Scent Bar LVII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-09, 16:35   #2761
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jeszcze nie przeczytałam, ale podoba mi się. Jesli lubisz takei klimaty, i lubisz/czytalas Millenium to poczytaj i ta
Chmielewską, Christie/ Doyle/ Czubaja/ Krajewskeigo/ Miloszewskiego/Bonde - uwielbiam Ja kryminalna jakas w ogóle jestem I science-fictionowa tyz

Wszystkie wymienione pożeram na tony a Millenium oczywiście, ze czytałam! Żeby było śmieszniej, poczynając od środka, czyli od II tomu - pierwszy akurat ktoś miał - a moja lokalna biblioteka nie wpadła jeszcze na to, ze jak coś stanowi cykl to należy to wypożyczać hurtem, a nie po jednej części

BTW - jak mi ostatnio jedna baba ciśnienie podniosła chciałam oddać książkę, przetrzymaną po terminie, bo pożyczyłam ją dla koleżanki z pracy, która w tzw,międzyczasie poszła na urlop. Pojechałam taksówką, byłam 10 minut przed zamknięciem. Oddałam, przeprosiłam, podziękowałam i mówię, ze poproszę książkę (wcześniej tego dnia dostałam SMS-a z info o możliwości odbioru zamówionej pozycji). Baba na mnie patrzy tępym wzrokiem. Dobra, wyjęłam kartę, podaję - nic. Podałam tytuł, autora i powtarzam, ze mam do odbioru zarezerwowaną książkę - tępota w oczach i rozgląda się po półkach jakoś mi ją wreszcie znalazła, tylko, ze jak się oddaje pozycję, system automatycznie przechodzi na konto klienta i pokazuje, ze jest tam do odbioru nowa pozycja - i to ja mam o tym wiedzieć jako klient, czy bibliotekarka?!
Stary 2015-09-09, 16:57   #2762
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie przeczytałam, ale podoba mi się. Jesli lubisz takei klimaty, i lubisz/czytalas Millenium to poczytaj i ta
Chmielewską, Christie/ Doyle/ Czubaja/ Krajewskeigo/ Miloszewskiego/Bonde - uwielbiam Ja kryminalna jakas w ogóle jestem I science-fictionowa tyz
Ja jestem wyłącznie "kryminalna" BTW świetnie to brzmi

Teraz zaczynam Cobena, tak wiem, zacofana o miliard lat jestem.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:03   #2763
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ja jestem wyłącznie "kryminalna" BTW świetnie to brzmi

Teraz zaczynam Cobena, tak wiem, zacofana o miliard lat jestem.

Gdzie tam zacofana, Cobena też nie tak wcale dawno zaczynałam

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Wszystkie wymienione pożeram na tony a Millenium oczywiście, ze czytałam! Żeby było śmieszniej, poczynając od środka, czyli od II tomu - pierwszy akurat ktoś miał - a moja lokalna biblioteka nie wpadła jeszcze na to, ze jak coś stanowi cykl to należy to wypożyczać hurtem, a nie po jednej części

BTW - jak mi ostatnio jedna baba ciśnienie podniosła chciałam oddać książkę, przetrzymaną po terminie, bo pożyczyłam ją dla koleżanki z pracy, która w tzw,międzyczasie poszła na urlop. Pojechałam taksówką, byłam 10 minut przed zamknięciem. Oddałam, przeprosiłam, podziękowałam i mówię, ze poproszę książkę (wcześniej tego dnia dostałam SMS-a z info o możliwości odbioru zamówionej pozycji). Baba na mnie patrzy tępym wzrokiem. Dobra, wyjęłam kartę, podaję - nic. Podałam tytuł, autora i powtarzam, ze mam do odbioru zarezerwowaną książkę - tępota w oczach i rozgląda się po półkach jakoś mi ją wreszcie znalazła, tylko, ze jak się oddaje pozycję, system automatycznie przechodzi na konto klienta i pokazuje, ze jest tam do odbioru nowa pozycja - i to ja mam o tym wiedzieć jako klient, czy bibliotekarka?!

Nic co ma serie nie przeczytam od srodka, bo potem sie platam i nei rsumię pewnych rzeczy w ksiażce opisanych typu skąd coś, po co, a kiedy to było etc

Niby teraz biblioteki takie zautomatyzwowane i zinternetowane, ale niestety obsługa czasami pochodzi z epoki niemedialnej jeszcze Totez Pani sie musiała zawiesic, bo problem ją przerósł

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 17:04   #2764
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Tylko in jest strasznie schematyczny,wszystkie książki pisze na jedno kopyto...
Stary 2015-09-09, 17:16   #2765
rachell111
Zakorzenienie

Nesko - helpunku! Proszę o doradczy głos! Jeśli ktoś też wie, to niechaj śmiało głos zabierze

Chcę sobie kliknąć w końcu pełnowymiarowego bezspłuka. W sumie już zapomniałam co lepsze było - Joanna makowa czy ta Balea kokos. Klikam zamówienie Balea w necie, bo potrzebuję płyn do kąpieli miód i mleko, zatem brałabym kokosowego bezspłuka, ale czy nie mają innych wersji? Widzę w sieciuni mango i aloes, wiesz może czym się różnią?
Stary 2015-09-09, 17:38   #2766
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Dajcie mi po łapach ... Bo mi się znowu próbek zachciało zamawiać ...
nie dam
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
weeź nie strasz

Kolega z pracy przyniósł dziś ciasto, a ja się nie skusiłam, normalnie jestem z siebie dumna
Wygladało to na komunikatorze mniej więcej tak:
M: ciasto :P
ja: dieta :P
M: a co to takiego?

Dodam, że słynie z tego, że non stop je, a chudy. tez bym tak chciała
1.no co , trzeba mieć wielbiciela
2.tez bym tak chciała znaczy nie odmawiać , a żreć i być chudą
Cytat:

A wiesz, ze tak
Zaskakujecie mnie Margo widzi w nich kierpce, Ty styl regencji, ciekawe co kto jeszcze

Yes, yes, yes!!! Zdecydowanie papieeeeer zondzi!!!
Do tej pory nie mam czytnika, a na lapie nie przeczytałam ani jednego rozdzialu - nie jestem w stanie
1.no bo paczaj https://pl.pinterest.com/pin/266134659206751817/ i https://pl.pinterest.com/pin/427701295839292321/ i https://pl.pinterest.com/pin/297237644134592529/
2.tez nie mam , próbowałam na kompie - nie daję rady
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Mi się kojarzą z dziwnie gotycką wersją białych kozaczków http://i.pinger.pl/pgr263/77f2a97700...ne_na_slub.jpg

Doszła kurta "skórzana", łeee, szeroka w pasie, rękawy szerokie, w ogóle wielka a poły wyglądają nie jak skóra tylko jedwabny szlafrok. Zwracam.
1.
2. a wyglądała fajnie

coś chciałam i zapomniałam....

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 19:10   #2767
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
No to będę w stajlu regens

Aaaa i nieee, jednak nie rockowo mi się kojarzą tylko .... al la indyjski stajl, jak u tych tancerek hinduskich

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-09, 19:21   #2768
Betty83
Zakorzenienie

Stary 2015-09-09, 19:26   #2769
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Co jest?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-09, 20:22   #2770
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nesko - helpunku! Proszę o doradczy głos! Jeśli ktoś też wie, to niechaj śmiało głos zabierze

Chcę sobie kliknąć w końcu pełnowymiarowego bezspłuka. W sumie już zapomniałam co lepsze było - Joanna makowa czy ta Balea kokos. Klikam zamówienie Balea w necie, bo potrzebuję płyn do kąpieli miód i mleko, zatem brałabym kokosowego bezspłuka, ale czy nie mają innych wersji? Widzę w sieciuni mango i aloes, wiesz może czym się różnią?
Widziałam jeszcze wersję pomarańcza z czym tam, ale nie próbowałam .Z recenzji wyszło mi że biorę kokosa On nałożony cięższą ręką mniej puszy. A różnica między joanną jest taka ,że joanna lepiej wygładza i dociąża ale troszkę objętości zabiera,Natomiast balea nie zabiera objętości , ale znowu nie wygładza tak dobrze. Zacznę go więcej nakładać , bo tylko raz go nie poskąpiłam A co jeszcze bierzesz ?

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
???
Stary 2015-09-09, 21:37   #2771
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam jeszcze wersję pomarańcza z czym tam, ale nie próbowałam .Z recenzji wyszło mi że biorę kokosa On nałożony cięższą ręką mniej puszy. A różnica między joanną jest taka ,że joanna lepiej wygładza i dociąża ale troszkę objętości zabiera,Natomiast balea nie zabiera objętości , ale znowu nie wygładza tak dobrze. Zacznę go więcej nakładać , bo tylko raz go nie poskąpiłam A co jeszcze bierzesz ?
No i to by się zgadzało z moimi testowymi wrażeniami. Tak zapamiętałam Joanny - obciążające - wtedy tego pragłam. Ale potem był kokos (nie testowałam symultanicznie) i mnie zaskoczył jak fajnie jest mieć objętość i fale No i tera nie wiem czy go brać w pełnym wymiarze? chyba wezmę, nie jest drogi a i tak przesył płacę. Zamawiam płyn do kąpieli miód i mleko. Otulacz jesienno zimowy, osładzacz kąpieli i życia, no i niewysuszacz Starczył mi na 10 miechów.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Rozumiem
Stary 2015-09-09, 22:05   #2772
Parabelka
Panaroja

Cytat:

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-09, 22:40   #2773
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Co jest?

człowiek się za szybko przyzwyczaja do dobrego...

http://www.flightradar24.com/RYR41SF/76039ae

Cytat:
???

Cytat:
Rozumiem

Cytat:
Stary 2015-09-09, 22:44   #2774
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

człowiek się za szybko przyzwyczaja do dobrego...

http://www.flightradar24.com/RYR41SF/76039ae
Oj tak...ale nie martw się, będzie dobrze

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 00:18   #2775
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie by zas nie przyszło do głowy, zeby boso paradować

No to teraz się módl, zebus nei zlapała zadnego syfu z tego testera Ja kiedys tak się przejechałam - po tescie tuszu w Sephorze ostre zapalenie spojówkek dostałam i silny antybiotyk. Po którym moej własne rzesy zdechły i po kuracje byly połowe krotsze i gorsze niz przez przed. Nie testuje sie tuszy w perfumeriach, nigdy nie wiadomo, co za świństwa tam siedzą w srodku, kto używał i co ewentualnie za swinstwo miał

No muszą jakos reklamować swoje produkty Przynam, ze na nazwę nigdy nie zwracam uwagi. A o w/w L'orealach slyszałam naprawe wiele dobrego
Ja nie miałam, bo mam takie zapasy tuszy, ze na razie pass z nowymi, ale na pewno nabede, czekam na jakies promo

No to tym bardziej jestem ciekawa, jakby wyszło, na pewno wydłuzylabys sylwetkę, co by mi się podobało, bo zawsze marzyłam o 10-15 cm więcje
Ciekawi mnie za to, jakie tło bys dała
Od końca zacznę - sylwetkę zawsze wydłużam - nieco.
Co do tła i reszty - to się tak nie da, zawsze wywiad przeprowadzam. Moje Panienki mają rys psychologiczny

Nie miałam pojęcia o testowaniu tuszów i niebezpieczeństwach! Rany!
Ale jeszcze nie wiedząc, testowałam jeden z L'Oreali i pwiem szczerze - nic na tych rzęsach prawie nie osiadało. Coś tam jakaś rzadzizna.
Więc ze zlości kupiłam sobie Lovely z psią łapką - za całe 6,75 (ceny jest wart , ale zlepia rzęsy i nie podkręca) i ma taką samą maczugowatą szczoteczkę jak ten z Douglasa, który zresztą uważam za całkiem niezły. No powiedzcie, jest to możliwe? Żeby jeden tusz z oferty był wybitny, a reszta do bani? jesli możliwe - to znaczy, że zachodzi ten przypadek, jesli uważacie, że nie... no to bedę szukaćdlalej.
Ale
Cytat:
Justyno, odnośnie podkładów, teraz huczy o tym True Match Loreal

Nie znam go, ale sama oceń czy coś takiego mogłoby się dla Ciebie nadać? Zawsze można w rossmanie z testera naładować sobie miast na dłoń to do pojemniczka i sprawdzić w domu na sobie. Piszą, że zawiera wit E, glicerynę, olejki etc..
Naprawdę tak można zrobić??? Ale, rozumiem, że w czapce niewidce...

Cytat:
A ja mam do Was prośbę - przyszły mi baleriny, które kupiła mi znajoma, bo u nas na slasku nie było. Bardzo mi sie podobaja, ALE wydaje mi sie, ze robia mi kajak ze stóp, chociaz rozmiar mam 38, moze przez szpic i płaski obcas. Byc moze jestem wyczulona też nieco, bo zawsze uwazalam ze moglabym miec mniejsza stopę
Także proszę o szczere komentarze czy zstawić czy oddać. Dodam, ze to skórka
Oddać.
Wyglądają jak jakieś obuwie rytualne albo jak buciki niezwykle złośliwego skrzata
Cytat:

A w ogóle co z Anastazją się dzieje? nie zagląda już? A ja właśnie zaczynam Panienkę - ją znaczy się

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 00:28   #2776
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Naprawdę tak można zrobić??? Ale, rozumiem, że w czapce niewidce...

A w ogóle co z Anastazją się dzieje? nie zagląda już? A ja właśnie zaczynam Panienkę - ją znaczy się
1. Nie wiem jakie są prawne regulacje takich czynów ale naprawdę tak można, i kluczem nie jest czapka niewidka, a mega szczerość i sympatia. Tzn, jak jestem sama w Rossie to nie wołam nikogo hejże ho! robię próbkę! do własnego pojemniczka! Achtung! Ot robię to samo co robię na dłoń. Serio, nikt nei zwraca uwagi.

A jak trafiam na sprzedawczynię z Rossa, to tłumaczę, że zamiast robić bezcelowy test na ręku kapnę sobie do słoiczka, bo wówczas w domu przetestuję na twarzy. Zawsze słyszę sakramentalne "ależ oczywiście".

2. Chyba sezon zbiorów/żniw/dożynek/ czegokolwiek związanego z rolnictwem na czym się nie znam, zatem zajęta.

Bardziej myślę o Flo i Win co kombinują , bo Stazja powróci.
Stary 2015-09-10, 01:45   #2777
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Żyje, zagląda, podczytuje , tylko albo czasu, albo mocy brak na pisanie jakiekolwiek. Ale to się zmieni niedlugo

Przetestuj zielony Wibo z Rossmana, moj nr 1 w kategori tuszy średnio ;połkowych. I wysoko w sumie też...jedynie Diorshow go bije,jak dla mnie.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html

A dziewczyny w Rossmanach przeważnie ogarnięte i otwarte na klienta, czasem aż za bardzo, więc pewnie jak poprosisz to same Ci odleją do sloiczka ;-)
Cytat:
2. Chyba sezon zbiorów/żniw/dożynek/ czegokolwiek związanego z rolnictwem na czym się nie znam, zatem zajęta.

:

Jeszcze ze dwa tygodnie i łapę oddech
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 07:43   #2778
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Wyglądają jak jakieś obuwie rytualne albo jak buciki niezwykle złośliwego skrzata
Dobre kilka minut chichram z tego tekstu

Ad ciuchów to doszedł mój rytualny płaszcz - bo czarny, wielki i ze spiczastym kapturem. Jak na wełnę przystało gryzie i nie da się porządnie wyprasować.
Jednak nie ma to jak wielkie, długie szmaty, w tych modnych, kusych kurteczkach jestem jakaś nie do końca ubrana.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:15   #2779
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad ślepoty przed soczewkowej

Cytat:

Ad ciuchów to doszedł mój rytualny płaszcz - bo czarny, wielki i ze spiczastym kapturem. Jak na wełnę przystało gryzie i nie da się porządnie wyprasować.
Jednak nie ma to jak wielkie, długie szmaty, w tych modnych, kusych kurteczkach jestem jakaś nie do końca ubrana.
Poka poka

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
No i to by się zgadzało z moimi testowymi wrażeniami. Tak zapamiętałam Joanny - obciążające - wtedy tego pragłam. Ale potem był kokos (nie testowałam symultanicznie) i mnie zaskoczył jak fajnie jest mieć objętość i fale No i tera nie wiem czy go brać w pełnym wymiarze? chyba wezmę, nie jest drogi a i tak przesył płacę. Zamawiam płyn do kąpieli miód i mleko. Otulacz jesienno zimowy, osładzacz kąpieli i życia, no i niewysuszacz Starczył mi na 10 miechów. [COLOR="Silver"]
Szkoda że u nas nie ma
Stary 2015-09-10, 09:32   #2780
Maja102
Zakorzenienie

znad 2 nowych plomb i czerwonych baleronek
Kupiłam ze 2 iesiące temu zanim jeszcze okrzyknięto najmodniejszym kolorem jesieni, jestem trądi

Cytat:
A jak trafiam na sprzedawczynię z Rossa, to tłumaczę, że zamiast robić bezcelowy test na ręku kapnę sobie do słoiczka, bo wówczas w domu przetestuję na twarzy. Zawsze słyszę sakramentalne "ależ oczywiście".
ja robię testy naręczne, przy czym najpierw rozsmarowuje na łapie podkład, którego aktualne uzywam, wokół ciapam testowanymi i wychodze ze sklepu. Dopiero po 1-2 h sprawdzam, czy ściemniały i jak się mają względem aktualnego podkładu
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Przetestuj zielony Wibo z Rossmana, moj nr 1 w kategori tuszy średnio ;połkowych. I wysoko w sumie też...jedynie Diorshow go bije,jak dla mnie.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html
u mnie się nie sprawdził, bo tylko pogrubiał Za to żółty Wibo Curling os tam - cud, miód i malina rzesy wydłużone, podkręcone i pogrubione jak po MF masterpiece. I nic się nie osypuje
Z ciut droższych to żółty Maybelline Colossal mam i robi równie spektakularne firanki jak MF. Aktualnie mam wodoodporny i na imprezie sprawdził się super

Cytat:
1.no co , trzeba mieć wielbiciela
dziękuje, postoję
Wczoraj ledwo wytrzymałam, aż jedno piwo dokończę i zwiałam na pociąg
- Przyjechałem samochodem, moge cie odwieźc do domu!
- NIE.
- Ogoliłem sie specjalnie, żeby nie drapac, jak się będziesz chciała poprzytulać...
- NIE.
- Buzi na pożegnanie?
- NIE.

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-09-10 o 09:40
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 09:35   #2781
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
znad 2 nowych plomb i czerwonych baleronek
Kupiłam ze 2 iesiące temu zanim jeszcze okrzyknięto najmodniejszym kolorem jesieni, jestem trądi
Buuu, a ja swoje zgubiłam znaczy, schowałam rok temu w dobre miejsce i na torturach ze mnie nie wydobędą, gdzie myślałam, ze przy przeprowadzce się znajdą, ale

To się amant rozczarował
Stary 2015-09-10, 09:44   #2782
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Poka poka
Coś tam już było ale prosz:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kaptur.jpg (89,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1423229396-73.jpg (103,1 KB, 19 załadowań)
Stary 2015-09-10, 09:45   #2783
Maja102
Zakorzenienie

Za to usłyszłam komplement (poza standardowym "ile masz lat??? serio???" )
Jak cie zobaczyłem to myślę co jest, jakies księzniczki w tej taksówce jadą z taką porcelanową cerą?
Stary 2015-09-10, 09:53   #2784
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez maja102 Pokaż wiadomość
za to usłyszłam komplement (poza standardowym "ile masz lat??? Serio???" )
jak cie zobaczyłem to myślę co jest, jakies księzniczki w tej taksówce jadą z taką porcelanową cerą?
Zielone!
Stary 2015-09-10, 10:16   #2785
justynaneyman
Zakorzenienie

Dziś mnie nosi - więc idę do pracy (w zasadzie nigdzie nie idę - może jeden dosłownie krok) a potem ruszam na wszelakie testy - podkłady, tusze, cienie, perfumy, buty, płaszcze, no i w ogole

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 10:24   #2786
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie jest. To chyba kwestia charakteru. U kobiety tego tak nie czułam.

Zdaję sobie sprawę, że człowiek, wraz z częstotliwością jest się w stanie przyzwyczaić do wszystkiego.

U ginów ZAWSZE miałam lub zakładałam pończochy, w spodniach nie chodzę więc dla mnie to nie kwestia przemyślań ciuchów. Ot dawno nie byłam u faceta i mnie to zblokowało. U kobiety czułam się nader komfortowo
moim zdaniem wyłącznie kwestia przyzwyczajenia
kiedyś tez mnie więcej rzeczy stresowało (np pamiętam jaką traumą było to że musiałam iść na prześwietlenie płuc - bez bluzki i stanika )
A teraz już po tym wszystkim co musiałam przejść, naprawdę niewiele mnie rusza. Ale to chyba i dobrze, niepotrzebne mi dodatkowe stresy. Np w kwestii porodu stresuję się tylko tym żeby z dzieckiem było wszystko ok i żebym jakoś dała radę, a w ogóle tym ile ludzi będzie wokoło i kto mnie będzie widział ( a wiem że wiele osób to szczególnie stresuje)

Cytat:
A ja mam do Was prośbę - przyszły mi baleriny, które kupiła mi znajoma, bo u nas na slasku nie było. Bardzo mi sie podobaja, ALE wydaje mi sie, ze robia mi kajak ze stóp, chociaz rozmiar mam 38, moze przez szpic i płaski obcas. Byc moze jestem wyczulona też nieco, bo zawsze uwazalam ze moglabym miec mniejsza stopę
Także proszę o szczere komentarze czy zstawić czy oddać. Dodam, ze to skórka
mnie się nie podobają, robią kajaka
Cytat:

Yes, yes, yes!!! Zdecydowanie papieeeeer zondzi!!!
Do tej pory nie mam czytnika, a na lapie nie przeczytałam ani jednego rozdzialu - nie jestem w stanie
komp czy tablet, powiem to po raz setny , nie mają nic wspólnego z czytnikiem. Czytnik jest do czytania, on nie ma świecącego ekranu (no chyba ze jakaś podróba czytnika, która jest tak naprawdę tabletem, bo podobno takie też są ) , oczy się nie męczą w ogóle, bo patrzysz na zwykłą kartkę oprawioną w ramkę
Ja nadal kupuję i pożyczam książki papierowe, ale o wieeeele częściej czytam na czytniku, bo po prostu bez problemu mogę go zawsze ze sobą mieć, nie musząc też się martwić czy np na wyjazd wystarczy mi książek ( w czytniku mam ich dość). No i o wiele wygodniej sie czyta na czymś co jest małe i lekkie. Teraz jak mam z moim wielkim brzuchem jakoś się jeszcze z grubaśną książką ułożyć to muszę się nieźle nagimnastykować żeby znaleźć jakąkolwiek sensowną pozycję
Cytat:

Doszła kurta "skórzana", łeee, szeroka w pasie, rękawy szerokie, w ogóle wielka a poły wyglądają nie jak skóra tylko jedwabny szlafrok. Zwracam.
szkoda, na zdjęciu była ładna
Cytat:

Cytat:
super jest
Cytat:
Za to usłyszłam komplement (poza standardowym "ile masz lat??? serio???" )
Jak cie zobaczyłem to myślę co jest, jakies księzniczki w tej taksówce jadą z taką porcelanową cerą?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 10:26   #2787
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ładny
Stary 2015-09-10, 11:36   #2788
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Snat kawusi w Starbaku
Postanowiłam zostawić buty wielce złośliwego skrzata, jak to nazwała je Ju i ubrałam je do spodni a la motocyklowe z zamkami, ramoneski czarnej i beżowego sweterka i wyszłam z domu i wiecie co? Pokochałam te buty jak nic i w nosie mam czy robią kajak czy nie, bo maja pazur, sa mega wygodne i cieszę sie jak dziecko normalnie
I juz pare osób pytało skąd one sa

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 11:56   #2789
Maja102
Zakorzenienie

Kupiłam sobie spodnie z wysokim stanem, zeby ukrys brzuch i boczki.
Ale mają tem modny, durnowaty suwak z tyłu
Ile się za ażdym razem musze nagimnastykowac w wc, zeby toto rozpiac, a potem założyc i zapiąć...
nie polecam
Stary 2015-09-10, 12:26   #2790
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Żyje, zagląda, podczytuje , tylko albo czasu, albo mocy brak na pisanie jakiekolwiek. Ale to się zmieni niedlugo

Jeszcze ze dwa tygodnie i łapę oddech

Cytat:
Szkoda że u nas nie ma
No ale przeż jest na allegro.

Cytat:
Jessssssu ale piękny Bym chciała taki. Cudowny! Tylko gryzienia nie mogę - wczoraj oddaliśmy zimową garderobę potrzebującym. Większość wełna. Nie dajemy rady. Ale to swetry, w płaszczu bym chyba dała? Bardzo mi się podoba.

Cytat:
Snat kawusi w Starbaku
Postanowiłam zostawić buty wielce złośliwego skrzata, jak to nazwała je Ju i ubrałam je do spodni a la motocyklowe z zamkami, ramoneski czarnej i beżowego sweterka i wyszłam z domu i wiecie co? Pokochałam te buty jak nic i w nosie mam czy robią kajak czy nie, bo maja pazur, sa mega wygodne i cieszę sie jak dziecko normalnie
I juz pare osób pytało skąd one sa
Wiedziałam, że ich pragniesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości