![]() |
#931 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Made in Sephora
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy orientujecie się w cenach pędzli Sephorowych? Albo te czarne, albo te nowe do pudru, różu oraz "koci języczek" do cieni - ile zapłaciłabym za nie?.
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
oj, pędzlom to się daaawno nie przyglądałam.
Dostałam własnei smsa o treści: Do 23.09 specjalne ceny wybranych produktów, np. Hypnose Eau Legere 50 ml- 125 zł, Biotherm High Recharge 50 ml- 170 zł. Lista produktów w perfumerii. wiecie cos więcej?
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Ja nie dostałam żadnego smsa, ale dziś będę w Sephorze, to zapytam jak nie zapomne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
konkretnie to interesuje mnie czy promocja dotyczy samych wysokopółkowców
![]()
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Pani mi ostatnio proponowała te z nowej serii, ale nie pamiętam cen, a w dodatku szarpnęłam się wtedy na dość sporą sumę wiec sobie darowałam te pędzle. Ale teraz to co innego..
Ale poczekam na jakąś promocję pędzlową ![]()
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() maja55, jeśli chcesz mogę Ci sprawdzić dziś ceny pędzli, które dokładnie? Tylko do pudru, różu i cieni? I nie za bardzo wiem, który to koci języczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Interesują mnie ceny pędzla do pudru, skośnie ściętego do różu oraz do cieni - średniej wielkości, ze średniej długości włosia, chyba nr 9(taki do cieniowania zewnętrznego kącika).
![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisałam sobie, co sprawdzić - wieczorem jak wrócę do domu na pewno napiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, strona(Polska) Sephory jest kiepska. Powinny być na niej próbniki barw i ceny(przynajmniej asortymentu marki Sephora i innych dostępnych tylko w Sephorze)
![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Strona USA to co innego... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Hmmm dziewczyny a możecie mi powiedzieć skąd macie te katalogi sephory
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
mmagdaa_p - katalogi i ulotki przychodzą pocztą dla posiadaczy kart klubu Sephora, są też zamieszczane na stronie internetowej Sephory (ale nie zawsze i nie wszystkie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
po prostu Em :)
|
Z tego co pamiętam, to pędzel do pudru XXL 99 zł (nie wiem ile ten mniejszy), ścięty do różu 39 zł, ten nr 9 to o ile dobrze kojarzę 19 zł.
![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ceny do różu i cieni całkiem znośne, ale ten XXl ma zabójcza cenę. Chyba naprawdę poczekam na jakąś promocję na pędzle.
![]() |
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Maju - ja mam ten XXL i jest świetny, bardzo miękki, jednak odkąd dokupiłam ten na krótkiej nóżce sądzę, że bez tego dużego mogłąbym się doskonale obejść. Przyjrzyj się mu, bo cena sporo niższa (chyba ok. 39 zł), a wg mnie jest b. dobrym zamiennikiem tego największego (choć fakt, jest nieco twardszy, mniej rozłożysty i nieco bardziej zbity, jednak mi się nim lepiej aplikuje sypańce niż tym największym).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm czyli chyba najwyższy czas przyłączyć się do klubu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ceny pędzli z nowej serii (srebrne trzonki) zaczynają się, jeśli dobrze pamiętam, od około 100zł ![]() moje sephorowe pędzle kupiłam właśnie w promocji 2 w cenie 1 zeszłej jesieni. mogłaby się znowu taka trafić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
maja55 - podaję te ceny pędzli, które sprawdziłam, mam nadzieję, że poprawnie
![]() Seria Czarna: - pędzel do pudru XL na długim trzonku - 99 zł - pędzel do pudru - 49 zł - skośny pędzel do różu - 39 zł - pędzelek do cieniowania nr 19 (krótki, do rozcierania zewn. kącika) - 25 zł - pędzelek do cieni nr 9 - 19 zł - pędzelek do cieni (cienki, średniej długości) - 19 zł - pędzelek do cieniowania załamania powieki - 25 zł Seria biała - pędzel do pudru XL - 159 zł - pędzel do pudru - 119 zł - skośny pędzel do różu - 109 zł Mam nadzieję, że da Ci to jakiś ogólny obraz na sytuację ![]() Skorzystałam z mamą z promocji - wzięła nową maskarę, ja eyeliner w odcieniu glittering black (chyba skuszę się jeszcze na oberżynę i zieleń, ostatnio lubię eyelinery ![]() Poza tym kupiłam nowy podkład Burżuja, błyszczyk i pilniczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() TŻ będzie we Wrocławiu więc dostanie polecenie zakupienia pędzla skośnego do różu , nr 19 do cieni, a ten do pudru musiałabym sobie sama dokładniej obejrzeć i porównać tego XXL z tym tańszym. Czy seria biała/srebrna różni się włosiem i kolorem tylko? Bo wizualnie to mi się bardziej czarna seria podoba bardziej.
![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Sephorze w Złotych Tarasach po te paletkę 4 korektorów i jak na złość już nie było
![]() Został tylko tester... Akurat kiedy sie zdecydowałam i bardzo mi zależało ![]() A następny raz w Sephorze, będę pewnie za jakieś pół roku, bo u mnie nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
ja wzięłam pędzel skośny do różu i nr 1 do pudru - czyli różne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta serie różnią się chyba tylko rodzajem włosia, może srebrna ma trochę dłuższe trzonki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zadomowienie
|
To jeszcze ja
![]() Biała ma o wiele bardziej miękkie włosie. Ciężko zachorowałam na ten duży biały do pudru (za prawie 150 czy 160 zł)... jednak po zakupie równie szybko się go pozbyłam. Był arcyprzyjemny w dotyku, nie miał prawa drapać twarzy, pięknie wyglądał. Jednak miałam wrażenie, że to mięciutkie włosie w ogóle nie zbiera pudru (czy to sypanego, czy prasowanego), w dodatku na tym białym włosiu jasnego pyłku nie było widać w ogóle (próbowałam się przyglądać, czy cokolwiek się nabrało), a brązery je oczywiście barwiły i po jednym użyciu włos robił się taki zażółcony - oczywiście końcówki - pędzel był biały z pomarańczowawymi końcówkami, dla mnie wizualnie ohyda, a po każdorazowym użyciu rano nie mam ani czasu, ani zamiaru prać pędzla, żeby na drugi dzień z przyjemnością na niego patrzeć. Jak dla mnie był totalnie niepraktyczny - próbowałam z sypanym, z kuleczkami, z prasowanym i z brązerami, w połączeniu z żadnym pudrem komfort używania i efekt nie usprawiedliwiały tej bandyckiej ceny. Wg mnie czarna seria bije białą na głowę (a może tylko nie potrafię się nimi posługiwać). Choć i tak kusi mnie ten wachlarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ta czerń wygląda tak "profesjonalnie" i elegancko ![]() Te jasne faktycznie, byłyby całe upaprane od pudru czy brązera.
![]() |
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
snowqueen, moglabys napisac jak sprawuje sie ta nowa maskara?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
mam już od kilku dni nowe cienie do zielonych oczu. skrajne kolory (szary i fioletowy) mają wstrętny brokat, który osypuje się na twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.