Panny Młode 2017 cz. 6 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-08, 17:09   #211
renia92
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 6

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
W ofercie jednej z sal, która mi się podobała był zapis o korkowym 15zł/butelkę , szczęka mi opadła jak to przeczytałam
O matko, strasznie dużo cieszę się, że u mnie nie ma tego

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Zresztą, moja mama przez całe swoje i nasze życie gromadziła książki i zamiast mieszkania mamy bibliotekę. Połowa książek jest pochowana po szafkach, druga połowa powciskana na półkach. Mama jest bibliotekarką i z zamiłowania kataloguje książki, ostatnio powiedziała mi, że zbliżamy się do 3tys. książek.
Marzy mi się domowa biblioteczka

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
ja sie boje, że jak już zaczniemy starać się o dziecko to bedzie wielka . bo w sumie nigdy nie probowałam i nie wiem jak to wyjdzie
Witaj w klubie, mam takie same myśli...
Stary 2015-09-08, 17:09   #212
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
A próbowałaś zmienić tabletki? Ja nie odczuwam żadnych zmian jak biorę tabletki, zero humorków, ochota na seks też mi się nie zmniejszyła.
Miałam już plastry i 6różnych tabsów... od poniedziałku będę brać już siódme inne opakowanie. :/
Dodam, że zmieniam średnio co 6miesięcy, bo dopiero wtedy zaczynają się u mnie problemy ze skutkami ubocznymi.
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:10   #213
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Współczuję. Dzięki Bogu u mnie praca zostala oddana z delikatnymi poprawkami i już nawet nie chciał jej do kolejnego czytania
Także łączę się w bóli i trzymam kciuki.
Dzieki wielkie przydadza sie
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:12   #214
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam już plastry i 6różnych tabsów... od poniedziałku będę brać już siódme inne opakowanie. :/
Dodam, że zmieniam średnio co 6miesięcy, bo dopiero wtedy zaczynają się u mnie problemy ze skutkami ubocznymi.
A może spróbuj tego, co reklamują w tv typu asequrella. Może zadziała.
Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:14   #215
malgosiaw123
Zakorzenienie

Ja uwielbiam pikantne jedzenie

A co do obniżonego libido.. Jakoś teraz tak mam. Nie wiem czemu, nie biorę tabsów i nigdy nie brałam.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:20   #216
aankaa092
Zakorzenienie

Tak pędzicie, że nie mam czasu zjeść :P
Cytat:
czyli bierzesz je leczniczo? to chyba też bym się przemęczyła skoro to dla tak szczytnego celu

ja sie boje, że jak już zaczniemy starać się o dziecko to bedzie wielka . bo w sumie nigdy nie probowałam i nie wiem jak to wyjdzie
i jeszcze boje sie ze jak skoncze studia to nie znajde pracy i bedziemy musieli mieszkac z rodzicami
wkurza mnie to, ze nie wiem jeszcze co ze mna bedzie
No, mam PCOS. :/ jesli nie będę brać to z dzieckiem będzie jeśli nie masz problemów z hormonami to na pewno szybko zajdziesz. Podobno tylko trzeba zrobić 3miesiące przerwy od ostatniej tabletki do starania się o dziecko

Wiesz, ja bym się przemęczyła, ale nie chcę sobie też zaszkodzić. Jeśli utyję, to też nie będzie dobre dla mnie, bo przy PCOS normalką jest cukrzyca, a cukrzyca wiąże się mocno z otyłością. Do tego przy otyłości trudniej zajść w ciążę. Dlatego muszę zmieniać tabletki, bo i tak już jadam znowu max 1500kcal by nie tyć :/
Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Marzy mi się domowa biblioteczka [COLOR="Silver"]
Hahaha No ogólnie fajnie, jeśli masz jeden pokój przeznaczony na "biblioteczkę", a nie jeśli całe mieszkanie zawalone jest książkami :P

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Myślałam o tym. Ta asequrella jest droga, ale moja przyszła bratowa mówiła że jest wiele tańszych takich z takim samym składem. Ale boję się wpływu na wątrobę.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Mysza! Mam coś dla cie.... Jak wrócicie do starania o dziecko to bierz takie zioło o nazwie MACA. Twój mąż też. Widziałam trochę badań naukowych, że pomaga w zajściu, bo reguluje hormony nie zawierając w sobie hormonów. Ogólnie to podobno tez dobrze działa na PCOS, ale nie biorę, bo nie ma na to dowodów naukowych, są tylko przypuszczenia i parę kobitek potwierdza, no i boję się, że zmniejszy działanie hormonów w tabsach, bo na razie nie mogę zajść.

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-09-08 o 17:23
Stary 2015-09-08, 17:20   #217
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:

No, mam PCOS. :/ jesli nie będę brać to z dzieckiem będzie jeśli nie masz problemów z hormonami to na pewno szybko zajdziesz. Podobno tylko trzeba zrobić 3miesiące przerwy od ostatniej tabletki do starania się o dziecko

Wiesz, ja bym się przemęczyła, ale nie chcę sobie też zaszkodzić. Jeśli utyję, to też nie będzie dobre dla mnie, bo przy PCOS normalką jest cukrzyca, a cukrzyca wiąże się mocno z otyłością. Do tego przy otyłości trudniej zajść w ciążę. Dlatego muszę zmieniać tabletki, bo i tak już jadam znowu max 1500kcal by nie tyć :/

Hahaha No ogólnie fajnie, jeśli masz jeden pokój przeznaczony na "biblioteczkę", a nie jeśli całe mieszkanie zawalone jest książkami :P

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Myślałam o tym. Ta asequrella jest droga, ale moja przyszła bratowa mówiła że jest wiele tańszych takich z takim samym składem. Ale boję się wpływu na wątrobę.
Ja tez od jakiegoś roku jestem zmuszona przyjmować codziennie określona dawkę leków niestety, ale zawsze można sobie kupić takie tabletki osłonowe na wątrobę.
Stary 2015-09-08, 17:24   #218
VinVinara
Zakorzenienie

Pedzicie jak szalone!
Stary 2015-09-08, 17:25   #219
martyna249
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość

Zastanawiam się, czy organizacja wesela we wtorek, 14.08.2017 to taki zły pomysł... Bo jest o 40 zł taniej. Tylko trzeba brać pod uwagę, że ludzie mają pracę itp. i mogą nam poodmawiać...
Z Dworu Kębłów brak odzewu.
ja bym tam brała, w końcu długi weekend i dużo osób ma wolne. My mamy w sobotę 12.08.2017 ale w niedzielę będą pewnie poprawiny chodź nie wiadomo. Zresztą w rodzinie TŻ świętują cały tydzień więc w poniedziałek pewnie będziemy dalej się bawić
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Kiedyś ze znajomymi zatrzasnęlismy się w windzie na wydziale-20 minut przed egzaminem. Wyciągneli nas po 10 minutach i spoznilismy sie na egz,bo facet zaczął wcześniej
Ja to mam dużo schiz Choćby bylo 40 stopni to nie usnę nie przykryta niczym. Choćbym tylko jedną nogę miała przykrytą,ale muszę. Muszę często myć ręce,bo ciągle wydaje mi się,że mam je brudne i że mnie palą. Czasem jak mnie nie było tydzień w domu i wracałam w piątek to jak weszłam do domu to sprawdzałam palcem po podlodze czy jest brudno
ja też zawsze muszę być przykryta, nawet jak teraz byłam na Chorwacji to chociaż cieniutka poszewką, ciepło w cholerę, brak klimy, ale Martynka przykryć się musiała
Cytat:

ja też biorę tabletki już 3 lata, ale ze względu że nie chcę teraz zajść w ciąże, chodź i tak boję się że mogę zostać mamusią. Na dziecko mam jeszcze czas. Najpierw studia dokończyć, znaleźć pracę, a co do tabletek to odstawię po ślubie ;D
Biblioteczka jako jeden pokój OK, ale cały dom to dla mnie przesada.

Co do prezentów to pewnie coś zamiast kwiatów: wino, czekoladki no i pieniądze, a wierszyk będzie bo u nas wszyscy zawsze piszą
Stary 2015-09-08, 17:26   #220
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez od jakiegoś roku jestem zmuszona przyjmować codziennie określona dawkę leków niestety, ale zawsze można sobie kupić takie tabletki osłonowe na wątrobę.
Wiem. Gorzej z tym, że niedługo będę brać więcej osłonowych niż innych tabletek. Bo ta osłania żołądek, inna jelita, następna wątrobę, kolejna nerki. Bardzo nie lubię brać tabletek. Mocno się wzbraniam. Nie lubię się leczyć. Wolałabym znaleźć te dobre anty dla mnie i nie musieć brać nic więcej.
Stary 2015-09-08, 17:27   #221
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:

o rety, trudna sytuacja

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 17:32   #222
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem. Gorzej z tym, że niedługo będę brać więcej osłonowych niż innych tabletek. Bo ta osłania żołądek, inna jelita, następna wątrobę, kolejna nerki. Bardzo nie lubię brać tabletek. Mocno się wzbraniam. Nie lubię się leczyć. Wolałabym znaleźć te dobre anty dla mnie i nie musieć brać nic więcej.
Tak się czasami zastanawiam, co jest z nami kobietami, że w tak młodym wieku mamy już przeróżne problemy zdrowotne i tak wiele z nas już wie, że będzie miało problem z zajściem w ciążę.
Stary 2015-09-08, 17:38   #223
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
o rety, trudna sytuacja
Nie jest trudna żyję można powiedzieć, że jestem zdrowa, bo inni mają gorzej.
Marzę tylko o tym, by było już pół roku przed ślubem, kiedy to rzucam tabsy i po następnych 3 miesiącach zaczniemy się starać o dziecko. Chciałabym już być mamą. Widząc dookoła siebie szczęśliwe mamy też bym chciała nią być. Czasami jak czytam głupoty w stylu "w banku spermy się pomylili i dali mi spermę czarnego, nie jestem gotowa na czarne dziecko" to chce mi się na babę wrzasnąć "TO MI DZIECKO ODDAJ!"

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Tak się czasami zastanawiam, co jest z nami kobietami, że w tak młodym wieku mamy już przeróżne problemy zdrowotne i tak wiele z nas już wie, że będzie miało problem z zajściem w ciążę.
Czasami sama zastanawiam się czemu takie choroby się pojawiają... skąd się wzięły? Podobno PCOS jest dziedziczne, ale u mnie nikt nie miał problemu z zajściem, ani z długimi, nierównymi cyklami. Nie uważam,by to było przez tabletki, bo problemy z hormonami mają też osoby, które nie brały tabsów.
To raczej chemia, przetworzona żywność... ale co ja tam wiem. Niczego nie udowodniono
I to małgosiu następny argument ZA robieniem samemu przypraw, przynajmniej wiesz, że nie ma w mieszance chemii

Czas edycji: 2015-09-08 o 17:40
Stary 2015-09-08, 17:43   #224
VinVinara
Zakorzenienie

Teraz we wszystkim jest chemia, której wcześniej nie było....
Stary 2015-09-08, 17:56   #225
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest trudna żyję można powiedzieć, że jestem zdrowa, bo inni mają gorzej.
Marzę tylko o tym, by było już pół roku przed ślubem, kiedy to rzucam tabsy i po następnych 3 miesiącach zaczniemy się starać o dziecko. Chciałabym już być mamą. Widząc dookoła siebie szczęśliwe mamy też bym chciała nią być. Czasami jak czytam głupoty w stylu "w banku spermy się pomylili i dali mi spermę czarnego, nie jestem gotowa na czarne dziecko" to chce mi się na babę wrzasnąć "TO MI DZIECKO ODDAJ!"
wiadomo, nie umierasz. ale ja na razie (odpukać!) nie muszę brać zadnych tabletek, takze w porownaniu z moja sytuacja masz przekichane. Z reszta mam kolezanke z PCOS i widzę jak ona się męczy

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Teraz we wszystkim jest chemia, której wcześniej nie było....
wyczytałam ostatnio, że we frytkach z maka jest jakaś substancja przyczyniajaca sie do nowotworow. Masakra, a ja nie umiem z nich zrezygnować!
staram sie zdrowo jesc, ale nie mozna popadac w obsesje. chemia jest teraz wszedzie i nie przeskoczy sie tego. takie czasy

13.12.2016 Julian
Stary 2015-09-08, 18:13   #226
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
wiadomo, nie umierasz. ale ja na razie (odpukać!) nie muszę brać zadnych tabletek, takze w porownaniu z moja sytuacja masz przekichane. Z reszta mam kolezanke z PCOS i widzę jak ona się męczy

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

wyczytałam ostatnio, że we frytkach z maka jest jakaś substancja przyczyniajaca sie do nowotworow. Masakra, a ja nie umiem z nich zrezygnować!
staram sie zdrowo jesc, ale nie mozna popadac w obsesje. chemia jest teraz wszedzie i nie przeskoczy sie tego. takie czasy
Akrylamid. Do tego kwasy tłuszczowe trans. We wszystkich frytkach mrożonych i chipsach. A chipsy to mój nałóg zresztą frytki też. Ale lubię też sama pokroić ziemniaki i zrobić sobie z nich frytki niż kupować paczkę 1kg frytek 4x droższą niż 1kg ziemniaków

Lepiej nie brać tabletek anty póki nie trzeba... takie moje zdanie

Czas edycji: 2015-09-08 o 18:14
Stary 2015-09-08, 18:20   #227
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Akrylamid. Do tego kwasy tłuszczowe trans. We wszystkich frytkach mrożonych i chipsach. A chipsy to mój nałóg zresztą frytki też. Ale lubię też sama pokroić ziemniaki i zrobić sobie z nich frytki niż kupować paczkę 1kg frytek 4x droższą niż 1kg ziemniaków

Lepiej nie brać tabletek anty póki nie trzeba... takie moje zdanie
też uwielbiam chipsy aż nawet dzisiaj chyba kupie sobie paczke, od 3 miesiecy nie zjadłam ani jednego chipsika, to chyba moj rekord
a od października dieta i ćwiczenia

13.12.2016 Julian
Stary 2015-09-08, 18:24   #228
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
też uwielbiam chipsy aż nawet dzisiaj chyba kupie sobie paczke, od 3 miesiecy nie zjadłam ani jednego chipsika, to chyba moj rekord
a od października dieta i ćwiczenia
Mój rekord to miesiąc nie potrafię nie jeść. Teraz ledwo tydzień wytrzymuję. Mój organizm został spacyfikowany
do tego to mój antydepresant. niektórzy mają ćwiczenia, inni czekoladę a ja chipsy :P
Stary 2015-09-08, 18:26   #229
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Mój rekord to miesiąc nie potrafię nie jeść. Teraz ledwo tydzień wytrzymuję. Mój organizm został spacyfikowany
do tego to mój antydepresant. niektórzy mają ćwiczenia, inni czekoladę a ja chipsy :P
a ja fajki, to dopiero zło

13.12.2016 Julian
Stary 2015-09-08, 18:35   #230
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
a ja fajki, to dopiero zło
Na szczęście nie palę i mało piję xD ale ostatnio odkryłam piwo z colą i odpuścić nie mogę :P

O, a teraz dla PMek co mają 2dniowe wesela:
Myślałyście może o takiej sukni? Czy chcecie dwie różne lub tę samą ślubną co pierwszego dnia? KLIK
Stary 2015-09-08, 18:39   #231
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście nie palę i mało piję xD ale ostatnio odkryłam piwo z colą i odpuścić nie mogę :P

Myślałyście może o takiej sukni? Czy chcecie dwie różne lub tę samą ślubną co pierwszego dnia? KLIK
fajny patent z tymi kieckami
ja chyba bede miala dwie różne, bo nie chce drugi raz w bieli być
miałam kupić sobie kiecke ze sklepu szyjemysukienki.pl ale skoro zbankrutuje na sukni slubnej to na poprawiny kupie sobie cos tanszego a moze sama sobie uszyje no na pewno bede musiala obnizyc koszty

13.12.2016 Julian
Stary 2015-09-08, 18:43   #232
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:

O takiej nie myslalam. Chce mieć ślubna normalna a na następny dzien jakaś białą krótką sukieneczkę z jakiejś sieciówki chociazkto wie moze sie na taka 2w1 zdecyduje

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 18:55   #233
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:

oo jeszcze na tym weselu co byłam teraz to PMka się przebrała w białą krótką koronkową sukienkę zaraz po północy z tym, że to było wesele jednodniowe

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Kurde dziewczyny JARAM SIĘ - jestem umówiona na mierzenie sukien w salonie Anna Kara w ten czwartek o godzinie 12 w Krakowie
chyba tam padne ;mdleje:

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 19:00   #234
butcher_girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
oo jeszcze na tym weselu co byłam teraz to PMka się przebrała w białą krótką koronkową sukienkę zaraz po północy z tym, że to było wesele jednodniowe

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Kurde dziewczyny JARAM SIĘ - jestem umówiona na mierzenie sukien w salonie Anna Kara w ten czwartek o godzinie 12 w Krakowie

chyba tam padne ;mdleje:

Mam nadzieję,że zdasz Nam obszerną relację z wizyty

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 19:05   #235
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie się nie sprawdziło

Ja brałam ok 5 lat tabletki z półroczną przerwą a teraz w czerwcu odstawiłam całkiem i jestem bardzo zadowolona. Jedynie co, to cera mi się pogorszyła no i mam bardzo bolesne miesiączki, ale za to jestem szczęśliwsza
Cytat:

chyba tam padne ;mdleje:
Byłam tam z przyszłoroczną PMką Warto sobie wcześniej przejrzeć stronę i wypisać modele, które chcesz zmierzyć I nie ograniczaj się, PMka z którą byłam mierzyła chyba 9 albo 10 i nie było widać zniecierpliwienia ze strony babeczki, która się nią zajmowała

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Muszka, a nie wolałaś się wstrzymać te dwa tygodnie i poczekać na nową kolekcję?
Stary 2015-09-08, 19:06   #236
renia92
Zakorzenienie

Cytat:

chyba tam padne ;mdleje:
Wow, szybko. Czekamy na relację
Stary 2015-09-08, 19:10   #237
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Mam nadzieję,że zdasz Nam obszerną relację z wizyty
jasne, że tak i mam nadzieję, że uda mi się jakoś z ukrycia chociaż jedną fotkę cyknąć

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość

Byłam tam z przyszłoroczną PMką Warto sobie wcześniej przejrzeć stronę i wypisać modele, które chcesz zmierzyć I nie ograniczaj się, PMka z którą byłam mierzyła chyba 9 albo 10 i nie było widać zniecierpliwienia ze strony babeczki, która się nią zajmowała

a nie wolałaś się wstrzymać te dwa tygodnie i poczekać na nową kolekcję?
Jak dzwoniłam tam dzisiaj to Pani była bardzo miła pytałam się właśnie o czas jaki tam mają czy są jakieś ograniczenia i powiedziała, że rezerwują sobie mniej więcej godzinę ale to ode mnie zależy ile tam będę chciała czasu spędzić

co do poczekania to w sumie jadę tak całkiem spontanicznie bo moja dobra koleżanka jedzie do lekarza do Krk i sama mi zaproponowała jak ostatnio u mnie była, żebyśmy pojechały tak to w sumie by mi jeszcze pewnie na myśl nie przyszło, żeby cokolwiek mierzyć ale spokojnie nową kolekcję pewnie też pojadę obejrzeć nie mam daleko bo jakieś 80 km

20.05.2017
Stary 2015-09-08, 19:13   #238
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

chyba tam padne ;mdleje:
Bez sensu przebierać się mając 1 dzień, chyba że suknia ślubna jest niewygodna, ale niewygodnej bym nie kupiła :P

Moja siostra na sesje ślubną sukienkę musiała kupić z sieciówki, bo jej suknia ślubna została zniszczona w pralni :/ Ja chyba będę sama prać, bo boję się takiej sytuacji.

Chcę poznać każdy szczegół z salonu Anny Kary

Dziewczyyyynyyyyyy... czy jest może jakaś z/spod Krakowa, która mogłaby mnie przenocować jakbym przyjechała do salonu Anny Kary?

Czas edycji: 2015-09-08 o 19:14
Stary 2015-09-08, 19:17   #239
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Bez sensu przebierać się mając 1 dzień, chyba że suknia ślubna jest niewygodna, ale niewygodnej bym nie kupiła :P

Chcę poznać każdy szczegół z salonu Anny Kary

Dziewczyyyynyyyyyy... czy jest może jakaś z/spod Krakowa, która mogłaby mnie przenocować jakbym przyjechała do salonu Anny Kary?
Nie widzę innej opcji
co do przebierania się to i tak się wszyscy znajomi PMki śmiali, że dziwią się, że ubrała suknię ślubną bo ona taka 'chłopocora' jest i wcale mnie to nie dziwiło chociaż ja bym tak nie chciała

jak Ci się chce jechać 80 km to wbijaj do mnie

20.05.2017
Stary 2015-09-08, 19:30   #240
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widzę innej opcji
co do przebierania się to i tak się wszyscy znajomi PMki śmiali, że dziwią się, że ubrała suknię ślubną bo ona taka 'chłopocora' jest i wcale mnie to nie dziwiło chociaż ja bym tak nie chciała

jak Ci się chce jechać 80 km to wbijaj do mnie
Nie wiem czy będe jechać samochodem czy pociągiem, więc 80km to sporo :P
chociaż ja i tak ok 300km będę musiała zrobić do krakowa :P
chłopocora? śmieszne słowo Ale jak tak, no to się nie dziwię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości