30 + 40 + dzień po dniu :-) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-06, 10:45   #4771
caffeine
Zakorzenienie

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Andy 'ukrzyżowany':
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5c45894a3c6a8c8f3dfbad79c440a28e.jpg (35,4 KB, 14 załadowań)
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 11:07   #4772
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość

Ciekawe, zwlaszcza te erotyczne

Caffeine, 'Ukrzyzowany' jest piekny
Tu nie chodzi o mojsza prawde, pseudo-uwalnianie siebie etc.
Kazdy ma prawo do postrzegania swiata pod swoim katem, najbardziej wolny czlowiek swiata to mnich buddyjski w jednej szacie I miska na ryz, co naturalnie tez jest kreacja.
Wszystko JEST kreacja samego siebie. Jest odpowiedzia na swiat zewnetrzny i bez wzgledu na to jakie kto i czy w ogole ma zahamowania to bedzie inaczej reagowal, bedzie reagowal na podstawie wlasnego Ja w porownani do calego swiata.
Albo bedzie demontrowal swoje Ja wedlug siebie albo sie podporzadkuje, ubierze 'mundurek' i stanie w szeregu, wtedy w szeregu wraz z innymi bedzie patrzyl krzywo na tych poza szeregiem, wrecz z kpina i politowaniem.

Decyzja o kupnie przykladowej torebki Birkin Hermesa, ktos kupi bo CHCE ja miec bo sie podoba i juz, ktos, inny bo chce miec symbol luxusu i przynaleznosci do Jet Set, ktos kupi bo sie zakocha od pierwszego wejrzenia w design torebki, a ktos nie kupi bo sie nie podoba, inny nie kupi dla zamanifestowania swej innosci, bo moze ja kupic, ale nie kupi, bo chce byc inny, pokazac swoja innosc, moze skromnosc, cokolwiek by to nie bylo.

Reasumujac, zadza posiadania luksusowej rzeczy tylko dlatego aby pokazac swiatu, ze sie to ma jest tak samo zabawna jak na sile udawadnianie swiatu, ze sie jest skromnym i rzeczy luksusowe nas nie interesuja.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 11:35   #4773
caffeine
Zakorzenienie

Eva, w Norwegii zdecydowana większość nie udaje, że luksusowe przedmioty nie są godne zainteresowania - po prostu zarobki są tak nieprawdopodobnie wysokie, że każdego stać na iPhona, wszystko jest na wyciągniécie ręki - i przestaje być godne pożądania. Nie wspominając nawet o dosyć dużej grupie nastolatek z bardzo zamożnych rodzin, które kupują luksusowe torebki za kieszonkowe

Birkin jest niezaprzeczalnie piękna i akurat w tym przypadku jestem w stanie zrozumieć cenę, Hermes nie produkuje w Chinach, tylko kultywuje artystyczne rzemiosło.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

A propos JetSet i torebek - słyszałam takie opinie, że markowe torebki kupują nowobogackie żony milionerów, które przyjechały 'z prowincji', spotkały swojego księcia - i teraz usilnie chcą należeć do grupy. A JetSet patrzy na to z żenadą lub dobrotliwym pobłażaniem. Taka gorzko-słodka komedia ludzka.
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 11:43   #4774
Eva ID

GG do Eva ID

Czyli w sumie to podobnie w tej Norwegii jak I w Emiratach tylko wole jednak cieplejszy klimat.
Znam pare Polakow, ktorzy mieszkali w Emiratach przez wiele lat, potem pracowali w Norwegii przez kilka lat, I wrocili do Emiratow ze dwa lata temu.

Ja tez Hermes lubie.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość

A propos JetSet i torebek - słyszałam takie opinie, że markowe torebki kupują nowobogackie żony milionerów, które przyjechały 'z prowincji', spotkały swojego księcia - i teraz usilnie chcą należeć do grupy. A JetSet patrzy na to z żenadą lub dobrotliwym pobłażaniem. Taka gorzko-słodka komedia ludzka.

Sluszne spostrzezenie, kobiety ktorych jedyna praca bylo wyjsc 'dobrze' czyt. bogato za maz, przoduja w wykupywaniu na pniu co tylko modnego sie pojawia. Jest miedzy nimi swego rodzaju rywalizacja o to, co ktora ma wiecej & drozej.
Dotyczy to nawet wyposazenia lazienki. LOL

Woda na mlyn firmom designerskim, dobrze ze sa takie laski bo biznes sie kreci
One sie raczej malo mieszaja z JetSet bo wola swoje nakrecajace sie towarzystwo, poza tym nie bardzo rozumieja 'jezyk'.

55 kg
Stary 2015-09-06, 12:24   #4775
aussiewoman
Zakorzenienie

Kamlisa- widzę, że mamy podobne upodobania co do stroju bikini

Kolejny dzień z deszczem i wiatrem. Zaczęło się ...
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 12:58   #4776
uklika
Zadomowienie

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość
Eva, w Norwegii zdecydowana większość nie udaje, że luksusowe przedmioty nie są godne zainteresowania - po prostu zarobki są tak nieprawdopodobnie wysokie, że każdego stać na iPhona, wszystko jest na wyciągniécie ręki - i przestaje być godne pożądania. Nie wspominając nawet o dosyć dużej grupie nastolatek z bardzo zamożnych rodzin, które kupują luksusowe torebki za kieszonkowe
Caffe po pierwsze dla ludzi, ktorzy naprawde maja pieniadze tzw. "luksusowe" dobra nie sa luksusem. Po drugie jesli kogos naprawde stac na luksusowe dobra, to nie ma on potrzeby mowienia o tym, dla nich kupienie Diora jest tak naturalne jak dla mnie kupienie t-shirta w supermarkecie. Mialam okazje poznac kilka naprawde zamoznych osob, pracowalam np. u osoby, u ktorej na scianie wisialy jego zdjecia z najwiekszymi przywodcami i monarchami swiata. Ten czlowiek nigdy nawet nie wspomnial o swoich znajomosciach czy markach na jakie bylo go stac, a stac go bylo niemal na wszystko. Wydaje mi sie, ze ci, ktorzy sa bogaci od pokolen, tak jak ten czlowiek, nie chwala sie tym, bo nie jest to dla nich niczym niezwyklym. Urodzil sie w bogatej rodzinie, zyje w dostatku i to jest dla niego norma.

Zrobilam wczoraj zakupy ubran na jesien. Kupilam kurtke, buty, bluzke, sweter i sukienke. Wiekszosc w FatFace. Polecam firme, bo jakosc bardzo zadowalajaca.

Edytowane przez uklika
Czas edycji: 2015-09-06 o 13:06
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 13:18   #4777
gosia261282
Gang Iren

Mogę podziwiać jednych za skromność, innych za ekstrawagancje. Ważne, żeby to było prawdziwe. Najważniejsze to bycie sobą i wyrażanie swoich przekonań

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Uklika pokażesz?
Firmy nie znam. Muszę oblukać. A sklep stacjonarny mają?

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Już znalazłam
Całkiem fajne wydają się te ciuszki. Ale ode mnie dość daleko ten sklep.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-06, 13:23   #4778
201605090958
Konto usunięte

Chodziłam do szkoły średniej z dzieciakami, ktore naprawdę miały kasę. Kolega z klasy zlożył się z siostrą i kupili zkieszonkowego wycieczke rodzicom na Cypr na 2 tygodnie w ramach prezentu slubnego, Ten sam kolega przez 3 lata szkoły chadzał w dżinsach i 3 bluzach. Owszem swietnych jakościowo. Po tej szkole moja koleżanka do tej pory ma kompleksy, że az tak bogata nie była. Mnie to naumialo, że prawdziwe pieniadze nie lubią ostentacji. I rzeczywiście tak jest, ale dopiero działa od 3 pokolenia, wczesniejsi robią głupotki
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 13:29   #4779
Michell72
Zakorzenienie

Wolna jestem od parcia na orginały -za wszelką cenę i dla ogółu by zabłysnąć...Szkło Rolexa mnie nie kręci,bo mnie po prostu na nie- nie stać.Obnoszenie się z bogactwem jest w dużym stopniu wynikiem zakompleksienia i jest passe.Mam-to fajnie i się cieszę.Nie mam?Pomarzę,po oglądam i tyle..Uciecha dla oka,bez ściskania i żalu w sercu..Kult pieniądza .Trzeba by do niego dołożyć klasę.Wtedy jest spójna całość.Klasy niestety wielu bogatym -brak..A i nie bogatym też lekcja dobrego stylu by sie przydała.Rolex nie pasuje do fiata 126p.Ale ktoś spłaca kredyt,zegarek nosi z dumą..Płytkie! W dzisiejszych czasach nie łatwo o damę z krwi i kości. Obnoszenie się z bogactwem, markowe stroje i nadmuchane cycki, nie mają nic wspólnego z wdziękiem, szykiem i dobrym stylem. Tego się zwyczajnie nie da kupić, trzeba się z tym urodzić
Kiedys tu pisałam..Najważniejsze jest zdrowie.Z perspektywy szpitalnego korytarza człowiek wartości ustawia od nowa..Inaczej..
Nie stawia dóbr materialnych na pierwszym mcu.
Nie jestem w elicie najbogatszych,nie mam jachtu,pałacu itd..Ale mam zdrowie,rodzinę,wspaniałe dzieci,kochającego męża,dobry sexprzyjaciół,Was..
I jestem szczęśliwa..I tak dobrze mi z tym...

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2015-09-06 o 13:53
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 13:32   #4780
201605090958
Konto usunięte

Michka w punkt
Stary 2015-09-06, 13:35   #4781
uklika
Zadomowienie

Miszka zgadzam sie w zupelnosci. Tez sie ciesze z tego co mam, bo przeciez moglabym miec mniej. A zdrowie i rodzina najwazniejsze
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-06, 13:42   #4782
201605090958
Konto usunięte

Ja się cieszę z tego co mam i otwieram sie na więcej
Stary 2015-09-06, 13:53   #4783
Eva ID

GG do Eva ID

Wlasnie zdrowie, najcenniejsze I cholera nawet drogo wychodzi drozej niz Rolex

Chyba widzialam gdzies FatFace sklep, nie weszlam bo myslalam, ze ciuchy dla puszystych, hahahahaha, powaznie jest to sieciowka w stylu H&M albo M&S?
Dlaczego taka nazwa?

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Wygooglalam, tak jest u mnie ten sklep, casual style.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Znalazlam
Nazwa Fat Face od stoku narciarskiego Face de Bellevarde w Val d'Isere

55 kg
Stary 2015-09-06, 15:04   #4784
Kamlisa
Zakorzenienie

Dziewczyny,ciastka pyszne wyszły, Beti robi podobne, powinna przetestować
Aussie, poszukaj na królowej Jadwigi/boh.getta w szczecinie - tam masz ich sklep z brafittingiem Na all tez sprzedają...
Leje jak z cebra I wieje. Ciemno zupełnie...Kiedy to były te nużące upały...?
Lubię niektóre markowe rzeczy. Podoba mi się ich legenda i wyjatkowosc. Ale kupiłabym tylko to, co posuje mi naprawdę - mnie, a nie jest znane...Na LV mnie nie stać. A nawet gdyby - większość mi nie lezy. Nawet mając te pieniądze - nie kupiłabym ich torebki. Tak staram się wybierac srednia połke - nie bazarowa tandetę, ale i nie cos, co kosztuje tylko dlatego, ze ma doczepioną znana marke. Ciuchy Escady na przykład mi się nie podobają

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-09-06 o 15:05
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 16:20   #4785
Michell72
Zakorzenienie

Czuć jesień.Mżawka ,wiatr..

Kupiłam w internetowym sklepie Douglasa
róż
https://www.douglas.pl/douglas/Makij...000038589.html W kolorze Well dressed

Rozświetlacz mozaikowy Nyx w kolorze 01
https://www.douglas.pl/douglas/Makij...000044006.html

Pędzel Clinique
https://www.douglas.pl/douglas/Makij...000069201.html

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2015-09-06 o 17:48
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-06, 17:13   #4786
gosia261282
Gang Iren

Generalnie chodzę w ciuchach z sieciówek. Ale jaka radość jak czasem w lumpie udało mi się upolować coś z tych "wielkich" marek.
Stary 2015-09-07, 06:51   #4787
aussiewoman
Zakorzenienie

8C i wieje ale słońce i przestało lać czas chyba powyciągać kurtki jesienne. Lato odchodzi..szkoda. Trzeba będzie czekać kolejnych 9-10 m-cy
Kawa
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 06:56   #4788
Eva ID

GG do Eva ID

Dzien dobry
z poranna woda z cytryna I kubkiem pachnacej czekolady

Michell, nie znam NYX ale MAC sama czesto kupuje, mam nawet wrazenie ze jest w niektorych produktach lepszy od INGLOT.
Gdy INGLOT wchodzil na rynek w Emiratach to porobilam takie male prezenciki dla moich kolezanek, byly zachwycone zwlaszcza kolorystyka I lakierami do paznokci.
Teraz mam wiekszosc kolorowych kosmetykow z KRYOLAN, ale cienie czarne mialy sie nie sypac, a sie lekko osypuja I musze uwazac aby nie wygladac jak Panda.

Znacie cienie, ktore by sie nie sypaly z powiek?

Gosia, tez mi sie zdarza kupic cos tak zwanego pre-loved, albo 'wypadlego z ciezarowki' mam na mysli wyprzedaze w Outlet, pewnie jakby byly tu Second Hands to sama bym do nich zagladala.

Sieciowki sa swietne. Moja ulubiona jest FCUK. Napewno jet w Polsce FCUK, wszedzie jest.
Czasem zdarza mi sie cos kupic w H&M ale M&S mnie doluje, strasznie ciezko jest tam na cos fajnego trafic, glownie rajstopy tam kupuje. LOL
Czasem tez w ZARA cos sie znajdzie, bywa ze I Debenhams w designerach cos wystawi, w Massimo Dutti zdarza sie upolowac cos swiezego, w Miss Selfridge tez... heh rozmarzylam sie, a mam bana na zakupy

55 kg
Stary 2015-09-07, 07:04   #4789
201608151053
Konto usunięte

Ha, tydzień temu konałam z upału

Dochodzę do wniosku, ze my chyba jednak jesteśmy bogatym krajem, tylko może o tym jeszcze nie wiemy. Sto milionów poszło wczoraj w błoto, zapewne w skali całego budżetu suma nie oszałamia, ale można je było wydać lepiej.

To co, jakaś kawa? Na bogato? Z croissantem np?!?
Ja mam jakiegos z nieprawdopodobna ilością czekolady

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Kama,
owsiane pewnie przetestuję, chociaż ja zawsze daję więcej płatków niż mąki...
Świetne są owsiane z serem
Testowałam też owsiane smażone Pyszne, acz bardziej kaloryczne, bo pija tłuszczyk jak szalone

7 % frekwencja Senatorom i pomysłodawcom powinno się zmarnowaną kasę z pensji ściągać, odechciałoby im się głupot
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 07:17   #4790
Wonder Woman
Zadomowienie

Dzień dobry moje Kochane
Co to za pogoda gdzie są moje upały ?
ta pogoda zadziałała na mnie depresyjnie, naprawdę, uwielbiam lato i jak myślę, że do następnego tak daleko, to mi się słabo robi.
Ja już po kawie, ale dziś humoru mi nie poprawiła

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Nie jestem w elicie najbogatszych,nie mam jachtu,pałacu itd..Ale mam zdrowie,rodzinę,wspaniałe dzieci,kochającego męża,dobry sexprzyjaciół,Was..
I jestem szczęśliwa..I tak dobrze mi z tym...
Miszka, święte słowa. Ja też uważam, że w pierwszej kolejności zdrowie, bo bez niego ciężko cieszyć się czymkolwiek, a oprócz tego to, co wymieniłaś. Aczkolwiek skłamałabym, gdybym powiedziała, że czasem mi się nie marzy posiadanie Lexusa Staram się cieszyć tym, co mam, są ludzie, którzy mają o wiele gorzej... Ale i tacy, którzy mają znacznie lepiej ale czasem potrzeba tak niewiele do szczęścia, na przykład słońca i ciepła
Stary 2015-09-07, 07:18   #4791
Eva ID

GG do Eva ID

Na poprawe humoru

Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk

55 kg
Stary 2015-09-07, 07:18   #4792
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
7 % frekwencja Senatorom i pomysłodawcom powinno się zmarnowaną kasę z pensji ściągać, odechciałoby im się głupot

Eva, no właśnie, to miałam na myśli mówiąc, że czasem niewiele do szczęścia potrzeba (Twoje zdjęcie) dzięki
a jak się udał weekendowy clubbing ?

Edytowane przez Wonder Woman
Czas edycji: 2015-09-07 o 07:20
Wonder Woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 07:36   #4793
gosia261282
Gang Iren

Eva używam tanich cieni do powiek. Różnych. Nic się nie sypie. Wytrzymują cały dzień. Moje ulubione polskie Lovely za kilka zł super są. Ale bazę pod cienie używam. Z art deco jest super, ale teraz mam jakąś tanią z bell i też fajna.

Dzień dobry. Kawa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 07:48   #4794
Wonder Woman
Zadomowienie

Od dłuższego czasu nie używam cieni do powiek, kiedyś kupowałam i stosowałam namiętnie cienie Sephora. Zadowolona byłam.
Stary 2015-09-07, 07:54   #4795
Eva ID

GG do Eva ID

Wonder duzo slonca kochana.
Ja Cie doskonale rozumiem bo ja jestem depresyjna. Jak tylko slonca nie widze dluzej niz kilka dni do mam natychmiast stany smutku I depresji, zreszta leczylam sie z depresji wszelkimi metodami, Prozakiem, lampami tez.
Nie lubie zachmurzonego nieba, przeraza mnie ponury, zimny dzien.
Do teraz mam w sypialni mala czerwona lampke przy lozku, wierze w moc kolorow czerwony wplywa na mnie pobudzajaco optymistycznie.

Clubbing byl krotki, bo w Piatek ogloszona 3-dniowa zalobe narodowa w Emiratach. Zginelo 45 zolnierzy UAE, a 23 jest rannych, brali oni udzial w operacji Restore Hope w Yemenie.
Bardzo smutna wiadomosc, smierc tych 45 mlodych ludzi jest wstrzasajaca.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Gosia, u mnie raczej tych podstawowych Polskich marek nie znajde, ale dalas mi do myslenia, zagladne do Sephora jak pisze Wonder.
Bede szukac.

55 kg
Stary 2015-09-07, 07:58   #4796
Wonder Woman
Zadomowienie

Eva, podsyłaj raz na jakiś czas takie słoneczne krajobrazy zawsze miło chociaż popatrzeć
Stary 2015-09-07, 08:05   #4797
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
8C i wieje ale słońce i przestało lać czas chyba powyciągać kurtki jesienne. Lato odchodzi..szkoda. Trzeba będzie czekać kolejnych 9-10 m-cy
Kawa
niby odchodzi ale coś mówią o powrocie ciepełka kolo 18-20 września... pozyjemy, zobaczymy.... trzymam się tego powrotu póki co bo zimno jak diabli....

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
właśnie rano w "jeden na jeden" był Miller i się wypowiadał o tym, jak to panstwo przepuściło w diably kasy na referendum a za ta kase można byłoby nakarmić kilka tys dzieci i kupić tyle samo wyprawek do szkoły... gratulacje dla pomysłodawców :/

spadam zaraz na rehabilitację (właśnie zaczynam po 7-miesięcznym oczekiwaniu)
miłego dnia

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 08:22   #4798
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
Eva, podsyłaj raz na jakiś czas takie słoneczne krajobrazy zawsze miło chociaż popatrzeć

Oczywiscie kochana moge wrzucac niemal codziennie jak na FB

Opieprzcie mnie jak tylko Wam sie znudza te widoczki

55 kg
Stary 2015-09-07, 08:32   #4799
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Oczywiscie kochana moge wrzucac niemal codziennie jak na FB

Opieprzcie mnie jak tylko Wam sie znudza te widoczki
He he, wątpię, żeby mi się znudziły

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
spadam zaraz na rehabilitację (właśnie zaczynam po 7-miesięcznym oczekiwaniu)
miłego dnia
Johaśka, a na co rehabilitacja ?
Nie no, "jedyne" 7 miesięcy oczekiwania my naprawdę żyjemy w dzikim kraju.

Gosia, a jak Twoje nastroje, lepiej już ?
Stary 2015-09-07, 09:03   #4800
__Amelia _
Rozeznanie

Ciao dziewczyny
Ja pierd... Johasia to sie w glowie nie miesci ! Tyle czasu oczekiwania. Udanej rehabilitacji, idz kochana i wykorzystaj rehabilitantow na maksa.
U nas slonce. Ladnie. Jednak duza roznica temperatury w nocy i w ciagu dnia. A jadac do Wloch na wysokosci 2 tys. metrow termometr wskazywal tylko 4 stopnie. Hi hi nie bylo sily, ktora by nas wyciagnela z samochodu chociazby na chwilke. Zakupy sie udaly pomimo tego, ze to juz koncowka wyprzedazy. Tym razem byly skromne bo zdecydowalam, ze rozpoczne zaoczne studia buddyjskie w Instytucie we Wloszech. Platne. Wole wolna kwote tak zainwestowac niz w ciuszki. A jest to projekt 7-letni. Tak sie ciesze z podjetej decyzji bo sie wahalam.
Eva wrzuc wiecej fotek. Przepieknie tam u Ciebie. Love.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Widzialyscie nowy iPhone ? 6s i 7. Niedlugo bedzie w sprzedazy. Rozowy Love Love Love
__Amelia _ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości