Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-07, 06:04   #4351
malinowa4
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Jaka noc?! Toż to poranek
Hehe no dziś tak ale zazwyczaj wcześniej się budzę chociaż u nas ciemno, tz dopiero za 3h do pracy wychodzi, prawie jak noc
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 06:22   #4352
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Hehe no dziś tak ale zazwyczaj wcześniej się budzę chociaż u nas ciemno, tz dopiero za 3h do pracy wychodzi, prawie jak noc
To ja standardowo nie śpię od 4:30 bo tak tż wstaje do pracy... i tak sobie was zawsze nadrabiam, zjem śniadanie a potem śpię jak dziecko do 11 :p

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 06:29   #4353
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
To ja standardowo nie śpię od 4:30 bo tak tż wstaje do pracy... i tak sobie was zawsze nadrabiam, zjem śniadanie a potem śpię jak dziecko do 11 :p
Mój jak ma wcześniejszą zmianę to tez tak wstaję i później odsypiam :P
Stary 2015-09-07, 06:49   #4354
ktosiula
Wtajemniczenie

Dobry mamusie. Ale kiepska noc za mną. Muszę się zacząć kłaść spać wcześniej bo zwykle dopiero koło północy idę a synek wtedy zaczyna swoje rytualne pobudki. Dzisiaj 3 razy wołanie i płacz, za ostatnim razem zasnęłam u niego w łóżku. Niewygodnie tu strasznie , ciasno i zmarzłam bo kołdra maleńka. A za chwilę już trzeba wstawać i do żłobka się szykować. Ciekawe jak to zniesie po weekendzie.

Kciuki dla naszych przedszkolaków i żłobkowiczów żeby dobrze zniosły poniedziałkowy powrót do rutyny.

Ja dziś się wybieram na konsultacje anestezjologiczną przed zzo żeby mieć już załatwioną. Mam nadzieję że tym razem będę miała to znieczulenie... Później jeszcze skoczę do Ikei na małą poprawę humoru )))

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 07:05   #4355
krolewna1986
Wtajemniczenie

Dzień dobry z rana ale paskudna pogoda..u mnie chyba jutro w koncu koniec remontu i zacznie się wielkie sprzątanie mówiłam Wam, że na początku października wymieniają u mnie w bloku piony w wc i łazience? Dostałam info, że przez 4dni będę bez wody!!! Żebym tylko wtedy nie rodziła, bo będę brudna oszaleję..

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 07:26   #4356
sabonka123
Rozeznanie

Jest tak zimno ze nawet kot mi wlazł pod kołdrę :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1441603626485.jpg (14,0 KB, 12 załadowań)

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 07:46   #4357
natalitka1988
wkręcona :)

Cześć dziewczynki!!
Jak zawsze po weekendzie mam problem z pierwszym postem... bo ja was czytam cały czas w weekend, ale już czasu na odpisywanie brak, a do poniedziałku zapomnę co której odpisać...
Mam nadzieję, że w wybaczycie mi, że w poniedziałek rano jestem samolubna i nie odnoszę się do was :pro si:

U nas z nowości to tyle, że w sobotę zaczęłam prać dzieciowe pranko na bieżąco prałam i prasowałam na siedząco, więc szło sprawnie Dziś druga tura i zostanie mi tylko pościel

U nas wczoraj strasznie zimno i do tego ponuro... pokazywało wczoraj 14 stopni, a wieczorem tylko 12... a w tej chwili telefon pokazuje 10 stopni!!! Ale świeci słońce, więc liczę, że pranie na dworze wyschnie
Stary 2015-09-07, 07:56   #4358
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
A właśnie!!!! Bierzecie torebki czy wszytsko do tobry pakujecie? Cholerka ja się nigdy nie rozstaję z torebką

O cholerka. Współczuję, ze musisz na to patrzeć. Toż to tortury psychiczne, ale chociaż dziewczyna będzie miała z głowy jutro
Ostatnio gdy bylam na porodowce torebka byla ze mna ale to chyba dlatego ze trafilam tam przez przypadek teraz chyba nie bede brala ewentualnie jakas malutka z dokumentami tylko i portfelem

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
W końcu chyba padniemy w pościele Chociaż ja to będę siedzieć do oporu, może niekoniecznie na Wizażu, ale nie ma sensu żebym się kładła i przewracała z boku na bok. Wczoraj po dwóch godzinach takiego międolenia wstałam, odpaliłam kompa i kolejne 3 godziny kwitłam w necie, dopiero potem padłam i zasnęłam.

Ja w ciąży się przestawiłam na małą i na długim pasku (zresztą przez ten wątek, bo mnie tu skuszono promocją w Monnari :P), bo moja standardowa zaczęła mi raptem BARDZO ciążyć, ale tak czy siak bez torebki nie umiem

Ja taka byłam, po porodzie ważyłam normalnie, a potem jak mi waga spadła, tak dopiero trzy lata temu zaczęłam się pozbywać niedowagi

Na początku akcji to chyba nawet nie powinno się dawać znieczulenia...?
Ah to moze ze mna kupilas torebke bo ja kupilam w promocji monnari taka malutka i sie tu chwalilam

Ale pogoda brzydka taka mokra...
Tz pojechal dzis do pracy po 5 tygodniach urlopu
A o 7.30 dzwoni do mnie architekt nasz no chyba oszalał to mozna o tej porze wydzwaniac ... obudzil mnie i jestem na niego zła :P
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 08:02   #4359
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Dzień dobry z rana ale paskudna pogoda..u mnie chyba jutro w koncu koniec remontu i zacznie się wielkie sprzątanie mówiłam Wam, że na początku października wymieniają u mnie w bloku piony w wc i łazience? Dostałam info, że przez 4dni będę bez wody!!! Żebym tylko wtedy nie rodziła, bo będę brudna oszaleję..
hehe byś miała pecha.
My tak trafiliśmy w zeszłym roku. Wróciliśmy po 2och tyg z wakacji o 1 w nocy (a na 8 do pracy) Wchodzimy do klatki a tu zonk, nie ma wody do 8 no świetnie. Na szczęscie roboty poszły dobrze i z rana już była

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość

Ale pogoda brzydka taka mokra...
Tz pojechal dzis do pracy po 5 tygodniach urlopu
A o 7.30 dzwoni do mnie architekt nasz no chyba oszalał to mozna o tej porze wydzwaniac ... obudzil mnie i jestem na niego zła :P
U mnie też taka pogoda. Trzeba buty poprzymierzać w które wejdę. Na klapki i sandały za zimno .
Nooo jak można dzwonić o 7.30, no jak oby z dobrymi wiadomościami.
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 08:17   #4360
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ah to moze ze mna kupilas torebke bo ja kupilam w promocji monnari taka malutka i sie tu chwalilam
Pewnie tak Wiem że któraś z Was tu wrzucała fotkę takiej "marynarskiej" Mam inną (ja potrzebowałam czegoś bardziej uniwersalnego, co by pasowało do raczej sportowych ciuchów), ale leciałam wtedy w podskokach do Monnari I od tamtej pory się z nią nie rozstaję

Kuźwa, 10 stopni, siedzę nad szufladą i mi się płakać chce, nie mam co na siebie włożyć żeby jakoś na tym ktg wyglądać...
Stary 2015-09-07, 08:25   #4361
EMI2014
Rozeznanie

Cześć dziewczynki!
Trochę mnie nie bylo, zrobilo się chlodno i ostro wzielam się za wyprawke tnz pranie, prasowanie, układanie ciuszków. Łóżeczko stoi skrecone i się wietrzy, jeszcze do łóżeczka ochraniacze itp muszę poprasowac. Wczoraj skonczylam 35 tydzień i trzeba się pakować
Nie nadrobie Was, mam nadzieję że jestescie cale i zdrowe
Milego dnia!
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 08:26   #4362
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
A ja zrozumiałam, ze też masz jutro

Tak sobie teraz pomyślałam co ja zrobię jak mi młoda zacznie wyć w niebogłosy i się aż zanosić a ja nie będę wiedziała jak ją uspokoić Cholera zaczynam panikowac chyba
spokojnie dasz radę. ja też się takich rzeczy bałam, czasem już odchodziłam od zmysłów co robić dlaczego płacze... ale zawsze prędzej czy później udawało nam się go uspokoić.

Cytat:
Z takim podejściem to najlepiej w ogóle się położyć i umrzeć. Wszędzie na świecie ludzie się potrafią zebrać do kupy i wywalczyć, tylko oczywiście Polacy mają wszystko w dupie. Naród, który się jednoczy tylko jak jest totalna klęska.
Najlepiej krzyczeć o fałszowaniu wyborów i nie zadbać nawet o tą głupią frekwencję. Teraz dojdą krzyki o wywaleniu stu baniek w błoto, niedobry Bronek. Jakby ludzie poszli, to by to nie była kasa wywalona w błoto. A to drugie pytanie, o finansowanie partii, było według mnie bardzo ważne. No ale trudno, stało się.
mam podobne odczucia. szkoda, że ludzie mają w d. jak mogą w czymś decydować... nasz naród to tylko jojczyć umie a dupki z domu ruszyć już nie... teraz bedzie właśnie to gadanie że to szkoda kasy było

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Kciuki dla naszych przedszkolaków i żłobkowiczów żeby dobrze zniosły poniedziałkowy powrót do rutyny.
dzięki. u nas o dziwo poszło w miarę sprawnie i bez płaczu! zajojczał tylko chwilkę w szatni.

Cytat:
Kuźwa, 10 stopni, siedzę nad szufladą i mi się płakać chce, nie mam co na siebie włożyć żeby jakoś na tym ktg wyglądać...
u nas tyle wczoraj było, teraz jest 15

dzień doberek. ja już wstawiłam pranie z pokrowcami wózkowymi...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 08:48   #4363
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie tak Wiem że któraś z Was tu wrzucała fotkę takiej "marynarskiej" Mam inną (ja potrzebowałam czegoś bardziej uniwersalnego, co by pasowało do raczej sportowych ciuchów), ale leciałam wtedy w podskokach do Monnari I od tamtej pory się z nią nie rozstaję

To ja ,to ja
No wlaśnie ja ja tylko zmieniam jak zakladam cos sportowego a teraz niestety mieszcze sie tylko w dres :P
Musze kupic sobie leginsy ale wszystkie wydaja mi sie takie szmaciane a ja lubie takie elastyczne

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
hehe byś miała pecha.
My tak trafiliśmy w zeszłym roku. Wróciliśmy po 2och tyg z wakacji o 1 w nocy (a na 8 do pracy) Wchodzimy do klatki a tu zonk, nie ma wody do 8 no świetnie. Na szczęscie roboty poszły dobrze i z rana już była

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

U mnie też taka pogoda. Trzeba buty poprzymierzać w które wejdę. Na klapki i sandały za zimno .
Nooo jak można dzwonić o 7.30, no jak oby z dobrymi wiadomościami.
Ta z dobrymi ze musimy sie umowic aby ustawic dom na działce takie pilne ze z rana trzeba dzwonic
Szkoda ze w piatek nie dzwinil bo Tz juz pracuje i troche trudniej bedzie sie umówic oooo własnie mi sie przypomnialo ze jutro ma sluzbe i sie jutro nie uda

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Dzis mam pelne 35 tygodni
Stary 2015-09-07, 08:58   #4364
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wyciągnęłam wiosenne swetry, wszystkie oversize są oczywiście mega krótkie, ale może coś z tego wymodzę...

Cytat:
To ja ,to ja
No wlaśnie ja ja tylko zmieniam jak zakladam cos sportowego a teraz niestety mieszcze sie tylko w dres :P
Musze kupic sobie leginsy ale wszystkie wydaja mi sie takie szmaciane a ja lubie takie elastyczne
Ja biegam na co dzień w jegginsach w kwiaty z lidla, które masowo kupiłyśmy Ale dziś leje i temperatura spadła konkretnie, wiec pewnie grubsze jeansy ciążowe założę. Z dołami nie mam problemów (poza butami ofkoz), mieszczę się we wszystko co kupiłam w pierwszej połowie ciąży, ale góry nie dają rady objąć brzucha. A i tak przed ciążą byłam fanką oversize
Stary 2015-09-07, 08:59   #4365
Malpka
Zakorzenienie

hej
ale zimno dziś u mnie i pada, a ja nie mam w czym chodzić bo mi się kurtki nie dopinają

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
odwołuję nudę i Małpko wybacz ale twoich dzieci też nie wezmę, mój Michał zaczął urządzać mi aferę jak gromada rozwrzeszczanych czortów. wszystko na nie, krzyki i piski, kładzenie się na podłodzę i darcie się... nie wyrabiam... i w kólko nic mu nie pasuje. np. jesteśmy w markecie - ja chce do domu, ja nie chce tu być, ja nie chcę butów nowych, ja nie to i nie tamto. zabieramy się wsiadamy do auta i histeria ja chce do sklepu ja tu nie chce ja nie chce do domu... i jak nakręcony. do tego wrzask taki i ryk że wszyscy się gapią... aż mi się brzuch spiął... no tragedia z nim. niech ten bunt w końcu się skończy bo ostatnio robi się coraz trudniejszy
współczuję ci tego buntu u mnie odpukać nie było buntów ani u Julki ani jeszcze u Karola. Jedynie ciągle jest mamo to mamo tamto, no i zamęczają mnie gadaniem bo gaduły okropne oboje

Cytat:
Napisane przez sweet_pina Pokaż wiadomość

Na szczęście mała dużo przybiera, waży już 3050 g ( 35 t 7 d).
ale duża u mnie w 34t5d mały miał 2200
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 09:07   #4366
natalitka1988

Cytat:
Wyciągnęłam wiosenne swetry, wszystkie oversize są oczywiście mega krótkie, ale może coś z tego wymodzę...

Ja biegam na co dzień w jegginsach w kwiaty z lidla, które masowo kupiłyśmy Ale dziś leje i temperatura spadła konkretnie, wiec pewnie grubsze jeansy ciążowe założę. Z dołami nie mam problemów (poza butami ofkoz), mieszczę się we wszystko co kupiłam w pierwszej połowie ciąży, ale góry nie dają rady objąć brzucha. A i tak przed ciążą byłam fanką oversize
Naprawdę w nic się nie mieścisz??? ja buty normlanie swoje zakładam :P
a może jakąś tunikę załóż poprostu pod tymi oversize bluzkami??

Ja kupiłam na targu większy sweterek dla siebie za 40 zł, więc starczy mi na resztę ciąży.. gorzej jedynie z kurtką... nie wiem jak mam przetrwać do połowy października... bo kupić na pewno nie kupię nowej... oj nieeee
Stary 2015-09-07, 09:11   #4367
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Bronek Bronkiem, ale miałam nadzieję że ludzie pójdą i że się uda wywalczyć zaprzestanie finansowania partii politycznych z budżetu państwa, ech. No nic, widocznie ludziom pasuje, że posłowie się dobrze bawią za nasze pieniądze.
Ja świadomie nie uczestniczyłam w referendum gdyż jestem zdecydowaną przeciwniczką JOWów. Wszelkie statystyki mówiły, że gdyby była frekwencja JOWy by przeszły. Zresztą pierwszy raz chyba się z Tobą nie zgadzam, jestem też za finansowaniem partii z budżetu państwa. W przeciwnym wypadku rządził by tylko partie, sponsorowane przez najbogatszych polaków, a oni nie robili by tego za darmo. To by była legalna korupcja.
Zawsze chodzę na wybory i przed wyborami niemalże "agituje" wśród znajomych upewniając się, że też pójdą, a malkontentów namawiam na głosowanie.

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
U nas wczoraj strasznie zimno i do tego ponuro... pokazywało wczoraj 14 stopni, a wieczorem tylko 12... a w tej chwili telefon pokazuje 10 stopni!!! Ale świeci słońce, więc liczę, że pranie na dworze wyschnie
U mnie też od wczoraj od 17 pada prawie cały czas z drobnymi przerwami. Mimo to zdążyliśmy jeszcze z grillem W przyszłym tygodniu ma być ładniej, ale trzeba się pogodzić z tym że to już taki czas. Jeszcze niedawno narzekałyście na upały

Co do waszych narzekań na brak ciuchów, ja na szczęście swojego czasu jak była kolekcja ciążowa kupiłam sobie dres i leginsy dla ciężarnej w biedronce, mam jeszcze taką fajną spódnice sportową, która jest mocno rozciągalna w pasie. Myślę, ze jakby co w rajstopy też się zmieszczę, w marcu/kwitnieniu z premedytacją kupowałam takie rozmiar większe z zapasem i wysokim luźnym stanem. Bluzek przez ciążą miałam dużo takich dłuższych i spokojnie mi brzuch jeszcze zakrywają, mimo iż jest gigantyczny. Mam też dużo sweterków, których przecież nie trzeba zapinać - będę żyć Co prawda w 3 zestawach na krzyż, ale miesiąc przeżyję
Ja za to jestem święcie przekonana że nie wbiję się w żadne spodnie z przed ciąży po porodzie, więc będę chodzić w zimę spódnicach
No i mam nadzieję, że te stopy to nam zejdą po porodzie...
i pamiętajcie że mogło być gorzej, gdybyśmy rodziły np. w styczniu/lutym tobyśmy musiały sobie całą garderobę zimową kupić a to jednak dodatkowy spory wydatek, bo ubrania dla ciężarnych tanie nie są
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 09:13   #4368
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
hej
ale zimno dziś u mnie i pada, a ja nie mam w czym chodzić bo mi się kurtki nie dopinają

współczuję ci tego buntu u mnie odpukać nie było buntów ani u Julki ani jeszcze u Karola. Jedynie ciągle jest mamo to mamo tamto, no i zamęczają mnie gadaniem bo gaduły okropne oboje

ale duża u mnie w 34t5d mały miał 2200
nas niestety złapał tuż przed przedszkolem, a nie wiem czy po przedszkolu teraz się nie nasila i nie puszcza emocji

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-09-07, 09:14   #4369
malinowa4
Zakorzenienie

U nas też masakra zimno i leje chyba pół dnia przespie..i tak nie mam po co narazie z łóżka wychodzić, no chyba żeby zjeść i siku zrobić.. Głowa mnie boli od tej pogody :/ do doopy z tym wszystkim
Stary 2015-09-07, 09:17   #4370
natalitka1988

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość

U mnie też od wczoraj od 17 pada prawie cały czas z drobnymi przerwami. Mimo to zdążyliśmy jeszcze z grillem W przyszłym tygodniu ma być ładniej, ale trzeba się pogodzić z tym że to już taki czas. Jeszcze niedawno narzekałyście na upały
Ależ ja absolutnie nie nazekam na pogodę mało wychodzę.. zwłaszcza pieszo , więc nie przeszkadza mi chłodek... czekam tylko żeby pranie na dworze zdąrzyło wyschnąć w taką pogode to aż chce się prasować
Stary 2015-09-07, 09:18   #4371
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Naprawdę w nic się nie mieścisz??? ja buty normlanie swoje zakładam :P
a może jakąś tunikę załóż poprostu pod tymi oversize bluzkami??
No tak zrobię, założę dłuższą bluzkę na szerokich ramiączkach albo z rękawkiem i na to sweterek. Będzie sięgał akurat do pępka, ale z bluzką pod spodem będę udawać, że tak miało być
Mam bardzo spuchnięte nogi od kolan w dół, po spadku temperatury jest nieco lepiej, ale wciąż moich stóp to coś na dole nie przypomina...w adidasy nie wchodzę, tylko szerokie i rozmiar większe klapki kupione specjalnie z tej okazji i bardzo rozciągliwa para balerinek (w upały tydzień temu nie byłam w stanie ich założyć). A i to na krótko, bo jak chodzę to puchnę.
Stary 2015-09-07, 09:18   #4372
malinowa4
Zakorzenienie

A ja z ubraniem nie mam problemów. Mam multum leginsów, dresy i jeansy na gumce. Bez problemu mieszczę się w luzniejszych bluzach, jesienna parke dopinam no i w adidasach latam :P
Stary 2015-09-07, 09:22   #4373
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi jakos nie wygodnie w ciazowych ten pas mi z brzucha zjezdza o ja mam jedne w kwiaty z lumpa zapomnialam

Jak mi maxi cosi sprzeda styropian to chcialabym kupic ubranko do fotelika i mysle nad tymi chyba bardziej podoba mi sie ten mniej rozowy ale jak sie bedzie szybko brudzil mam jeszcze jedna wizje ale nie wiem czy maja material
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1441610478341.jpg (51,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1441610486631.jpg (52,8 KB, 19 załadowań)
Stary 2015-09-07, 09:23   #4374
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Zresztą pierwszy raz chyba się z Tobą nie zgadzam, jestem też za finansowaniem partii z budżetu państwa. W przeciwnym wypadku rządził by tylko partie, sponsorowane przez najbogatszych polaków, a oni nie robili by tego za darmo. To by była legalna korupcja.
Ileż można się ze sobą zgadzać
Korupcja była, jest i będzie i zawsze będą rządziły partie sponsorowane, tyle że nieoficjalnie, więc tutaj różnicy nie widzę, poza tym że przestałabym się dokładać do tego ze swojej kieszeni.
W naszym kraju żeby coś zmienić, trzeba by było jeszcze ze trzy tupolewy do Smoleńska wysłać, a i to pewnie by nie wystarczyło. Polityka to bagno, zawsze było i zawsze będzie.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
A ja z ubraniem nie mam problemów. Mam multum leginsów, dresy i jeansy na gumce. Bez problemu mieszczę się w luzniejszych bluzach, jesienna parke dopinam no i w adidasach latam :P
Tak, jak byłam w piątym miesiącu to też tak miałam, a Ty masz brzuch mniej więcej tej wielkości :P
Stary 2015-09-07, 09:25   #4375
emylka86
Zakorzenienie

ja mam problem z kurtkami i bluzami bo nie mm juz praktycznie zadnej

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-09-07, 09:27   #4376
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Mi jakos nie wygodnie w ciazowych ten pas mi z brzucha zjezdza
A ja uwielbiam, pas trzyma mi brzuch w ryzach W ogóle uważam spodnie ciążowe za wynalazek wart Nobla

Cytat:
Jak mi maxi cosi sprzeda styropian to chcialabym kupic ubranko do fotelika i mysle nad tymi chyba bardziej podoba mi sie ten mniej rozowy ale jak sie bedzie szybko brudzil mam jeszcze jedna wizje ale nie wiem czy maja material
Oba słodkie, ale ten bardziej kolorowy mi się bardziej podoba
Brudzić się pewnie będą podobnie, bo oba mają jasne tło.
Stary 2015-09-07, 09:27   #4377
natalitka1988

Cytat:
Mi jakos nie wygodnie w ciazowych ten pas mi z brzucha zjezdza o ja mam jedne w kwiaty z lumpa zapomnialam

Ale słodkie te foteliki a maxi cosi sprzedaje bez materiału foteliki??
Stary 2015-09-07, 09:28   #4378
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, jak byłam w piątym miesiącu to też tak miałam, a Ty masz brzuch mniej więcej tej wielkości :P
Hihi w 5msc to ledwo co u mnie bylo widać no ale je jestem trollem nie ? Heheh
Stary 2015-09-07, 09:31   #4379
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Hihi w 5msc to ledwo co u mnie bylo widać no ale je jestem trollem nie ? Heheh
No ba, wszystkie to wiemy
Stary 2015-09-07, 09:36   #4380
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
w Lublinie tylko jeden szpital gwarantuje znieczulenie zewnatrzoponowe
a w którym szpitalu planujesz rodzić ? może się spotkamy
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości