|
|
#2641 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
To zdecydowanie...
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapomniałam dodac, że od wrzesnia wróciłam do nauki angielskiego i sql (na razie znam podstawy, a chce byc zaawansowana do przyszłego lata) i rozważam nauczenie się jakiś narzędzi do testowania itp, bo na swoim stanowisku głównie bazy danych obrabiam, a widzę po ofertach pracy, ze testerzy z doświadczeniem dobrze zarabiają a najlepiej kierownicy i testerzy automatyczni, ale do kierowania ludźmi to ja się nie nadaję, a pisanie skryptów i programowanie aplikacji to jeszcze za wysoka szkoła jazdy dla mnie ![]() A tu jeszcze trzeba znaleźc czas na codziennie ćwiczenia z MelB, mycie włosów (co najmniej 40 min. z suszeniem), jakies bieżące zakupy i dwie ponoc dobre ksiązki, które mi ostatnio znajomi wcisnęli... I na 8-9h snu, bo iaczej nie zyję, a tylko wegetuję no i 3 sezon Hannibala, za który się nawet nie zabrałam jeszcze faktycznie przydałoby się wydłużyc dobę ![]() edit: a miałam iśc jesienia na basen nauczyć się pływać, a tu na razie czasu brak
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-07 o 17:10 |
|
|
|
|
#2643 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zanabyłam se bordowe i śliwkowe rajty , jestem szczenśliwa teraz tylko niech przestanie padać w dzień , coby mogła je założyć Margot , a próbowałaś Vanisha w proszku odplamiacza do stęchniętych ciuchów ? On ma wode utlenioną , to powinien stęchliznę wygonić....
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2644 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Vanisha tak,znam i stosuje
Zjadłam jak ostatnie bydło dwie kajzerki w pociągu,ale nie dojechałabym do domu,..
|
#2645 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
a kupować i szukać takowych jeszcze bardziej nie lubit ![]() Modle sie o lekka zimę wtedy w krótkiej puchówce dam radę ![]() Dziękuję!
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i spróbowałby mnie jakis bramkarz w garniaku nie wpuścić do klubu
|
|
#2647 |
|
Nindżopesz
|
Ju, gratulacje za artykuł
Trochę rozbawiło mnie to "cena za sztukę" jakby to były kserowane obrazy ![]() Polly, ja planuję kupić (a przynajmniej przymierzyć) po cionszy lekko okrągłe czarne kujonki. Chociaż do mojej przaśnej twarzy chyba nie pasują konkretne oprawki, powinnam ją zmiękczać... Corii, świetny płaszcz i falbana wsamraz! Ja ostatnio zaszalałam ciuchowo Za dużo siedzę na tumblrach i wymyślam... Capnęłam tunikę, która przynajmniej kryje brzuch, swetro-trencz ze spiczastym kapturem (yay! ) i kurtkę w zupełnie-nie-moim-stylu więc pewnie będę odsyłać - ale jeszcze nie doszła.
|
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
No te Parbellowe mi się widzą, ale na żywo muszę się jeszcze przyjrzeć i jeszcze tym się chcę przyjrzeć http://ccc.eu/pl/woman/catalog/Lasocki/348775może tym http://ccc.eu/pl/woman/catalog/Lasocki/349195 Muszę na żywo, bo na razie to nic mnie nie przekonuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2649 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ooo, kurtalka wyglada fajowo! Jak na zywo bedzie taka jak na focie, to myslę, ze sie do niej przekonasz
|
|
#2650 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chciałabym upolować pod spód jakieś czarne asymetryczne zwisy z szyfonu... Ale nic ostatnio nie ma.
|
||
|
|
|
#2651 |
|
Mother of Cats
|
Red, a zastanawiałaś się kiedyś nad doradztwem ciuchowym? To znaczy nad doradzaniem ludziom, co mają na siebie włożyć, i zarobkowanie w ten sposób. Pytam absolutnie poważnie. IMO masz dryg do tego.
|
|
|
|
#2652 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Kiedyś widziałąm program na Galileo o niemieckich projektantach oprawek, co robią je z "kamienia" opatentowali i założyli firmę. Jakby nie było to nisza. |
||
|
|
|
#2654 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko włosowe, albowiem w sieciuni nie znalazłam na nie odpowiedzi. Czy ktoś wie, jak się zachowają rozjaśniane włosy blond po zastosowaniu nań maski koloryzującej Kalpi Tone, ewentualnie samej Amli?
Ktokolwiek widział? Próbował? Chodzi mi głównie o to czy np nie ma ryzyka zieleni ? Bo na przyciemnieniu będzie mi zależało, będę zapuszczać naturalsy, w które prędzej czy później jakieś pasemka rozjaśniane wkręcę, ale ogólnie mam dość spalonych włosów lalki
|
|
|
|
#2656 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() rozumiem ze przeżyłaś jakoś? Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja teraz nic nie kupuje, chodzę w tym w co się mieszczę i liczę że po ciąży wrócę do starej garderoby ![]() w luźnych ciuchach wyglądam jak szafa pięciodrzwiowa, teraz dla odmiany wolę obcisłe ![]() Cytat:
![]() Byliśmy dziś znowu w escape roomie i nie dość ze udało się wyjść to jeszcze o 10 minut pobiliśmy rekord w szybkości wyjścia
|
|||||
|
|
|
#2657 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ze tak jeszcze wtrace sie co do płaszcza wstawianego dzisiaj - teraz idą komentarze, ze on nie jest w "moim stylu" - cokolwiek to znaczy
Bo dla mnie styl to coś, jest zmienne, a nie stałe ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Dziękuję
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, powiedziałam że i tak zrobię krzywą. Za to nie zlał innych czynników. Jakimś magicznym sposobem się wyluzowałam, może dlatego, że się NIE starał, nie był sztuczny, chyba po prostu ma klasę i osobowość, która mi odpowiada w miaaaaaaaaaaarę? Ale klasa to nie wszystko Zobaczymy co dalej. Na razie wyszłam jako człowiek. Perfumy jednak mają magiczną moc. Na nast raz mam zamiar iść w oparach UBV ![]() 2. Aż strach by było na Was trafić.
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No i narzutki, to zawsze dobre. Płaszcza zimowego boję się mierzyć ale mam gdzieś skitrany stary za duży kożuch. W luźnych ciuchach właśnie wyglądam w porządku, wszystko powiewa i tuszuje. Kupuję na zapas ![]() Dla mnie stałe do bólu Chyba, że postanawiam całościowo zmienić styl.
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Pono są, jednak to efekt czasowy, ileś tam tygodni. Doraźna sprawa. |
|
|
|
|
#2661 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No ze czasowy to ja wiem, ale o to chodzi, zeby w ogóle jakis byl, bo 130 zł utopiłam Ale starczy na kilkanascie razy, zas fryzjer za to samo zaspiewal sobie 80 zł na jeden raz!
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jako ochrona podczas rozjaśniania pono się sprawdza bardzo dobrze ale tego już tak nie widać, bo nie robi ze zniszczonego włosa zdrowego, a nie dopuszcza do zniszczeń przy agresywnych zabiegach ![]() ale nie testowałam
|
|
#2663 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Generalnie jak sie pytalam fryzjera o ta usluge, to wyszlo ze on chetnie by zrobil, ale po splukaniu farby juz, bo pytalam jak juz mialam rozjasniacz na lbie ![]() Next time spytam sie o to robione podczas farbowania/rozjasniania, ale to pewno tez cenowo podobnie, jak nie wiecej jak znam zycie
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, moja rada dla Polly - ad nowego imidżu, zainwestować w kurtkę, preferably skórzaną ramonechę, ewent inny model. Dziś miajałam kilka takich kobit ) Także moja laicka rada - kurtka!!! ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-07 o 22:19 |
|
|
|
|
#2665 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- To jest jakaś profanacja! Istne świętokradztwo!
|
|
|
|
|
#2667 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- O tak, to prawda, ale mam tyle szmat, ze ..chodze tylko w kilku rzeczach Moge Ci pozyczyc jakas
|
#2668 |
|
Nindżopesz
|
Eklektycznie, tyż piknie
Ja coś ostatnio tak nie mogę. Co najwyżej raz mam ochotę odziać się w zwisy do kostek, raz w coś obcisłego, raz w 'minimalistycznego'. Ale i tak to wszystko dość podobne. Zwisy mi się porwały tak BTW i nie mogę nic fajnego znaleźć :/ |
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, ale ja murszę mieć na zawsze. ![]() Serio, to pożyczam rzeczy od Mam z cyklu akcesoria, np.: biżu - bo normalnie nie noszę, szal - bo noszę 2, a ona ma pińcet. Ale ciuchy albo kocham i zanaszam na cicuhową śmierć - skulkowanie, spranie, przetarcie, porwanie lub przerośnięcie ciucha Albo nienawidzę i nie noszę wcale = oddaję. Straszne to. Nawet zaczęłam (powtarzam się, sorry) dublować samą siebie, kupuję po dwa (trzy!) egzemplarze tego samego fatałacha. Cytat:
Dziś tak z małżem żeśmy w aucie gadali przed wizytą u gina, że tak naprawdę, to wszystko się sprowadza do 2 rzeczy - żeby taki lekarz był fachowiec i człowiek otwarty, w sensie tolerancyjny. Bez uprzedzeń etc. Wiecie o co cho, open-minded. Że jest w stanie przyjmować jako naturalną rzecz, oczywistość, współistnienie wielu sprzeczności i inności. Sorki za dygresję
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-07 o 22:43 |
||
|
|
|
#2670 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() a gdzie za szeroki , z Twoją figurą wygląda wręcz idealnie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() toż to Ty masz się w tym dobrze czuć i swoim zdaniem kierować się , a nie czyimś Cytat:
aczkolwiek o zgrozo przerzucam się na kolory bo mi się czarny znudził ![]() Cytat:
2.znaczy na wiosnę nie chodziłaś ? jutro masz szansę przy takiej pogodzie ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Potem na wyprze najnizsza cene osiagnal 169, ale nigdzie juz nie bylo oczywiscie 

wtedy w krótkiej puchówce dam radę
Trochę rozbawiło mnie to "cena za sztukę" jakby to były kserowane obrazy 

Poeme wydaje się być właśnie idealne żeby zachować twarz, ale nie mam już ani kropli

Zobaczymy co dalej. Na razie wyszłam jako człowiek. Perfumy jednak mają magiczną moc. Na nast raz mam zamiar iść w oparach UBV
Istne świętokradztwo!