|
|
#811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Twoja siostra to w ogóle moim zdaniem zachowuje się jak chora psychicznie.. nie wiem jak można nie cieszyć się ze szczęścia swojej siostry tylko z nią konkurować Może jest to spowodowane tym, że nie macie ślubu. Twoja rodzina nie może tego przełknąć, że bez tego jesteście szczęśliwi i niedługo stworzycie pełną rodzinę.---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie to chyba jest mój problem, bo piję baaardzo mało
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety znam problem. Pić się nie da więcej, nie? Mi wchodzą lepiej soki niż woda i staram się częściej jeść zupy. Jak bym wodę miała pić to może szklanka się uzbiera w ciągu dnia. Którą pewnie i tak zwymiotuję. Spróbuj z sokami. Otręby i owoce mogą pomóc, ale muszą mieć w czym pływać (owoce same w sobie soczyste więc próbuj, a do suszonych musisz coś wypić)
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam styczniowki piszą już o sesjach ciążowych, Wy planujecie? bo ja nie
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie na fb ale myślę o sypialni ![]() Jak już dojdę do siebie po ciąży chciałabym też jakąś seksowną sesję ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Muszę iść otworzyć dom majstrom, a tak mi tu dobrze na kanapie
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na pewno nie ![]() Widzę dzisiaj 4 wizyty, za wszystkie trzymam kciuki i czekam na niusy
|
|
|
|
|
#817 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Już się nie mogę doczekać wizyty.
tylko będę musiała czekać aż do 17:30. W razie "w" ogole nogi.Wczoraj próbowałam spać z cebuszką, ale nic z tego. Zasne tylko na plecach. Kilka lat temu musiałam się oduczyć spania na boku po tym jak zrobiłam sobie tatuaż. i teraz już nie umiem inaczej.
|
|
#819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę próbować wszystkich sposobów, któryś musi zadziałać Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie tak sie zastanawiam dlaczego akurat na lewym a nie na prawym na przykład
bok to bok
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Bo na prawym uciska sie jakas tetnice co moze powodowac omdlenia. I na lewym boku latwiej pracuja nerki itp
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
na prawym boku nie zaleca sie spać w ciąży, bo z tamtej strony kręgosłupa biegnie żyła głowna dolna i istnieje ryzyko jej ucisku. A co za tym idzie, może dojść do spadku ciśnienia, załabnięć i mniejszego dotlenienia dzieciątka. Dodatkowo leżenie na lewym boku nie zaburza pracy nerek i pozwala unikąć (w pewnym stopniu)zakrzepów i żylaków.
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-09-08 o 10:33 |
|
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
co z ta Olgietką...
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie zostaje nic innego, tylko się nauczyć na nowo spania na lewym boku.
![]() Dzisiaj pierwszy raz obudzilam się bez mdłości. Aż się dziwnie czuję.
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie myślę, że może w pierwszym poście zaznaczał by kolorami jesli jest już płeć poznana?
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
co do siostry to czasem mi sie wydaje ze ona nie do konca ma wszystko w porzadku z glowa, a jak kiedys wspomnialam mamie ze mój jednak chce slub ale poczekamy po ciazy ..to tez mnie olala i nagle zmienila temat, jakby nie wierzyla, albo miala to gdzies albo znowuz zeby sie tylko nie cieszyc tylko dobic czlowieka
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zobaczymy co jeszcze reszta dziewczyn na to i jak monia przyjdzie to najwyzej pokoloruje nas
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
ja wstalam dzis z bolem glowy, w nocy nie moglam spac, chyba denerwuje sie dzisiejsza wizyta
tak bym chciala zeby bylo wszystko dobrze jeszcze pogoda ponura..wizyta na 15:20, tyyyyyyle czasu! wczoraj mdlosci wrocily w pracy ;/ niestety pracujac w chemikaliach nie unikne tego, pewnie do konca bedzie mnie meczyc jak tylko tam postawie noge a poki co wciagam paczka czekajac na meza z zakupami i biore sie za obiad - dzisiaj szef kuchni poleca klopsiki w sosie pomidorowym
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się podoba ten pomysł z kolorami.
ciekawe czy u mnie będzie dzisiaj cokolwiek widać czy jest na to jeszcze za wcześnie.
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a najgorsze, ze sie juz troche niepotrzebnie nastawilam, ze sie dowiem ![]() u nas niezmiennie dla chlopca Kubuś nad dziewczynka pomyslimy jak sie okaze, ze bedzie dziewczynka poki co chcialabym Marcelinke
Edytowane przez eeyesblue Czas edycji: 2015-09-08 o 10:59 |
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
albo dzwoni do mnie ostatnio siostra zebysmy czasem wozka nie kupowali bo ona ma i jej stoi i zawala... i nie rozumie tego ze my chcemy nowy sobie kupic 3 w 1 a nie brac od niej tego z gondola ( jej synowie w nim jezdzili a wczesniej tez ktos go mial bo dostali po kims) i nawet moja mama stwierdzila zeby go nie brac bo juz zniszczony i mi wciska na sile " bo zobaczycie ile bedziecie miec wydatkow" mądra bo jej wszystko dali moi rodzice i tesciowie apotem mi bedzie wypominac ze jak to ja mam dobrze bo wozek dostalam i niee musialam kupowac..dziekuje nie skorzystam , znam ja bardzo dobrze i wiem ze by tak bylo..moj tez mowi zeby juz i ch olac i niedzwonic do nich ani nic z nowinami beda chcieli cos wiedziec zapytaja sie wprost bo szkoda zebym sie denerwowala
w ogole ostatnio jakos wszyscy mnie denerwuja , moja kolezanka nawet :pyta sie co robie i takie tam to mowie ze szukam na allegro ksiazek bo chce sobie cos zamowic..to uslyszalam ze po co mi to szkoda kasy teraz bede miec wydatki a ja na ksiazki wydaje no niewiem ale dla mnie ksiazka po przeczytaniu nie idzie w kat tylko ja potem czytam jeszcze kilka razy co jakis czas poza tym jest ozdoba mebli i mam nadzieje ze moje dzieci po mnie beda lubic czytac i dostana te ksiazki, ale ile sie nawysluchiwalam..wózek tez po co nam nowy jak lepiej uzywany kupic ,a badanie 3d 4d to szkoda pieniedzy i tez lepiej zebym nie robila i takie tam ciagle dziwne teksty Edytowane przez fjolek Czas edycji: 2015-09-08 o 11:04 |
|
|
|
#837 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#839 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
to na kolorowo Cię zrobimy a co tam
![]() ja poki mi nie potwierdza plci tez sie nie ujawnie ![]() ułożyłam chronologicznie wizyty
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

Twoja siostra to w ogóle moim zdaniem zachowuje się jak chora psychicznie.. nie wiem jak można nie cieszyć się ze szczęścia swojej siostry tylko z nią konkurować
Może jest to spowodowane tym, że nie macie ślubu. Twoja rodzina nie może tego przełknąć, że bez tego jesteście szczęśliwi i niedługo stworzycie pełną rodzinę.

jeszcze pogoda ponura..
czekajac na meza z zakupami i biore sie za obiad - dzisiaj szef kuchni poleca klopsiki w sosie pomidorowym