|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI
A to jeszcze się nie rozwiodła?
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra te zaręczyny..... Koleś ma tyle hajsów, więc powinien zabrać ją gdzieś w piękne miejsce, coś ekstra zorganizować... albo kurde nawet w domu się przy kolacji oświadczyć..... Na balu TVNu??? dzizas... szopka medialna czy co??
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam w ogole tego pana ale na moje, rzucajac okiem pierwszy raz, wyglada na sympatycznego. Oczywiscie publiczne oswiadczyny na nieeeee.
|
#1624 |
|
Konto usunięte
|
Publicznie byłoby jej głupio odmówić
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie pomogę ![]() Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
|
#1626 |
|
zuy mod
|
A moim zdaniem takie zaręczyny są super <3
|
|
#1627 |
|
Mother of Cat
|
nie wiem, to ironia, czy nie ?
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie każde przyjęte są super
, a jak oświadcza się milioner to już w ogóle
|
#1629 |
|
zuy mod
|
Nie, mnie się bardzo podobają zaręczyny na dużych imprezach
|
|
#1630 |
|
Idealna Źona; )
|
Widziałam jakaś masakra...
tyle kasy ma i takie nie dopracowane oświadczyny
|
|
|
|
#1631 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Idealna Źona; )
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5267413 9]Dlaczego niedopracowane?
Jeśli im obojgu to pasowało i miało to dla nich jakieś znaczenie to uważam, że jest dobrze [/QUOTE]Chyba jemu bo ona raczej nic o tym nie wiedziala. ..
|
|
|
|
#1633 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI
Dziewczyny, ostatnio mało się odzywam, ale jakoś nie mam czasu za bardzo na wizaż... Ale dzis nadrobiłam Was
![]() Cytat:
ale TŻ mi kupił i jeden i drugi raz na urodziny, raz na imieniny, więc niech mu będzie ![]() On bardzo lubi mi kupować takie właśnie sprzęty, bo się na tym zna ![]() Cytat:
Póki co musimy się przemęczyć jeszcze trochę na odległość ze względu na nasze różne miejsca pracy.Mimo wszystko muszę przyznać, że dajemy radę, chociaż czasem dopadają mnie gorsze chwile. Na szczęście nie widzimy się tylko przez 4 dni w tygodniu, bo każdy weekend spędzamy wspólnie a na tygodniu i tak TŻ długo pracuje, ja też, więc pewnie nawet jak mieszkalibyśmy razem to widzielibyśmy się raptem 2-3 godziny przy dobrych wiatrach.Jednak ostatnio pogadaliśmy szczerze o wszystkim, oboje jesteśmy zdecydowani, że chcemy być razem i spędzić razem życie. Musimy jednak trochę podnieść się finansowo, żeby było nam lepiej za parę lat TŻ nawet wspomniał, że myślał o ślubie w 2017 roku, ale z kolei jego siostra się niedawno zaręczyła i podobno planująślub na 2017 rok, mój brat też chyba będzie ślubował w 2017 roku (albo 2016, ale od niego ciężko coś wyciągnąć). A oboje mimo wszystko wolelibyśmy brać ślub w trochę dłuższym odstępie czasowym niż kilka miesięcy od ślubów naszego rodzeństwa. Tak więc chyba moje marzenia o ślubie w 2017 roku muszę gdzieś odłożyć na bok, no ale nic, zobaczymy co przyniesie los... Kto wie a może akurat uda się jakoś sensownie to rozłożyć w czasie, żeby wszystko się udało i każdy był zadowolony? ![]() A tak w ogóle to w takim razie biorąc ślub w 2018 r. byłabym chyba jedną z najstarszych tu panien młodych ![]() Wcześnej może jakoś mi to przeszkadzało, ale chyba już się oswoiłam z tą myślą, że ciężko będzie mi wziąć ślub mając lat jeszcze "dzieścia". Teraz mam 27 lat .Cytat:
Ja to się martwię, że jakbym miała rzucać welonem to za te 2-3 lata pewnie nie miałabym już komu rzucać ![]() Masakra... Wy tu wszstkie takie faktycznie "panny młode", a ja zaczynam się czuć przy Was staro ![]() Ja zawsze chciałam ślub w wieku 27-28 lat. Musiałby się chyba stać cud nad Wisłą, żebym się wyrobiła w rok ![]() No coż, nie zawsze możemy mieć to, co chcemy... [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;52666037]Dzień dobry Przychodzi taki moment kiedy ja wchodzę tutaj aby powiedzieć Wam, ze już koniec czekania. Jestem narzeczoną Gratulacje! Bardzo ładny pierścionek! ![]() Cytat:
jakoś mega obcykana w tym, ale się tym interesuję i po części tym się zajmuję zawodowo
Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2015-09-07 o 00:46 |
||||
|
|
|
#1634 |
|
...
|
My jesteśmy na etapie kłótni, właściwie to nawet nie wiem o co. Chyba musimy się chwilę przemęczyć, żeby później było dobrze.
Z innych spraw Tż chciał żebym mu podała telefon i z etui wypadła karteczka z numerem do jubilera.. |
|
|
|
#1635 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Konto usunięte
|
Myślisz, ze znani i bogaci nie rozmawiają o swoich wizjach?
Ja myślę, że mogli przegadać temat jak by chcieli/jak by się podobało. Zupełnie jak wizażanki, które mówią swoim partnerom, że na molo w Sopocie nie, bo dużo ludzi i wolą kameralnie ![]() Patrząc na zdjęcia nie widziałam wściekłej Szulim rzucającej w niego pierścionkiem i dymku nad głową: "Starak, Ty tępu *uju, nie przy ludziach!". |
|
|
|
#1637 |
|
Idealna Źona; )
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5267515 9]Myślisz, ze znani i bogaci nie rozmawiają o swoich wizjach?
Ja myślę, że mogli przegadać temat jak by chcieli/jak by się podobało. Zupełnie jak wizażanki, które mówią swoim partnerom, że na molo w Sopocie nie, bo dużo ludzi i wolą kameralnie ![]() Patrząc na zdjęcia nie widziałam wściekłej Szulim rzucającej w niego pierścionkiem i dymku nad głową: "Starak, Ty tępu *uju, nie przy ludziach!".[/QUOTE] My ale ze jednak nic nie wiedziałą bo była zaskoczona najważniejsze że są zaręczyn i i szczęśliwi; ) Bittter...... no Tż przyjedza juz w środę wiec tez pogadamy o naszej przyszłości możliwe ze bd Pm 2017 ale jak zmienimy plany to zapewne i 2018 będę jak ty planujesz; ) |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
BittersweetCocaine - nie wiem jakie tam macie plany, z tego co piszesz wesele i nie chcesz jak rozumiem narażać rodziny na duże koszty w przypadku kumulacji
. Ale jeśli nie chcesz czekać i marzył Ci się ślub w 2017...no i jesteście pewni, to może cywilny teraz. A kościelny z weselem lub samo wesele jak już staniecie finansowo na nogi? Ja nigdy nie myślałam o wychodzeniu za mąż, dopiero przy TŻcie mi się takie coś włączyło . Ale jak widzę jego ogarnięcie w tym temacie, to czuję, że też nie załatwimy tego przed moją trzydziestką
|
#1639 |
|
wredna wizażanka
|
No, ale nie wyklucza to tego, że mogli wcześniej rozmawiać jak im pasuje a jak nie, możliwe że mu powiedziała, że pasują jej oświadczyny gdzieś w publicznym miejscu, przy dużej grupie ludzi itd. Nie oznacza to, że były niedopracowane, skoro była zaskoczona to według mnie wręcz przeciwnie - niespodzianka, o której część z nas tutaj tak marzy, się udała.
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Agaczok a Ty chcesz byc zaskoczona czy macie omowione gdzie, kiedy?
Taka pogoda, ze znowu maniakalnie pale woski yc, jesienia smakuja lepiej. Od wczoraj leje.
|
#1641 |
|
Konto usunięte
|
Ale dzisiaj zmarzłam
![]() Wczoraj obkupiłam się w Pepco, ile tam skarbów |
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Co kupiłaś?
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5267604 6]Ale dzisiaj zmarzłam
![]() Wczoraj obkupiłam się w Pepco, ile tam skarbów Co kupilas?
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Dostojna peema.
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52676322]http://m.kwejk.pl/zobacz/2427955/koleżanki.html
Ja dalej wyglądam jak ta z winem, mimo rocznego stażu jako zaręczona xD
|
#1646 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed 30 na bank nie będę ślubować, ale mam chociaż Baśkę na pocieszenie Btw.. W sobotę stłukłam wyświetlacz lekko Cytat:
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5267604 6]Ale dzisiaj zmarzłam ![]() Wczoraj obkupiłam się w Pepco, ile tam skarbów Ja ubrałam się już w płaszcz, mój wielgachny szal i botki, więc nie zmarzłam ![]() Kiedyś raz jeden kupiłam w tym pepco Baśce kapcie (były tak przesłodkie pandy, że musiałam) i szybko się zmechaciły i rozwaliły... Więcej tam nie byłam |
||
|
|
|
#1647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie też ostatnio były jakieś ciche dni, takie ooo, bez powodu :/ ale na szczęście "godzenie się" jest sprawą najfajniejszą i zawsze pomaga Przejdzie Wam A z tym numerem do jubilera hmm... czyżby coś się święciło? trzymam kciuki ![]() misislipy: Graaaaatulaaaaaacje ![]() ---- Swoją drogą, za tydzień już mam 7 rocznicę, ale nic się niestety nie zapowiada.. Wczoraj napomknęłam mojemu TŻtowi tak "niby przypadkiem" czy może już mamy jakiś pomysł na spędzenie wtorku. A on na to z żartobliwym uśmiechem, że "yyyy... aa.... to już we wtorek?" Więc chyba pozostanie na mojej głowie zorganizowanie wieczorku. Macie jakiś pomysł, jak w nietypowy sposób świętować? Zazwyczaj w poprzednie rocznice robiłam jakiś pyszny obiadek, potem romantyczny wieczorek sam na sam. Albo jakiś wypad do kina, na spacer. A w tym roku nie mam totalnie pomysłu. Jeszcze słabo wypada, bo TŻ ma drugie zmiany i dopiero 0 22.00 będzie w domu. Normalnie mam pustkę w głowie co by mu tu miłego przygotować :|
|
|
|
#1648 | |
|
Konto usunięte
|
Różową a'la tunikę, z przodu krótsza, z tyłu za pupę, rękawy 3/4, szalik cienki, ale mega mięciutki i długi, skarpetki za grosze, paletę kolczyków i stanik (chociaż źle zrobiłam, że wrzuciłam do go pralki bo miseczka delikatnie się zniekształciła ale czego wymagać za 10zł
). Nie umiem nabrać nawyku by prać ręcznie.---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Swojemu Tż powiedziałam, że chciałabym założyć rodzinę i on wie, że myślę o nim poważnie więc 7 lat na pewno bym nie czekała. ---- Filusia, balerina mi jeszcze dzisiaj poleciała :/ Chociaż w sumie dokładnie nie wiem kiedy, bo do tej pory było sucho ale dzisiaj idąc do pracy poczułam wilgoć i voila! Kawałek podeszwy pod piętą mi się odkleił i ukazał małą dziurę więc dzisiaj polecą do kosza. Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2015-09-07 o 10:09 |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Filusia, to są woski YC: http://yankeestore.pl/woski-zapachowe,25,pl.html
![]() Ja też bym 7 lat nie czekała... tzn. wiadomo, że inaczej to wygląda jak zaczęło się być razem w wieku 15 lat i jest się od siedmiu ze sobą, a inaczej jak się zaczęło chodzić ze sobą po dwudziestce i już mija siódmy rok związku, a tu nic. |
|
|
|
#1650 | |
|
wredna wizażanka
|
Cytat:
ale mój TŻ wie, że żadnych oświadczyn w kinie/na stadionie/ jakimkolwiek dużym evencie przy masie ludzi sobie nie wyobrażam. Poza tym pokazywałam mu pierścionki, a reszta należy już do niego, niech się trochę wysili
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

tyle kasy ma i takie nie dopracowane oświadczyny 

Póki co musimy się przemęczyć jeszcze trochę na odległość ze względu na nasze różne miejsca pracy.
.
Więcej tam nie byłam
Wczoraj napomknęłam mojemu TŻtowi tak "niby przypadkiem" czy może już mamy jakiś pomysł na spędzenie wtorku. A on na to z żartobliwym uśmiechem, że "yyyy... aa.... to już we wtorek?" Więc chyba pozostanie na mojej głowie zorganizowanie wieczorku. Macie jakiś pomysł, jak w nietypowy sposób świętować? Zazwyczaj w poprzednie rocznice robiłam jakiś pyszny obiadek, potem romantyczny wieczorek sam na sam. Albo jakiś wypad do kina, na spacer. A w tym roku nie mam totalnie pomysłu. Jeszcze słabo wypada, bo TŻ ma drugie zmiany i dopiero 0 22.00 będzie w domu. Normalnie mam pustkę w głowie co by mu tu miłego przygotować :|