Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-09, 16:37   #4531
201607111004
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość

Sory ale Korwinowa mucha wygląda milion razy lepiej niż łososiowa
No właśnie bardzo ładny ma kolor. Jakoś tak się zgrała z tłem i kolorem cery. I taki delikatny ale wciąż jakby szlachetny połysk. Wiecie, nie byle satyna. Ale much nadal nie znoszę.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
P I E K N E

Nawet Madzik jest 'taka dziwna, taka inna', bo nie chce czarnego garnituru (tak w temacie szokujących czerwonych szpilek, który się tu przewinął ) Aż mi smutno, że ta karuzela śmiechu się zatrzyma i seria ślubna by Madzik się skończy :<
Czekam na serię rodzicielską. 3> I jak tanio zaplanować podróż poślubną. 3>
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 16:39   #4532
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego mój partner studinówkowy nie usłyszał wcześniej jaką mam sukienke. Za bardzo bałam się, ze wyskoczy w złotym krawacie . Drugi miał tak samo wywalone na sprawe jak ja i założył piękną bordową muche mimo, że miałam turkusową sukienke
ja powiedziałam "ubiore czarną" na odwal sie
usłyszałam "ALE JAK TO CZARNĄ NIE WYPADA" myslałam, ze się popłaczę
w koncu powiedziałam, ze czerwoną i z rozmysłem ubrałam granatową a potem powiedziałam, że sie ufajdałam przed wyjsciem :"D

na studniowce innego kolegi miałam sukienkę całą ze złotych cekinów tez musiałam sie kitrac, bo miał podejscie jak ten wyzej
nie wiem co z nimi nie tak xD
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 16:42   #4533
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
No właśnie bardzo ładny ma kolor. Jakoś tak się zgrała z tłem i kolorem cery. I taki delikatny ale wciąż jakby szlachetny połysk. Wiecie, nie byle satyna. Ale much nadal nie znoszę.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Czekam na serię rodzicielską. 3> I jak tanio zaplanować podróż poślubną. 3>
W Koniemłotach ponoć zniżki
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 16:54   #4534
201607111004
Konto usunięte

Wkurzyłam się.
Była w sieci oferta pracy, która baaaardzo mi odpowiadała i w której już miałam doświadczenie.
Okazało się, że poszukują studentek : / Dlatego mnie będą rozważać w drugiej kolejności.
Wchodzę sobie jakieś dwa dni później na stronę z ogłoszeniami a tam znowu to samo wstawili. To kuźdęłkę, skoro nikt się nie zgłosił, to może jednak pomyśleliby o mnie? ;/
Czy to podchodzi pod dyskryminację? ;/
Gdy studiowałam to mnie nie chcieli. Nie studiuję - też problem. No walić to wszystko.
Stary 2015-09-09, 17:01   #4535
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Wkurzyłam się.
Była w sieci oferta pracy, która baaaardzo mi odpowiadała i w której już miałam doświadczenie.
Okazało się, że poszukują studentek : / Dlatego mnie będą rozważać w drugiej kolejności.
Wchodzę sobie jakieś dwa dni później na stronę z ogłoszeniami a tam znowu to samo wstawili. To kuźdęłkę, skoro nikt się nie zgłosił, to może jednak pomyśleliby o mnie? ;/
Czy to podchodzi pod dyskryminację? ;/
Gdy studiowałam to mnie nie chcieli. Nie studiuję - też problem. No walić to wszystko.
Tak jest coraz częściej trzymam kciuki za dalsze szukanie
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:06   #4536
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
"no i słuchajcie moi drodzy, znalazłam na grouponie ofertę fryzjera, bardzo tanio i fajny salon, ale słuchajcie w rybniku, no i myślę sobie kurczę, trochę daleko, ale tak tanio, dziesięć złotych za fryzurę ślubną to jak za darmo, ale daleko, ale myślę sobie, po co kupiłam ten rower, jak żeby na nim jeździć, no i tak myślę sobie słuchajcie, że rowerem pojadę, zawsze to zdrowo, no dziesięć złotych za fryzurę ślubną to ja nie będę przepłacać, bo nie wiem jak jest u was, jaka jest moda, ale u nas w słupsku to bardzo drogo sobie liczą jak za ślubną fryzurę!"
:d
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:09   #4537
TheDocha
Dossisława I

Madzik zaoszczędzi na:

Sali weselnej (będzie to jakiś mały lokal i poczęstunek dla rodziców, świadków i najbliższej rodziny). Co za tym idzie muzyka ani rezerwacja hotelu nie będzie potrzebna. Zaoszczędzi też na wydatkach związanych z ozdobieniem domu/ mieszkania( nie wiem gdzie mieszka) i samochodu. Pojadą jakimś samochodem " na wypasie" rodziców, albo kogoś z rodziny. Ewentualnie pan R. jakiś samochód zorganizuje. Oczywiście ozdoby będą z chińczyka albo innych tego typu badziewiastych sklepów.

Jeśli chodzi o pana, który sprzedaje w sklepie: to na tym właśnie polegają działania marketingowe i reklama, że produkt jest przedstawiony niekiedy w wyidealizowany sposób. Widzę tą wściekłość po niej, że jak to pan młody drożej ubrany niż ja

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-09, 17:18   #4538
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Tak jest coraz częściej trzymam kciuki za dalsze szukanie
Dziękuję : ***
Szukam dalej. Liczę też może na jakiś staż, jeśli nie pracę. Rodzice mi wiercą dziurę. Oni by chcieli bym poszła pracować gdziekolwiek. A ja nie mam już ochoty tułać się po sklepach na śmieciowych umowach. Potem i tak mi to w cv nic nie daje do pracy biurowej w której czuję się najlepiej.
Ale rodzice nie rozumieją. Oni chcą bym zarabiała. Głównie o kasę im chodzi a nie o jakąś moją radość z pracy.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A ja co się zarejestruję w PUP to wiecznie nie przysługuje mi prawo do zasiłku. Niby tam pal licho nie chcę żerować na państwie ale dziwne to, że pracowałam już w tylu miejscach i wciąż zawsze jest jakieś ale by mi przyznać ten zasiłek.
A, i gdybym nie ciągnęła za języki, nawet by nie wspomnieli o możliwości szkoleń, staży itp. jakie daje PUP.
<3

Czy dobrze rozumiem, że bez dyplomu w żadem sposób nie możesz praktykować w zawodzie? Nawet przy najprostszych czynnościach?
Niby fajnie bo jako klientka wiem, że ktoś niedouczony się nie tknie mojej maseczki czy kwasów.
Ale jako chcąca się dalej rozwijać stoję w miejscu. Smutne to wszystko.
Stary 2015-09-09, 17:19   #4539
fableux
Zadomowienie

https://m.youtube.com/watch?v=xUo6st0NcYM

Kasia D o trądziku w filmiku z dermatologiem
Stary 2015-09-09, 17:19   #4540
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wyżaliłam się.
Munka pewnie jest smutna :< Ale musiałam.[/COLOR]
Tak, załamana
No błagam...
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:22   #4541
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Tak, załamana
No błagam...
Nie płacz, nie płacz ; C

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-09, 17:22   #4542
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Włączę się w dyskusję, bo jestem trochę w środku (ani psychofanka, ani antyfanka, bardzo lubię Beyonce). Co do wrzasków - wat? Przecież ona świetnie wypada na żywo, mało który artysta tak czysto śpiewa, tańcząc jednocześnie - zawsze jestem zszokowana, jakie dźwięki potrafi wyciągać. "Murzyńskich wrzasków" nawet nie skomentuję...
Skąd stwierdzenie, że ona jest divą? Przecież właśnie zupełnie odwrotny do pojęcia "diva" wizerunek kreuje - seksownej kobiety, mamy, żony, silnej, szczęśliwej i ciepłej, gdzie tu grymasy divy?
Prawda, każde słowo jakby moje Aleee ma kawałek o tytule 'Diva', więc wiesz - jest divą Ma też kawałek o tytule Angel - hmmm... jest aniołem?
Dooobra, cokolwiek, smutno mi, nie chce mi się rozmawiać o tym
Stary 2015-09-09, 17:25   #4543
kustraczek
-ist

Cytat:
Tak, załamana
No błagam...
Ty w ogóle jesteś biedna, Munka, serce krwawi Ci non stop, jak nie jakieś błędy językowe, których przecież wyszukujesz w każdej wypowiedzi na forum, żeby się przyczepić i wypomnieć, to jeszcze brzydko o Beyonce piszą i jest Ci smutno aż przykro patrzeć!
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:26   #4544
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Cattivo, dopiero odkryłam, że masz insta. Ale Ty śliczna jesteś jak Cię zacznie obserwować węgorz elektryczny to tylko ja
'węgorz elektryczny' <3

A Cattivo - brak słów, oczywiście - zupełnie inacze sobie Ciebie wyobrażałam
Stary 2015-09-09, 17:28   #4545
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Madzik zaoszczędzi na:

Sali weselnej (będzie to jakiś mały lokal i poczęstunek dla rodziców, świadków i najbliższej rodziny). Co za tym idzie muzyka ani rezerwacja hotelu nie będzie potrzebna. Zaoszczędzi też na wydatkach związanych z ozdobieniem domu/ mieszkania( nie wiem gdzie mieszka) i samochodu. Pojadą jakimś samochodem " na wypasie" rodziców, albo kogoś z rodziny. Ewentualnie pan R. jakiś samochód zorganizuje. Oczywiście ozdoby będą z chińczyka albo innych tego typu badziewiastych sklepów.

Jeśli chodzi o pana, który sprzedaje w sklepie: to na tym właśnie polegają działania marketingowe i reklama, że produkt jest przedstawiony niekiedy w wyidealizowany sposób. Widzę tą wściekłość po niej, że jak to pan młody drożej ubrany niż ja
Ja rozumiem, że każdy dysponuje innym budżetem i co innego dla każdego znaczy tanio czy drogo, ale ona zaoszczędziła już KUPĘ KASY na tym, że kupiła sukienkę+welon za 200 zł łącznie, garnitur niewiele więcej, a dalej narzeka że to taki wielki wydatek, ślub kościelny.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:29   #4546
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:

O bże, od dzisiaj oglądam ją regularnie
Ale na full wyciszeniu.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Dobra, przeczytałam jeszcze raz i dopiero zakumałam, że to nie cytat z Madzik tylko "żenibymadzik"
Hahaha, dobra jesteś. Wyszło bardzo naturalnie.

Widzicie granat i łosoś? Bo ja nie widzę tego połączenia. Ale może się nie znam... Może wyjdzie ok?
Ja widzę takie połączenie, ale tylko w sałatce .

Co do tego nieszczęsnego garnituru, to ciekawe co oznacza "taki sam"? Czy ten sam model, z tej samej firmy, czy może też jest tak "taki sam", jak sukienka z aliexpres jest "taka sama" jak sukienka z salonu?
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:31   #4547
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamaika88 Pokaż wiadomość

Co do tego nieszczęsnego garnituru, to ciekawe co oznacza "taki sam"? Czy ten sam model, z tej samej firmy, czy może też jest tak "taki sam", jak sukienka z aliexpres jest "taka sama" jak sukienka z salonu?
W sałatce bardzo chętnie spróbowałabym takiego połączenia
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:32   #4548
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Chyba każdego to teraz zastanawia. Czekam na zdjęcia porównawcze cy coś.
Też rozumiem, że ludzie różnie próbują przyoszczędzić, bo nie każdy jest bogaty lub ma za cel robić na bogato. Ale Madzik już naprawdę szaleje
Stary 2015-09-09, 17:34   #4549
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ty w ogóle jesteś biedna, Munka, serce krwawi Ci non stop, jak nie jakieś błędy językowe, których przecież wyszukujesz w każdej wypowiedzi na forum, żeby się przyczepić i wypomnieć, to jeszcze brzydko o Beyonce piszą i jest Ci smutno aż przykro patrzeć!
Chyba się upiję na smutno i przyłożę sobie słuchawkę od telefonu stacjonarnego do głowy z tego wszystkiego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-09, 17:35   #4550
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
W Koniemłotach ponoć zniżki
Przypomniał mi się stareński odcinek "Świata według Kiepskich", w którym Ferdek założył biuro podróży i zorganizował Edziowi Listonoszowi wakacje w supermarkecie. To może być jakiś trop.

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
O, ale czytam i widzę, że i Was zachwyca "łososiowa muszka"
Łososiowa muszka.... Jeszcze to określenie "muszka".

Co jest złego w określeniu "muszka"? Wiem, że prawidłowo jest "mucha", ale z "muszką" też spotkałam się wiele razy.

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Madzik zaoszczędzi na:

Weselicho obstawiam że będzie huczne, ale co do samochodu "z rodziny", to się zgadzam.

Cytat:
'węgorz elektryczny' <3

A Cattivo - brak słów, oczywiście - zupełnie inacze sobie Ciebie wyobrażałam
Jejku dziękuję. A można wiedzieć, jak?
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:36   #4551
201607111004
Konto usunięte

Teraz będzie mnie sumienie gryzło ; C

Munka, czytałaś na Pudlu co powiedziała Dykiel o roli kobiety w domu? Nie czytaj. To smutniejsze niż moje narzekanie na Bee : <

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-09 o 17:37
Stary 2015-09-09, 17:50   #4552
201607131110
Konto usunięte

Maxi i makijaż BABYDOLL (mówi, że ten makijaż powiększa oczy bardzo, bardzo. Mi na żywo wszyscy mówią, że mam wielkie oczy, ciekawe czy z tym makeupem byłyby już creepy duże )
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 18:09   #4553
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz będzie mnie sumienie gryzło ; C

Munka, czytałaś na Pudlu co powiedziała Dykiel o roli kobiety w domu? Nie czytaj. To smutniejsze niż moje narzekanie na Bee : <
Luzik, nie przeczytam, bo mnie to raczej mało interesuje, ale nie ma dla mnie większego ciosu od Twojej opinii oBeyonce, sorasy ;<

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
<3 <3 <3
No właśnie - JAK to możliwe?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość

Munkaa, czy to Ty polecałaś film Ich seh, ich seh?
Tak, obejrzałaś?
Myślę, że w miarę podobny mamy gust filmowy, ciekawa jestem, jak Ci się podobało.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
czy ja dobrze rozumiem, że ona robi aferę, że facet w jednym ze sklepów zrobił to co do niego należy tj. sprzedał ciuch ze swojego asortymentu za ustaloną w sklepie cenę i w związku z tym jest winny tego, że ona nie kupiła tego garnituru w innym sklepie za dużo mniej? napiszcie mi, że nie o to chodzi, bo zrobię fejspalm piętą

Lata mijają, a nasze emotikonki nadal ni ma

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:

Ja obstawiam jeszcze Madzika śpiewającego do kotleta, bo po co zespół czy tam DJ, skoro Madzik sama pięknie śpiewa (tutaj z tym pięknem zero ironii). Pan Młody może zagrać na cymbałkach, a wujek Stasiek na akordeonie!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-09, 18:09   #4554
201607111004
Konto usunięte

Wątki o brudnych penisach wypaliły mi mózg. Wracam tutaj i już nie wychodzę ;<
Zapomniałam, że wizaż bywa taki straszny.
Stary 2015-09-09, 18:09   #4555
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

skoro pan był zły wykonując dobrze swoja robotę, to już lepiej nie pisać jaki jest ten kto kupuje coś istotnego i przecież nie za 5 , nie sprawdzając wcześniej kilku, kilkunastu sklepów w okolicy...
ZŁOCISZY
Stary 2015-09-09, 18:10   #4556
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Luzik, nie przeczytam, bo mnie to raczej mało interesuje, ale nie ma dla mnie większego ciosu od Twojej opinii oBeyonce, sorasy ;<

A wszyscy się dziwili, że już na przyszłość przejmuję się twoją reakcją
Stary 2015-09-09, 18:10   #4557
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Bo pan był zły.

i garnitur był zły.

i szyny były złe.

(obscure reference is obscure)
Hahahaha <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-09, 18:12   #4558
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Pan Młody pasujący do żarełka na stołach to w sumie dosyć oryginalnie
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 18:12   #4559
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]
Jejku dziękuję. A można wiedzieć, jak?
No właśnie nie można, bo trudno mi to ubrać w słowa ale jestes piękną osobą - to bez wątpienia i na miliony procent.
Stary 2015-09-09, 18:12   #4560
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Pan Młody pasujący do żarełka na stołach to w sumie dosyć oryginalnie
Kompatybilność przede wszystkim!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości