|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.31
FACEBOOK i powiadomienia na telefon :
jak do jasnej anielki WYŁĄCZYĆ powiadomienia od fb w telefonie ??? - nie mam aplikacji fb bo mnie wkurzala tymi powiadomieniami ;/ wchodzilam juz 2 razy w ustawienia --> Notifications Settings ---> i WYŁĄCZONE mam dla telefonu a mimo to DOSTAJĘ !!! ![]() jak to wyłączyć ?! Poniżej jest jeszcze jakaś instrukcja z fb ale co znaczy ten kwadracik w czerwonym polu ode mnie ?? jak to wyłączyć z telefonu ? (( mam androida![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2015-09-09 o 10:49 |
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywaj na noc bardziej tresciwego kremu. I może Zamiast cc na czolo daj cos mocniejszego i w dzien? |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie takie coś denerwuje.
|
|
#3304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3305 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Nie wiem jaki masz telefon, na moim iPhone 6 wylacza sie manualnie
![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3308 |
|
|
Jak powylaczasz w aplikacji I w telefonie to mozesz aplikacje z powrotem zaladowac.
Ja mam ja caly czas na telefonie I zero powiadomien.
|
|
#3309 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogę Ci natomiast polecić wizażowy wątek dot. pielęgnacji naturalnej na podforum Biochemia kosmetyczna (polecam śledzić wątek plotkowy i ze zbiorami, wypowiadają się tam super dziewczyny, większość mam wrażenie interesuje się też właśnie żywnością, ekologią itd.).Ostatnio czytałam fajną książkę Skarby natury w kosmetyce, tom 1, red. Zaprutko L. (nie widziałam nigdzie tomu 2), ciekawe kompendium wiedzy o wykorzystaniu naturalnych surowców w pielęgnacji (ja miałam z biblioteki, raczej nie kupiłabym). Czytam też książki o zdrowym odżywianiu się, ale żadna mnie nie zachwyciła (bo są one zazwyczaj kierowane dla osób młodych i zdrowych, rady są uniwersalne). Kiedyś złapałam na stopa faceta 50+, który był totalnie zafiksowany na punkcie zdrowego, naturalnego żywienia i suplementacji. Trochę mnie przeraził, bo jego opinie brzmiały jak wypowiedzi osoby z sekty ![]() Cytat:
A złuszczasz skórę? Jaki krem stosujesz na noc? |
||
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
O co do nasion chia!
Ostatnio zalałam je szklanką mleka, odstawiłam na noc do lodówki i... wcale nie wyszedł pudding jak na zdjęciach Część faktycznie napęczniała ale licho... co robię źle?
|
|
#3312 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam Androida w Samsungu. Nie mam tej aplikacji wogóle zainstalowanej messenger. agatka36 - nie rozumiem? pizsesz o telefonie czy ustawieniach facebooka w komputerze jak sie loguje? to tam wchodzilam (zalaczone zdjecie) i mam wylaczone a mimo to przychodza mi na tel powiadominia Eva nie wiem jak to w ustawieniach wyłączyć - pomoże ktoś z androidem?? summerisgone nie mam zaisntalowanego messangera stad jestem w szoku ze dostaje te powiadomienia na telefon moj i nie wiem jak to wylaczyc by nie pokazywalo mi sie w telefonie, bo wylaczylam przez strone www na fb ale dalej dostaje na telefon _____________ FB dodał pomoc jak to wyłączyć, ale nie rozumiem co znaczy ten kwadracik za słowem TAP ... w tej instrukcji:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2015-09-09 o 11:13 |
|||||
|
|
|
#3313 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale chyba trzeba będzie pójść w coś mocniejszego. Ale co?Cytat:
wysłane z telefonu |
|||
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie kupię fajny zegarek do kuchni?
|
|
|
|
#3315 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie. Od razu piszę, że moje pytanie należy do głupich.
Nigdy nie zamawiałam drinka w barze. W domu lubię pić whisky z colą i cytryną. Wlewam sobie trochę whisky do szklanki, dodaję do tego colę i wpuszczam cytrynę. Jak mam zamówić takiego drinka w barze? Zwłaszcza, że nie wiem ile na oko wlewa się whisky do takiego drinka |
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie podobają 3 czesciowe na allegro (typu http://allegro.pl/obraz-z-zegarem-do...190086254.html) oraz w agata meble widzialam ladne
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tylko uwazaj zeby nie kupic plynu micelarnego, bo ma podobne opakowanie
![]() ja w rossie kupilam akurat tonik nawilzajaco-oczyszczajacy, ale wczesniej miałam 2 inne, typowo nawilzajace, i wszystkie byłydobre
|
#3319 |
|
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;52703705]Witajcie. Od razu piszę, że moje pytanie należy do głupich.
Nigdy nie zamawiałam drinka w barze. W domu lubię pić whisky z colą i cytryną. Wlewam sobie trochę whisky do szklanki, dodaję do tego colę i wpuszczam cytrynę. Jak mam zamówić takiego drinka w barze? Zwłaszcza, że nie wiem ile na oko wlewa się whisky do takiego drinka[/QUOTE] To jest slynny koktail Jack & Coke Jack od Jack Daniels whisky Kazdy barman powienin go znac, jesli nie, to zamow whiskey z lodem I osobno cole, bedziesz mogla sama sobie wymieszac.
|
|
#3320 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;52703705]Witajcie. Od razu piszę, że moje pytanie należy do głupich.
Nigdy nie zamawiałam drinka w barze. W domu lubię pić whisky z colą i cytryną. Wlewam sobie trochę whisky do szklanki, dodaję do tego colę i wpuszczam cytrynę. Jak mam zamówić takiego drinka w barze? Zwłaszcza, że nie wiem ile na oko wlewa się whisky do takiego drinka[/QUOTE] Normalnir. Podbijasz do baru i mowisz, ze chcesz whisky z cola i plasterkiem cytryny. Barmani sami wiedza ile maja nalac whisky, a jak bedxie za slaby dla Ciebie ten drink to przy kolejnej kolejce, ze chcesz z podwojna whisky
|
|
|
|
#3321 |
|
Konto usunięte
|
Ok, dziękuje bardzo za odpowiedzi
|
|
|
|
#3322 |
|
Zawsze jest jakieś jutro
|
Jaki model Samsunga polecacie? Potrzebuje ekranu 5 cali, dobrego aparatu, płynności działania, będę go używać głównie do internetu, słuchania muzyki, robienia zdjęć i czasem gier. Zależy mi na dobrym wyświetlaczu i baterii, tyle jest tych modeli ze kompletnie nie wiem co wybrać. Aa, i żeby nie miał klawiszy funkcyjnych na ekranie tylko na tej ramce pod spodem. Ewentualnie jakie inne marki polecacie :-D
Wysłano z Tapatalk
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho Edytowane przez ambaje Czas edycji: 2015-09-09 o 12:20 |
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie ma dobrego aparatu (kolezanka ma apple i robi piekne zdjecia, druga kolezanka ma htc widzialam tez piekne ale inna ma htc i robi juz slabe) - nie ma mocnej baterii, mam go 4 miesiace i trzyma bateria 1 dzien
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3325 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedzi na temat przewożenia bagażu
|
|
|
|
#3327 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wysłane z telefonu |
||
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie duolingo.
Nie licz, że nauczysz się z tego płynnie języka, żeby w jakiś sposób się dogadać z niemcami. O wiele lepiej działa to jako przypomnienie sobie pewnych rzeczy. O ile to na takiej zasadzie to warto, ale nauczyć się niet. Dużo słówek, to już prędzej memrise pomoże i ogarnięcie podstaw gramatyki (tak do poziomu B1). Ja się uczyłam w szkole, ale dziewczyny, które wcześniej nie miały niemieckiego chwaliły gramatyke z Alles Klar. Polecam: slowgerman get germanized na youtubie, bardzo fajnie facet gada, nie jest tego za dużo kogoś do pisania a najlepiej rozmawiania po niemiecku @up To poucz się angielskiego przy okazji ![]() Albo powtarzaj słówka na memrise i ucz się z jakiegoś podręcznika Edytowane przez Lottie69 Czas edycji: 2015-09-09 o 13:05 |
|
|
|
#3330 | |||
|
Zawsze jest jakieś jutro
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co jeszcze polecacie? Wysłano z Tapatalk
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

(( mam androida

Staram się blogować kuliarnie
tp

Mogę Ci natomiast polecić wizażowy wątek dot. pielęgnacji naturalnej na podforum Biochemia kosmetyczna (polecam śledzić wątek plotkowy i ze zbiorami, wypowiadają się tam super dziewczyny, większość mam wrażenie interesuje się też właśnie żywnością, ekologią itd.).
Część faktycznie napęczniała ale licho... co robię źle?