Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-09, 11:00   #1891
kalusia87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Aaaa no i ja koniecznie do szpitala zapakuję jaśka, bez takiej małej podusi nie mogę zasnąć, przyzwyczaiłam się, więc wezmę.
Chyba też wezmę. Te szpitalne poduszki są tragiczne (przynajmniej u nas)
Stary 2015-09-09, 11:08   #1892
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Chyba też wezmę. Te szpitalne poduszki są tragiczne (przynajmniej u nas)
U nas też ja miałam to szczęście, że na sali byłam sama i sobie wymieniłam z innego łóżka
Stary 2015-09-09, 11:08   #1893
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Wiesz, ja często wspominam tatę, a akurat to święto wywołuje u mnie teraz bardziej przykre przemyślenia, że tata nie powinien być tam gdzie jest.
Ale w sumie w jakiś sposób pokazujemy, że pamiętamy o tych bliskich.

W tych koszulach to trzeba bardzo patrzeć na rozmiarówkę z tabelki, bo w tych tańszych często nasz rozmiar jest inny niż normalnie nosimy.
Ja jedną też kupię droższa, a drugą tańszą. No, a na poród to całkiem tanią.

Co do szlafroka to ja mam taki cieplutki od męża.
Na samą akcję porodową to raczej Ci się nie przyda, bo myślę, że wtedy możemy mieć takie uderzenia gorąca...
A na po porodzie to w sumie jak nie masz szlafroka i nie jest Ci potrzebny to możesz jakiś dłuższy sweter wziąć do zarzucenia
Rozumiem, mój tez powinien być jeszcze z nami, a nie ma go już 11 lat, więc wiem co czujesz ;(

No właśnie chyba jedynie na tą tabelkę trzeba będzie patrzec, tylko mnie ciekawi jak ja po porodzie bede wygladala? Czy ten brzuszek to dużo spadnie, bo różnie to może być ;/

Takie swetry też nie mam, więc tak czy siak coś by się przydało, a szlafrok w sumie kupilabyn mniejszy bo masz rację, do porodu raczej się nie przyda, a tak najwyżej nie będę go wiązać tylko na plecy założę mysle że w domu też mi się przyda, nawet jak wstane w nocy, to zawsze mi chłodno jak wyjdę spod koldry widziałam w hm takie milutkie, ale pewnie drogie są ;/

Cytat:
No dokładnie

Ja wolę w krótkim. Nie lubię spać w długim rękawie

Mój na szczęście potrafi obsługiwać

Właśnie teraz sobie pomyślała, że zobaczę w Textil Markecie, może tam znajdę coś na poród taniego
Ja to szczerze mówiąc nie lubię spac w koszulach, więc to będzie dla mnie wyzwanie, bo zawsze w piżamie, albo koszulce Tz i majtkach, koszule zawsze mi się podwijaly, więc zobaczymy jak to będzie w grudniu/styczniu

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 11:09   #1894
andriuszka77
Zadomowienie

Tak wogóle, to ja myślałam że po porodzie to w luźne spodnie od piżamy się ubiorę, no bo jak będziemy musiały mieć te wkłady poporodowe i wogóle siateczkowe majteczki , to jakoś tak wydawało mi się że spodnie trochę stabilniej to będą utrzymywać. Ale pewnie będziemy obolałe i ze spodni i tak nici.

Ja nawet nigdy nie byłam w szpitalu jako pacjent, więc sam fakt pobytu tam mnie stresuje jakoś. Ze szpitalami to mam tylko złe wspomnienia, choroby dziadków, zawał mojego kochanego taty i czuwanie na intensywnej terapii
Normalnie mam szeroko pojęty wstręt i sam zapach szpitala wzbudza we mnie negatywne emocje. Stąd i trochę panika mnie ogarnia jak sobie pomyślę o pobycie tam.
No tak ale porodówka to co innego.
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 11:10   #1895
syylwuska
Zakorzenienie

A tak w ogóle to wróciłam od siostry i dostałam z 5 par ciężarowych spodni, więc super, chociaż tego nie muszę kupować i książkę w oczekiwaniu na dziecko, coś tam może poogladam tylko ona skracają je, bo trochę niższa jest, więc mam nadzieję, że nie będą na mnie za krótkie ;/

Ubranek nie dostałam, bo ona chłopców ma i to dwóch, więc nawet neutralne rzeczy są już zniszczone, to chociaż dla siebie coś dostałam

Stary 2015-09-09, 11:11   #1896
ogolnie
Zakorzenienie

Hejka
Widzę, że aktywne jesteście od rana :gaduły:
Środa minie, tydzień zginie

Ja od rana byłam u położnej na wizycie, młody coś od wczoraj wieczora kiepsko się kręci, w nocy za to dał do wiwatu. A przed snem myślałam o porodzie i śnił mi się poród...Położna mnie obejrzała, kazała wziąć prysznic żelem Bambino Jakaś studentka mi pomagała i potem kazali iść na spacer po parku obok szpitala, żeby wywołać większe skurcze i rozwarcie No i chodząc po tym parku obudziłam się, bo zobaczyłam jakiś wypadek przy drodze szpitalnej. Ogólnie sen bardzo realistyczny, fajny nawet

Rudaska wow, ja jeszcze nic do torby nie mam, dopiero co wczoraj myślałam, że jak kupię koszule w połowie listopada to będzie git
Chciałabym już kupić, ale boję się, że potem się nie zmieszczę...

W ogóle jakoś ostatnio straciłam wenę do kupowania, zostały do wybrania najtrudniejsze dla mnie rzeczy, czyli wózek, ostateczny wybór łóżeczka, pampersy i kosmetyki...
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 11:13   #1897
Koritsi_a
Zadomowienie

Lobofylia oby jak najdłużej powstrzymywali poród.

Ja do szpitala miałam zwykły szlafrok. Fakt ze i po domu mam rozmiar większy, taki polarowy. Na brzuchu sie troche rozchodził ale olewałam to. Po porodzie był ok.

Do szpitala miałam najtańsze koszule. Jakieś za 20 zł. Dokupię jedną taka bo 2 to było ostatecznie mało.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 11:16   #1898
syylwuska
Zakorzenienie

ANDRIUSZKA myślę, że każda z nas ma takie odczucia ze szpitalem, ja w żaden sposób nie wspominam go milo, mimo że sama byłam kilka razy krótko, ale z rodziny często trafiały się takie przypadki, więc szpital nikomu się dobrze nie kojarzy ;/

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Hejka
Środa minie, tydzień zginie liz:

Ja od rana byłam u położnej na wizycie, młody coś od wczoraj wieczora kiepsko się kręci, w nocy za to dał do wiwatu. A przed snem myślałam o porodzie i śnił mi się poród...Położna mnie obejrzała, kazała wziąć prysznic żelem Bambino Jakaś studentka mi pomagała i potem kazali iść na spacer po parku obok szpitala, żeby wywołać większe skurcze i rozwarcie No i chodząc po tym parku obudziłam się, bo zobaczyłam jakiś wypadek przy drodze szpitalnej. Ogólnie sen bardzo realistyczny, fajny nawet

Rudaska wow, ja jeszcze nic do torby nie mam, dopiero co wczoraj myślałam, że jak kupię koszule w połowie listopada to będzie git

W ogóle jakoś ostatnio straciłam wenę do kupowania, zostały do wybrania najtrudniejsze dla mnie rzeczy, czyli wózek, ostateczny wybór łóżeczka, pampersy i kosmetyki...
Ja większości jeszcze nie mam i zapału też brak, mam tylko ubranka dla Lili i to nie wszystkie, bo np kombinezonu jeszcze też nie mam, żadnych kocykow, pieluch, kurde może jednak siade dziś, no ale jakoś tak mi się tego nie chce, dlaczego? Myślałam, że to fajne będzie...

Stary 2015-09-09, 11:17   #1899
ogolnie
Zakorzenienie

Kupujecie te koszulki "żyrafki" ?
Ja taką mam, 4 lata temu kupiłam przez przypadek taką do karmienia bo mi się spodobała, ale guziki mi się odpinały, więc zaszyłam Uwielbiam te koszulki, są boskie Ja się w takie na targowisku zaopatrzę, 20 zł sztuka to w sam raz do szpitala, stroić się nie będę, bo i po co
Szlafrok mam za to przeokropny, nowy co prawda, ale taki...dziwny Na zamek błyskawiczny, z materiału takiego jak te "żyrafki" właśnie, szary w różowe kropi. I jeden taki gruby różowy, ale w nim będzie mi pewnie za gorąco.
Stary 2015-09-09, 11:17   #1900
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też ja miałam to szczęście, że na sali byłam sama i sobie wymieniłam z innego łóżka
U nas wszystkie to takie płaskie naleśniki.

W sumie to mam szlafrok ale taki wielki frotte. On by zajmował za dużo miejsca. Za to w domu może się przydać jak będą wstawać karmić małego
Stary 2015-09-09, 11:21   #1901
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

U mnie w szpitalu poduchy wielkie, ale jaśka muszę mieć nie umiem spać na jednej poduszce

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 11:22   #1902
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Rozumiem, mój tez powinien być jeszcze z nami, a nie ma go już 11 lat, więc wiem co czujesz ;(

No właśnie chyba jedynie na tą tabelkę trzeba będzie patrzec, tylko mnie ciekawi jak ja po porodzie bede wygladala? Czy ten brzuszek to dużo spadnie, bo różnie to może być ;/

Takie swetry też nie mam, więc tak czy siak coś by się przydało, a szlafrok w sumie kupilabyn mniejszy bo masz rację, do porodu raczej się nie przyda, a tak najwyżej nie będę go wiązać tylko na plecy założę mysle że w domu też mi się przyda, nawet jak wstane w nocy, to zawsze mi chłodno jak wyjdę spod koldry widziałam w hm takie milutkie, ale pewnie drogie są ;/

Ja to szczerze mówiąc nie lubię spac w koszulach, więc to będzie dla mnie wyzwanie, bo zawsze w piżamie, albo koszulce Tz i majtkach, koszule zawsze mi się podwijaly, więc zobaczymy jak to będzie w grudniu/styczniu
Myślę, że dość dużo tego brzuszka zniknie. Nawet jak zostanie oponka to spokojnie zmieścisz się w koszulę

Wiesz, fajniejsze i cieplejsze szlafroki ogólnie nie są tanie, ale ja np. w domu całą jesień/zimę wieczorem zakładam po kąpieli, więc jeśli Ty też będziesz go używać to myślę, że warto

Mi w domu wcale nie przeszkadza jak koszula się podwija, ale w szpitalu to już będzie problem
Tyle dobrze, że inne kobiety będą miały ten sam problem

Cytat:
Tak wogóle, to ja myślałam że po porodzie to w luźne spodnie od piżamy się ubiorę, no bo jak będziemy musiały mieć te wkłady poporodowe i wogóle siateczkowe majteczki , to jakoś tak wydawało mi się że spodnie trochę stabilniej to będą utrzymywać. Ale pewnie będziemy obolałe i ze spodni i tak nici.

Ja nawet nigdy nie byłam w szpitalu jako pacjent, więc sam fakt pobytu tam mnie stresuje jakoś. Ze szpitalami to mam tylko złe wspomnienia, choroby dziadków, zawał mojego kochanego taty i czuwanie na intensywnej terapii
Normalnie mam szeroko pojęty wstręt i sam zapach szpitala wzbudza we mnie negatywne emocje. Stąd i trochę panika mnie ogarnia jak sobie pomyślę o pobycie tam.
Ja w razie czego mam kupioną piżamę bluzka dr + spodnie luźne, więc zobaczymy. Ale dziewczyny pisały, że wygodniejsza koszula.
No i pod prysznicem lepiej na siebie koszulę założyć. Jak byłam w szpitalu na początku ciąży to ciężko było się ubrać pod prysznicem w spodnie, żeby nie zmoczyć ich Mało miejsca, a jak nie zdążyłam pójść pierwsza pod prysznic, to cały zalany wodą później był

Ja w szpitalu jako pacjentka byłam pierwszy raz na początku ciąży.
Najbardziej uciążliwe było dla mnie bieganie do wc na korytarzu, bo nie wiadomo było czy będzie wolne, a ja z problemem żołądkowo-jelitowym byłam. No i drzwi pod prysznicem nie zamykały się na zamek
O jedzeniu nie wspomnę.

Cytat:
A tak w ogóle to wróciłam od siostry i dostałam z 5 par ciężarowych spodni, więc super, chociaż tego nie muszę kupować i książkę w oczekiwaniu na dziecko, coś tam może poogladam tylko ona skracają je, bo trochę niższa jest, więc mam nadzieję, że nie będą na mnie za krótkie ;/

Ubranek nie dostałam, bo ona chłopców ma i to dwóch, więc nawet neutralne rzeczy są już zniszczone, to chociaż dla siebie coś dostałam

Fajnie, że siostra dała Ci spodnie ciążowe Nie będziesz musiała już szukać

Cytat:
Hejka
Środa minie, tydzień zginie

Mi też zostały głównie takie rzeczy za które ciężko się zabrać
Stary 2015-09-09, 11:23   #1903
kalwinka
Zadomowienie

Cytat:

A szlafrok macie?

Bo w sumie nie wiem czy kupować taki ciążowy, czy właśnie coś średniego, zeby po ciąży moc go założyć bo co potem z takim workiem zrobie? A w ciąży to te nie trzeba go tak zawiazywac żeby cały brzuch schować chyba nie?
Ja mam cienki szlafrok - tż mi kupił jak pod koniec kwietnia leżałam w szpitalu. U nas w szpitalu jest zawsze gorąco, a jestem zmarzluchem

Do porodu wezmę starą tunikę - już w niej nie chodzę bo szwy się przekręciły a jest trochę luźniejsza i sięga za tyłek, a nie będzie mi jej wcale szkoda

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Będę musiała mojemu TŻ zostawić instrukcje do pralki
Heheheh, ja swojego przeszkoliłam już w zeszłym roku bo awanturze. Pralka mi się zepsuła, teść ja naprawiał kiedy ja przycinałam drzewa w ogrodzie. Nie chciało mi się latać po drabinie więc się wdrapałam na drzewo, siedzę, przycinam te gałęzie a tż mnie woła żebym szybko przyszła do domu - myślałam że coś się stało, więc rzuciłam sekator, zeskakuję z tego cholernego drzewa i lecę do domu. A w kuchni stoi mój tż z ojcem i obaj patrzą tępo w pralkę. Pytam co się stało, a mój kochany żebym włączyła bo on nie wie jak Więc od razu dostał przeszkolenie, teściowi też się oberwało bo musiał się nauczyć obsługi swojej
Cytat:

Spodnie od piżamy raczej nie, bo chyba jest na każdym obchodzie kontrola krocza (przynajmniej po porodzie sn)

Ja od 2 lat niestety trochę "zwiedziłam" różnych szpitali jako pacjent i nie wspominam tego dobrze. Mam nadzieję, ze po porodzie jak najszybciej wrócę do domu
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 11:25   #1904
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja większości jeszcze nie mam i zapału też brak, mam tylko ubranka dla Lili i to nie wszystkie, bo np kombinezonu jeszcze też nie mam, żadnych kocykow, pieluch, kurde może jednak siade dziś, no ale jakoś tak mi się tego nie chce, dlaczego? Myślałam, że to fajne będzie...
Ja muszę się wstrzymać z zakupami bo czeka nas duży wydatek trzeba będzie zacisnąć pasa w tym miesiącu
Stary 2015-09-09, 11:26   #1905
ogolnie
Zakorzenienie

A co się zabiera do szpitala dla dzieciaka?
Stary 2015-09-09, 11:26   #1906
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Kupujecie te koszulki "żyrafki" ?
Ja taką mam, 4 lata temu kupiłam przez przypadek taką do karmienia bo mi się spodobała, ale guziki mi się odpinały, więc zaszyłam Uwielbiam te koszulki, są boskie Ja się w takie na targowisku zaopatrzę, 20 zł sztuka to w sam raz do szpitala, stroić się nie będę, bo i po co
Szlafrok mam za to przeokropny, nowy co prawda, ale taki...dziwny Na zamek błyskawiczny, z materiału takiego jak te "żyrafki" właśnie, szary w różowe kropi. I jeden taki gruby różowy, ale w nim będzie mi pewnie za gorąco.
A jakie to są 'żyrafki' ?

Cytat:
U nas wszystkie to takie płaskie naleśniki.

W sumie to mam szlafrok ale taki wielki frotte. On by zajmował za dużo miejsca. Za to w domu może się przydać jak będą wstawać karmić małego
U nas też. Ale ta na którą zamieniłam była trochę lepsza Zawsze to trochę
I tak na pół składałam
Stary 2015-09-09, 11:29   #1907
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja muszę się wstrzymać z zakupami bo czeka nas duży wydatek trzeba będzie zacisnąć pasa w tym miesiącu
Ja czekam na wypłatę, ale dopiero za 2 tyg...Jutro TŻ będzie miał, to może mi odpali trochę gotówki na resztę drobnych zakupów...Ehh, ten telewizor nas wykończył finansowo

Wiecie, ja już nawet sobie kosmetyków nie kupuję tak jak kiedyś Może to głupie, ale zużycie wszystkiego zmniejszyłam o przynajmniej raz tyle co było i staram się szukać swoich produktów w przecenie...Chyba syndrom matki mi się załączył

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Aniqa http://margot.krakow.pl/components/c...ded978e26b.jpg

taka rozpinana, do karmienia. to żyrafki są rzecz jasna też inne misie na koszulach, nie tylko żyrafki
Stary 2015-09-09, 11:33   #1908
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez się zastanawiam czy np trzeba mieć od razu ubranka?
Stary 2015-09-09, 11:37   #1909
czubasek20
Zakorzenienie

Wlasnie uruchomilam komputer i zrobilam.przeglad zdjec wstawie za pare min moj brzuch z Hania jak wywijala pod koniec

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 11:38   #1910
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam na wypłatę, ale dopiero za 2 tyg...Jutro TŻ będzie miał, to może mi odpali trochę gotówki na resztę drobnych zakupów...Ehh, ten telewizor nas wykończył finansowo

Wiecie, ja już nawet sobie kosmetyków nie kupuję tak jak kiedyś Może to głupie, ale zużycie wszystkiego zmniejszyłam o przynajmniej raz tyle co było i staram się szukać swoich produktów w przecenie...Chyba syndrom matki mi się załączył

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

taka rozpinana, do karmienia. to żyrafki są rzecz jasna też inne misie na koszulach, nie tylko żyrafki
Ja ich nie lubię bo zazwyczaj są z poliestru
Stary 2015-09-09, 11:38   #1911
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli chodzi o zakupy dla siebie to mam to samo Jakoś przestałam czuć potrzebę. Mam wszystko co potrzebne, ale zawsze lubiłam sobie coś jeszcze kupić, a teraz nie

Aaa o to chodziło z 'żyrafkami'
Stary 2015-09-09, 11:39   #1912
andriuszka77
Zadomowienie

A kupowałyście już wkładki laktacyjne? Czy firma ma tu jakieś znaczenie czy to wszystko to samo.

Jestem kompletnie zielona w tym temacie.

A ile tych majtek siateczkowych trzeba kupić ?
to takie jakieś są:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...rs_socket_id=7

eee nie chyba jednorazowe mają być?
http://allegro.pl/majtki-poporodowe-jednorazowe-99357

Edytowane przez andriuszka77
Czas edycji: 2015-09-09 o 11:40
Stary 2015-09-09, 11:39   #1913
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Wlasnie uruchomilam komputer i zrobilam.przeglad zdjec wstawie za pare min moj brzuch z Hania jak wywijala pod koniec
Czekamy!
Stary 2015-09-09, 11:39   #1914
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
A kupowałyście już wkładki laktacyjne? Czy firma ma tu jakieś znaczenie czy to wszystko to samo.

Na tym blogu Mataja były polecane z Johnsona
Stary 2015-09-09, 11:40   #1915
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kupiłam Lovi, bo miały dobre opinie
Stary 2015-09-09, 11:42   #1916
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=ilAw6JRVjCE
Stary 2015-09-09, 11:42   #1917
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że dość dużo tego brzuszka zniknie. Nawet jak zostanie oponka to spokojnie zmieścisz się w koszulę

Wiesz, fajniejsze i cieplejsze szlafroki ogólnie nie są tanie, ale ja np. w domu całą jesień/zimę wieczorem zakładam po kąpieli, więc jeśli Ty też będziesz go używać to myślę, że warto

Mi w domu wcale nie przeszkadza jak koszula się podwija, ale w szpitalu to już będzie problem
Tyle dobrze, że inne kobiety będą miały ten sam problem

Ja w razie czego mam kupioną piżamę bluzka dr + spodnie luźne, więc zobaczymy. Ale dziewczyny pisały, że wygodniejsza koszula.
No i pod prysznicem lepiej na siebie koszulę założyć. Jak byłam w szpitalu na początku ciąży to ciężko było się ubrać pod prysznicem w spodnie, żeby nie zmoczyć ich Mało miejsca, a jak nie zdążyłam pójść pierwsza pod prysznic, to cały zalany wodą później był

Ja w szpitalu jako pacjentka byłam pierwszy raz na początku ciąży.
Najbardziej uciążliwe było dla mnie bieganie do wc na korytarzu, bo nie wiadomo było czy będzie wolne, a ja z problemem żołądkowo-jelitowym byłam. No i drzwi pod prysznicem nie zamykały się na zamek
O jedzeniu nie wspomnę.

Fajnie, że siostra dała Ci spodnie ciążowe Nie będziesz musiała już szukać

Mi też zostały głównie takie rzeczy za które ciężko się zabrać
No właśnie i chyba jednak kupie jakiś droższy, nie będę dziadowac, bo chciałabym mieć jakiś ladniejszy i cieply, w domu na pewno będę używać, bo nawet dzisiaj jak wstałam, to musiałam sweter nalozyc, bo po rękach juz zimno

Z tym podwijaniem koszuli to chodziło mi podczas spania, przekrecania się na lozku, bo ona luzniejsza jest i więcej materiału i tak się zwija, do chodzenia nie bedIe mi przeszkadzała

Te się cieszę, bo chociaż to mi odejdzie cos wspominała jeszcze o kurtce zimowej, wtedy już całkiem byłoby ok, ale ma ją u mamy, a,z tego co pamiętam to ona taka brzydka była, więc pewnie nie skorzystam, chociaż jak nic nie znajdę, to lepiej mieć cokolwiek, nie zamierzam się stroic, ale ona taka znoszona chyba już byla ;/

Cytat:

Mam to samo, też szukam po promocjach i w ogóle nie ogladam w necie tylu nowości co kiedyś, bo trochę nałogowo to robiłam ja nawet twarz kremem teraz rzadko kiedy smaruje, co mnie wcale nie cieszy ;/

A taka,koszulę właśnie Kalusia wstawiala tylko z serduszkiem, planuje właśnie coś takiego kupić

Stary 2015-09-09, 11:42   #1918
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Na tym blogu Mataja były polecane z Johnsona
Dziękuję, zapiszę sobie
Stary 2015-09-09, 11:44   #1919
Koritsi_a
Zadomowienie

Andriuszka wkladki sie bardzo różnią miedzy firmami. Jak podpaski. Mi bardzo pasowały z aventu ale tanie nie są. One dobrze sie trzymały biustonosza. Miałam na poczatku 2 czy 3 paczki. Później kupiłam nuka o tych nie polecam bardzo slaby klej. Miałam dwie paczki z promocji wiec sie przemęczyłam. Jak juz miałam końcówkę to mama przyniosła jeszcze jedna paczkę. A później juz przestalam karmić wiec innych nie sprawdzalam. Miałam jeszcze jakaś próbkę ale nie pamiętam z jakiej firmy.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 11:45   #1920
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Ja kupiłam Lovi, bo miały dobre opinie
Dziękuję, zapisuje. Poczytam i muszę je zamówić już razem z tymi majtkami.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości