|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Cytat:
|
|
|
#992 | |
|
ciepłe kluchy
|
Komentowanie brudow z innych watkow i rozwalanie fajnych watkow to tez kwintesencja wisaszu.
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
O m, przypomnialyscie mi i pedzlach
|
|
|
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52662394]-moj maz nie moze miec dzieci, kocham go, akceptuje to, takie zycie
-pamietaj, ze istnieje opcja uniewaznienia malzenstwa[/QUOTE] Pamietaj ze sa problemy, ktore yorkiem nie uleczysz mnie rozwalilo
|
|
|
|
|
#996 |
|
wasza koleżanka
|
ślub nie rozwiąże waszych problemów
to tylko papierek najpierw musisz udać się na terapię i przepracować ze specjalistą swoje problemy parcie na didka/ pierdzionek uciskane bezdzietne dziewczyny rzekomo nawracane przez "mamuśki" (jedna sytuacja na tysiąc, ale każda rozwlekana na dziesięć stron zamiast olać) jestem dojrzała jak na swój wiek jesteś bluszczem jestem introwertyczką, wiec zachowuje sie jak kompletny dzikus mimo iż większosc spoleczenstwa to introwertycy i jakoś żyją. ach te glupie baby co to tylko gadaja o ubraniach i plotkuja, nie to co ja wyznaczanie granic, przemocowiec, DDA, DDD, depresje, nerwice, traumy i lęki FF, friends with benefits nie mam nic przeciwko by mój facet chodził do kina z innymi a jak ty masz coś przeciwko to jesteś bluszczem. ja to z moim TŻ komentujemy tyłki innych dziewczyn tacy jesteśmy wyluzowani hehee, współczuje twoje facetowi skoro przeszkadza ci, ze powiedzial ze tamta laska ma niezłą dupe. odwieczna walka co jest ładną sylwetką, bo to niemożliwe by każdy miał swoje preferencje, czyli modelka z vołga vs fitneska z instagrama vs dziewczyna w rozmiarze L. Na KWC, recenzja szamponu do kręconych, farbowanych włosów: "co prawda nie mam farbowanych i kręconych włosów, ale [tutaj opis wad i jedna gwiazdka]" albo krem do cery mieszanej i "dziwny ten krem, co prawda mam cerę suchą, ale...."
|
|
|
#997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
recenzja podkładu rozświetlającego - "minusy: nie matuje"
|
|
|
|
#998 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#999 |
|
wasza koleżanka
|
I: "co prawda na opakowaniu jest napisane, że trzeba trzymać maskę na głowie pół godziny, ale ja trzymałam 5 minut. Nie działa, daję jedną gwiazdkę"
|
|
|
#1000 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52665231]Nie myjesz pedzla do pudru codziennie? Jestes brudaaska[/QUOTE]
Jestem brudaaaaaaaaaaskaaaaaa! Pędzel do sypkiego pudru piorę raz w tygodniu! Ale beauty blender myję po każdym zastosowaniu, więc może jest dla mnie nadzieja?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2015-09-06 o 14:15 |
|
|
|
|
#1001 |
|
wasza koleżanka
|
"oho, wypadają trupy z szafy"
"zaraz się zacznie bronienie misiaczka"
|
|
|
#1002 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Albo recenzja tego typu (o perfumach): "Bardzo ładny, trwały zapach. Odkąd go używam zbieram wiele komplementów" (tu następuje koniec). Rzeczywiście, bardzo dużo można się z takiej recenzji dowiedzieć
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
Z imigranckiego w skrócie: "tak, imigranci to poważny problem, bo jest nawet przepowiednia Nostradamusa, ze zaleją Europę".
Cenie takie dobre źrodła. Ten Nostradamus chyba dla mnie nawet fakty z demotywatorow przebił. |
|
|
|
|
#1004 | |
|
ciepłe kluchy
|
meduza / paker
Chore ![]() Mamusie na podforach dla niemamuś to też komedia W ogóle obie strony mogłyby się trzymać swoich stron, bo co włazić do paszczy lwa? ![]() Kurde, ja nie rozumiem w ogóle idei perfum na KWC... Choć idei KWC też nie rozumiem
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysnułam wniosek na podstawie podczytywania wątku m.in. o filmikach youtubowych, gdzie wręcz obsesyjnie pierze się pędzle w olejku z Rossmanna i jedzie się po youtuberkch , które pokażą odrobinę cienia/pudru na pędzlu
|
|
|
|
|
|
#1006 |
|
wasza koleżanka
|
toksyk
|
|
|
#1007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez tak robie. Ale tak serio to mycie bb albo pedzla do podkladu raz w tygodniu to ohyda. Tylko dopisalam przy okazji tamtego postu, bo co chwila na wizazu sie mowi "jo myje pyndzle po kazdym uzyciu, inaczej to brak higieny!", uwazam ze to przesada |
|
|
|
|
|
#1008 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
"Nigdy się nie maluje, mój TZ uwielbia jak jestem naturalna. Jak tylko wypatrzy na mojej twarzy pryszcza zakrytego korektorem to za włosy zaciąga mnie do łazienki, żeby to zmyć. Oboje uważamy, ze malują się tylko kobiety wolnych obyczajów."
|
|
|
|
|
#1009 |
|
BAN stały
|
Niieee. Ktoś coś podobnego napisał?
|
|
|
|
|
#1010 |
|
wasza koleżanka
|
Kolor Bzu miała kiedyś niezłe jazdy z tym.
|
|
|
#1011 | |
|
ciepłe kluchy
|
Trafiłam ostatnio w pewnym bardzo fajnym wątku na podobne zachowanie. Wystarczyło, że jedna napisała, że jej chłopak lubi ją nie umalowaną, nagle 100 innych "Tak, tak, mój misio też mnie taką lubi", aż w końcu jedna znalazła się normalna i zawróciła wątek na odpowiednie tory. Brakowało tylko "A mój ma 25cm!". Szkoda jak fajne wątki szlag trafia, bo dziewczyna przed dziewczyną musi się popisać i pokazać jaka to ona fajna, jak długiego ma jej teżecik i jest nieskalaną słowiańską urodą włada. Bez jaj.
|
|
|
|
#1012 |
|
zuy mod
|
W sumie kwintesencją wizażu jest też TŻ z wielkim penisem. Małe penisy mają tylko TZci nowych kont, założonych specjalnie na tę okoliczność.
|
|
|
#1013 | ||
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie bylo przypadkiem w tekstach facetow? Bylo cos o makijazu,jakis tekst tzta i nagle dyskusja: ja sie nie maluje, ewentualnie puder i blyszczyk, moj tz uwaza, ze jestem najpiekniejsza rano nawet rozczochrana |
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
Studiuj niemcoznawstwo, twierdź, że jesteś germanistką. Zmieniaj wersję w zależności od wątku. Tłumacz ludziom studiującym dwie filologie jak wyglądają ich studia.
|
|
#1016 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
ciepłe kluchy
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52674417]To nie bylo przypadkiem w tekstach facetow? Bylo cos o makijazu,jakis tekst tzta i nagle dyskusja: ja sie nie maluje, ewentualnie puder i blyszczyk, moj tz uwaza, ze jestem najpiekniejsza rano nawet rozczochrana
Tak, to ten
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52674417]To nie bylo przypadkiem w tekstach facetow? Bylo cos o makijazu,jakis tekst tzta i nagle dyskusja: ja sie nie maluje, ewentualnie puder i blyszczyk, moj tz uwaza, ze jestem najpiekniejsza rano nawet rozczochrana
Gdzie ci mężczyźni się schowali? |
|
|
|
|
#1019 |
|
wasza koleżanka
|
o wy nieroby, ciągniecie pieniądze od rodziców!!1!!! Ja na studiach od rodziców dostawałam tylko dach nad głową i wyżywienie, bo mieszkałam z nimi!!
Czyli dostawałaś praktycznie wszystko, więc nie dawaj rad o pracy od pierwszego roku studiów dziennych i samodzielności gupia pipo.
|
|
|
#1020 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

wysnułam wniosek na podstawie podczytywania wątku m.in. o filmikach youtubowych, gdzie wręcz obsesyjnie pierze się pędzle w olejku z Rossmanna i jedzie się po youtuberkch , które pokażą odrobinę cienia/pudru na pędzlu