Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-08, 15:48   #1681
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
A może jakiś serial? Ja kiedy mieszkałam sama, wieczorami oglądałam po 3-4 odcinki
Serial oglądam "Chirurgów" ale to też nieregularnie, bo zbliżam się do bieżących odcinków, a nie lubię czekać wole jak mi sie nazbiera.
a jaki polecasz?

Andriuszka lubisz Keire Knightley?

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Najbardziej chlodnym facetem.jest Snape
Ja sobie zawsze Snape w takich dawnych czasach obsadzam. Jako niedostepnego wlasciciela wielkiego majatku a siebie jako zakompleksiona corke ubogiego faceta zmuszona do ozenku.z owym Snapem albo jak nas przylapuja w kompromintujacej sytuacji... i tak przed snem sobie wyobraznie uruchamiam...
Jejku jestem powalona, zdecydowanie
Ja kiedyś tak fantazjowałam Teraz myślę o Szymku przed snem
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 15:49   #1682
czubasek20
Zakorzenienie

A myslalyscie o fotelu do karmienia ?
Ja przy corce mialam taki lekko bujany od szwagierki. Uwielbialam bujac sie w nin z mala na rekach i ja tam karmic.

W ogole dzis mysle nad aranzacja kacika dla mlodego. Bedzie z nami co najmniej dwa lata w pokoju wiec chcialabym cos konkretnego zrobic.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 15:58   #1683
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Serial oglądam "Chirurgów" ale to też nieregularnie, bo zbliżam się do bieżących odcinków, a nie lubię czekać wole jak mi sie nazbiera.
a jaki polecasz?
Zależy jakąś lubisz tematykę. Kiedyś oglądałam namiętnie Prison Break, Heroes, Lost, Rzym. Mam ochotę na Grę o Tron ale TŻ nie chce oglądać.
Stary 2015-09-08, 16:11   #1684
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
A może jakiś serial? Ja kiedy mieszkałam sama, wieczorami oglądałam po 3-4 odcinki
Greys anatomy (Chirurdzy) - pooolecam, kapitalny serial!

Pierwsze sezony są na you tube online.

Gotowe na wszystko - równie dobry.
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 16:12   #1685
mervie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Jenyy... od 3 dni mam włączone takie ssanie, ze konia z kopytami bym zjadła i dalej by mi było mało

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ooo! mam dokładnie to samo! a tż zjadł MOJEGO wafelka i pozbył się dowodu zbrodni (czyli jak nigdy wyrzucił papierek) więc za karę wczoraj musiał mi przynieść zapasik- dostałam zjedzonego wafelka x2, princessa zebra (jeszcze nie jadłam) i Oreo. Potem mu się dostało, że mnie tuczy na kanapie
najlepsze jest to, że ja wcale nie lubię słodyczy... jak nie jestem zaciążona

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Kto mieszka w bloku?? Wam też już tak chłodno?? Jakoś mi zimno dzisiaj, siedzę w leginsach i i bluzce z długim rękawem i mi chłodno, chyba idę po sweter albo wyciągam koc
też tak mam- odziałam już grube skarpety i leżę pod kocem
a stópki cały czas zimne- to znak, że już jesień!

Cytat:
To będę miała co oglądać, z listy Andriuszki którą mi przesłała na priv prawie wszystkie pozycje obejrzane
Tak się kończy jak chłopa w domu ni ma, 3 filmy dziennie
mojego też nie ma, filmów naściągałam a jakoś nie mogę się za nie zabrać... a miałam tyle nadrobić przez przymusowe 'wakacje'

Cytat:
Ja sobie zawsze Snape w takich dawnych czasach obsadzam. Jako niedostepnego wlasciciela wielkiego majatku a siebie jako zakompleksiona corke ubogiego faceta zmuszona do ozenku.z owym Snapem albo jak nas przylapuja w kompromintujacej sytuacji... i tak przed snem sobie wyobraznie uruchamiam...
hahaha dooobreee nie ma jak Snape

Cytat:
a jaki polecasz?

Andriuszka lubisz Keire Knightley?
że sobie pozwolę wtrącić bo nałogowo oglądam seriale- polecam Downton Abbey - przepiękny serial! ale to też dlatego, że ja mam zboczenie na UK
poza tym the Good Wife jest bardzo bardzo dobry
a jak potrzebowałam coś lżejszego to Hart of Dixie- przyjemna głupotka, no i jest na kim oko zawiesić tam
a do pośmiania się Jess i chłopaki z rewelacyjną Zooey Deschanel
Stary 2015-09-08, 16:17   #1686
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Nie śmiejcie się ale ja całkiem niedawno oglądałam "Jezioro marzeń"

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

I chętnie bym przeczytała najnowszy tom Jeżycjady. Wiem, dziecinna jestem
Też lubiłam oglądać Jezioro marzeń chętnie wracam do tego serialu

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
a jaki polecasz?

Andriuszka lubisz Keire Knightley? [COLOR="Silver"]
Czy lubię, uhmm, jakoś się tak składa że ona w wielu produkcjach gra teraz, wszędzie ją upychają, więc jakoś tak oglądam ją często w sumie bo i w Piratach z karaibów, Love actually (polecam film http://www.filmweb.pl/To.Wlasnie.Milosc), Księżna, Pokuta, Duma i uprzedzenie (podoba mi się jej gra aktorska, zwłaszcza scena jak się kłócą a on jej wyznaje miłość, genialna!) W sumie podoba mi się jej gra aktorska, ona często w kostiumowych występuje.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Ja przy corce mialam taki lekko bujany od szwagierki. Uwielbialam bujac sie w nin z mala na rekach i ja tam karmic.

W ogole dzis mysle nad aranzacja kacika dla mlodego. Bedzie z nami co najmniej dwa lata w pokoju wiec chcialabym cos konkretnego zrobic.
Tak, też chciałabym kupić sobie wygodny fotel który stanie przy łóżeczku. Polecasz jakiś? Rozglądam się za fotelem.
Stary 2015-09-08, 16:24   #1687
kalwinka
Zadomowienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52689654]

Kalwinka nie są krótsze mam wrażenie, że wręcz dłuższe - rejestrowałam się w maju na 30 listopada
[/QUOTE]
Udało mi się zapisać na koniec października. Najpierw pani stwierdziła że w tym roku nie ma opcji, ale popatrzyła na mnie, chyba magia brzuszka zadziałała i powiedziała ze mnie jeszcze upchnie
Cytat:
Wiecie co, Inpost reklamacji mi nie przyjął, bo pani na infolinii stwierdziła, że mieszkam na zadupiu gdzie nie ma zasięgu. Oooo jak to usłuszałam to powiedziałam ze jakbym nie miała zasiegu to bym teraz z nią głupio nie pier.doliła...no pewnie, miasto gminne ale nie ma zasięgu. super ! z jej gadania wynikało ze wszystko mniejsze od Krakowa do zadupie
Reklamacja wiec na kuriera nie zostala przyjęta, zgłosiłam wiec elektronicznie. dzis ma kurier dojechac niby, ale jak nie dojedzie to wtedy przekazuje sprawe raz jeszcze.
no taka suka była z tej baby, ze myslałam ze mnie rozniesie cos
Zawsze możesz jeszcze napisać na ich profilu na FB albo zgłosić do UKOIK. Na babę też bym złożyła reklamację. Zawsze zapisuję godzinę i nazwisko osoby z która rozmawiam na wypadek podobnych sytuacji
Cytat:
Twoje fantazje są boskie

Cytat:
Dokładnie, jak ciekawy to bardzo wciąga polecacie jakies? Ja uwielbiam Gotowe na wszystko, kapitalne są te babki i płakałam z nimi i się śmiałam, jest 8 sezonów, więc jest co oglądać już w sumie dawno temu oglądałam i mogłabym od początku, ale może Wy macie cos ciekawego?
Ostatnio oglądaliśmy z mężem Kości od początku, teraz oglądamy animowanych jeźdźców smoków (polecam fankom "jak wytresować smoka") w zeszłym roku przelecieliśmy po całości różowe lata 70 i teorię wielkiego podrywu. Z komediowych polecam też "jim wie lepiej". Jeśli któraś lubi anime to kiedyś namiętnie oglądałam bleach. Mój mąż kolejny raz ogląda teraz m*a*s*h (serial o wojnie w wietnamie który kręcono dłużej niż trwała wojna), czasami z nim oglądam, ale to dla osób o raczej specyficznym poczuciu humoru

Cytat:
Myślę o kupnie fotela, ale na razie te które sobie upatrzę nie mieszczą sie w moim budżecie. Ostatnio spodobał mi się ten http://www.brw.com.pl/fotele/6599,fo...ienny-jadalnia Pasowałby nam do sypialni (na nowy dom dostaliśmy w prezencie łóżko do sypialni w klimacie rosyjskich oligarchów Po pierwszym szoku je naprawdę pokochałam)
Ostatecznie chyba poszukam czegoś na olx

Udało mi się trochę załatwić rzeczy dzisiaj - przesmażyłam dżem, zrobiłam zakupy z siostrą, odwiedziłam ciocię, odebrałam przesyłkę z inpostu (w ogóle okazuje się, ze przenieśli punkt odbioru, ostatni raz był zmieniany jakieś 3 msc temu, oczywiście musiałam się naszukać bo brak informacji na awizo co to jest, a na miejscu na drzwiach tylko malutka naklejka w rogu), załatwiłam um i umówiłam lekarza. Czuję że zasłużyłam na dobrą kawę
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 16:34   #1688
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Czubasek gratulacje dla koleżanki

Ogolnie jakaś masakra z tym inpostem A ten chrzest Dżoany to już dawno, jakieś 3 tygodnie temu

Sylwuska nie byłaś z nami jak się czerwcówki rozpakowywały? One na pierwszej stronie miały zdjęcie "smętnego czopa" Nie ma rtęciowych, są takie same tylko z innym wkładem, który nie jest toksyczny.

Wojniann po godzinie max. do 180, po dwóch do 140 powinno być. Ale nie ma u Ciebie dużego przekroczenia normy, więc pewnie dostaniesz skierowanie do diabetologa i zalecenia do stosowania diety.

Sylwuska u każdej czop wypada, czasem od razu cały, czasem w dużych kawałkach, czasem bardzo powoli w małych częściach. On w czasie ciąży zatyka ujście macicy, więc musi wypaść

Ogolnie uwielbiam 50 pierwszych randek z Adamem Sandlerem

Jente u mnie w tej chwili jest ponad 13 kg na plusie. A największe przybieranie na wadze ciągle przed nami Ale trudno, będę się martwić po porodzie

Limonka ja taki przybornik raczej kupię, ale nie wiem kiedy, zobaczę czy w ikei jest coś podobnego. I raczej będę go używać na smoczek, jakąś przytulankę czy coś w tym stylu niż na kosmetyki. Na kosmetyki planuję mieć zawieszoną w zasięgu ręki półkę nad komodą czy łóżeczkiem.

Czubasek Snape właściciel majątku

Sylwuska ja na początku ciąży obejrzałam Przyjaciółki, kilka razy oglądałam już Magdę M.

Ja miałam nadrobić zaległości książkowe. Skończyło się na tym, że nie jestem w stanie doczytać do końca Tożsamości Bourne'a - średnio 30 stron na 2-3 tygodnie

Dziewczyny poproszę o mocne kciuki - mąż dostał dzisiaj pracę w innej firmie i jutro jedzie zawieźć wypowiedzenie za porozumieniem stron. Kciukajcie, żeby go puścili, bo zostaniemy na lodzie mówię mu, że wszystko będzie dobrze, że wszystko się poukłada, ale jestem przerażona...
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 16:34   #1689
adka_19
Wtajemniczenie

Wojniann Kciuki mocno trzymam !
Cytat:
Napisane przez ogolnie
Porobiłam wam fotki, popołudniu wstawie do klubu.
czekamy ! Osttanie moje chwile przed wyjazdem z wami

Cytat:
Napisane przez agrita
Dzień dobry!
zaczęłam 26 tydzień
;*

Cytat:
Napisane przez czubasek
Aaa i wlasnie kolezanka mi napisala ze bedzie bobo. Staraja sie od lutego i dopiero sie udalo. Bedzie majowy dziec
JUHUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! ! Gratki dla kolezanki !!!!

Cytat:
Napisane przez rudaska
Nie puszczaj!
popuscilam mu, chate wysprzata i obiadek rocznicowy nam zrobi
Alez to zlecialo !

Cytat:
Napisane przez ogolnie
Wiecie co, Inpost reklamacji mi nie przyjął, bo pani na infolinii stwierdziła, że mieszkam na zadupiu gdzie nie ma zasięgu. Oooo jak to usłuszałam to powiedziałam ze jakbym nie miała zasiegu to bym teraz z nią głupio nie pier.doliła...no pewnie, miasto gminne ale nie ma zasięgu. super ! z jej gadania wynikało ze wszystko mniejsze od Krakowa do zadupie
Reklamacja wiec na kuriera nie zostala przyjęta, zgłosiłam wiec elektronicznie. dzis ma kurier dojechac niby, ale jak nie dojedzie to wtedy przekazuje sprawe raz jeszcze.
no taka suka była z tej baby, ze myslałam ze mnie rozniesie cos
Jakie bezczelne babsko !!! grrrrrrrrr.

Cytat:
Napisane przez karmazynova
Super, ale to szybko minęło !
Jeszcze 3.5 h !!!

Co do termometra planuje kupic ten do ucha
Np taki
[img src="http://www.babydash.com.my/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d2 7136e95/d/i/digital_thermometer_1.jpg "]
Co do rteciowych - kupowlam w jakims sklepie po 5 zlotych z 3lata temu.

sylwuska Aniqa PIEKNE CIUSZKI
Halwaya cudnete kombinzony !

Andriuszka pokazj pokazj ! ->doczytalam -> Pieknosci !
jezu jak ja Ci zazdroszcze zapachu ciuchlandu.... ahaha - zboczenie tak wiem

Cytat:
Napisane przez czubasek
A to skwituje tak

hahahahahha

Z filmow - uwielbiam Pokute, Muzyka w tym filmie i sceny zakazanego seksu w bibliotece ;d
i TO niewybaczenie siostrze. mrrrr.

A ja w prac, pozotalo 2.26h.

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 16:37   #1690
halwaya
Zakorzenienie

Gryzelda

U mnie cukier z moich pomiarów w normie.. więc jestem zadowolona. Oby mnie o falszowalnie wyników nie posadzili

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 16:39   #1691
andriuszka77
Zadomowienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52695214]
Dziewczyny poproszę o mocne kciuki - mąż dostał dzisiaj pracę w innej firmie i jutro jedzie zawieźć wypowiedzenie za porozumieniem stron. Kciukajcie, żeby go puścili, bo zostaniemy na lodzie mówię mu, że wszystko będzie dobrze, że wszystko się poukłada, ale jestem przerażona...[/QUOTE]

<mocne kciuki trzymam>
Stary 2015-09-08, 16:39   #1692
kalusia87
Zakorzenienie

Dziewczyny poproszę o mocne kciuki - mąż dostał dzisiaj pracę w innej firmie i jutro jedzie zawieźć wypowiedzenie za porozumieniem stron. Kciukajcie, żeby go puścili, bo zostaniemy na lodzie rosi: mówię mu, że wszystko będzie dobrze, że wszystko się poukłada, ale jestem przerażona...[/QUOTE]
Stary 2015-09-08, 16:40   #1693
adka_19
Wtajemniczenie

Dziewczyny poproszę o mocne kciuki - mąż dostał dzisiaj pracę w innej firmie i jutro jedzie zawieźć wypowiedzenie za porozumieniem stron. Kciukajcie, żeby go puścili, bo zostaniemy na lodzie mówię mu, że wszystko będzie dobrze, że wszystko się poukłada, ale jestem przerażona...[/QUOTE]
MOCNO W CHU !!!!!!!!

Stary 2015-09-08, 16:41   #1694
Konto usunięte

Wstawiam jeszcze kombinezon i kurtkę dla młodego :

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 16:41   #1695
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Gryzelda

U mnie cukier z moich pomiarów w normie.. więc jestem zadowolona. Oby mnie o falszowalnie wyników nie posadzili
nie powinni
MOze inaczej reagujesz na pewne rzeczy

Stary 2015-09-08, 16:44   #1696
halwaya
Zakorzenienie

Nie no dopiero dwa posiłki pomierzone.. za wcześnie by się podniecać hehe

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 16:59   #1697
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Nie no dopiero dwa posiłki pomierzone.. za wcześnie by się podniecać hehe
Ale zawsze to mile wiesci !

Stary 2015-09-08, 17:12   #1698
andriuszka77
Zadomowienie

Gryzelda śliczne ciepłe ciuszki mięciuteńkie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

hahaha

Stary 2015-09-08, 17:14   #1699
zaneta_b
Rozeznanie

Cytat:
Mialam tak ostatnio ale jak weszlam na wage to slsbo mi sie zrobilo i zaczynam nad tym.panowac

Ja ostatnio zrobilam sobie maraton filmowy. Wichrowe wzgorza, ptaki ciernistych krzewow, przeminelo z wiatrem
Ptaki ciernistych krzewów były niedawno w tv a resztę też bym obejrzała :-D i jeszcze Północ Południe!

Cytat:
To jest takie kochane... jak czuje i widzę, że się rusza to aż do mnie nie dociera, ze ona tam fika w moim brzuchu

Kto mieszka w bloku?? Wam też już tak chłodno?? Jakoś mi zimno dzisiaj, siedzę w leginsach i i bluzce z długim rękawem i mi chłodno, chyba idę po sweter albo wyciągam koc

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Ja też w bloku. Mi jest na zmianę zimno i gorąco :-D jak leżę bez skarpet to mam lodowate stopy a w nocy aż sprawdzałam czy goraczki nie mam bo byłam cała mokra... I teraz właśnie też mi zimno. Koc leży obok i czeka

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny piekne zakupy !!

Mam pytanko czy planujecie kupowac przybornik na lozeczko ? cos w tym stylu:
http://allegro.pl/kerstin-przybornik...119818364.html

Nie wiem za bardzo czy to ma sens ale z drugiej gdzie indziej miec pod reka i chusteczki i pampersy
Ja właśnie chciałam kupić. Niby będę miała komodę ale nie lubię jak wszystko leży na wierzchu :-( tylko jeszcze nie wiem który kupię. Ale ten też oglądałam i fajny. A kosmetyki będę miała właśnie na komodzie więc muszę jakieś ładne pudełko kupić...

Cytat:
Dlatego ja z książek bardzo lubiłam serię Romanse przed lat :-D tam właśnie dużo takich historii :-D

Cytat:
Dokładnie, jak ciekawy to bardzo wciąga polecacie jakies? Ja uwielbiam Gotowe na wszystko, kapitalne są te babki i płakałam z nimi i się śmiałam, jest 8 sezonów, więc jest co oglądać już w sumie dawno temu oglądałam i mogłabym od początku, ale może Wy macie cos ciekawego?

Ja od początku ciąży mam ochotę obejrzeć Grę o tron. Ale jakoś nie mogę się zabrać

Cytat:
Nie śmiejcie się ale ja całkiem niedawno oglądałam "Jezioro marzeń"

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

I chętnie bym przeczytała najnowszy tom Jeżycjady. Wiem, dziecinna jestem
Uwielbiałam ten serial!

Cytat:

Marzyłam o takim zawsze ale niestety nie mam gdzie postawić :-(

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52695294]Wstawiam jeszcze kombinezon i kurtkę dla młodego :

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Śliczne :-D i trzymam kciuki za męża!
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:18   #1700
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
Ja od początku ciąży mam ochotę obejrzeć Grę o tron. Ale jakoś nie mogę się zabrać
Ja chciałam zacząć od książki ale utknęłam w drugim tomie
Stary 2015-09-08, 17:28   #1701
0enedue
Zadomowienie

Gryzelda

Limonka ja będę kupowała przybornik na łóżeczko

Co do wagi ja około 6-7 kg na plusie ..

Kurde laski dzisiaj po obiedzie jak mnie sieklo .. zgaga taka okrutna .. wymioty .. i wsumie teraz wstałam :/ ale zgage mam dalej .. całe życie udało mi się jej uniknąć myślałam że mnie ominie .. leżę nieprzytomna w lozku i zaraz tylko zmieniam lokalizację na kanapę żeby pierwsza miłość obejrzeć.. a chciałam dzisiaj się za wyprawkę wziąć :/:/

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:34   #1702
Fionka_31
Zakorzenienie

Kurde mam mole spożywcze, nosz ku no! Musze wszystko z szuflad wypieprzyć teraz.

Tzn na razie jednego latającego znalazłam

Musze wejsc na kompa zobaczyć co za slicznosci wrzucilyscie.

Widzę tylko Gryzeldy kombinezon. Bardzo fajny i kurteczka tez. Zalozysz ja pod spod?

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Ja tez w bloku i rano czuje zd jest chłodniej. Teraz mi cieplo

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:34   #1703
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Greys anatomy (Chirurdzy) - pooolecam, kapitalny serial!

Pierwsze sezony są na you tube online.

Gotowe na wszystko - równie dobry.
O tak, czasami oglądałam jakiś pojedynczy i zawsze mi się podobał, musze koniecznie sciagnac a info o yt jeszcze bardziej mnie cieszy

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
ooo! mam dokładnie to samo! a tż zjadł MOJEGO wafelka i pozbył się dowodu zbrodni (czyli jak nigdy wyrzucił papierek) więc za karę wczoraj musiał mi przynieść zapasik- dostałam zjedzonego wafelka x2, princessa zebra (jeszcze nie jadłam) i Oreo. Potem mu się dostało, że mnie tuczy na kanapie
najlepsze jest to, że ja wcale nie lubię słodyczy... jak nie jestem zaciążona

też tak mam- odziałam już grube skarpety i leżę pod kocem
a stópki cały czas zimne- to znak, że już jesień!

mojego też nie ma, filmów naściągałam a jakoś nie mogę się za nie zabrać... a miałam tyle nadrobić przez przymusowe 'wakacje'

hahaha dooobreee nie ma jak Snape

że sobie pozwolę wtrącić bo nałogowo oglądam seriale- polecam Downton Abbey - przepiękny serial! ale to też dlatego, że ja mam zboczenie na UK
poza tym the Good Wife jest bardzo bardzo dobry
a jak potrzebowałam coś lżejszego to Hart of Dixie- przyjemna głupotka, no i jest na kim oko zawiesić tam
a do pośmiania się Jess i chłopaki z rewelacyjną Zooey Deschanel
Wszystko sobie zapisałam, a Jess oglądałam, super serial

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Udało mi się zapisać na koniec października. Najpierw pani stwierdziła że w tym roku nie ma opcji, ale popatrzyła na mnie, chyba magia brzuszka zadziałała i powiedziała ze mnie jeszcze upchnie

Zawsze możesz jeszcze napisać na ich profilu na FB albo zgłosić do UKOIK. Na babę też bym złożyła reklamację. Zawsze zapisuję godzinę i nazwisko osoby z która rozmawiam na wypadek podobnych sytuacji

Twoje fantazje są boskie

Ostatnio oglądaliśmy z mężem Kości od początku, teraz oglądamy animowanych jeźdźców smoków (polecam fankom "jak wytresować smoka") w zeszłym roku przelecieliśmy po całości różowe lata 70 i teorię wielkiego podrywu. Z komediowych polecam też "jim wie lepiej". Jeśli któraś lubi anime to kiedyś namiętnie oglądałam bleach. Mój mąż kolejny raz ogląda teraz m*a*s*h (serial o wojnie w wietnamie który kręcono dłużej niż trwała wojna), czasami z nim oglądam, ale to dla osób o raczej specyficznym poczuciu humoru

Myślę o kupnie fotela, ale na razie te które sobie upatrzę nie mieszczą sie w moim budżecie. Ostatnio spodobał mi się ten http://www.brw.com.pl/fotele/6599,fo...ienny-jadalnia Pasowałby nam do sypialni (na nowy dom dostaliśmy w prezencie łóżko do sypialni w klimacie rosyjskich oligarchów Po pierwszym szoku je naprawdę pokochałam)
Ostatecznie chyba poszukam czegoś na olx

Udało mi się trochę załatwić rzeczy dzisiaj - przesmażyłam dżem, zrobiłam zakupy z siostrą, odwiedziłam ciocię, odebrałam przesyłkę z inpostu (w ogóle okazuje się, ze przenieśli punkt odbioru, ostatni raz był zmieniany jakieś 3 msc temu, oczywiście musiałam się naszukać bo brak informacji na awizo co to jest, a na miejscu na drzwiach tylko malutka naklejka w rogu), załatwiłam um i umówiłam lekarza. Czuję że zasłużyłam na dobrą kawę
Dużo rzeczy zrobiłaś, mysle że na kawę i dobre ciastko zasluzylas

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52695214]Czubasek gratulacje dla koleżanki

Ogolnie jakaś masakra z tym inpostem ala: A ten chrzest Dżoany to już dawno, jakieś 3 tygodnie temu

Sylwuska nie byłaś z nami jak się czerwcówki rozpakowywały? One na pierwszej stronie miały zdjęcie "smętnego czopa" Nie ma rtęciowych, są takie same tylko z innym wkładem, który nie jest toksyczny.

Wojniann po godzinie max. do 180, po dwóch do 140 powinno być. Ale nie ma u Ciebie dużego przekroczenia normy, więc pewnie dostaniesz skierowanie do diabetologa i zalecenia do stosowania diety.

Sylwuska u każdej czop wypada, czasem od razu cały, czasem w dużych kawałkach, czasem bardzo powoli w małych częściach. On w czasie ciąży zatyka ujście macicy, więc musi wypaść

Ogolnie uwielbiam 50 pierwszych randek z Adamem Sandlerem

Jente u mnie w tej chwili jest ponad 13 kg na plusie. A największe przybieranie na wadze ciągle przed nami Ale trudno, będę się martwić po porodzie

Limonka ja taki przybornik raczej kupię, ale nie wiem kiedy, zobaczę czy w ikei jest coś podobnego. I raczej będę go używać na smoczek, jakąś przytulankę czy coś w tym stylu niż na kosmetyki. Na kosmetyki planuję mieć zawieszoną w zasięgu ręki półkę nad komodą czy łóżeczkiem.

Czubasek : Snape właściciel majątku

Sylwuska ja na początku ciąży obejrzałam Przyjaciółki, kilka razy oglądałam już Magdę M.

Ja miałam nadrobić zaległości książkowe. Skończyło się na tym, że nie jestem w stanie doczytać do końca Tożsamości Bourne'a - średnio 30 stron na 2-3 tygodnie

Dziewczyny poproszę o mocne kciuki - mąż dostał dzisiaj pracę w innej firmie i jutro jedzie zawieźć wypowiedzenie za porozumieniem stron. Kciukajcie, żeby go puścili, bo zostaniemy na lodzie rosi: mówię mu, że wszystko będzie dobrze, że wszystko się poukłada, ale jestem przerażona...[/QUOTE]

Yyy no jakoś nie, nic o tym, jakąś czarną magią, ja od połowy lipca z Wami jestem, sama no i dlatego nic nie wiem, ktoś mnie oswieci?

Ooo o przyjaciolkach zapomniałam, obejrzałam kiedyś 1 sezon i też bardzo,mi się spodobał, dopisalam do listy

Trzymam kciuki z całej siły!! ;*

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Wojniann Kciuki mocno trzymam !

czekamy ! Osttanie moje chwile przed wyjazdem z wami

JUHUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! ! Gratki dla kolezanki !!!!

popuscilam mu, chate wysprzata i obiadek rocznicowy nam zrobi
Alez to zlecialo !

Jakie bezczelne babsko !!! grrrrrrrrr.

Jeszcze 3.5 h !!!

Co do termometra planuje kupic ten do ucha
Np taki
[img src="http://www.babydash.com.my/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d2 7136e95/d/i/digital_thermometer_1.jpg "]
Co do rteciowych - kupowlam w jakims sklepie po 5 zlotych z 3lata temu.

sylwuska Aniqa PIEKNE CIUSZKI
Halwaya cudnete kombinzony !

Andriuszka pokazj pokazj ! ->doczytalam -> Pieknosci ! :
jezu jak ja Ci zazdroszcze zapachu ciuchlandu.... ahaha - zboczenie tak wiem

A to skwituje tak

hahahahahha

Z filmow - uwielbiam Pokute, Muzyka w tym filmie i sceny zakazanego seksu w bibliotece ;d
i TO niewybaczenie siostrze. mrrrr.

A ja w prac, pozotalo 2.26h.
DZiękuję

Za chwilę urlop!! Ale fajnie, tyle na niego czekalas

A ja opatulilam się kocykiem i co?? Zasnelam na godzinę!! Tak mi było cieplutko i przyjemnie, kurcze a w nocy takie problemy z zasypianiem, ciekawe jak ja dzisiaj zasne ;/

Co do fotela, to też bym chciała, bo tak szczerze mowiac, to w ogóle nie wiem gdzie i jak ja będę Mała karmila? ;/ na łóżku w sypialni będzie mi niewygodnie, Bo muszę oprzeć plecy, a tam nie mam jak, chyba że na lezaco, Ale nie wiem czy tak będę umiala, poza tym w ciągu dnia co? W salonie mam kanapę, ale też nie będę tam chodzić, dobrze byłoby mieć taki mebel w sypialni, bo i tak intymnie w tym miejscu bym miała...

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:41   #1704
Konto usunięte

Fionka ona jest ciepła więc jak nie będzie bardzo zimno to wystarczy a kombinezon jest na 86 więc na przyszły rok

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Sylwuska tu jest zdjęcie smętnego czopa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post51821764
Stary 2015-09-08, 17:44   #1705
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Gryzelda

Limonka ja będę kupowała przybornik na łóżeczko

Co do wagi ja około 6-7 kg na plusie ..

Kurde laski dzisiaj po obiedzie jak mnie sieklo .. zgaga taka okrutna .. wymioty .. i wsumie teraz wstałam :/ ale zgage mam dalej .. całe życie udało mi się jej uniknąć myślałam że mnie ominie .. leżę nieprzytomna w lozku i zaraz tylko zmieniam lokalizację na kanapę żeby pierwsza miłość obejrzeć.. a chciałam dzisiaj się za wyprawkę wziąć :/:/
Miałam taki sam plan jak Ty, a zasnelam coś nie po drodze mi to allegro ;/ a teraz jestem głodna, więc idę jeść i mnie z kolei brzuch kluje, dalej... ;/

No i współczuję Ci samopoczucia, może wypij miętę, mi na żołądek zawsze chociaż trochę pomaga ;*

Stary 2015-09-08, 17:54   #1706
0enedue
Zadomowienie

Mięta mi wsiakla.. na 1oo % miałam w domu i ni ma :/:/

Brałas coś na ból brzucha ?

Ja jestem taka głodna ale boję się cokolwiek tknac .. tz po drodze do domu ma zrobić jakieś zakupy..

Mam ochotę na pizze z pieczarkami mimo że praktycznie nie jem pieczarek

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

A co do allegro ani mi nie mów .. juz tyle razy miałam zamawiać a zawsze kończy się tak samo ..

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-08, 17:55   #1707
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jestem taka głodna ale boję się cokolwiek tknac .. tz po drodze do domu ma zrobić jakieś zakupy..

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

A co do allegro ani mi nie mów .. juz tyle razy miałam zamawiać a zawsze kończy się tak samo ..
A masz amol? Można go używać jako kropli żołądkowych
Stary 2015-09-08, 17:58   #1708
Fionka_31
Zakorzenienie

Mnie wczoraj tak bolal brzuch i wzięłam 2xnospe i espumisan a na kolacje zjadłam kisiel. Dzis juz jest dobrze

Jeny ten mol mnie dręczy mam wizje ze wszędzie mi cos lata

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 18:00   #1709
0enedue
Zadomowienie

Amol mam na liście zakupów od 2 miesięcy

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-08, 18:11   #1710
syylwuska
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52695948]Fionka ona jest ciepła więc jak nie będzie bardzo zimno to wystarczy a kombinezon jest na 86 więc na przyszły rok

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Sylwuska tu jest zdjęcie smętnego czopa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post51821764 [/QUOTE]

Ehh nie mogę zobaczyc, włączyłam prZez 2 przeglądarki i tapatalka i nie pokazuje tego obrazka
Cytat:

To do listy dopisz miwte, czasem się przydaje
Nic nie brałam, ale to taki ciążowy ból, bo boli mnie nisko z jednej strony, z prawej tuż nas matkami, kluje mnie tak, ciągnie, nie wiem czemu nie przechodzi ;/ tylko co raz czuje też Tam Mała i mysle, że może to jej sprawka, za coś mnie tam ciągnie albo uciska.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości