![]() |
#4021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
Kaczuszka właśnie mi się snilo że namawiałas mnie w szkole na wagary. Mialysmy się zaszyc w sądzie gruszkowym. Żebyśmy miały kasę to wzięłas 9,5tys z domu przeznaczone ma wesele
|
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Zakorzenienie
|
Princesika u mnie chyba w ogole nie dojechaqly te lampeczki a Mala sie rozdarla w sklepie to nawet nie dopytalam ale trafilam za to na przecene body 5pak z 40 na 26
|
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle przypomniały mi się beztroskie czasy liceum i gimnazjum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Matka będzie się bawiła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moj wczoraj posprzątał, zamontował listwy ledowe za tv, wyprasował chyba ze 3 prania, zrobił i rozwiesił nowe, pewnie to za przedwczoraj bo mu powiedziałam ze póki spirali nie zaloze to nic z tego ![]() ulegaj ulegaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jezu jak mnie wysyfilo... Cała broda a teraz pod nosem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Zakorzenienie
|
Szuuu - moje dziecię bardzo długo nie było zainteresowane świadoma zabawa tego typu piramidkami, więc pewnie grubo po roku, trochę się tym bawił, potem zaczął chodzić i wszystko poszło w odstawke.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
Marei na też się dziwilam do TŻ że po karmi zalewalo mnie mlekiem a po zwykłym piwie nic. I powiedział że widocznie w karmi jest inny rodzaj słodu bo ponoć są różne rodzaje
Ja już po ,,pierwszym razie,, było fajnie ale...TŻ się nie zmieścił cały! Nie wiem czy tam zaroslam czy błoną dziewicza się odnowiła ale nie dało się dalej wejść. Tak już zostanie? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Konto usunięte
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Eee Monika to sie troche zawiodłam... Zapytam dzis mamy, bo ona mówi ze to była najlepsza zabawka póki nie chodziłam. A cena sowy niemała - w Smyku stówa, w necie jakies 2 dychy mniej...
Mehja mnie po każdym zalewa Nieużywany narząd zanika, moze zaczęłaś zarastać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Jezu laski poratujcie... Bo mnie tz zabije śmiechem, ma ze mnie bekę roku... Kupiłam zestaw śliniaczków w tk maxx ... Tzn myślałam ze to zestaw śliniakow... Rozpakowalam a tam jeden śliniak i trzy takie cos. Co to jest? Do czego służy? Bo tz mało sie nie posikał jak zobaczył moja minę... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Tylko nie mówcie ze do odbijania bo mam takie cos do odbijania i w ogole tego nie używamy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-09-09 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglada jak ręczniczek do odbijania ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zakorzenienie
|
Szuuu to ręcznik do odbijania
![]()
#4031 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz coś takiego widzę!
![]()
#4032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Marei trzymam kciuki, żeby było lepiej ![]() Wiecie co? Codziennie rano wstaję z myślą, że dzisiaj będzie lepiej. Że dzisiaj nowy dzień, mała będzie miała lepszy humor, że jak przyjdzie 18, wykąpiemy ją to po kąpieli akurat dzisija jej się odmieni i będzie spokój. Zje i pójdzie spokojnie spać. Ale z każdym dniem jest coraz gorzej. Tż już nie wie co ma robić. Sam mówi, że jak myśli o tym, że wróci z pracy to od razu na jej jazdy to aż mu się coś dzieje... Ale i tak dzielnie to znosi bo ją przejmuje i nie pozwala się nią zajmować. Ale i tak kończy się na tym, że ją biorę bo jak już się rozwyje na maksa to u mnie w miarę się uspokoi tylko do płaczu. Wczoraj walka do 23. I tak w zasadzie co dzień. Od 2 Lena się przebudza, nie je, ale rzuca się po łóżku więc do jej pobudki czyli tak do 5 ja nie śpię. Później je, do 6 gada w łóżku. Z wyjazdu nici. Nie chcemy rodzinie psuć weekendu. Więcej nerwów dla wszystkich. Z tego wszystkiego pojedziemy chyba do teściów..
![]() |
#4033 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też drugiego dnia chciałam wyjsc na wlasną prosbe, ale musiała bym maleństwo zostawić. Caly czas tylko odliczałam nawet nie minuty a sekundy do przyjscia tż bo był ze mna non stop w godzinach odwiedzin, bezniego było by sto razy gorzej. Zresztą naparwde podziwiam laski,które rodzą bez partnera - dla mnie to chyba było by niemożliwe do wykonania... Cytat:
Ja by ją obudził to była bym zła pewnie, ale czasem w nocy jak chrapie to michalinie to przeszkadza. U nas noc średnia, mala w sumie tylko raz wstała na butle, ale potem juz nie chciała iść spac, ale tż pobujał i uległa ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
Zakorzenienie
|
Szuuu - To była moja pierwsza myśl, że do odbijania ale nigdy nie miałam takiego czegoś
Masija - nie wiem co poradzić... Moja w dzień daje czadu ale w nocy odsypia, ostatnio ponad 7 godz śpi. Na moją chyba moje jedzenie jednak źle działa. Tu sobie pozwalam na więcej i chyba odbija się to na niej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4036 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem co zadziałało... Robiłam wszystko tak jak zwykle a ona po prostu zjadła i poszła spać. Był oczywiście płacz ale bez wrzasków. Całość trwała 1,5 godziny... Moja tak samo robi, ale na dzisiejszą noc wyjęłam eksperymentalnie klin i nie przekręciła się. Nie wiem czy to dlatego, że nie było klina czy po prostu taka spokojna była tej nocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Konto usunięte
|
Krwa wiedziałam... No ale nic... To przynajmniej jest miękkie w przeciwieństwie do mojego poprzedniego rzeczniczka do odbijania z folia
![]() ![]() Ja pobytu nie wspominam BARDZO ZLE- jedzenie było dobre, cisza, spokój, brak odwiedzających ale zabrali mi dziecko i podłączyli pod kable przez co czułam sie okropnie bo nie potrafiłam potem uruchomić głębszych uczuć. No i trochę tęskniłam za tz, przychodził nawet kilka razy dziennie, ale potem jak miałam już małego to nie mogliśmy pogadać bo mały ciagle płakał i musiałam chodzić za szybę ale wiem ze to było dobre, ze nie było odwiedzających ![]() Masija nie wiem co Ci powiedzieć... Zobaczysz, ze minie ![]() ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Aaaa i mnie tez chcieli wypisać bez dziecka ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słyszałaś o teorii High Need Babies? http://dziecisawazne.pl/high-need-ba...atkowe-dzieci/ Wiesz co ja myślę? Jak Lenka zacznie siedzieć, bawić się zabawkami, jeździć w spacerówce, to jej się wszystko odmieni. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() U nas jedzenie chyba nie było złe. Jadłam tylko jeden obiad i to było w środę, a cc miałam w poniedziałek, więc ten obiad był PYSZNY ![]() ![]()
![]() |
#4041 |
Zakorzenienie
|
Co tutaj taka cisza?
![]() My dziś w końcu idziemy na spacer bo przez ostatnie 3 dni lało. Kaja przez Ciebie mam zamiar zrobić kocyk na drutach albo na szydełku ![]() ![]()
![]() |
#4042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Ja też ![]() Laurka spała dziś do 5 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- A ja poród i pobyt w szpitalu wspominam super. Dobre jedzenie, fajna opieka, no i miałam extra poród ![]()
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
masija
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Ja nie wiedziałam że jest coś takiego jak reczniczki do odbijaniu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4044 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy dziś w domu dzien marudy ![]() Masija jeszcze troszkę siły i cierpliwości i na pewno to w koncu minie, potem wszystko zostanie Ci wynagrodzone ![]() Ja zresztą też czekam na ten moment kiedy bede mogła na dluzej zostawić dziecko i wreszcie zając sie domem troche bardziej
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki, nie oczekuję porad bo wiem, że ciężko coś doradzić.
Chcę się tylko Wam wyżalić bo tż'ta nie chcę już dodatkowo obarczać, mamie nie mówię już nic bo ona na wszystko wynajduje co nowsze choroby, tato tylko jak widzi co jest to przytula i mówi, że będzie lepiej chociaż widzę, że jego też to sporo kosztuje. Już nasz pobyt w szpitalu okropnie przeżył i tą proponowaną punkcję. Sam mi powiedział, że wszystko wróciło tj.25 lat temu ze mną. Identyczna sytuacja:/ Cytat:
Heh mam nadzieję, że tak będzie. Alkamor jak mama znią zostanie to postaram się wysłać dzisiaj.
![]() |
#4046 |
Wtajemniczenie
|
Hej!!
Nie jestem w stanie być na bieżąco ostatnio, masakra jak dużo piszecie ![]() Zrobiłam wczoraj porządek w szafie Adelki, małe ciuchy poodkladalam, większe wyciągnełam z kartonów i do prania, dziś czeka mnie sterta prasowania:p Tak tylko na chwilę wpadłam, dziecię śpi, ale muszę ogarnąć się bo na 13 idziemy na bioderka w końcu. Masija ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
Hej, u nas standardowa noc,mala zasnela o 22 I spala do 3:30,zjadla I przed 4 juz spala..obudzila Tz do pracy o 7;20
![]() ![]() ![]()
#4050 |
Zakorzenienie
|
Masija kochana a kiedy wy sie szczepiliscie moze to NOP.? Przeciez bylo dobrze kurde :/
Juz niewiem co ci poradzic wiem co to znaczy jak dziecko non stop nie placze tylko wrecz ryczy. Od jutra domki w biedrze ![]() Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-09-09 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.