![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Panika, moge wpaść
![]() Klocki boooosko ![]() Moderna, całe 50mkw
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Pani, wielkie wooow! Jaka ilosc ![]() Sorce, dziekuje ![]() Scarlett, mowisz? Nie wiem przez ostatnie 2 zimy wywieszałam ręczniki i ciagle zimnica tylko była w pokoju, dlatego pomyslałam w koncu o nawilżaczu. Czeste wietrzenie to nie dla mnie, bo ja ciepłolubna, w zimie tylko raz na dzien wietrze. Strasznie sie nam sypialnia wychładza ![]() A u nas sajgon: wyobraźcie sobie przeziębionego K i ząbkującą Z, a do tego ja podziębiona. Marze żeby spać, leżeć pod kocem i odpoczywać a tu ni ma! TŻ znowu wózek przytargał, żeby Z w nim usypiać bo nie mam sił jej nosić i bujac ![]() I w ogole to nie wiem czy ja jestem jakaś dziwna, ale tylko jak sie ochładza na polu to ja myślę o Świetach, prezentach, Wigilii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
wpadnij, wpadnij. tuniczki też przejrzysz
![]() tylko teraz chyba pomór u nas (Michał kicha, Ola chyba gorączkę ma ![]() ![]() ![]() Cytat:
dziś rano chłop miał Business Run i do 14ej byłam z dwoma marudeksami ![]() ![]() Ola płacze ze zmęczenia, T. ze zniecierpliwienia... a ja z bezsilności. czyli nowa sytuacja.
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj chyba jakiś taki dzień niemrawy. Ja błąkam się po mieszkaniu, Filip nas męczy swoimi zabawami (w basen, teraz w namiot pod ławą).
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasmarowałam go wszak maścią z sadła borsuka ![]() a świstak dobry? gdzie kupujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Demeter ja też czekam na grudzień z utęsknieniem, ale bynajmniej nie przez święta ![]() Ależ mi się juniorka wierci w brzuchu, całymi dniami się kręci, obraca, już ruchy takie fajne świadome a nie tylko przypadkowe kopsańce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#548 | ||||
Zakorzenienie
|
Czy u Waszych dzieci zaczely sie juz zabawy na niby?
M. dzisiaj lapal malpki w garsc i przenosil je do miski, albo lapie kotki i mi przynosi ![]() czy chodzi paluszkami mowiac, ze to pan/pani na drabinie ![]() No i M.zaczal sie interesowac wspolnym tancem, wlacza muzyke i biegamy w kolko, mam wymyslac choreografie itp. ![]() Cytat:
![]() kto budowal? Michas sam? ![]() malutko, trzeba precyzji pewnie w planowaniu ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() piatek jeszcze nie widac.. A ja odstawiam M. w nocy od piersi, bo jestem juz zmeczona nocnym karmieniem, reszta karmien na razie pozostaje. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
MBZ♥
|
Demeter współczuję
![]() Ja sobie odpaliłam yankee candle jakieś ciasteczkowe i tez pomyślałam o świętach ![]() Pani, szapoba ![]() I zdrowia!!!!!! Sorce to jeszcze zależy jak jest to 50 m rozplanowane ![]() Kopniaczki ![]() Klementyna uśmiałam się z rozkmin Michelinka ![]() Moderna, Zoś się tak bawi i głos moduluje ![]() ![]() Ja z maści to znam końską ino ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Moderna \k. bardzo dużo bawi się na niby, gotuje, łowi ryby, karmi zabawki...
sorce ruchy dziecka... ![]() chorowitkom zdrowia!! zaczyna się sezon chorobowy. Odkąd kupiłam K. buty "na jesień" codzień rano idziemy szukać "Czy przyszła juz jesien?" ja tam jej nie wyglądam...ale chyba nadeszła |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
U nas z butami odwrotnie, Z pokochała sandałki i to, że "gołe paluszki wystają hihihi" - no i teraz ciagle chce niezależnie od pogody
![]() Dzięki za słowa lazienkowego wsparcia, TZ chce mnie ubić bo wypuścilam wodę z wanny zanim sprawdził czy silikon stwardniał zupełnie i okazało się, że nie - ale po czorta w takim razie odciągał Zochę od zabawek, że pora do wanny?!?! Tak czy siak jestem tak wykończona weekendem i rozpierdutem w chacie, ze mam wszystkiego dosyć, następny weekend tez do d bedzie, bo wojsko se o TZ przypomniało i w niedziele ma sie stawić na 7 rano na 12 godzin ![]()
#552 |
Zakorzenienie
|
Co mad morzem, w Gdańsku można robić w deszczu? Jakie atrakcje dla dzieci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#554 |
MBZ♥
|
Znalazłam ten loopys, fajny
![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2015-09-06 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Z chybaby zeszła na zawał jakby ktoś jej twarz chciał pomalować, farby są bleeeee, a dzis dramat, kawałek ciastoliny wszedł pod paznokieć, musiałam szybko wykałaczką wydłubywać, taka była rozpacz, ze brudnyyyyy!!!!!
#557 |
MBZ♥
|
Monika, z tego co widzę na zdjęciach to są też małe zjeżdżalnie, może warto spróbować
![]() Scarlett ale Twoja Z to Czyścioszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Witam z trasy do pracy, po trzech tygodniach ciekawe jaki bajzel mnie czeka. Zimny wiatr jak jasny pieron, gdyby nie to byloby przyjemnie.
Monika, ja tez bym bardziej obstawila Gdynie i Akwarium. Do kiedy jestescie? Zdrowka chorowitkom. Panika, chodze do za☠☠☠istej laryngolog ( Sorce tez miala okazje poznac, moze potwierdzic)- pewnie pamietasz , trafilam fo nuej z katarem leczonym dlugo, dlugo syropkami. I ona na katar przepisuje takie platki- koszt 8,8 zl- zamiast tych wszystkich innych lekow. I u nas katar szybko przechodzi. Jak chcesz to na fb, lub mmsem Ci wrzuce sklad tego, bo to robia w aptece.
#561 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzis w biedrze sa cotton ball lights - w 4 kolorach po 20 kul za 35 zeta, juz sie zaopatrzylam. Zaraz TZ idzie do pracy, a ja dumam czy Z da mi w łożku leżeć.... Pomarzyć dobra rzecz....
#562 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tej juniorki z brzuszka to Ci troszkę zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Filip jak idzie do ubikacji to rozbiera się od pasa w dół i nie ma zmiłuj, żeby nawet skarpetki mogły zostać na nogach ![]() Demeter, Pani wychodzicie same z dwójką dzieci z domu? Jeśli tak to jak to ogarniacie? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Widzialyscie jak mozna z regalu zrobic domek dla lalek? (zalacznik)
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
panika ty pytalas o te naklejki z ulicami na stolik?
je mozna u nas kupic na dawanda, na zamowienie, to handmade - i drogie to strasznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
naklejek na stolik jest pełno, choćby na allegro, a taka propozycja zastosowania regału to jest nawet na ekspozycji ikei
#566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- ![]() u nas postep, M. sciaga juz sam skapetki, buty i spodnie, kurtki tez mu sie czesto uda, bluzek jeszcze nie potrafi sciagnac - ubieranie sprawia mu na razie zbyt wiele trudnosci, tego nie potrafi - slyszé tylko zawsze mama pomoz ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() szalenstwo! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Polecicie jakieś książeczki o rodzeństwie?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wczoraj wymyślił basen na podłodze - rozłożył najpierw naszą kołdrę (któą uprzednio nadmuchał), a potem na to niebieski koc. I zanim wszedł do środka rozebrał się od pasa w dół cały. Góra została bo nie daje rady z bluzkami. Moderna, zabawy na niby są częste. Często mi coś na niby daje, na niby je, na niby porusza i włącza (z dźwiękiem PYK). Ale najwięcej zabaw polega na tym, że jakiś przedmiot udaje inny. I tak kredki w takim pojemniku z czarną wyściółką to grill, wspomniany basen, słomki to wiatraki albo klimatyzatory (na których punkcie się zafiksował z lekka), plastelina to ubranka brudne, a worek to bęben od pralki, w którym ubranka pierze. zostało znad morza, że ładowarka od tel to odkurzacz. Wszelkie rury i przewody, zawory sobie wyobraża, rysuje (a raczej "rysuje").W swojej kucheneczce ma z lego zrobioną rurę kanalizacyjną ![]() ![]() Czasami jestem w szoku jak on potrafi uruchomić wyobraźnię, żeby się w coś bawić. A łobuz ani jednej piosenki, ani jednego wierszyka nie powie ![]() ![]() Cytat:
mam plan sprzątnąć regał z książkami i może by zwiesić kulki właśnie z regału a drugi komplet rozłożyć na komodzie ![]() ![]() Moderna, a powiedz mi jak się zapatrują obywatele Niemiec na uchodźców? W tb widzimy jedno co mówi Merkel, ale jak to jest niżej czyli na poziomie rodzin niemieckich? Też są takie otwarte do pomocy? też uważają, że to problem całej EU mimo, że Syryjczycy chcą strasznie do Was się przedostać a nie zostawać w takich Węgrzech czy Polsce?
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sypialni drugi komplet chyba zaczepię o zagłówek łóżka, albo wrzucę w taki wielki szklany cylindryczny wazon jak zobaczyłam ceny to też myślałam o DIY, ale jak policzysz lampki +kordonki+baloniki+kleje i inne pierdy to wychodzi na to samo co w biedrze albo i drożej, a zajmie to pierdyliard godzin - te z gazy mi się nie podobają - a ja mam wieeeele pomysłów na DIY tylko czasu, sił i kasy brak kupiłam więcej, będzie na prezenty na gwiazdkę
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.