|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Cytat:
Ale obrona dopiero w październiku. I najlepsze,że nie mam jeszcze jednego wpisu z przedmiotu... A babka nie odpisuje na maile nawet do USOS mi nie wpisała oceny.---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Co do Kuźniara jeszcze-przecież ostatnio taka afera z nim była, obrażał internautów,więc musi mieć niezłe plecy,ze awansował do prowadzenia DDTvn. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Pisałam znów do tej znajomej-no wiecie tej od nieważnych zaręczyn ![]() Napisała mi,żebym nei szyła sukni,bo nie wiem jak materiał może na mnie lezec i moze brzydko bede wygladać. I że ona nie szyje,bo jak jej krawcowa brzydka uszyje to i tak bedzie musiala wziac,a nie bedzie zadowolona Chyba na złe krawcowe trafia. Poza tym nie chciala mi za nic pokazac jakie suknie chce, chociaż bierze slub w czerwcu '16. Wiec zupelnie tego nie rozumiem, przeciez biore slub po niej wiec nie bede tak samo wygladac przed nia,poza tym mamy zupelnie inny styl. Stwierdziła jeszcze,że babka w salonie powiedziała jej,że Anna Kara jest za skromna jak na duże wesele ![]() Boże jak jej powiem,że nie będę miec welonu to w ogole powie,ze zginę w tłumie ![]() Powiedziała,że jak ma wesele na 200 osob to jej nie bedzie widać w tej sukni. Edytowane przez malgosiaw123 Czas edycji: 2015-09-07 o 11:09 |
||
|
|
|
#4772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Za dużo cytowania, musze to zrobić po kolei
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
TŻ nie ma typowej polskiej urody. Wygląda lekko arabsko. A takim osobom często pasują inne kolory. Inna sprawa, że nie chcę go wciskać w garnitur, do którego nie jest przekonany. Pójdziemy do krawca i dopytamy czy ma taki kolor, zobaczymy czy będzie do niego pasować. Póki co kolor zgaszono niebiesko-szary mu bardzo pasował. Wyglądał super sexy Za to w czarnym wygląda trochę jak trup Cytat:
![]() Och, ja nienawidzę tej piosenki. Śpiewaliśmy ją lata temu na dzień mamy zrobiony w klasie w gimnazjum. Moja mama była wzruszona, w ogóle mamy były wzruszone, że zrobiliśmy im taki prezent. Ale to byla jedyna piosenka, która nie była w stylu przedszkola i podstawówki, którą mogliśmy wykonać.Hihihi Widzę, że będę oryginalną panną młodą z taką ozdobą
|
||||
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Dziewczyny gratuluję zaręczyn i nowych dat
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wychodzę za mąż za nieodpowiedniego mężczyznę
Wczoraj oznajmił mi,że on chce tańczyć pierwszy taniec do polskiej piosenki i koniec |
|
|
|
#4775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby mogę wrzucać co mi się podoba itd, ale ja nawet na fb nie wrzucam wielu rzeczy. Nie mam nawet "pamiątki z wakacji" nie licząc jednego zdjęcia z lotniska na którym widać... lotnisko ![]() Cytat:
to raczej degradacja, do której nie chce się przyznać więc gada głupoty ![]() A co do tej od nieważnych zaręczyn, to dziwna jest, ale wiele dziewczyn jest w taki sposób dziwnych. mnie by nie przeszkadzało jakby komuś się spodobała taka sama suknia i by ją skopiował Albo jakby na weselu zrobił to co ja. Ja ogólnie też nie mam nic przeciwko kopiowaniu tego co ktoś miał na swoim weselu (byleby nie od najbliższej rodziny ). Jest też wiele, które uważają, że ich wesele będzie lepsze, bo na 200-400osób, a nie dla "plebsu" jak twoje na max 120osób. Ale takim należy przytakiwać i śmiać się w myśli. Dystans jest najważniejszy w życiu Dlatego uwielbiam kawały o blondynkach, którą jestem od urodzenia ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-09-07 o 11:24 |
|||
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: nie umiem zdjęć w postach dodawać ![]() O TĘ suknię chodziło Cytat:
![]()
08.04.2008 Edytowane przez nniee Czas edycji: 2015-09-07 o 11:28 |
||
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni są świetni zawsze i wszędzie. Wellman jest jedyną rzetelną, bezstronną, mądrą dziennikarką.---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
hahahahhahahahahahhahahah hahaha |
||
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie to nasza dobra koleżanka ze studiów (nie powiem,że najlepsza,bo jednak ostatecznie nie zaprasza nas na wesele). Co do kopiowania-przeciez od tego poniekąd są wesela,żeby szukać inspiracji. Poza tym ja sukienki znajomej bym nie skopiowała. Nawet gdyby bardzo mi się podobała. no,ale ona zawsze się wywyzszala. Pewnie mój styl boho i wianek wyśmieje i powie,że zginęłam w tłumie ![]() Ale w sumie to jej problem,że zginie w tlumie. Musi mieć bardzo niską samoocenę skoro już z góry zakłada,że wszyscy bedą wyglądać lepiej od niej. Zresztą ona zawsze miała takie podejście,że musi byc najlepsza. Jak była świadkową na slubie brata to chyba nie mogła zniesc ze to Pmka w tym dniu jest w centrum zainteresowanie i do sukienki dopasowanej krótkiej miała dopięty tiul do ziemi,który wyglądał jak welon. Co do polskich piosenek są ładne,ale już upatrzyłam kilka zagranicznych. Nawet nie wiem do jakiej polskiej mozna zatańczyć. Wkurzyłam się. Edytowane przez malgosiaw123 Czas edycji: 2015-09-07 o 11:33 |
|
|
|
|
#4780 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
lubie ich, tacy jajcarze. no i podoba mi sie akcja Lidla z Wellman i to, ze zarobek oddaje na cele charytatywne
|
|
|
#4781 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
:P---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|
#4782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4783 |
|
Konto usunięte
|
Hej
U nas dziś 663 dni do ślubu. Szczerze to czas zapieprza jak szalony. My w końcu zaczęliśmy planować ślub na 2017 już rok temu. ![]() We środę o 18 jesteśmy umówieni z zespołem na próbę. Liczę, że we wrześniu to załatwimy. Potem zaraz wezmę się za foto, a w okolicy listopada/grudnia za kamerzystę. |
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
i w sumie lecę się zbierać bo robimy sobie dziś z TŻtem małą wycieczkę do Krk na jakiś obiad, kino i zakupy ![]() jak znajdę chwile wieczorem albo jutro to napiszę wam kilka słów o weselu na którym byłam ![]() co do życzeń to dużo zależy od pogody więc zobaczymy ale u nas raczej się składa pod kościołem aankaa092 bardzo fajna ozdoba na głowę
|
|
|
|
#4785 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Ja mam wesele w sobote to pewnie relacja bedzie w pn
|
|
#4786 |
|
polaczek cebulaczek
|
zaraz kończymy wątek
|
|
#4787 |
|
Raczkowanie
|
I ja witam po weekendzie
gratulacje dla wszystkich. Byliśmy w piątek u jednego fotografa, ale kompletnie nie podpasowały mi jego zdjęcia, jakieś takie bure i ciemne, nie dla mnie znalazłam jeszcze innego, za tydzień w czwartek jedziemy porozmawiać. Już nie chce mi się nic innego szukać
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4789 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Już ??!! OOOOO
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Pójdziesz na niespodziewaną dostawkę, kuzynkę kuzyna kuzynki PM ahahaahah
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze trochę zejdzie
|
|
#4791 |
|
Konto usunięte
|
U nas to chyba dopiero nasze wesele
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
My idziemy na ślub i wesele 3. października i jestem bardzo ciekawa jak będzie
A w ogóle to będziemy znać tylko PMkę na tym weselu
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
My w '16 mamy imprezę strażacką na 200 osob w domu weselnym,wiec jak wesele
Myslę,ze dodatkowo jakies wesele wskoczy,bo wielu kumpli TŻ się żeni. No i moje trzy koleżanki ze studiów,ale ewentualnie tylko ta jedna mnie zaprosi,choc pewna nie jestem. N,a w '17 nasze I jedno potwierdzone koleżanki ze studiów. W maju,przed naszym.
|
|
|
|
#4795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :conf used:Na pewno znajdziesz jakąś ładną piosenkę, może jakiś walc Piękne są piosenki przedwojenne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
noo, ja się sobie podobam w tej ozdobie nawet bez zrobionych włosów i makijażu Nosiłabym ją na co dzień, ale nie chcę, by wszyscy mnie w niej widzieli przed ślubem ![]() Czekam na streszczenie wesela ![]() Ja będę mieć na szczeście 2 wesela w 2016 A co do mojego to przynajmniej mam już omówione z dziewczyną od kwiatów, że mi pomoże też z dekoracją sali hihihi ale wiem, że nie chcę kwiatów na stołach. Nie lubię nawet butelek 2litrowych jak mi stoją przed oczami, więc ozdoby na stołach będą niskie i raczej coś w stylu wodnych świeczników. (wymyśliłam sobie, że kupię 3 jakby szklanki, różnych wysokości, wsadzimy tam błękitne kamyczki, czerwony kwiat jak z mojego bukietu i zalejemy wodą a na górze pływająca świeczka )muszkaaa8 pozwoliłam sobie wejść na twojego insta mam nadzieję, że cie nie obrażę, ale masz fajne cycki szczególnie cycki, bo masz ogólnie fajną figurę ![]() Mam pewną słabość do kobiecego ciała. Zawsze podziwiam w nim to co faceci: nogi, cycki, tyłki i brzuch pewnie część z was też tak ma, że jak zobaczy fajną laskę na mieście to od razu mówi TŻ by obczaił, bo fajna wiele znajomych TŻ się dziwi, szczególnie jak mówią "też byś nie chciała by twój facet się oglądał za innymi" a ja na to "nie no... wolałabym by mi najpierw ją pokazał, to razem na nią się pogapimy" i mój TŻ właśnie tak robi, a jeśli nam obojgu się spodoba w niej to samo to przybijamy high five
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-09-07 o 12:43 |
|||
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas najbliższe nasze. Aczkolwiek po moich zaręczynach wszystkie pary w rodzinie podjęły jakieś decyzje - jeden brat cioteczny zamieszkał z dziewczyną, drugi przedstawił połowie rodziny dziewczynę, a siostra cioteczna, która jest starsza ma zamieszkać ze swoim chłopakiem, więc może ktoś zaplanuje coś na 2017. Wszyscy się śmieją, że nic się nie działo w rodzinie, a teraz przewidują, że w jednym roku może być kilka wesel
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Styl boho jest cudowny i myślę, że PM zawsze jest na pierwszym planie, nikt nie ma prawa się czepiać albo próbować przyćmić. Zresztą uważam, że w kiepskim tonie jest zakładanie bardzo wymyślnych, krzykliwych kreacji w połączeniu z makijażem na wampa i misterną fryzurą i ogromną ilością biżuterii na wesele. To samo myślę, że białe sukienki są nie na miejscu, ale chyba jestem w tym odosobniona ;P. |
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytujcie bo skasuje.
Edytowane przez malgosiaw123 Czas edycji: 2015-09-07 o 13:38 |
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mam nic przeciwko beżowej, ecru itd. dla kobiet na weselu ![]() malgosiaw123 MASAKRA! Przecież ta dziewczyna ma niezły kompleks niższości. Ale to musi być rodzinne Ta matka była rozczarowana czy dziewczyna? Bo jeśli matka, to się dziewczynie nei dziwię, bo to taki typ "nibybogata amerykanka" jak te rodzinki dziewczyn z filmu "wredne dziewczyny"
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-09-07 o 12:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Ale obrona dopiero w październiku. I najlepsze,że nie mam jeszcze jednego wpisu z przedmiotu... A babka nie odpisuje na maile nawet do USOS mi nie wpisała oceny.
a pożyczyłam parasolkę znajomemu i teraz nie mam jak wychodzić z domu
też za za nim nie przepadam, wydaje się strasznie zadufany w sobie.

:P