem normalna, więc później pewnie by mnie wytykali palcami i mówili O TO TA IWONA CO MA NIERÓWNO POD SUFITEM
) Jakbym tak została na 3 miesiące to Ja bym chciała tam wejśćale na dwa tygodnie Pobawić się, poszaleć, poznać nowych ludzi ALE chciałabym żeby u mnie w całej rodzinie akurat padły telewizory na ten czas
|
|
|
|
#1616 |
|
Wtajemniczenie
|
Oprócz tego, że krępowały by mnie kamery (a kąpiel to już w ogóle masakra) to ciągle bym się zastanawiała jak to wszystko odbiera moja rodzina. Wiadomo, że trochę innym się jest dla dziadka a innym dla kumpli
Choć ja tam jakaś niegrzeczna nie jestem, ale zawsze
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie by pewnie nikt nie lubiał i w pierwszym dniu nominacji dostałabym 11 głosów
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze jakby odpadła pierwszza ale przypaaaał ![]() Ale naprawde jestem ciekawa jak wygladaja castingi no
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak ja tez mam wrazenie ze jestem nie ten tegges ![]() I potem na ulicy ''ooo to onaa co zrobila coś tam'' ja 2-3 tygodnie bo juz potem to sie tak dziwnie robi a i tak na wygrana chyba nie mialabym szans
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
koń wygra
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Bo ja bym nie umiała czegoś takiego fajnego jak te kamerki odkryć 

lub coś innego
Wczoraj było lepiej prysznice widać

Maniaaa wizazowaniaaa
o matko, już widzę minę mojej mamy i dokumenty dot. wydziedziczenia