|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Kto nadał wiadomość?
Ilość wiadomości: 5 014 Nazwa użytkownika Wiadomości Majka232 517 violka848 417 MaŁa_Sylwia 336 DomimaZet 308 gossip_girl21 254
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Domima ona jest z moich regionów do jednej szkoly chodzilysmy 😉
Sylwia ja na 5tym? Słabiutko...
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malo sie starasz :P
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba dzis mężowie sie rekompensują bo taka cisza 😜
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Uuuuu ja na drugim to mój debiut ![]() A liderka ostatnich kilku częsci jak spadła. Majka - pokłony składam 😜
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
moj dzis troche tak, rano mnie wkurzyl :/ mly od wpol do 7 nie spi i placze a on sie dupa odwrocil i spi. no jakbym pałe miala to bym spałowała.
![]() ale potem wzial malego, zebym dospala, mimo, ze spac nie moglam ;/ zrobil jajecznice, pozniej pizze na obiad, z malym siedzi i pomaga dzis duzo. cale szczescie bo mam kiepski dzien, to chyba ta pogoda.. a i niespanie wiecej niz 3 godz ciagiem w nocy daje mi sie we znaki.
|
#577 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() Chylę czoła za podium - próbkę Dziewczyny się spisalyscie ( i dosłownie i w przenośni ;-) ) Gossip a Tobie buziak pocieszenia :-*---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
I tak się dziwię ze się w top 5 znalazłam... He he czyli faktycznie dużo "gadam" ;-) ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Wrzucę Wam coś na fb. He he |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Domima bardzo maly 😉 gdzie pracowalyscie razem?
|
|
#580 |
|
Wtajemniczenie
|
My po spacerku odwiedziliśmy prababcie i na referendum wstąpiłam
mały po drodze usnal. Więc chwila ciszy
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
![]() Mój też dziś ekstra, rano ja tylko nakarmiłam i mu ją zdałam a sama niby pospać poszłam, słabo mi szło ale z zamkniętymi oczami poleżałam chociaż. I cały dzien wczuty duuużo pomaga bo też mamy ostre ekscesy niewiem czemu- niby po skoku ehhh
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-09-06 o 18:26 |
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za troske
u mnie lepiej ale nadal mnie trzyma niestety.. maz dzis jest i za mnie wszystko robi aby sobie odpoczela i nawet drzemke machnelam 2h. Ogladamy teraz nasz nowy dom. I deszcz leje..
|
#583 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Julkowi sie usteczka do wesela zagoja,nie martw sie,matka ![]() Moja sie nie raz uderzyla zabawka.a same owoce jakies Julek lubi? Poczytalam ebooka o usypianiu i wyglada na to,ze "zepsulam" dziecku mojemu spanie podczas koncowki skoku,jak ja nad nia tak skakalam,jak tyle ryczala. Jakbym byla twardsza i wychodzila podczas rykow przy usypianiu wieczorem i tyle nad nią nie cudowala-a to rączki,a to spiewy,cycek, przenoszenie do swojego lozka, rozne zabawki usypiajace -to bym jej moze tak nie rozregulowala.ale trudno zeby zacisnac i wytrzymac bez lazenia do placzacego dziecka...no i powinnam ją odzwyczaic od zasypiania przy cycku. Kochane mamuski,karmicie teraz po kapieli czy przed ? |
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Maż pojechał do Tesco cos dobrego do zarcia kupic i bedziemy winać jak te nasze małe piekiełko zaśnie 😜
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK po myciu karmie i zaraz po tem zasypia
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- To kiedy usg :P
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czytam i myślałam ze maż nawet drzemkę za Ciebie machnął dobrze ze masz takie wsparcie.---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Majka jak Juluś? Pewnie nie odczuwa bólu z powodu tej ranki juz co? ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- U nas to chyba nie ma innej opcji jak śpiochy czy pajac po domu, tak sie teraz wierci że po tysiąc razy dziennie jej zakładam 😜
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52670751]Kurcze,a ja mojego jedynego storczyka chyba z miesiąc nie podlewalam 😋 a on ani nie placze,ani nie miauczy,nie fika,nie guga, ani nie biega po mieszkaniu jak wariat.i wciaz kwitnie,chc kilka kwiatkowmu obeschlo. Julkowi sie usteczka do wesela zagoja,nie martw sie,matka ![]() Moja sie nie raz uderzyla zabawka.a same owoce jakies Julek lubi? Poczytalam ebooka o usypianiu i wyglada na to,ze "zepsulam" dziecku mojemu spanie podczas koncowki skoku,jak ja nad nia tak skakalam,jak tyle ryczala. Jakbym byla twardsza i wychodzila podczas rykow przy usypianiu wieczorem i tyle nad nią nie cudowala-a to rączki,a to spiewy,cycek, przenoszenie do swojego lozka, rozne zabawki usypiajace -to bym jej moze tak nie rozregulowala.ale trudno zeby zacisnac i wytrzymac bez lazenia do placzacego dziecka...no i powinnam ją odzwyczaic od zasypiania przy cycku. Kochane mamuski,karmicie teraz po kapieli czy przed ?[/QUOTE] po kapaniu
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ajj i weź tu bądź mądry i coś zaradź... Oby te nasze bąble wyrosły z tych wrzasków i oby nic im nie dolegało. Ada usnela w huśtawce, ciekawe co dalej - mogła by zjesc tez bo jutro bedzie bieda z mlekiem jak zawsze jje co 1,5-2 godziny a dzis takie przerwy robi, aż spuściłam z jednego, zamrożę najwyżej, albo dam w razie potrzeby.
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
puściłam specjalnie Fakty na TVNie i co? Pierwszą wiadomością powinno być info o referendum... A tu co? Uchodźcy
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
było ok kameralnie podobał movie taki ślub i chrzest,szybko wszystko bez zbednychp p☠☠☠☠☠☠☠w kosciele Cytat:
Goczek ja kapie po jedzeniu sloiczka w dzień, bo marchewka jest wszędzie, po kapieli jeszcze się bawimy cycek i spać, jak się nauczy ładnie jeść to na wieczór się przedstawimy przed cyckiem |
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Jak usg ? Nie czaje ?
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Julek zaplakal chwilkę i potem juz spokój więc później raczej go nie bolało. Potem pospal 40min. Zasnął bez placzu w łóżeczku a tak nie było od ponad 2 tyg.
Narazie jemy po kąpieli. Przed dostał troche kaszki mlecznej, którą plul. Tatuś zaczął karmić i zjadł wszystko hmmm. Teraz się martwię że to mleczna kaszka była. Młody bardzo ulewa i nie wiem o co chodzi. Czy dlatego ze sie wierci okrutnie i na brzuch przewraca czy może od ząbkowania i nadmiaru śliny? Dzis jakby kaszlnal kilka razy. Tyle że czasem twk ma od nadmiaru śliny. Starszemu woda z nosa leci więc dołek mnie trzyma Goczek - z owoców dawalam suszona śliwke, jablko, jabłko z brzoskwinia i smakowało
|
#593 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52669473]No ja bylam,jak nie chcecie dluzej utrzymywac politykow
to wpadnijcie.chociaz frekwencja widzialam że tragiczna... cudny! W ogole kominy to super wynalazek jest,cieplutkie takie Spacer 10minutowy dzis byl bo deszczy na non stopie,jak to Domima mowi[/QUOTE] . No super wynalazek strasznie mi się to podoba Cytat:
ojciec biedny julek kominy są też takie specjalne dla niemowlaków takie ala kominiarka ale też z uszkami i tak i będę próbowała zrobić alicji na pewno spróbuję zrobić dla synka ale dla chłopców to strasznie mało wzorów jest Cytat:
Gosia a co tobie jest bo chyba pominęłam i nie wiem zdrówka życzę [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52670751]Kurcze,a ja mojego jedynego storczyka chyba z miesiąc nie podlewalam 😋 a on ani nie placze,ani nie miauczy,nie fika,nie guga, ani nie biega po mieszkaniu jak wariat.i wciaz kwitnie,chc kilka kwiatkowmu obeschlo. Julkowi sie usteczka do wesela zagoja,nie martw sie,matka ![]() Moja sie nie raz uderzyla zabawka.a same owoce jakies Julek lubi? Poczytalam ebooka o usypianiu i wyglada na to,ze "zepsulam" dziecku mojemu spanie podczas koncowki skoku,jak ja nad nia tak skakalam,jak tyle ryczala. Jakbym byla twardsza i wychodzila podczas rykow przy usypianiu wieczorem i tyle nad nią nie cudowala-a to rączki,a to spiewy,cycek, przenoszenie do swojego lozka, rozne zabawki usypiajace -to bym jej moze tak nie rozregulowala.ale trudno zeby zacisnac i wytrzymac bez lazenia do placzacego dziecka...no i powinnam ją odzwyczaic od zasypiania przy cycku. Kochane mamuski,karmicie teraz po kapieli czy przed ?[/QUOTE] ja karmie zawsze po kąpieli no chyba że jest głód w narodzie okropny to wtedy przed trochę a po kąpieli dojada resztę Cytat:
będziecie wino pić Jak była debata czy w ogóle zrobić referendum ile ma być to wszędzie było pełna tego tematu a jak już jest i trzeba iść zagłosować to nigdzie nie ma informacji w media |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA, CASH
![]() BOLECZKA fajnie ze wczorajszy wieczór udany. Moja siostra jest niecały rok w DE i mówi po niemiecku juz super. Nie mówiąc o jej 4 letniej córeczce GOCZEK jakby ta teoria się sprawdzała byłoby super i na świecie by sami szczęśliwi rodzice chodzili ![]() KOPERCO podziwiam Cię za te robótki ręczne. Ja do szycia, szydelkowania, i wszystkiego co z krawiectwem związane nie mam za grosz cierpliwości. Nie lubię i nie chce mi się. Przyznaję się bez bicia ![]() Nadrabiam dalej...
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Młody wykapany już śpi.
Wiecie co dostałam od teściowej na urodziny? Kto zgadnie. Dodam że jest dużo sztuk w opakowaniu dla ułatwienia.
|
#596 | ||
|
Konto usunięte
|
a sama zasypia juz w lozeczku, czy przy cycku/butelce juz jej oko leci?
Cytat:
moja dzis tez przerwy, na noc wlasnie prawie nic nie zjadla, pól minuty moze ciumkneła przed kapielą i pol minuty po... i zacze4la ryczec przy cycku. odlozyłam do lozeczka, na minutke, dwie cisza ... i sie rozwrzeszczala. raz potulilam, zaproponowałam cycka, uspokoilam jakoś nosząc., odlozylam i... wytrzymalam kolejne 3 minuty wrzasków z zegarkiem przed oczami...i zasnęła. a TZ mi kolke wmawia nie wydaaaaaje mi się.Cytat:
|
||
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz widziałam dopiero foto na fejsie - czemu przeszliście już na następny fotelik?
|
|
|
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moj tez czasem kaszlnie, ale poza tym jest ciagle radosny, widac ze dobrze sie czuje to mysle ze to od sliny. Ale chyba pojde do lekarza zeby osluchal dla spokoju ducha. Chociaz przed szczepieniem tez tak mial i wszystko bylo ok. Hmmm...
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś podpiwiedź? dziedzinaKoperco wino nie, ja karmie "wcinać" tam miało być![]() Malutka jednak spi od dwoch godzin - 3 karmienia dziś ominęła hmm a ja 2 razy z laktatorem dzialalam.
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52670751]Kurcze,a ja mojego jedynego storczyka chyba z miesiąc nie podlewalam 😋 a on ani nie placze,ani nie miauczy,nie fika,nie guga, ani nie biega po mieszkaniu jak wariat.i wciaz kwitnie,chc kilka kwiatkowmu obeschlo. Julkowi sie usteczka do wesela zagoja,nie martw sie,matka ![]() Moja sie nie raz uderzyla zabawka.a same owoce jakies Julek lubi? Poczytalam ebooka o usypianiu i wyglada na to,ze "zepsulam" dziecku mojemu spanie podczas koncowki skoku,jak ja nad nia tak skakalam,jak tyle ryczala. Jakbym byla twardsza i wychodzila podczas rykow przy usypianiu wieczorem i tyle nad nią nie cudowala-a to rączki,a to spiewy,cycek, przenoszenie do swojego lozka, rozne zabawki usypiajace -to bym jej moze tak nie rozregulowala.ale trudno zeby zacisnac i wytrzymac bez lazenia do placzacego dziecka...no i powinnam ją odzwyczaic od zasypiania przy cycku. Kochane mamuski,karmicie teraz po kapieli czy przed ?[/QUOTE] Karmimy zawsze po kąpieli. Dziś udało mi się odciągnąć moim "swietnym" laktatorem 100ml bez wysiłku w kilka minut. Byłam w szoku! Ale też cyc był już twardy i bolał nawet. Niestety mleczko się zmarnowalo, mimo że podgrzalam ładnie, to jak probowalismy z tztem go nakarmić z butli to znów klops... męczył się z tym smokiem i nie umiał zassac. W końcu tak się zdenerwował ze był płacz i skapitulowalam dałam cyca :/ nie będzie łatwo z tym naszym uparciuchem. Dobrze ze kupki są lepsze to się tak nie martwię tym kp. A w ogóle to nie pisałam Wam, wczoraj byłam po raz pierwszy odwiedzić szefowa w pracy. Ona chce bym wróciła do niej po macierzu i narzeka strasznie na ta kosmetyczkę, ktora jest w zastepstwie, ze niechlujna, nie sprząta należycie no i dużo klientek odeszło po moim pojsciu na L4 i się ponoć pytają kiedy pani Hania wraca. .. nie wiem sama czy chce tam wracać, musze to przemyśleć. No i dostaliśmy mały prezencik - body i bluzeczke z 5-10-15 i fajna zabawkę piszczale z gryzakiem z babyono. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Pampersy? Haha
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.

malo sie starasz :P
- no to świat jest bardzo mały. Pracowalyśmy razem; -)

ala:

Ślubujemy: 21.10.2017

mała przez całe ponad 4 godziny (trasa + chodzenie po Ikei) ani razu nie jęknęła