Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-09, 09:55   #1861
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Tak, takie http://allegro.pl/taro-dyskretna-kos...195391526.html tylko myślę ile trzeba ich kupić
Też właśnie nad taką się zastanawiam. Ale jeszcze będę szukać

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

A do porodu to będę chciała jakąś najtańszą kupić.
Stary 2015-09-09, 09:56   #1862
0enedue
Zadomowienie

Dzień dobry )

Adka udanego urlopu **!!!

Halwaya gwiazdki z nieba arty:

Żaneta mykaj na IP ...

Lobo

Rudaska bardzo dobrze zrobiłaś idąc na l4

Dobra laski mykam na shopping mam nadzieje ze kupie coś dla siebie ! Bo z takim zamiarem jadę

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 09:58   #1863
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Dobra laski mykam na shopping mam nadzieje ze kupie coś dla siebie ! Bo z takim zamiarem jadę
Udanych łowów!
Stary 2015-09-09, 10:00   #1864
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Dziewczyny moja bratowa mnie przestrzegała żeby koszule brać większe albo za wcześnie nie kupować bo mówiła że kupiła sobie koszule a potem w szpitalu były za krótkie jak brzuch i cycki urosły w ostatnim mscu. Podobno piersi wtedy na maksa duże sie robią, ja pewnie jakieś takie luźne pokupie dłuższe i szlafrok wezmę jakis, w końcu to grudzień będzie.
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:02   #1865
sylwoha
Zakorzenienie

Lobo- trzymam kciuki

Zaneta ja bym jechala na ipp

Leee przyszla mi kontrola z zus ;p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:03   #1866
halwaya
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki za życzenia

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:03   #1867
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Lobo- trzymam kciuki

Ale że do domu przyszli sprawdzić ? Oooo i co kazali brzuch pokazać ? Czy jak
Stary 2015-09-09, 10:04   #1868
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Lobo- trzymam kciuki

Ale babka jakas przyszla sprawdzic czy jestes w domu ?
I co popatrzyla na Ciebie i poszla czy musialas pokazac brzuch ze jestes w ciazy nadal ? ;-)
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:07   #1869
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moja bratowa mnie przestrzegała żeby koszule brać większe albo za wcześnie nie kupować bo mówiła że kupiła sobie koszule a potem w szpitalu były za krótkie jak brzuch i cycki urosły w ostatnim mscu. Podobno piersi wtedy na maksa duże sie robią, ja pewnie jakieś takie luźne pokupie dłuższe i szlafrok wezmę jakis, w końcu to grudzień będzie.
To w sumie najważniejsze przy wyborze koszuli na poród Bo po porodzie już nie ma wielkiego brzucha, tylko to co zostaje
Chyba wcześniej można kupić koszule na po porodzie, a tą na sam poród to już można się wstrzymać
Tak myślę przynajmniej

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Ooo i jak kontrola wyglądała?
Stary 2015-09-09, 10:12   #1870
andriuszka77
Zadomowienie

Hehe do mnie jakby zapukali to najpierw musialabym sir ogarnąć bo ja ciągle w łóżku, pół godziny temu sie obudzilam takie miałam spanie dziś a teraz wyleguje sie chwilę w pościeli lookajac na tv , jakis serial leci ,, tysiąc i jedna noc ,, yyy chyba jakis nstepca wspaniałego stulecia, nawet sulejman tu gra ;p
Stary 2015-09-09, 10:20   #1871
sylwoha
Zakorzenienie

Cytat:
Ale że do domu przyszli sprawdzić ? Oooo i co kazali brzuch pokazać ? Czy jak

Haha nie :p
Lista pytan- taka kontrola
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:20   #1872
benita84
Zadomowienie

Witam się jestem dziś masakrycznie niewyspana, marze tylko o tym żeby się położyć ale synek nie chce się skusić na drzemkę

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Jestem po pobraniach do badań w nocy lekki kryzys ale kroplowka dala rade. Usg w normie tylko brzuch się obniżył i młody pcha na szyjke ale roxwarcie nie poszlo. Mam mdłości po lekach i trudno mi chodzic rece mi się mega trzesa po tych konskuch dawkach leków. .ale ważne ze z dzieckiem wszystko ok. Przepraszam ale ręce mi latają i ciężko mi pisać
cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za Was!

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bo jadę dziś proszę piszcie mi prywatne bo nie będę w stanie nadrobić! !!!
udanego wypoczynku

Halwaya wszystkiego najlepszego! Spokojnej końcówki ciąży i szybkiego rozwiązania Sto lat!
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:24   #1873
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba coś od tego sprzedawcy kupię. Ma różne wzory i niedrogo http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5283223323
Stary 2015-09-09, 10:28   #1874
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Obejrzałam dzisiaj ten dokument o wcześniakach - biedne kruszynki

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:34   #1875
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
My co roku tylko na jeden cmentarz jeździmy, bo w sumie wszystkich najbliższych mamy na jednym razem z mężem.
Mam nadzieję, że będę się dobrze czuła i będę zdrowa, bo chciałabym stanąć przy grobie taty.

Nie przejmuj się. Masz już spokojną głowę przynajmniej

Rudaska bo taka jest prawda, że trzeba zacząć też myśleć o rzeczach dla siebie, a nie tylko dla dziecka
My w sumie chodzimy na dwa, jeden z mojej strony, drugi z Tz i chcialabym pójść, o ile będę się dobrze czuła, bo lubię to święto

Cytat:
Jeju szlafroki tez nie mam, w ogóle nic do szpitala nie mam jeszcze ;/

Cytat:
To w sumie najważniejsze przy wyborze koszuli na poród Bo po porodzie już nie ma wielkiego brzucha, tylko to co zostaje
Chyba wcześniej można kupić koszule na po porodzie, a tą na sam poród to już można się wstrzymać
Tak myślę przynajmniej

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Ooo i jak kontrola wyglądała?
No w sumie tak, tylko ja i tak nie wiem jaki rozmiar kupowac? Bierzecie np taki numer wiekszy niż przed ciążą nosilyscie na po porodzie, czy 2 rozmiary wyzej?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Hehe do mnie jakby zapukali to najpierw musialabym sir ogarnąć bo ja ciągle w łóżku, pół godziny temu sie obudzilam takie miałam spanie dziś a teraz wyleguje sie chwilę w pościeli lookajac na tv , jakis serial leci ,, tysiąc i jedna noc ,, yyy chyba jakis nstepca wspaniałego stulecia, nawet sulejman tu gra ;p
Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
Witam się jestem dziś masakrycznie niewyspana, marze tylko o tym żeby się położyć ale synek nie chce się skusić na drzemkę

cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za Was!

udanego wypoczynku

Halwaya wszystkiego najlepszego! Spokojnej końcówki ciąży i szybkiego rozwiązania Sto lat!
Ehh zazdroszczę Wam tego spania, kurcze no ja nie mogę spać w nocy, dlaczego? Potem jak nie będę mogła to będzie mi się chciało ;/ walam się po łóżku i nie mogę Zasnąć, nawet nie chce mi się spać ;/ i to nie to, ze cos mnie boli czy mi niewygodnie, po prostu nie zasnąć, a jak zasne to taki delikatny ten sen ;/
Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Ja chyba coś od tego sprzedawcy kupię. Ma różne wzory i niedrogo http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5283223323
Oo super ta koszula, podoba mi się i bardzo tania w porównaniu do tej co Evciapo wkleila, a nie jest brzydka

Tylko jaki rozmiar będziecie kupowaly?

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:40   #1876
Ani_qa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52702616]Obejrzałam dzisiaj ten dokument o wcześniakach - biedne kruszynki [/QUOTE]A była powtórka? Bo to chyba wczoraj leciało...
Ech, ja przegapiłam :/

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
My w sumie chodzimy na dwa, jeden z mojej strony, drugi z Tz i chcialabym pójść, o ile będę się dobrze czuła, bo lubię to święto

No w sumie tak, tylko ja i tak nie wiem jaki rozmiar kupowac? Bierzecie np taki numer wiekszy niż przed ciążą nosilyscie na po porodzie, czy 2 rozmiary wyzej?
Ja nie mogę powiedzieć, że lubię. Na pewno nie lubię mszy na cmentarzu, bo u nas każde kazanie jest tak beznadziejne, że się tego słuchać nie da

A wieczorem na cmentarze to i tak ostatnio rzadko chodziliśmy. Zazwyczaj jechaliśmy na chwilkę, bo od nas teraz to kawał drogi :/
No, a teraz w ciąży to w ogóle nie wiem czy wieczorem będę miałą ochotę jechać.

Co do koszuli to będę patrzyła pewnie na wymiary z tabelki, ale planuję kupić rozmiar ten który nosiłam, ewentualnie rozmiar większy.
Wydaje mi się, że dwa rozmiary większa to przesada... mam nadzieję, że nie będę takiej potrzebowała

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Mi w sumie na poród widzi się ta : http://allegro.pl/dolly-koszula-dla-...433626412.html
Bo góra jest fajna, luźna, a i dół spoko i długość ok. No i tania. A wiadomo, że wtedy i tak pięknie wyglądać nie będziemy
I w sumie tutaj rozmiarówka jest tak dziwna, że ja bym musiała XL zamówić a noszę normalnie M...

Edytowane przez Ani_qa
Czas edycji: 2015-09-09 o 10:41
Ani_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:40   #1877
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, czy szlafrok jest taki potrzebny. W szpitalu zazwyczaj jest gorąco
Stary 2015-09-09, 10:42   #1878
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
Ale i tak leżę i się cały czas zastanawiam, jechać na IP czy nie jechać... Pisałam do lekarza ale się nie odzywa, mąż już wybył z domu wiec jestem sama :-( od wczoraj mam śluz zabarwiony krwią, nad ranem ilość krwi się trochę zwiększyła... Boję się że to szyjka się coraz bardziej skraca a wizyta dopiero w poniedziałek... :-( niby nie mam skurczy żadnych ale i tak się stresuje. Poczekam jeszcze, może lekarz odpisze
lekarz się odezwał? ja bym na wszelki wypadek pojechała na IP.

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Muszę się wam do czegoś przyznać - zaczęłam pakować torbę do szpitala. Wolę mieć tak na wszelki wypadek
ojej nawet nie chce mi się o tym myśleć, a w sumie już czas bo narazie jeszcze nie mam nic co mogłabym do tej torby spakować

Cytat:
Tak, takie http://allegro.pl/taro-dyskretna-kos...195391526.html tylko myślę ile trzeba ich kupić
fajne te koszule! moze też sobie taką sprawię poprzednio miałam 3 w tym jedna do porodu, ale miałam takie zwykłe na ramiączka. TŻ codziennie był u mnie w szpitalu to brał do prania i przywoził mi czyste

Cytat:
Ooo jak szybko! a sprawdzali tylko czy w domu jesteś czy coś jeszcze chcieli od Ciebie?
Stary 2015-09-09, 10:43   #1879
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
A była powtórka? Bo to chyba wczoraj leciało...
Ech, ja przegapiłam :/

Ja nie mogę powiedzieć, że lubię. Na pewno nie lubię mszy na cmentarzu, bo u nas każde kazanie jest tak beznadziejne, że się tego słuchać nie da

A wieczorem na cmentarze to i tak ostatnio rzadko chodziliśmy. Zazwyczaj jechaliśmy na chwilkę, bo od nas teraz to kawał drogi :/
No, a teraz w ciąży to w ogóle nie wiem czy wieczorem będę miałą ochotę jechać.

Co do koszuli to będę patrzyła pewnie na wymiary z tabelki, ale planuję kupić rozmiar ten który nosiłam, ewentualnie rozmiar większy.
Wydaje mi się, że dwa rozmiary większa to przesada... mam nadzieję, że nie będę takiej potrzebowała
A u mnie właśnie nie ma mszy na cmentarzu, więc jest tylko w kościele, a potem procesja na cmentarz, To smutne święto, też nie mam tata, ale jakoś je lubię, zawsze lubiłam, chociaż w tym jednym czy dwóch dniach jest czas, żeby powspominać bliskich.

Ja kurczę właśnie nie wiem, bo jak nosiłam s to myślę, że m to może za małą jeszcze bedzie, no nie wiem. Kupie tańsza i droższa, zobaczymy czy jest jakąś roznica.

A szlafrok macie?

Bo w sumie nie wiem czy kupować taki ciążowy, czy właśnie coś średniego, zeby po ciąży moc go założyć bo co potem z takim workiem zrobie? A w ciąży to te nie trzeba go tak zawiazywac żeby cały brzuch schować chyba nie?

Stary 2015-09-09, 10:45   #1880
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie liczyła na to, że jest ciepło...
W maju byłam w szpitalu i na dworze już było ciepło.
Ja siedziałam w spodniach dresowych w szpitalu i koszulce z krótkim rękawkiem i na sali zarzucałam sobie szlafrok...
Ciężarne też chodziło na korytarzu w szlafrokach...
Także ja na pewno wezmę tym bardziej, że ja zmarzluch jestem, a po porodzie myślę, że będziemy osłabione i może nam być zimno.
Stary 2015-09-09, 10:46   #1881
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Ładna ja myślę, że dwie do szpitala plus coś do porodu
Też tak myślałam, do porodu wezmę jakąś tańszą Zobaczę jeszcze co na szkole rodzenia będzie położna mówić

Cytat:

Ja tak samo

Cytat:
Lobo- trzymam kciuki

Cytat:
Haha nie :p
Lista pytan- taka kontrola
Ja się tej głupiej kontroli boję jakie tam masz pytania?

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:47   #1882
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
]

[/COLOR]Mi w sumie na poród widzi się ta : http://allegro.pl/dolly-koszula-dla-...433626412.html
Bo góra jest fajna, luźna, a i dół spoko i długość ok. No i tania. A wiadomo, że wtedy i tak pięknie wyglądać nie będziemy
I w sumie tutaj rozmiarówka jest tak dziwna, że ja bym musiała XL zamówić a noszę normalnie M...
No na poród chyba ok, taka zwykła, a tam udziwnien raczej nie trzeba
Cytat:
Rzadko tam bywam i niech tak zostanie, tylko, ze ja szlafroku nawet a domu nie mam i myślałam, że przydałby sie do domu, nawet jakby ktoś przyszedł to można narzucić na plecy

A koszule z krótkim czy długim rękawem będziecie kupowaly?

Stary 2015-09-09, 10:47   #1883
benita84
Zadomowienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52702616]Obejrzałam dzisiaj ten dokument o wcześniakach - biedne kruszynki [/QUOTE] ja przez te hormony ciążowe to w ogóle nie mogę oglądać takich programów bo zaraz łzy się leją i nie mogę się uspokoić.

Cytat:
mi latem się nie przydał ale teraz planuje wziąć
Stary 2015-09-09, 10:48   #1884
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
lekarz się odezwał? ja bym na wszelki wypadek pojechała na IP.

ojej nawet nie chce mi się o tym myśleć, a w sumie już czas bo narazie jeszcze nie mam nic co mogłabym do tej torby spakować

fajne te koszule! moze też sobie taką sprawię poprzednio miałam 3 w tym jedna do porodu, ale miałam takie zwykłe na ramiączka. TŻ codziennie był u mnie w szpitalu to brał do prania i przywoził mi czyste

Ooo jak szybko! a sprawdzali tylko czy w domu jesteś czy coś jeszcze chcieli od Ciebie?
Będę musiała mojemu TŻ zostawić instrukcje do pralki

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:48   #1885
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Ooo no właśnie, ona górą się rozpina widzę, fajna. Ja widziałam tutaj w sklepie na dziale bielizny koszul mają full, przejdę się tam bo i ceny są dobre, 20 zł za koszulę, czasami 15 a bawełna 1 klasy.

Poza tym niedaleko jest giełda ubrań w jeden dzień tygodnia, zawsze kupujemy tam skarpetki i bieliznę bo mają super jakość i ceny extra tanio. Pewnie się tam przejadę z mężem w któryś dzień też to zerknę co mam dokupić i uzupełnię sobie braki.

Edytowane przez andriuszka77
Czas edycji: 2015-09-09 o 10:58
Stary 2015-09-09, 10:51   #1886
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie właśnie nie ma mszy na cmentarzu, więc jest tylko w kościele, a potem procesja na cmentarz, To smutne święto, też nie mam tata, ale jakoś je lubię, zawsze lubiłam, chociaż w tym jednym czy dwóch dniach jest czas, żeby powspominać bliskich.

Ja kurczę właśnie nie wiem, bo jak nosiłam s to myślę, że m to może za małą jeszcze bedzie, no nie wiem. Kupie tańsza i droższa, zobaczymy czy jest jakąś roznica.

A szlafrok macie?

Bo w sumie nie wiem czy kupować taki ciążowy, czy właśnie coś średniego, zeby po ciąży moc go założyć bo co potem z takim workiem zrobie? A w ciąży to te nie trzeba go tak zawiazywac żeby cały brzuch schować chyba nie?
Wiesz, ja często wspominam tatę, a akurat to święto wywołuje u mnie teraz bardziej przykre przemyślenia, że tata nie powinien być tam gdzie jest.
Ale w sumie w jakiś sposób pokazujemy, że pamiętamy o tych bliskich.

W tych koszulach to trzeba bardzo patrzeć na rozmiarówkę z tabelki, bo w tych tańszych często nasz rozmiar jest inny niż normalnie nosimy.
Ja jedną też kupię droższa, a drugą tańszą. No, a na poród to całkiem tanią.

Co do szlafroka to ja mam taki cieplutki od męża.
Na samą akcję porodową to raczej Ci się nie przyda, bo myślę, że wtedy możemy mieć takie uderzenia gorąca...
A na po porodzie to w sumie jak nie masz szlafroka i nie jest Ci potrzebny to możesz jakiś dłuższy sweter wziąć do zarzucenia
Stary 2015-09-09, 10:53   #1887
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Aniqa oglądałam na necie. A kolejne odcinki będą w poniedziałki o 17:15

Benita też mi łzy napływały do oczu, ale ciekawość silniejsza
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 10:55   #1888
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
No na poród chyba ok, taka zwykła, a tam udziwnien raczej nie trzeba

A koszule z krótkim czy długim rękawem będziecie kupowaly?
No dokładnie

Ja wolę w krótkim. Nie lubię spać w długim rękawie

Cytat:
Będę musiała mojemu TŻ zostawić instrukcje do pralki
Mój na szczęście potrafi obsługiwać

Cytat:
Ooo no właśnie, ona górą się rozpina widzę, fajna. Ja widziałam tutaj w Pelikanie na dziale bielizny koszul mają full, przejdę się tam bo i ceny są dobre, 20 zł za koszulę, czasami 15 a bawełna 1 klasy.

Poza tym niedaleko jest giełda ubrań w jeden dzień tygodnia, zawsze kupujemy tam skarpetki i bieliznę bo mają super jakość i ceny extra tanio. Pewnie się tam przejadę z mężem w któryś dzień też to zerknę co mam dokupić i uzupełnię sobie braki.
Właśnie teraz sobie pomyślała, że zobaczę w Textil Markecie, może tam znajdę coś na poród taniego
Stary 2015-09-09, 10:55   #1889
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:

Ehh zazdroszczę Wam tego spania, kurcze no ja nie mogę spać w nocy, dlaczego? Potem jak nie będę mogła to będzie mi się chciało ;/ walam się po łóżku i nie mogę Zasnąć, nawet nie chce mi się spać ;/ i to nie to, ze cos mnie boli czy mi niewygodnie, po prostu nie zasnąć, a jak zasne to taki delikatny ten sen ;/

Oo super ta koszula, podoba mi się i bardzo tania w porównaniu do tej co Evciapo wkleila, a nie jest brzydka

Tylko jaki rozmiar będziecie kupowaly?

Ze spaniem to mam w kratkę, jak się w dzień wymęczę to potem śpię dobrze raczej, a czasami mam noce że leżę, rozmyślam i nie mogę zasnąć. I koszmary i jakieś głupoty mnie dręczą we śnie.

Ja biorę rozmiar koszuli taki jak przed ciążą, wiesz to zależy od kroju, jak są jakieś dopasowane koszule to wezmę większą żeby brzuszek się zmieścił. Ale z tych szerokich to rozmiar ten sam, one na dole i tak są szerokie. Tylko wezmę dłuższą.

A szlafrok, no niby jest gorąco w szpitalach, ale chyba wezmę, mam taki pluszowy to będzie w razie czego jak koc.

Aaaa no i ja koniecznie do szpitala zapakuję jaśka, bez takiej małej podusi nie mogę zasnąć, przyzwyczaiłam się, więc wezmę.

Aniqa tak w Textil markecie też można trafić dobrej jakości zwykłe tanie koszule.

Edytowane przez andriuszka77
Czas edycji: 2015-09-09 o 11:02
Stary 2015-09-09, 10:56   #1890
Ani_qa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52702960]Aniqa oglądałam na necie. A kolejne odcinki będą w poniedziałki o 17:15

Benita też mi łzy napływały do oczu, ale ciekawość silniejsza [/QUOTE]O, dzięki! To sobie obejrzę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości