|
|
#4741 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
U nas życzenia były pod kościołem
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
u nas życzenia będą pod kościołem
|
|
|
|
#4743 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Ja też chce pod kościołem
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
I u nas też !
|
|
#4745 |
|
Konto usunięte
|
U nas zawsze są pod kościołem
także równie dobrze mogłyby być na sali
|
|
|
|
#4746 |
|
MerDer 4ever
|
Mu życzenia pod kościołem będziemy mieć od tych co przychodzą tylko pod kościół a resztę chciałabym pod sala- jest więcej miejsca, nikt obcy nie patrzy, kto złoży życzenia może sobie usiąść
|
|
|
|
#4747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mamy jeszcze daty, ale 2017 na pewno Cytat:
![]() misislipy gratulacje Cytat:
|
|
#4748 |
|
Konto usunięte
|
U nas nie ma życzeń przy kościele tylko wtedy, gdy zaraz jest kolejny ślub.
A po ślubie kuzyna mamy był... pogrzeb. Strażnica jest na trasie między kościołem a cmentarzem, więc potem koło nas z tą trumną przechodzili... Brrr. No i u nas nie zaprasza się ludzi tylko na ślub. Albo z weselem, albo w ogóle. |
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiana! 599 dni
|
|
#4750 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
WITAJCIEEEEEEEE
![]() Trochę mnie nie było, nareszcie miałam z D. trochę czasu dla nas ![]() Pohasaliśmy z Kubolą, którego złapało przeziębienie ;/ Teraz w pracy - nie wiem czy dam radę was nadrobić bo lecicieeee... ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Gratuluję ! ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Śliczny
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam sie po weekendzie
U mnie jest zawsze tak, ze ten kto nie idzie na wesele skalda życzenia pod kościołem a reszta na sali ![]() Miałam pierwszy ślubny koszmar! Śniło mi sie, ze ceremonia była pod dworcem PKP Miałam czarna twarz i byłam cała zapłakana. Koniec bo sie obudziłam
|
#4752 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- misislipy - Gratulacje ! ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
|
|
#4753 |
|
polaczek cebulaczek
|
|
|
#4754 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
O, a ja mam 648
|
#4755 |
|
MerDer 4ever
|
Heloł
My mamy dzisiaj 354 dni do ślubu ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- |
|
|
|
#4756 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#4757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też wczoraj miałam tęczę za oknem <Lubelskie> xDCytat:
Zawsze mnie w składaniu życzeń to wkurzało. No i inna sprawa, że raczej zaraz po nas będzie następny ślub, bo to taki termin, że pewnie wiele ślubów będzie i goście będą się mieszać.to będzie długa opowieść o planie.... Jak już pisałam mamy co najmniej 3 osoby, które są uzdolnione muzycznie: koleś, który będzie starszym (dalej: starszy), moja przyjaciółka (dalej: przyjaciółka), mój sąsiad (dalej sąsiad). Starszy ostatnio obronił się jako dyrygent, ale gra też na paru instrumentach, przyjaciółka 6lat uczyła się grać na skrzypcach, sąsiad jest samoukiem gitarowym. A plan jest taki: ok. 22.00 podejdziemy z Młodym do mikrofonu. Powiemy, że wiemy, że to jeszcze nie oczepiny, ale mamy małą zabawę dla naszych gości. Oczywiście nasza utalentowana 3 wszystko będzie wiedzieć. Poprosimy by się zgłosiły 3osoby (wcześniej uprzedzimy parę osób, że mają podnieść ręce, na wszelki, żeby nie było tylko 3 chętnych, ale ich na pewno nie wybierzemy). One podejdą do nas. Damy im krzesła. Powiemy, że mamy dla nich rekwizyty i starsza przyniesie instrumenty. Da im zupełnie inaczej niż powinni dostać. Każemy im coś zagrać. Każdy sobie coś pobrzdękoli, zamienią się instrumentami i zaczną coś grać. Prawdopodobnie coś prostego, jakiś walc albo coś Zaprosimy wszystkich do tańca.Jak już skończą piosenkę, to znowu weźmiemy mikrofon, poprosimy do siebie rodziców i powiemy, że korzystając z obecności tak uzdolnionych osób chcielibyśmy, by zagrali 100lat dla rodziców, oraz byśmy wszyscy razem zaśpiewali. Podziękujemy rodzicom, złożymy życzenia i zaczniemy śpiewać sto lat. Rodzicom na pewno to się spodoba, moi uwielbiają śpiewanie przy instrumentach, mój tata gra na gitarze, klawiszach i organkach, mama kocha śpiewać. Rodzicom TŻ też się spodoba, bo nie będzie tańca w kółeczku, nie będzie "cudownych rodziców mam" czego nienawidzą. ![]() I tyle ![]() Bo to pewnie nie twój styl ale mój bardzo Na zdjęciu mam proste włosy, ale tego dnia będę mieć pokręcone i spięte zwiewna suknia będzie do tego bardzo pasować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Olaboga Ale sen Czasami też miewam w tym stylu, ale zazwyczaj, że gdzieś jadę, a nie mam rzeczy, pociąg mi ucieka itd ![]() Mi się śniło, że w mojej sali weselnej już był remont i pojechałam to zobaczyć. Był podwieszany sufit, o czym mówiła mi przyjaciółka, ale usunęli kolumny dzielące salę ze stołami z częścią do tańczenia. Ogólnie sala do tańczenia była mniejsza, a sala do jedzenia została powiększona. ![]() Ale podobało mi się tam Znaczy, że mój umysł zatwierdził już salę, mimo że nie jest nowoczesna jak większość teraz wybieranych ![]() Parę dni temu założyłam instagram.... xD nadal na nim nic nie mam xD Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-09-07 o 09:58 |
||||
|
|
|
#4758 | |
|
Raczkowanie
|
ładny pierscionek
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4760 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Na razie to ja jestem blisko a raczej coraz bliżej obrony a pracy jak nie było tak ni ma
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Wrzucaj zdjęcia makijażu np. ja czasem takie wrzucam. A i gdzie można zobaczyć Twoje prace?
|
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 663dni... nie mogę się doczekać. Mogłabym już dziś brać ślub
nie lubię na coś czekać, bo mi się czas wydłuża.Mamie wczoraj powiedziałam, że chciałabym już chodzić za sukienką. Mama na to: "co ci stoi na przeszkodzie? Pochodź sobie" Ech, boję się, że 3tys na wszystko (suknia, buty, biżu) to mało ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
Wydawało mi się, że za dużo jest stołów i mało parkietu ![]() Ale mam nadzieję, że na waszą ilość gości będzie spoko parkiet, bo ogólnie wyglądem jest super, tylko to miejsce ![]() Tyle, że ciągle wydaje mi się, że powinnam wrzucać to, co jest teraz, takie zapis chwili, a ja nie zawsze się maluję mocno, zazwyczaj do pracy maluję podstawę (podkład, puder, konturowanie i róż, rzęsy i brwi), a jak nie idę do pracy to raczej wolę bez makijażu chodzić. Jak robię zdjęcia makijażu, to często specjalnie się maluję to tego, to nie są moje dzienne makijaże. Często po zdjęciach je nawet zmywam ![]() Wyślę ci na PW
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Paskudna, brzydka jesień. Zaraz się pochlastam... Oglądacie DDtvn? Nie mogę patrzeń na Kuźniara. Jak taki arogancki, chamski i zlosliwy czlowiek może byc prowadzącym programu sniadaniowego. Tak jak nienawidziłam Pieńkowskiej, nie lubię Rusin. Tak Kuźniar pobił ich wszystkich na głowę. |
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z łóżka, chora jestem ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
a pożyczyłam parasolkę znajomemu i teraz nie mam jak wychodzić z domu Ja oglądam Pytanie na śniadanie też za za nim nie przepadam, wydaje się strasznie zadufany w sobie.
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz w takiej sytuacji to właścicielka na biegu musiałaby szukać dla tej pary innej sali,we własnym zakresie. Tylko weź teraz znajdź wolną salę tydzień przed? |
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałabym się zmieścić w tym budżecie, przynajmniej z suknią, ale czasem mam wrażenie, że nie ma sukni w tych cenach
|
#4767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie taka ozdoba średnio się podoba, nie w moim stylu. Co do życzeń to chcę przed kościołem. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Też jest bardzo ładna. Po prostu Arkadia podoba mi się troszkę bardziej,ale tylko troszkę Ola też jest super,tym bardziej,że tam będzie tylko Twoje wesele a nie jeszcze inne ![]() Ale wydaje mi się,że nie powinnaś brac pod uwage tylko wygląd sali,ale wazne jest jedzenie. Na szczescie My na naszej nasluchalismy sie mnostwo pozytywnych opinii, no i sami jedzenie sprawdzilismy. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4768 |
|
polaczek cebulaczek
|
u nas 313 dni! za dwa tygodnie zmiana kodu na 2 z przodu
|
|
#4769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
U Nas często jest tak,że np pracownicy z firmy rodziców weselnych przychodzą z życzeniami. Po prostu tak się uciera,że kupują prezent i przychodzą nawet jeśli nie ma zaproszenia ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Mnie nie podoba się to,że coś by mi wisiało na czole |
|||
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do makijażu, to wg mnie możesz wrzucać co tylko Ci się podoba i kiedy Ci się podoba Blogerki i YouTuberki też zmywaja swoje makijaże po filmie/zdjęciach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

no chyba ze u was nie bedzie takich osob.

a pożyczyłam parasolkę znajomemu i teraz nie mam jak wychodzić z domu