Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-08, 20:05   #4891
mala29lll
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
ale kicia fajna
Stary 2015-09-08, 20:05   #4892
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

mala 2 tygodnie mowisz
ja tez od wczoraj mam dyskomfort z brzuchem przy siadaniu chyba opadl
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 20:06   #4893
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Frytki, chrupiące, gorace fryyytkiii mniam mniam

Ale milusi kocyk, nawet na zdjęciach widac Chyba byl wart swojej ceny

Podkladow 10szt, podpasek poporodowych 10szt, majtek siateczkowych 4szt, wkładki laktacyjne 4szt. To wszystko tak na start, drugie tyle bedzie czekalo w domu na szafie i mąż w razie czego bedzie dowozil Przynajmniej taki plan mam sie tak spakowac, bo jeszcze wszystko lezy na kupie

Iladian direct plus biore caly czas 1-2 na tydzien profilaktycznie.

Dzis odebralam zamówienie z Gemini i chce od jutra zaczac juz łykac (mam 35tc) + od 36tc aplikowac dowcipnie Od 33tc pije juz 1x liscie malin, od 36tc chce pic 2x, a od 37 x3 dziennie i tak do konca
Skończ z tymi frytkami bo teraz mi się zachciało ala:

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-09-08, 20:06   #4894
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
emylka, ten krwiak wygląda tak że ja bym poszła chociaż do internisty żeby się wypowiedział o co kaman - jeżeli któraś z pielęgniarek robi taką krzywdę pacjentom to może warto żeby ja wysłali na jakieś doszkalanie... Zakładając że to jej wina - bo jak tak reagujesz na pobranie krwi, to na pewno trzeba to sprawdzić.
Ja mam to szczęście że mam tak grube żyły, że czasami mi nawet zacisku nie zakładają, bo można się wbić bez problemu.
to raczej wina pielęgniarki bo wczesniej tak dużych wylewów nie miałam, najwyżej mały. ta co i teraz pobierała to jakoś tak dziwnie się za to zabiera... wczesniej tez przez nią miałam siniaka. a przy innej było wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
odebralam wyniki i jestem podłamana. POMIMO brania żelaza HGB CALY CZAS SPADA

HGB - 11,3 ( 3 tyg temu bylo 11,6)
RBC - 3,78
HCT- 33,1

te wartosci mam obnizone
masz piękne wyniki, mój lekarz by niczego się tu nie przyczepił.

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
I jak?...
przebosko

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Adamex ma rozmowy nagrywane, więc wątpię zeby kłamali.... ewidentnie Kubuś nawalił bo mieli zadzwonić, ze wózek w sklepie, a ja czekałam, czekałam aż w końcu sama zadzwoniłam i wózek już dawno na sklepie był... tylko czarny...W końcu pani z kubusia oddzwoniła, że ona to załatwi i że wózek będzie do końca września.... jak nie to ich zabije
ja bym na twoim miejscu zmieniła już ten wózek i przy tym żądała mega zniżki. jaja sobie robią dosłownie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie..troche rozczarowana. Tzn z szyjką okej nic się nie dzieje, pobrał mi gbs, morfologia mi się porpawiła..waże Uwaga uwaga 20 kg więcej niż przed ciążą( nie nie dostałam ochrzanu)...nie zrobił mi tylko usg więc tylko wiem, że tętno małej w porządku :/ Mam za 4 tyg się pojawić prywatnie czyli w 38 tyg zrobimy usg, żeby określić wagę i tak dalej...
Cytat:
Kurde i już sama nie wiem..w necie tez różnie jest napisane..Co ile wy dziewczynki macie wizyty od 34 tc ?
fajnie że z niunią wszystko ok. ale wizyta za 4 tyg w sumie trochę długo, ja teraz mam po odstępie 3 tyg. pozniej bede miała co 2

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
ja tez jeszce nie mialam tego gbs przez bakterie w moczu

7 czesc bedzie szczesliwa
szczęśliwa siódemka : D

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny istnieje duża szansa że żadna z Nas nie rozpakuje się w tej części. Jupi

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Dziewczyny a czy na rozmiar 68 prasujecie ciuszki czy tylko pierzecie i wkladacie do szafy?macie dużo ciuszków na ten rozmiar? Bo ja nie będę kupować pod koniec roku chyba. Znów na aukcjach

ja wypiore i poprasuje. mój Michał w 4 miesiące dorósł do tego rozmiaru.

chyba i czas bym i ja zaczęła marudzić... boli mnie pod żebrami... : ( ledwo mi się siedzi...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 20:09   #4895
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
mala 2 tygodnie mowisz
ja tez od wczoraj mam dyskomfort z brzuchem przy siadaniu chyba opadl
Tak gin powiedział, bo już główkę czuł. JA też czuję jak siadam i brzuch przeszkadza na dole. No zobaczymy. Jak wyjdzie za 2 tygodnie też będzie dobrze. Oby nie wcześniej Niech posiedzi jeszcze bąbelek. Choć zrobiłą się naprawdę upierdliwa JAk się przed chwilą przeciagała to myśłałam, że zejdą z tego świata tak zoabolało. Aż mówię gapie, że nie tędy droga i jeszcze za wczesniej na wychodzenie
Stary 2015-09-08, 20:10   #4896
Amelie04
Zakorzenienie

Ja zebra mam zgniecione na miazge. Tak samo pecherz i zoladek.
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 20:13   #4897
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Tak gin powiedział, bo już główkę czuł. JA też czuję jak siadam i brzuch przeszkadza na dole. No zobaczymy. Jak wyjdzie za 2 tygodnie też będzie dobrze. Oby nie wcześniej Niech posiedzi jeszcze bąbelek. Choć zrobiłą się naprawdę upierdliwa JAk się przed chwilą przeciagała to myśłałam, że zejdą z tego świata tak zoabolało. Aż mówię gapie, że nie tędy droga i jeszcze za wczesniej na wychodzenie
no mi tez powiedziala ginka ostanio ze mloda niziutko ale nie mma rozwarcia i szyjka 3,3
a tobie cos mowil o rozwarciu i szyjce?
Stary 2015-09-08, 20:17   #4898
emylka86
Zakorzenienie

u mnie też młody niby napiera na dół główką, ale nic poza tym się nie dzieje. a brzuch raczej mi nie opadł bo siedzi mi się tragicznie ; /

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-09-08, 20:24   #4899
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
no mi tez powiedziala ginka ostanio ze mloda niziutko ale nie mma rozwarcia i szyjka 3,3
a tobie cos mowil o rozwarciu i szyjce?
Mnie w ogóle nigdy nie powiedziął ile ma szyjka. O rozwarciu mówił, że jeszcze nie ma, ale tylko patrzec jak się pojawi, bo mięciutko tam.

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
u mnie też młody niby napiera na dół główką, ale nic poza tym się nie dzieje. a brzuch raczej mi nie opadł bo siedzi mi się tragicznie ; /
Mnie się siedzi tragicznie nawet po turecku bo już brzuch napiera na stopę. A u góry też boli jak prostuje te kopytka i wepcha nózię w narządy i żebra u góry jak teraz Wiec już z każdej strony napiera. Najgorzej jak się wyłoży właśnie w nocy to ledwo dyszę tak mnie dusi.

Ej ta mała deska na stół jest rewelacyjna do prześcieradeł z gumką do łóżeczka i wózka Troszkę wyprasowałam. Resztę menż jak wróci od rodziców.
Stary 2015-09-08, 20:29   #4900
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

mała no to mnie nie pocieszylas kurcze a ja chcialm rodizc w pazdierniku
Stary 2015-09-08, 20:32   #4901
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
mała no to mnie nie pocieszylas kurcze a ja chcialm rodizc w pazdierniku
A tak naprawde to nie wiadomo kiedy kozy małe wyjdą Ja tak właśnie z przymrużeniem oka patrzę na to co powiedział, ale jednak coś się tam dzieje skoro mięciutko, a miesiąc temu mówił, ze szyjka szczelnie pozamykana, twarda i długa.

Kurde tak patrzę co za huk za oknami a tu urwanie chmury takie. No i dobrze. ZIemia potrzebuje, bo przesuszona
Stary 2015-09-08, 20:32   #4902
emylka86
Zakorzenienie

mój ostatnio tak się wierci w tym brzuchu mym, wygina, wypina, brrrr Michał aż tak mi nie szalał

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-09-08, 20:37   #4903
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zebra mam zgniecione na miazge. Tak samo pecherz i zoladek.
nie tylko Ty :P +plecy i twardnienie brzucha

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
mój ostatnio tak się wierci w tym brzuchu mym, wygina, wypina, brrrr Michał aż tak mi nie szalał
mój tak skacze, wygina się i wypina jak tylko położę się spać heh impreza wtedy się niezła zaczyna
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 20:40   #4904
toskaKrk
Wtajemniczenie

O raju, ale mam nadrabiania

Cytat:
I jak?...
Przepięknie no słów mi brak

Cytat:
Jestem po wizycie..troche rozczarowana. Tzn z szyjką okej nic się nie dzieje, pobrał mi gbs, morfologia mi się porpawiła..waże Uwaga uwaga 20 kg więcej niż przed ciążą( nie nie dostałam ochrzanu)...nie zrobił mi tylko usg więc tylko wiem, że tętno małej w porządku :/ Mam za 4 tyg się pojawić prywatnie czyli w 38 tyg zrobimy usg, żeby określić wagę i tak dalej...
Rozumiem niedosyt, ale super że wszystko gra

Cytat:
Kurde i już sama nie wiem..w necie tez różnie jest napisane..Co ile wy dziewczynki macie wizyty od 34 tc ?
Ja miałam w 33tyg, a teraz po 4 tygodniach w 37tyg będę mieć - ma mi pobrać GBS i zlecić badania już ostatnie ciążowe. I mówiła, że od teraz już częściej będę mieć wizyty

Po odebraniu młodego i pograniu w piłkę na boisku pojechaliśmy do galerii i sobie ostatnie zakupy w rossmanie zrobiłam dostałam jakis krem tołpa za 1gr przy okazji
No i jak jutro te zakupy dopakuję to poza wodą mineralną i jakąś przekąską mam torby spakowane już w pełni

P.S. jakoś mnie dzisiaj dziwnie biustonosz obcierał w plecy. Myślałam że się metka podwinęła czy coś. Zerkam do lustra, a tam kilkunastocentymetrowe szramy biegnące równolegle w kilku miejscach Piecze toto, zwłaszcza jak ubranie dotyka.
Mówię do Tż żeby zerknął co mi się z plecami stało, a ten rękę przyłożył i zbladł, bo się okazało że jak mnie wczoraj wieczorem po pleckach drapał to mnie tak pocharatał Kupiłam dla małej sudocrem i kazałam się chłopu posmarować to może trochę złagodzi ehhh
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 20:42   #4905
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

No i nie mam swiatelek:-( na allegro tez są ale ceny powalaja:-( na facebooku widziałam dziewczyna robi ale też drożej..60 zl
Stary 2015-09-08, 20:45   #4906
Amelie04
Zakorzenienie

Mala to normalne, ze szyjka sie powoli przygotowuje ja jutro o 10 wizyta prosze o kciuki
Stary 2015-09-08, 20:45   #4907
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
no u mnie z Rafalem tez wydaje mi sie ze spokojniej bylo teraz to jest niekonczonca sie dyskoteka

Cytat:
A tak naprawde to nie wiadomo kiedy kozy małe wyjdą Ja tak właśnie z przymrużeniem oka patrzę na to co powiedział, ale jednak coś się tam dzieje skoro mięciutko, a miesiąc temu mówił, ze szyjka szczelnie pozamykana, twarda i długa
no nie wiadomo ale ja bym chcuala w pazdierniku ze wzgledow lokalowo-finansowych ;p poza tym nie mam weny do pakowania sie do szpitala

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
P.S. jakoś mnie dzisiaj dziwnie biustonosz obcierał w plecy. Myślałam że się metka podwinęła czy coś. Zerkam do lustra, a tam kilkunastocentymetrowe szramy biegnące równolegle w kilku miejscach Piecze toto, zwłaszcza jak ubranie dotyka.
Mówię do Tż żeby zerknął co mi się z plecami stało, a ten rękę przyłożył i zbladł, bo się okazało że jak mnie wczoraj wieczorem po pleckach drapał to mnie tak pocharatał Kupiłam dla małej sudocrem i kazałam się chłopu posmarować to może trochę złagodzi ehhh
o maj gad
Stary 2015-09-08, 20:55   #4908
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
Mala to normalne, ze szyjka sie powoli przygotowuje ja jutro o 10 wizyta prosze o kciuki
wiadomo
kciuki trzymamy
Stary 2015-09-08, 20:58   #4909
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
No i nie mam swiatelek:-( na allegro tez są ale ceny powalaja:-( na facebooku widziałam dziewczyna robi ale też drożej..60 zl
te światełka rozeszły się jak świeże bułeczki

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
no u mnie z Rafalem tez wydaje mi sie ze spokojniej bylo teraz to jest niekonczonca sie dyskoteka

no nie wiadomo ale ja bym chcuala w pazdierniku ze wzgledow lokalowo-finansowych ;p poza tym nie mam weny do pakowania sie do szpitala

o maj gad
ja też chcę rodzić spokojnie w październiku i to najlepiej w okolicach wypłaty ; p

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-09-08, 21:01   #4910
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Kocyk przyszedł!!!!!!!!!!!!!! Normlanie jest tak bajecznie mięciutki jakbym chmurki dotykała
Piękności

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Ile macie w torbie do szpitala: podpasek, podkładów na łóżko, wkładek laktacyjnych i majtek jedno o wielorazowych?
Ja spakowałam w sumie do obu toreb: 2 opak podpasek czyli 20szt, 8 podkładów na łóżko, chyba 10 wkładek laktacyjnych, 4 pary majtek siateczkowych.

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
masakra. chyba ich wali miałam przed chwilą dość silny skurcz i jak wyobrazilłam sobie, że miałabym przy takim skurczu przeć to aż mnie dreszcze przeszły. Przecież nie da się tak
Parte odczuwa się zupełnie inaczej. To jest przemożna potrzeba parcia i ciężko się powstrzymać

Za gadanie o frytkach wszystkie macie przechlapane u mnie
Pisałam, że u mnie się nie chcą zrobić
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 21:06   #4911
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale mnie żołądek kłuje :/ nawet mięta nic nie dała.
Wkurza mnie to pranie na raty, bo to różowe a to niebieskie a to białe jakoś na razie boję się łączyć te kolory, bo wszystko nówki i by było szkoda jakby coś pofarbowało i tak piorę po kilka rzeczy na całą pralę, prąd i woda nas zeżrą ale cooooooooo taaaam

Aha, kurde to tylko ja tak późno będę miała ten wynik? Jutro mam 36t0d.

Co do mebelków, dość długo to trwało..............miały przyjść w piątek, przyszły w poniedziałek, rozmawiałam z jakąś Panią Dyrektor która przejęła tą naszą sprawę i bardzo się tłumaczyła i przepraszała, że tyle tych wad i że opóźnienie, a że zamawiałam u nich też przewijak taki drewniany na komodę to dali mi go gratis, a że mnie jeszcze wk** za to opóźnienie to wycyganiłam jeszcze krzesełko abstrahuje od tego, że dali nam jedne części złe... i te krzesełko jeszcze nie dotarło...no ale już dobre i to co mamy.

I udało się jeszcze nie urodzić żadnej ) No to w 7 się posypie
Ja mam dzis zaczyna 36 i tez nie mam moze mi w srode zrobi

Cytat:
Ja cos czuje, ze jak bedziecie tak pedzic to w 7 czesci bedzie malo rozpakowanych a ja to pewnie dopiero gdzies w 9...
Ja bym mogla w 8 czesci bo lubie 8 ale pewnie w 7 skoncze
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 21:08   #4912
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Piękności

Ja spakowałam w sumie do obu toreb: 2 opak podpasek czyli 20szt, 8 podkładów na łóżko, chyba 10 wkładek laktacyjnych, 4 pary majtek siateczkowych.

Parte odczuwa się zupełnie inaczej. To jest przemożna potrzeba parcia i ciężko się powstrzymać

Za gadanie o frytkach wszystkie macie przechlapane u mnie
Pisałam, że u mnie się nie chcą zrobić
a ja jutro idę do rosska i zakupię pierwsze kosmetyczne rzeczy dla siebie ; p na szczęście aż tak dużo tego mieć nie muszę bo mi szpital da : )

wezmę też torbę od mamy i zacznę jazdę z pakowaniem ; p

a co do partych to słuchajcie tosi bo prawdę mówi dziewczyna : D

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

ejj a szykuje któraś już może następną część, bo to tylko 80 pościków zostało teraz tak patrzę...

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-09-08, 21:10   #4913
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Moja to dziurę chce zrobić w brzuch i oczywiście co pomaga?... włączenie nagrywania hehe jakiś czujnik ma na kamerę czy co?

Cytat:
No wiem że się przygotowuje i chyba gin też to wie, a mimo to powiedział o tych 2 tygodniach ZObaczymy czy ma rację

Cytat:
[/COLOR]
ja też chcę rodzić spokojnie w październiku i to najlepiej w okolicach wypłaty ; p
heheh p[owiedz niuni, że ma sie urodzić po wypłacie
Stary 2015-09-08, 21:10   #4914
Oliath
Zakorzenienie

Zaje.biście, połowy mi nie pocytowało

MAŁA cudownie, że wyniki w porządalu
Kocynek aż bucha tą miękkością ze zdjęcia

Strasznie WSZYSTKIM Wam dziękuję za miłe słowa odnośnie Kubusiowego zakątka

MAGGIE hahahahh, sowy jeszcze nie przyleciały, jak przylecą to zdecydujemy czy się zadomowią na którejś gałęzi ;D

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
cudniei te wiewióry chodzące po drzwiach/futrynie super

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Ile macie w torbie do szpitala: podpasek, podkładów na łóżko, wkładek laktacyjnych i majtek jedno o wielorazowych?
20 podpasek, 10 podkładów, coś ze 30 wkładek laktacyjnych, 2 lub 3 pary majtów wielorazowych i kilka jednorazowych
Cytat:
Ale pięęęęeknie, też już chcę mieć taki stan w pokoju małej :/ na razie mynż skręca szafkę a reszta mebli się wietrzy, puszczę jeszcze białe pranie- typu pokrowce na materace i podkłady a potem prasowanko i obym też miała alles gotowe

Cytat:
Kurrcze was też tak grażyny po badaniach teraz bolą? U mnnie i badanie mało przyjemne, a teraz kłuje mnie
Odkąd mi Kuba zjechał do parteru to mega . Do pobrania oczu chciałam się zakorkować tamponem i ledwo rozmiar MINI w grażynę mi się zmieścił!!! A dziś z trudem głowica od USG dowcipnego!!! ... domniemywam, że małżon byłby w niebie gdyby się tak udało poseksić teraz
Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy na rozmiar 68 prasujecie ciuszki czy tylko pierzecie i wkladacie do szafy?macie dużo ciuszków na ten rozmiar? Bo ja nie będę kupować pod koniec roku chyba. Znów na aukcjach
Ja mam upchane w próżniówki na razie
Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Pięknie !!!!!

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Która to narzekała na na hgb 11,3 ? Ja mam 7,9 teraz i to non stop jestem na żelazie. Chyba nigdy w życiu nie miałam powyżej 10...
Olala, i co lekarz na to? Bo mój np. poniżej 10 - zakładając, że spadnie pomimo suplementacji - naciska na kroplówkę już... ja mam 10,7 bez dodatkowego żelaza i to jest niedużo, ale do przeżycia...
Cytat:
No ale parte to już trochę inne są z tego co pisała chyba Oliath
No dużo inne
Jak na dwójeczkę, ale bardziej magiczne, takie coś czego nie powstrzymasz, nie unikniesz, majestatyczne wręcz - mi się kojarzy z mega falą na oceanie, coś jak nieraz na fototapetach z surferami to już nie jest ból jak w poprzedniej fazie, taki ot sobie, tylko potężna fala, a ból jakby idzie za nią, bo główka się przeciska... nie wiem jak to opisać . Rozwierające skurcze bolą same w sobie, a parte to coś poza bólem, to już instynkt i metafizyka
Cytat:
Ale przegięli w Fakcie. Posiłki w PL i innych krajach, ze takie okropne u nas w szkołąch. CHyba przesadzili. JEst zupa, jest surówka. Zresztą te w innych krajach na jednym stole robione i na tackach, a nie wiadomo jak to na serio wygląda
Moje dziecko Ala ma takie wyrąbane obiady w szkole, że chętnie sama bym się z nią zapisała . Obiadek z 2 dań + kompot + owoc/ bułeczka słodka za CAŁE 3,50 PLN. Dokładki na spokojnie jeśli dzieć ma ochotę. Wszystko pyszne i świeże, od rana parter obiadem pachnie . Jestem mega zadowolona, Ala tym bardziej
Cytat:
Przepięknie no słów mi brak

(...)jak mnie wczoraj wieczorem po pleckach drapał to mnie tak pocharatał Kupiłam dla małej sudocrem i kazałam się chłopu posmarować to może trochę złagodzi ehhh

Ale drapieżnika masz
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 21:10   #4915
Amelie04
Zakorzenienie

Ja przy partych nie czulam ani bolu ani skurczy nic

Aa musze Wam powiedziec, ze pizza wyszla przepyszna !!! I do tego sosik czosnkowy
Stary 2015-09-08, 21:13   #4916
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaje.biście, połowy mi nie pocytowało

MAŁA cudownie, że wyniki w porządalu
Kocynek aż bucha tą miękkością ze zdjęcia

Strasznie WSZYSTKIM Wam dziękuję za miłe słowa odnośnie Kubusiowego zakątka

MAGGIE hahahahh, sowy jeszcze nie przyleciały, jak przylecą to zdecydujemy czy się zadomowią na którejś gałęzi ;D

20 podpasek, 10 podkładów, coś ze 30 wkładek laktacyjnych, 2 lub 3 pary majtów wielorazowych i kilka jednorazowych

Odkąd mi Kuba zjechał do parteru to mega . Do pobrania oczu chciałam się zakorkować tamponem i ledwo rozmiar MINI w grażynę mi się zmieścił!!! A dziś z trudem głowica od USG dowcipnego!!! ... domniemywam, że małżon byłby w niebie gdyby się tak udało poseksić teraz

Ja mam upchane w próżniówki na razie

Olala, i co lekarz na to? Bo mój np. poniżej 10 - zakładając, że spadnie pomimo suplementacji - naciska na kroplówkę już... ja mam 10,7 bez dodatkowego żelaza i to jest niedużo, ale do przeżycia...

No dużo inne
Jak na dwójeczkę, ale bardziej magiczne, takie coś czego nie powstrzymasz, nie unikniesz, majestatyczne wręcz - mi się kojarzy z mega falą na oceanie, coś jak nieraz na fototapetach z surferami to już nie jest ból jak w poprzedniej fazie, taki ot sobie, tylko potężna fala, a ból jakby idzie za nią, bo główka się przeciska... nie wiem jak to opisać . Rozwierające skurcze bolą same w sobie, a parte to coś poza bólem, to już instynkt i metafizyka

Moje dziecko Ala ma takie wyrąbane obiady w szkole, że chętnie sama bym się z nią zapisała . Obiadek z 2 dań + kompot + owoc/ bułeczka słodka za CAŁE 3,50 PLN. Dokładki na spokojnie jeśli dzieć ma ochotę. Wszystko pyszne i świeże, od rana parter obiadem pachnie . Jestem mega zadowolona, Ala tym bardziej

Ale drapieżnika masz
No to czekam aż się zadomowią to wtedy foty poprosimy

Stary 2015-09-08, 21:15   #4917
mala29lll
Zakorzenienie

Tosia jakie Wy samomacho uprawiacie w domu I to facet powinien mieć plecy podrapane a nie kobieta heheh
Stary 2015-09-08, 21:19   #4918
gosiek0388
Zadomowienie

mała ile tych kapsuł czosnku bierzesz dziennie?? bo pisze mi na opakowaniu 1-2 tabl 3 razy dziennie i nie wiem ile brać
Stary 2015-09-08, 21:21   #4919
Oliath
Zakorzenienie

A my PO WIZYCIE

Dobrze obstawiałam, że ten piątek z fałszywym alarmem to było wstawianie Kubusia jest nisko, szyjka 2,5 cm więc w porównaniu do 3,18 tydzień temu -- jednak się skraca

Poza tym Kubusiek wcale nie jakiś duży, główkę i brzuszek ma idealnie na początek 37 tc, a reszta mniejsza troszeczkę waga około 2724, w 37 tygodniu, więc żaden tam klocek

Gbs pobrany, wyniki za tydzień

Morfo w miarę, oczywiście hemoglobina niska dość - 10,7, płytki lekko poniżej najniższej normy, reszta ok.

Doktorek obstawia, że spokojnie Kubusia sobie ponoszę jeszcze ciekawostka taka choć oczywiście nadmienił, że i za tydzień mogę rodzić spokojnie jeśli wola

... to ja może poczekam na gbs i potem już będę Kubusia zapraszać, bo mi tęskno za nim
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 21:23   #4920
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
heheh p[owiedz niuni, że ma sie urodzić po wypłacie
wspomne mu to że nie wcześniej jak w okolicach 8 października ;p bo tak popłaciłam teraz rachunki i patrzę co jeszcze trzeba zapłacić i na co przeznaczyć kasę, to nie wróżę różowego miesiąca...

Cytat:
No dużo inne
lepiej bym tego nie opisała ; p

Cytat:
Tosia jakie Wy samomacho uprawiacie w domu I to facet powinien mieć plecy podrapane a nie kobieta heheh
hehe Tosie te wszystkie koty podrapały ;p

Borysek 09.10.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości