Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-07, 21:11   #4621
krolewna1986
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Ja po usg -mała waży prawdopodobnie coś koło 2150 / 35 tydzień wiec minimalnie za mała, problem w tym ze ułożyła się posladkowo znów i lekarka na usg zobaczyła ze coś jest nie tak z serduszkiem -mam miec na dniach kolejne usg tym razem w specjalnym szpitalu który z lekarzem specjalistą od wad serca moze to byc tylko niewielka wada ale lekarz sie boi ze cos za tym dodatkowo idzie bo tak sie cxesto dzieje. zalamalam się ((

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Kochana olbrzymie kciuki za malutką..wiem, że łatwo mowić, ale nie stresuj się na zapas i nie czytaj głupot w necie musi być dobrze!!!

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Hej. Trochę załamka po wizycie. Tzn z małą wsio ok i waży ok 2600, wód dużo, przepływy ok i może ze 2 tygodnie jeszcze ponoszę ją Gin badał szyjkę i mówi, że rozwarcia jeszcze nie ma ale tylko patrzeć jak się pojawi, bo główkę palcem wyczuwał aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ........... maskara. W szoku jestem trochę. Już szyjka miękkawa i się szykuje na rozwarcie. Gin obstawia, ze jak 2 tygodnie jeszcze wytrwam to będzie ważyła przy porodzie 3000- 3100g.

A załamka, bo chciał mnie położyć do szpitala od dzisiaj Zrobiłam oczy kota ze Shrecka i się zgodził, żebym w domu leżała grzecznie i jutro badania mam zrobić mocz, wątroba, bo go zaniepokoiły te obrzeki duże i chciał mnie na obserwację wykopać. W czwartek mam się pojawić z wynikami i wtedy zdecyduje czy w domu mogę leżeć czy w szpitalu Kur.a po cholerę mam sie tam stresować w szpitalu jak mogę w domu No chyba, że wyniki będą do doopy to bez gadania pójdę do tego durnego szpitala grrrr...

Co do cesarki to się zapytał jak ja się na to zapatruję. TO ja mówię, że nie chcę CC. To on mówi tak, że w takim razie nie skieruje na CC ale przy porodzie jak tylko skoczy mi ciśnienie mimo tebletek to od razu na stół albo jak trafię do szpitala z podwyższonym juz to CC. Ja się pytam jak tu nie mieć ciśnienia podwyższonego jak jedziesz rodzić?

Aaaaa 2tyg!!! Kochana to dbaj o siebie i odpoczywaj trzymam kciuki, zeby było SN tak jak sobie życzysz

Ja dzisiaj mam jakiś spadek formy, płaczliwa jestem, boję się że urodzę wcześniej, oszaleję chyba

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 21:14   #4622
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
O fuu, się już pewnie zarazy chowają przed zimą, blee, nie znoszę pająków ://
Cytat:
aaaaaaaaaaaaa ja boić pajonki
Ja to się panicznie boję. Dziecko miało ze mnie polew

Brzuch mi się spina cały wieczór, aż na chłopaków nawarczałam, bo mnie to irytuje i stresuje ehh.
I głodna jestem, a po zaglądnięciu do lodówki ogarnęła mnie niechęć. Zjadłabym kilka rzeczy chętnie, ale nic z nich nie mam w domu
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 21:16   #4623
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Brzuch mi się spina cały wieczór, aż na chłopaków nawarczałam, bo mnie to irytuje i stresuje ehh.
I głodna jestem, a po zaglądnięciu do lodówki ogarnęła mnie niechęć. Zjadłabym kilka rzeczy chętnie, ale nic z nich nie mam w domu
Tosia my to jak siostry heh tak samo przechodzimy.. Ja juz się przez ten spinajacy brzuch popłakałam.. A z jedzeniem to samo dokładnie :/
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 21:24   #4624
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
U mnie tez Ala miala miec duuuuza glowe a miala normalna o ile sie nie myle to 34cm w obwodzie nie przejmujcie sie tym tak
Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Mój ostatnio był 9 dni do przodu, Pasztetnik też coś koło tygodnia
Mój jest większy średnio o tydzień, ale główkę ma większą o całe dwa tygodnie Aż gin 3 razy mierzył bo nie dowierzał.
Nie wiem ile teraz ma ale w 31tyg mial juz obwód 29cm...
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 21:32   #4625
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Aaaaa 2tyg!!! Kochana to dbaj o siebie i odpoczywaj trzymam kciuki, zeby było SN tak jak sobie życzysz

Ja dzisiaj mam jakiś spadek formy, płaczliwa jestem, boję się że urodzę wcześniej, oszaleję chyba
Dziękuję
No ale chyba nie masz żadnych przesłanek że masz urodzić wczesniej?
Cytat:

A idź z tym spinaniem brzucha. BOla jak cholera. Spiął mi się jak sikałam i myślałam, ze nie wstanę na kibelka, a jeszcze mała się zaczeła przepychać z tym skurczem. W dodatku mam dziwne uczucie jakby mała sie pchała juz na świat jak siedze Chyba to ten łepek tak uciska już.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Mój jest większy średnio o tydzień, ale główkę ma większą o całe dwa tygodnie Aż gin 3 razy mierzył bo nie dowierzał.
Nie wiem ile teraz ma ale w 31tyg mial juz obwód 29cm...
Kawał głowy Może już sie trochę zatrzyma
Stary 2015-09-07, 21:39   #4626
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Tosia my to jak siostry heh tak samo przechodzimy.. Ja juz się przez ten spinajacy brzuch popłakałam.. A z jedzeniem to samo dokładnie :/
Nooo obyśmy jakoś przetrwały. Chociaż Ty masz większe szanse szybko się rozpakować i w ludzkich warunkach

Cytat:
A idź z tym spinaniem brzucha. BOla jak cholera. Spiął mi się jak sikałam i myślałam, ze nie wstanę na kibelka, a jeszcze mała się zaczeła przepychać z tym skurczem. W dodatku mam dziwne uczucie jakby mała sie pchała juz na świat jak siedze Chyba to ten łepek tak uciska już.
A jak to odczuwasz, że myślisz że się pcha już?
Stary 2015-09-07, 21:47   #4627
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Takie dziwne uczucie mam właśnie od paru dni. Jak pisałam ostatnio to kłucie jak siadam albo jak już siedze oparta i chcę się wyprostować. No i czuję takie napieranie dość bolesne na szyjkę jakby jak siedzę. Jak chodzę to tak jakby mi coś przeszkadzało. Nie umiem tego opisać i nazwać bo nigdy czegoś takiego nie przechodziłam
Stary 2015-09-07, 21:56   #4628
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweet_pina Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawy i interesujący artykuł

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:

Z jedzeniem miałam podobnie wczoraj dlatego dzisiaj byłam na dużych zakupach i jestem obkupiona na cały tydzień
Radzę zrobić listę zakupów i jutro iśc do sklepu
Stary 2015-09-07, 21:59   #4629
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo obyśmy jakoś przetrwały. Chociaż Ty masz większe szanse szybko się rozpakować i w ludzkich warunkach

Ja to bym już chciała urodzić, zaraz będę po ścianach z bólu chodzić tak mocno dziś uciska ze aż mi duszno ... A boli przeokropnie Wgl do doopy z tym wszystkim taki zrypany dzień :/ zaraz jeszcze z tż się pogryzę tak mnie wnerwia! Chodzi w☠☠☠☠iony i oczywiście mi się dostaje , caly czas jakies docinki i ironiczne teksty :/ jeszcze chyba nam grzałka w zmywarce padla i to potęguje jego w☠☠☠☠ienie .. A mi się z bólu ryczeć chce a na głupie przytulenie nie mam co liczyć Już nie mam sily
Stary 2015-09-07, 22:00   #4630
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Ja po usg -mała waży prawdopodobnie coś koło 2150 / 35 tydzień wiec minimalnie za mała, problem w tym ze ułożyła się posladkowo znów i lekarka na usg zobaczyła ze coś jest nie tak z serduszkiem -mam miec na dniach kolejne usg tym razem w specjalnym szpitalu który z lekarzem specjalistą od wad serca moze to byc tylko niewielka wada ale lekarz sie boi ze cos za tym dodatkowo idzie bo tak sie cxesto dzieje. zalamalam się ((

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
trzymaj sie kochana i nie denerwuj na zapas, niech cię zbada specjalista. ja ze swojej strony trzymam kciuki za malutką i wierzę, że bedzie ok

Cytat:
Kochana spokojnie, to tylko podejrzenia, przynajmniej obejrzy Cię specjalista i zobaczy że wszystko ok.
Z resztą, patrząc na kompetencję służby zdrowia w UK, nie zdziwiłabym się, gdyby zamiast serca ogladali dziecku wątrobę Także tymbardziej do ich diagnoz trzeba podchodzić z dystansem

Dziewczyny, pisałyście o plynach do higieny intymnej, to ja jakas dziwna jestem, bo nigdy nie używalam Zawsze wystarcza mi jakikolwiek płyn pod prysznic/mydło w płynie i nigdy przenigdy nie miałam żadnych uczuleń czy podrażnień Infekcje też mnie jakos omijaly z daleka. I teraz mam dylemat, czy kupowac plyn specjalnie do szpitala, czy olac i lepiej uzywac tylko pod prysznic

Oo, jedzie do mnie tofu pikantne z makaronem sojowym i warzywami z woka
Jak Wy to robicie, że Wam się jeść nie chce, ja mam ciąg żarciowy bez końca

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Mój jest niby główką i skacze po narządach tak, że brzuch urywa a też chodze do kibelka malutko, tak z 4 razy dziennie, a w nocy wcale Może mam pęcherz gdzieś ukryty na plecach
wiesz co ja bym się bała zwykłym płynem jakbym miała cięte krocze, te do higieny sa delikatniejsze i nie piecze.

Cytat:
Hej. Trochę załamka po wizycie. Tzn z małą wsio ok i waży ok 2600, wód dużo, przepływy ok i może ze 2 tygodnie jeszcze ponoszę ją Gin badał szyjkę i mówi, że rozwarcia jeszcze nie ma ale tylko patrzeć jak się pojawi, bo główkę palcem wyczuwał aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ........... maskara. W szoku jestem trochę. Już szyjka miękkawa i się szykuje na rozwarcie. Gin obstawia, ze jak 2 tygodnie jeszcze wytrwam to będzie ważyła przy porodzie 3000- 3100g.

A załamka, bo chciał mnie położyć do szpitala od dzisiaj Zrobiłam oczy kota ze Shrecka i się zgodził, żebym w domu leżała grzecznie i jutro badania mam zrobić mocz, wątroba, bo go zaniepokoiły te obrzeki duże i chciał mnie na obserwację wykopać. W czwartek mam się pojawić z wynikami i wtedy zdecyduje czy w domu mogę leżeć czy w szpitalu Kur.a po cholerę mam sie tam stresować w szpitalu jak mogę w domu No chyba, że wyniki będą do doopy to bez gadania pójdę do tego durnego szpitala grrrr...

Co do cesarki to się zapytał jak ja się na to zapatruję. TO ja mówię, że nie chcę CC. To on mówi tak, że w takim razie nie skieruje na CC ale przy porodzie jak tylko skoczy mi ciśnienie mimo tebletek to od razu na stół albo jak trafię do szpitala z podwyższonym juz to CC. Ja się pytam jak tu nie mieć ciśnienia podwyższonego jak jedziesz rodzić?
kochana bedzie dobrze. odpoczywaj teraz, wytrzymaj 2 tyg. i niech się dzieje wola nieba : )

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Dobry plan z tą aktywnością. Tez będę się starać tak robić żeby poród był lżejszy

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
tzw. syndrom wicia gniazda : )

nadrobiłam, poczytałam zasiadłam przed tv i chyba na dziś już kończę z komputerem

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 22:04   #4631
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Z jedzeniem miałam podobnie wczoraj dlatego dzisiaj byłam na dużych zakupach i jestem obkupiona na cały tydzień
Radzę zrobić listę zakupów i jutro iśc do sklepu
No ale jak na nic nie mam ochoty to jest problem. Albo mam ochotę dziś, a jak kupię to ochota przechodzi i trzeba wyrzucić, a tak też nie lubię generalnie gdzie się nie obróci człowiek tam dupa

Cytat:
Ja to bym już chciała urodzić, zaraz będę po ścianach z bólu chodzić tak mocno dziś uciska ze aż mi duszno ... A boli przeokropnie Wgl do doopy z tym wszystkim taki zrypany dzień :/ zaraz jeszcze z tż się pogryzę tak mnie wnerwia! Chodzi w☠☠☠☠iony i oczywiście mi się dostaje , caly czas jakies docinki i ironiczne teksty :/ jeszcze chyba nam grzałka w zmywarce padla i to potęguje jego w☠☠☠☠ienie .. A mi się z bólu ryczeć chce a na głupie przytulenie nie mam co liczyć Już nie mam sily
Tulaka przesyłam
Stary 2015-09-07, 22:09   #4632
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
No ale jak na nic nie mam ochoty to jest problem. Albo mam ochotę dziś, a jak kupię to ochota przechodzi i trzeba wyrzucić, a tak też nie lubię generalnie gdzie się nie obróci człowiek tam dupa

Tulaka przesyłam
Stary 2015-09-07, 22:10   #4633
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję

No ale chyba nie masz żadnych przesłanek że masz urodzić wczesniej?

Nie mam, ale co z tego..w tamtej ciąży tez nie miałam stracha mam jakiegoś, boję się że coś pójdzie nie tak, jakoś dziwnie rozchwiana jestem emocjonalnie, ehh..

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 22:17   #4634
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
No ale jak na nic nie mam ochoty to jest problem. Albo mam ochotę dziś, a jak kupię to ochota przechodzi i trzeba wyrzucić, a tak też nie lubię generalnie gdzie się nie obróci człowiek tam dupa :

Tulaka przesyłam rzytul:
Ojej to ja aż tak nie mam
Ja dziś znów zjadłam całą czekoladę a przed ciążą w ogóle czekolad nie jadłam

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-09-07, 22:27   #4635
Amelie04
Zakorzenienie

Królewna nie martw się, ten "kryzysowy" moment ciąży juz za Tobą, teraz tylko czekac na maluszka
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 22:40   #4636
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
O jeju
Trzymaj się kochanie
Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Nie mam, ale co z tego..w tamtej ciąży tez nie miałam stracha mam jakiegoś, boję się że coś pójdzie nie tak, jakoś dziwnie rozchwiana jestem emocjonalnie, ehh..
ALe w tamtej ciąży coś malutkiej wyszło nie tak z jelitami prawda? I to głównie dlatego stała sie tragedia, bo gdyby była zdrowiutka to by pewnie przeżyła nawet jak się urodziła w 31 tygodniu. Przynajmniej miałaby o wiele większe szanse. A ten dzidziuś jest zdrowy i z każdym dniem ma caraz większe szanse
Stary 2015-09-07, 22:44   #4637
Amelie04
Zakorzenienie

Malinowa mozemy sobie rękę podac z tymi bólami. ja ani siedziec ani stać ani lezec nie moge...
Stary 2015-09-07, 22:51   #4638
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
żeby ciśnienie nie skakało i nóżki do góry, zeby tak nie puchły

Nigdy nie chciałam CC. TO jednak operacja, a nie przekłucie ucha i dla dziecka lepiej SN, ale jak będzie konieczność to nie ma gadania i idę ze spuszczoną głowa na stół.

Absolutnie sie nie będę upierała Tylko słowo, że jest konieczność i już nic nie plumkam, że nie chcę

Jutro idę na wyniki. Dzisiaj mi pobrał HGB.
Moja cały czas lezy główkowo a cąły czas czułam ucisk na żebra z prawej i to mocny, a główką mi wali w pęcherz i po grażynie Teraz mnie ucisku czuję w żebrach

No Amelie pisze, że nie mierzyli jej. Mi pewnie na samym wejściu zmierzą jak były problemy. CHodzi o to, że jak mi skoczy to od razu na stół bo ja i tak leki biorę i jak mimo to mi skoczy. Przed porodem jeszcze ma mi zwiększyć dawkę i jeszcze po porodzie ok 2 tygodni będę je brała. A z tego co się orientuję jak w czasie porodu skoczy ciśnienie to najpierw podają lek na zbicie, a CC to ostateczność

Tak spryskiwacze dzisiaj przyszły Czyli jak będę coś potrzebowała z gemini to mogę się podłączyć rozumiem do jutra?

A jakie Wasze pierdołki mają łebki?
Z tym ciśnieniem to w uk ciśnienie i mocz to jest świętość hehe nieważne po co sie przylazlo zaraz chcą mocz i ciśnienie ;p ja rodziłam z cisnieniomierzem na ręku i tym co bada puls, no i ktg oczywiscie non stop :/
A no z tego co wiem to jest jakaś norma do ilu skok jest normalny i ile sie utrzymuje - wtedy podejmują decyzje o cc -tak sie zastanawiam czy to tez nie tak ze jak matce mocno ciśnienie skoczyło to czy dzieciu puls nie zaczyna spadać....?

Wogole zapomniałam dodać ze muszę drugi kurs antybiotyku wziąć bo nadal infekcja w moczu :/

Dzięki za kciuki, oby sie jak najszybciej wyjaśniło
Na razie nie czytam internetu skupiam sie na kupowaniu ☠☠☠☠☠☠☠ek :p
Któraś pytała o te lampki z ikei - akurat w sobotę je oglądałam i wydaje mi sie ze trochę mocno świeca ale moze sie mylę, narazie nie wzięliśmy jej bo w sumie mam światełko nocne wbudowane w łóżeczko ale rozważam bo fajnie to wyglada...
Stary 2015-09-07, 23:06   #4639
mala29lll
Zakorzenienie

Kuapouszka nie wiem jak to z tym ciśnieniem jest podczas porodu
Z serduniem musi być ok Strachu się tylko najesz jak Oliath
Stary 2015-09-07, 23:07   #4640
Amelie04
Zakorzenienie

ale cisza... połozylabym sie ale jak wstaje na siku to kręci mi sie w glowie i mdłosci. spac nie pojde, bo sie bede budzic co chwile. mam dosc
Stary 2015-09-07, 23:12   #4641
toskaKrk
Wtajemniczenie

A ja się złamałam i poszłam jednak do wanny. Nie mam siły brać prysznica, więc chwilę się pomoczyłam. Tż przypomniał sobie o mnie akurat w momencie kiedy uznałam, że zaraz zasnę tak mi dobrze tam było. Ból krzyża odpuścił, skurcze też. Teraz tylko kluska się wierci
Stary 2015-09-07, 23:22   #4642
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się złamałam i poszłam jednak do wanny. Nie mam siły brać prysznica, więc chwilę się pomoczyłam. Tż przypomniał sobie o mnie akurat w momencie kiedy uznałam, że zaraz zasnę tak mi dobrze tam było. Ból krzyża odpuścił, skurcze też. Teraz tylko kluska się wierci
Ty sie kiedyś utopisz w tej wannie i nie będzie to wina Twojego męża, ż eCIę nie pilnuje tylko Twoja. Po doopie dostaniesz. Nie spać w wannnie
Stary 2015-09-07, 23:41   #4643
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty sie kiedyś utopisz w tej wannie i nie będzie to wina Twojego męża, ż eCIę nie pilnuje tylko Twoja. Po doopie dostaniesz. Nie spać w wannnie
Co poradzę, że ja to mam w genach

Wzięłam się z braku czegoś lepszego za płatki kukurydziane bieda normalnie.
Stary 2015-09-07, 23:43   #4644
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Co poradzę, że ja to mam w genach

Wzięłam się z braku czegoś lepszego za płatki kukurydziane bieda normalnie.
Powinnaś mieć opuszczaną suszarkę do wody co 10 min na 1 sekunde TO by CIę pobudziło ładnie hihihi

Ja zjadłam na kolację kromkę z szynką i to by było na tyle.
Moje obie znajome z wrześniówek już urodziły Dzisiaj Danae
Stary 2015-09-08, 00:05   #4645
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Powinnaś mieć opuszczaną suszarkę do wody co 10 min na 1 sekunde TO by CIę pobudziło ładnie hihihi

Ja zjadłam na kolację kromkę z szynką i to by było na tyle.
Moje obie znajome z wrześniówek już urodziły Dzisiaj Danae
Wredota

Ja podczytuję wrześniówki, ale ciągle jestem kilka dni do tyłu hyhy. Strasznie tam pędzą z postami.
A Danae mam na fb, właśnie widzę że napisała
Stary 2015-09-08, 00:12   #4646
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Wredota

Ja podczytuję wrześniówki, ale ciągle jestem kilka dni do tyłu hyhy. Strasznie tam pędzą z postami.
A Danae mam na fb, właśnie widzę że napisała
Też przenosiła jak Czarownica Tea ale u niej obyło się bez takich przebojów.

A my to niby nie pędzimy z postami?

Czemu wredota? JA tu myślę co zrobić, zebyś się nie utopiła a Ty mi tu od wrednot mnie wyzywasz No weź tu człowieku dbaj o kogoś.

Kurde jutro musze wstać przed 7 a spac mi się nie chce w ogóle,a le może jakoś zasnę jak sie położe choć przez te emocje to nie wiem...
Stary 2015-09-08, 00:16   #4647
toskaKrk
Wtajemniczenie

Ja też mam budzik codziennie na 6:45 ustawiony i codziennie jestem o tej porze nieprzytomna i wstawać mi się strasznie nie chce.
A jeszcze teraz jak u nas zimno i tak okropnie wieje to w ogóle
Rano ma być ok. 8 stopni. Nie wiem w co się ubrać żeby nie zamarznąć
Stary 2015-09-08, 00:25   #4648
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam budzik codziennie na 6:45 ustawiony i codziennie jestem o tej porze nieprzytomna i wstawać mi się strasznie nie chce.
A jeszcze teraz jak u nas zimno i tak okropnie wieje to w ogóle
Rano ma być ok. 8 stopni. Nie wiem w co się ubrać żeby nie zamarznąć
No ja tez nie wiem w co się obrać eh... DObra idę się kłaść. DObranoc
Stary 2015-09-08, 00:26   #4649
Oliath
Zakorzenienie

Biedulki Malinowa i Tosia jeszcze chwileczka i wszystko minie. Pamiętam dobrze, jakie to okropne gdy tak boli wszystko . Pocieszyć Was mogę, że nie ma lepszego przygotowania do porodu niż kiedy człowiek czuje się już tak makabrycznie, że poród jest wyczekiwanym wybawieniem!
Kurczę, baby... zważyłam się po kąpieli i mam zaledwie 54,5 na liczniku, 5,5 kg na plusie co oznacza, że chudnę WTF?
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 00:27   #4650
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Czemu wredota? JA tu myślę co zrobić, zebyś się nie utopiła a Ty mi tu od wrednot mnie wyzywasz No weź tu człowieku dbaj o kogoś.
Żartuję przecież a utopić się nie planuję. Najpierw muszę książkę pożyczoną dokończyć czytać

Kurde już myślałam, że skurcze dziś odpuściły i znowu przed chwilą mi tak brzuch spięło, że masakra :/
Lecę do łazienki i zasnąć spróbuję zanim znowu coś mnie złapie.
Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości