|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Znicze? Boze Narodzenie o matulu, to oznacza, ze zaraz bedzie rozwiazanie!
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wierzę
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie dostałam wezwanie do stawienia się w charakterze świadka.. No tak się zdenerwowalam, nie chce tam wcale isc bo wiem ze bede mega spięta i poddenerwowana.. Nie wiem czy jest mozlwosc sie z tego wyplątać, chyba nie :/
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
JOANNA, musisz iść. Konsekwencje nie stawienia się są poważne
|
|
#2765 |
|
Konto usunięte
|
Stresuje się bo jestem blisko spokrewniona z tą osobą a w sumie nie wolałabym powiedzieć czegoś za dużo, bądź za mało.. Przesłuchanie dopiero za miesiąc w październiku więc tym bardziej się boje. Na sama myśl o tym, aż się spociłam
popatrzyła w internet ale chyba nic mnie przed tym nie uchroni. Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętaj, że masz prawo do krótkich odpowiedzi i nie pamiętania ,bądź nie wiedzenia. Będzie dobrze, to na pewno stresujące, bo całkiem nowa sytuacja i w ogóle. Ale weź pod uwagę, że po tym świecie chodzi multum ludzi, którzy lubują się w byciu świadkiem, więc nie może być tak źle
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Noo i pamietaj, ze zawsze mozesz powiedziec, ze zle sie czujesz! A Ty jako bliska osoba nie masz mozliwosci odmowy zeznan?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2768 |
|
Konto usunięte
|
To nie jest wezwanie ze sądu a z urzedu miasta i na tej kartce nie ma klauzuli ze mam prawo do odmowy zeznan, mpze to dlatego ze to nie sad? Nie wiem.. Ja wiem ze nie którzy lubią takie historie ale na pewno nie ja
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52679350]To nie jest wezwanie ze sądu a z urzedu miasta i na tej kartce nie ma klauzuli ze mam prawo do odmowy zeznan, mpze to dlatego ze to nie sad? Nie wiem.. Ja wiem ze nie którzy lubią takie historie ale na pewno nie ja
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] To może jak z urzedu i zobaczą Twoj stan, to nie będą tak maglować albo dopiero Cie uprzedzą o możliwości odmowy zeznań, ale stawić się musisz.
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Może jedynie odmówić odpowiedzi na zadane pytania bo np osoba jest zbyt bliska
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po usg polowkowym. Z mala wszystko ok,dalej jest dziewczynka :-D cale usg trwalo moze 5 minut. Chcieli robic dopochwowo bo myslala pielegniarka ze to pierwsze usg bo nie widać Brzucha :-/ i mam łożysko z przodu i nisko, ale tutaj to oczywiście nie problem. Jestem na skraju zalamania nerwowego. Jutro ide o 16.30 do prawnika, wole wydac kase i oddać mój los w pracy w rece profesjonalisty.
Aha,i oczywiście nie sprawdzili szyjki macicy. Gdyby nie wizyta na ostrym dyzurze to ani razu by mi jej nie sprawdzili.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2772 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze wszystko jest w porzadku z mala jakies wymiary Ci podali?Idz, idz do prawnika. |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratki nowych tygodni
Cytat:
Mojakaren weź pod uwagę że pierwszy fotelik może Wam służyć dłużej niż pół roku, bo w sumie nie wiesz, jak dziecko będzie rosło a wózki wymienia się dopiero jak dziecko przekroczy wagę - nigdy wcześniej! Medeline my w sumie też na takie typowe randki nie chodzimy i nigdy nie chodziliśmy - wiecie, romantyzm, wino do obiadu, świece... Tzn. jedliśmy już obiad przy świecach, ale równie dobrze bawimy się na wyjściu do burgerowni Jak dla mnie to z "randkowaniem" to mocno naciągana teoria. Zależy od pary. Może bardziej chodzi o wspólny czas?
|
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobrze dziewczyny że nic się nie stało! Dzisiaj Tżtowi ciągle mówiłam "hamuj" "uważaj" ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
Ja myślę że to nie chodzi o romantyczne kolacje, świece i prezenciki. Tylko księdzu chodziło o spędzenie razem czasu - spacer, rozmowa, kino nawet burgery cokolwiek byleby wyjść z domu razem mieć okazję pobyć ze sobą, porozmawiać. A nie że ze znajomymi wiecznie albo przed tv Codziennie po naukach kazał nam iść do kina naprzeciwko albo do maca na kolację byleby posiedzieć razem
|
||
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile można.. ciągle to samo wałkować. Wysprzątałam cały dom, wszystko, aż się świeci, ciekawe czy to chociaż zauważy.
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
poważnie może jutro będę w sklepie to zrobię zdjęcie
Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy fotelik nam służył może max. z 3-4 miesiące, a że wózki się wymienia jak dziecko przekroczy wagę to pierwsze słyszę.
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
może do skutku aż da efekt aż się poczujesz lepiej?
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
UAO, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie mąż widzi tylko brak bałaganu, brud i czystość jest tak samo zauważalna przez niego
Co do pasów, to cieszę się, że mam adapter. Już mieliśmy gwałtowne hamowanie i myślę, że samymi rękami nie udałoby mi się tak pasa odciągnąć. HARRIET, MAGDA, pewnie macie rację ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- BABY, 5 minut? ?? To tylko przecież wagę i bicie serca można przez tyle zauważyć....
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Tż zdecydował że kupimy jednak nowy wózek uf!
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na ośmiu gwiazdkach facet ciągle pisze że foteliki są tak zaprojektowane żeby dziecko na nowy przechodziło dopiero jak stary będzie za "mały"pod względem wagi, nie wagi czy wieku. Myślę że jakiś sens w tym jest, ale jaki dokładnie nie wiem - na fizyka czy kogoś w tym guście dotychczas nie miałam zadatków ![]() Magda tak to może być W ogóle moim zdaniem tv strasznie niszczy psychikę - ja po detoksie jak pojadę do rodziców u których tv lubi sobie lecieć robię się bardziej nerwowa, niespokojna i mam chaos pod kopułą.
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
A i nie kupiłam nic w biedro.. Nie było nawet opakowania po tych lampkach
Niby ogłoszenie było że jest ale nic nie świadczyło o tym że faktycznie było ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
A wczoraj np. już leżeliśmy razem przed tv i oglądaliśmy razem Zawsze to dwie godziny przytulania
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O badaniu na fotelu to już nie wspomnę. To ich zasrany obowiązek. Tak jak mówię ja bym nie odpuściła, a że jestem czasami za bardzo krzykliwa, to już inna para kaloszy. (Kiedyś tz mi powiedział, że już nie bedzie chodził ze mną załatwiać "trudnych" spraw, bo ja się kłóce, a on cały czerwienią się oblewa )
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
zrób, bo jestem strasznie ciekawa
zwariowali totalnie
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
O tak tv bardzo niszczy psychikę, a manipulują ludźmi strasznie. Nigdy nie zawracałam tak na to uwagi, dopiero jak przeprowadziliśmy się tutaj. I nie mamy polskiej tv, jedynie tyle co w necie przeczytam to naprawdę jestem zdrowsza. I teraz widzę jaki wpływ ma telewizja na ludzi. Narobią zamieszania, nastraszą ludzi, a w rzeczywistości problemu nie ma. I bardzo wybiórcze informacje podają, czasami omijają istotne fakty.
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co innego film, co innego maraton wiadomościo-faktowo-reklamowy. Oj Kinga dokładnie... Plus jeszcze ta ich wyjątkowa "logika", w którą bardzo łatwo uwierzyć, wyciąganie brudów na nielubianych i ozłacanie faworytów. Uhh
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądam wiadomości bo robią często zbliżenie tylko na daną rzecz a to co dzieje się dookoła mają już gdzieś
Oglądam rano dzieńdobry tvn ale tylko dlatego że nie ma nic innego A tak to wchodzimy do domu włączamy mtv albo vive i hula do 20 - aż zaczną się seriale albo filmy
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Mózg to strasznie, przynajmniej mnie, ryją te wszystkie seriale typu trudne sprawy, dlaczego ja i inne głupoty. A jak jakiś film czy serial w miare normalnym leci tzn. bez tych wszystkich wymuszonych przecinków, polskich nosówek, to dla mnie da się to oglądać.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

też bym chciała zamówić łóżeczko w tym miesiącu, póki jakaś kasa jest bo potem znów OC do zapłacenia i znów wydatek. wstępnie mam wybrane 

Jak dla mnie to z "randkowaniem" to mocno naciągana teoria. Zależy od pary. Może bardziej chodzi o wspólny czas?

Pierwszy fotelik nam służył może max. z 3-4 miesiące, a że wózki się wymienia jak dziecko przekroczy wagę to pierwsze słyszę.