![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() Osz Ty, już nam więcej nie znikaj ![]() W streszczeniach najlepsza nie jestem, może od siebie dodam tylko tyle, że wszystkie panikujemy przed maturą, w większym lub mniejszym stopniu ![]() A ja o dziwo nie mam żadnego zadania, do szkoły nic do zrobienia, aż mi dziwnie hahha. Za to muszę dokończyć jeden rysunek i zrobić jeden całkiem od początku, co założę się, że zajmie mi kupę czasu, tak więc... spadam ![]() ![]() Dzisiaj poznałam mniej więcej cenę studniówki... ok. 300 za parę ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Konto usunięte
|
Agosek Miłego wyjazdu
![]() ![]() Pamelija fajnie ze juz jestes Shatje Ty to masz z tą Fotką ![]() ![]() A ja wczoraj przyszłam ze szkoły o 17 i od tej godziny rowno do 23 uczytałam Wesele a nastepnie uczyłam sie z powtorek, opracowan i takich tam do sprawdzianu z niego...ktorego dzis nie było ![]() ![]() Dziewczyny jak myślicie czy jeśli chce min skladac papiery na filologie hiszpańską to musze tez zdawac ustny angielski rozszerzony? Czy wystarczy podstawa? Niby logiczne ze ustny rozszerzony ale caly czas jest we mnie nadzieja ze moze podstawa tez mzoe byc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1174 | ||
po prostu Em :)
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mathilda kochanie nie denerwuj się ![]() Em strasznie drogą macie tę studniówkę ![]() Durga nie miałabyś ochoty się jutro może ze mną spotkać? tylko to jezcze nie pewne w tej chwili... tak 50 na 50 ![]() W szkole się wymęczyłam tylko dzisiaj, chora dalej jestem, a teraz wróciłam od babci i zamierzam się zaraz przespać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Ja też 'Wesele' teraz przerabiam. Przeczytałam I Akt, a nawet mam ambicję przeczytać całe
![]() ![]() Moja nowa polonistka, jak już wspominałam, uznała to za lekturę zaległą [z 2 klasy] i nie kazała nam czytać, powiedziała, że wystarczy streszczenie albo coś w tym stylu. Dosłownie to powiedziała, że mamy mniej więcej znać treść, a skąd, to już ją nie obchodzi ![]() ![]() ![]() Em 500 ![]() Swoją drogą dzisiaj koleżanka robiła listę przewidywanej liczby osób i powiedziałam, że idę z osobą towarzyszącą. To szczegół, że jeszcze nie wiem, kto nią będzie ![]() Mój wujek przybył i już mam MÓJ pokój zawalony JEGO bagażami. O mamo... Mam nadzieję, że długo nie pobędzie. Wiem, jestem okropna. Został i jeszcze jeden rysunek do narysowania, najgorszy - krzesło. Nie mam pojęcia, gdzie to będę robiła, bo muszę se przecież do krzesło w odpowiedniej odległości ustawić, znaleźć miejsce, żeby usiąść, podstawić inne krzesło pod deskę... I gdzie tu to wszystko zrobić? Ja się chyba załamię ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
|
witam wszytkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jak z ..? ![]() Cytat:
![]() Ja już po polskim, angielskim i.. teraz nic mi się nie chce.. ![]() Tzn. idę już czytać ludzi bezdomnych, no.. ![]() A, i kupiłam Vademecum do biologii z Grega.. Mam nadzieję, że dobrze mi się będzie z niego uczyło. Jeśli mi się zachce w ogóle uczyć.. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Wtajemniczenie
|
ania witaj
![]() Wy już jesteście na ludziach bezdomnych, a ja jestem jeszcze na Potopie ![]() Ale moja polonistka jest cofnięta, więc my też ![]() Nudzi mi się, idę zaraz to TŻa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ani widu ani słychu... ![]() Jak go spotkam to dostanie ![]() ![]() ![]() ![]() Bosz jak moj ojciec mnie denerwuje! ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro sie zwalniam z oststniej lekcji bo mam jazdy. Ale to nic, moj instruktor przyjedzie po mnie pod szkole! ![]() uhahana wspolczuje z wujkiem. Co innego gdyby to była jakś kuzynka. Albo kuzyn ![]() ![]()
![]() |
#1181 | |
po prostu Em :)
|
Dlatego nie idę. Nie mam zamiary wydawać takiej kasy na imprezę, która może okazać się niewypałem.
![]() Cytat:
![]() Co do lektur, to ja jestem chyba jakaś dziwna.. ![]() Teraz mam Przedwiośnie, za tydzień Szewców.. Oczywiście można pominąć fakt, że w liceum nie przeczytałam ani jednej obowiązkowej lektury. ![]() Miałam się uczyć, ale wizaż znowu wciąga.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
ania033 koszty samej studniówki to nic, do tego dochodzi kiecka, makijaż, fryzura itp itd. Czyli masakra
![]() ![]() em przekichane masz, kurde czemu tak drogo? Lokal jest jtaki drogi czy? Ywonulanie denerwuj się. Z rodzinką tak jest :/ Martuś już się nie denerwuję. Zresztą wiesz że mam powarzniejsze zmartwienie ![]() Łee obejrzałam przed chwilą Hostel i wszystko mnie boli ![]() Tęsknię za moim TŻ ![]()
#1183 |
Wtajemniczenie
|
Mathilda dobrze, że już się nie denerwujesz
![]() ![]() Em na Twoim miejscu też chyba zrezygnowałabym z takiej studniówki i też jestem ciekawa dlaczego tak drogo ![]() Własnie wróciłam od TŻa i jeszcze musze matmę odrobić, kąpię się i spać ide, bo jakaś padnięta jestem ![]() Wogóle mam koszmarną głupawkę i cały czas durnowato się brechtam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Ywonula-o tak, musisz go zbić
![]() A myślisz, że jakaś sposobność się nadaży? ![]() Masz w ogóle jak go spotkać? A ja nie wiem nic o mojej studniówce ![]() Niby gdzieś zostało ustalone, nie wiadomo przez kogo, nie wiadomo gdzie i kiedy, że mamy w ost. piątek przed feriami w takim lokalu.. To nic, że nikt nas się o nic nie pytał, to nic, że my tam nie chcemy.. ![]() Super.. Właśnie piję kakaooo i czytam pudelka ![]() mathilda-qrcze ładnie Cię trzyma.. ![]() Mnie też zresztą..;/
![]() |
#1185 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() sliczne masz te nowe zdjecia ![]() Cytat:
ale nie podejrzewam, zeby wyszlo wiecej niz 300 zl.. takie beznadziejne miejsce ![]() Cytat:
w sumie dobrze ze tak z tym gonimy i szczegolowo wszystko omawiamy, zawsze to lepiej. Cytat:
ale kosztowala ok 800 zl a nie ponad 2000 he he. wlasciwie to nie widzialam jeszcze zadnej ktora by mi sie tak mega spodobala ![]() na sukienke zamierzam wydac nie wiecej niz 300 zl + dodatki ![]() chociaz i tak bedzie mi szkoda na cos co zaloze pewnie tylko raz.. ale w koncu to studiowka, nasz pierwszy bal, ha ha ![]() ciekawe jak tam krowka ![]() blaque nas tez nikt sie o nic nie pytal ![]() i nie wiem kto ustalil miejsce itp.. beznadziejnie troche. a od tego pudelka to juz sie uzaleznilam, chociaz jakos za bardzo mnie niektore rzeczy z zycia 'gwiazd' nie interesuja.. ale takie pier doły smieszne czasem tam pisza ze wlaze codziennie ![]()
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
Też codziennie zaglądam na pudelka
![]() U nas, co do studniówki jest przynajmniej jasna sytuacja, że będziemy mieć w szkole na Auli i jestem z tego nawet zadowolona, bo ta Aula jest całkiem spora, a z resztą zawsze studniówki są tam. Za to nie mamy jeszcze ustanlonego terminu ![]() Jednak nie odrabiam matmy, bo nie idę jutro do szkoły, haaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
laylaaa-hehe mam tak samo
![]() ![]() Wiecie co? Ostatnio nie mogę na siebie patrzeć... ![]()
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
blaque dlaczego?
![]()
#1189 |
Zakorzenienie
|
Bo wyglądam jak cieciosław..
![]() Chyba mi się okres zbliża bo nic mi się w sobie nie podoba.. Co zaczęłam nawet lubić siebie, to od nowa nie mogę na siebie patrzeć..blee.. ![]() Zrobiłabym coś z włosami, ale nie da się nic bo są takie okropne, że nic mi na nich nie wyjdzie, a nawet jak wyprostuję to za godzinę mam efekt jak przed prostowaniem.. ![]() Eee ale chrzanię.. dobra nic już nie mówię.. ![]() ![]()
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
eee na pewno nie wygladasz.. to tylko wstretny okres.
ja na szczescie juz po ![]() a jakie masz z natury wlosy? ![]() myslalam, ze proste.
#1191 |
Zakorzenienie
|
No mówię Ci, wyglądam.. tragedia.
Syfy mi powyłaziły, blee.. Włosy mam.. prosto kręcone ![]() Tzn. niby są proste, ale na końcach mam tj. wgniecenia, takie ni fale ni co.. A pozostałości z grzywki są okropne! ![]() Mam odbicia 'z zakładania za ucho', i nawet jak wyprostuję-nie minie godzina-efekt prawie jak na początku ![]() Urosły mi do łopatek, schodzą w lekki romb.. Może pójdę do tego fryzjera, hm..? ![]() Qrcze, nie wiem dalej co z tym aparatem. Tak to bym wkleiła zdjęcia i pomogłyby mi dziewczyny, i wy.. Dobra, no nic. Idę spać. Dobranoc ![]() A jutro pierwszy ćwiczący WF!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1192 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A, i kupiłam Vademecum do biologii z Grega.. Mam nadzieję, że dobrze mi się będzie z niego uczyło.[/QUOTE] ![]() ![]() No a u mnie to w zasadzie nic ciekawego.. W szkole całkiem spoko, moja klasa odżyła i jest ok ![]() maturą też się bardzo przejmuję, ale jak narazie zaczełam się tylko przygotowywać z bio.. em właśnie fajne jest to vademecum? Ja zaczełam się przygotowywać z ćwiczeń wyd. mac na kółko biologicznym.. Strasznie dużo nauczycieli nam się pozmieniało w tym i wychowawczyni.. Odszedł mój ulubiony nauczyciel od fziyki i ja nie wiem jak całą klasę dopuszczę do matury przez tą fizykę.. bo do tej pory przeprawiało się 1 na 4 i było ok.. Pozatym wkońcu wróciła moja koleżanka i z nią ostatnio sporo czasu spędzam.. nocowania, babskie wieczoki itp.. co do studniówki to nic jeszcze nie było mówione o niej, ale nasza szkoła zawsze robi w takim jednym hotelu.. dwa lata temu byłam z TŻ na studniówce tam i mi się bardzo podobało mimo, że miałam 40stopni gorączki.. A cena to będzie pewnie ok.200-300zł za osobę czyli ok 500 za parę.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
hmm to nie wiem, ja mam proste i przetluszczajace sie, wkurza mnie codzienne mycie..
bo jak nie umyje to na drugi dzien juz sa straszne u nasady. dobry fryzjer pewnie fajnie by Cie scial, ale pozniej i tak beda sie ukladac jak chca. tez mam jutro pierwszy cwiczacy wf ale sie nie ciesze z tego powodu ![]() dobranoc ![]()
#1194 |
Zakorzenienie
|
A ja już miałam co najmniej 5 ćwiczących wf-ów
![]() ![]() Blaque mam podobnie z włosami, tzn. na końcach są jakieś takie pokrzywione. Wolałabym albo proste, albo kręcone, a tu dupa. ![]() Tak w ogóle, to mam na maksa zepsuty humor, bo pozbawili mnie mojej przestrzeni życiowej [czyt.: wujek zajmuje pokój]. ;/ i jest daremnie. Jedyne, co dobre, to to, że jutro mam na 8:50 i MOŻE się wyśpię... w łóżku siostry ;/
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
co do repetytoriów z Grega to ja mam takie duże tego wyd. z polskiego i naprawde dobre, omówienia lektór i wybranych wierszy, na pewno mi sie przydaje (tym bardziej ze w szkole teraz takie tempo ze tydzien za tygodniem nowa lektura i nie wyrabiam)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
no ale skoro juz mowa o repetytoriach to z wosu mam operonu z ang revise ForMatura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
laylaaa-ja też myję codziennie:/ Mam tak samo: tłuste do połowy, na końcach przesuszone ;/
A wqrza mnie to, bo myję włosy wieczorem bo rano bym nie zdążyła, a już o godzinie 10 włosy są okropne, oklapnięte, tłuste... ![]() ![]() Nie cierpię ich ![]() uhahana-o dokładnie.. Też bym tak chciała..;| A ja dzisiaj wyszłam ze szkoły o 10 ;D Nie miałam jednej lekcjii, i wf'u.. ![]() Aaaaaa i macie pozdrowienia od Krówki kochanej ze studia Szymon Majewski Show ![]() ![]() ![]() Miała dużo przygód ale opowie wszystko jak wróci.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Ja włosy myję co drugi dzień. Wczoraj byłam u fryzjera podciąć grzywkę i końcówki
![]() ![]() ![]() Wczoraj dostałam pierwszę ocenę- 1 z odpowiedzi z matmy ![]() Dziś jestem tak wcześnie, bo miałam skrócone lekcje, bo dziś wywiadówka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
widzialysmy dzis z kolezanka Zakościelnego
![]() siedzial sobie w ogrodku przy jednej kawiarni, weszlysmy tam kupic cos do zarcia i ja go przyuwazylam ![]() ogolnie to nie jest w moim typie no i konusek taki, takze juz przestaje sie podniecac ![]() ![]()
#1200 |
Zakorzenienie
|
laylaaa-uauu
![]() ![]() On mi się nie podoba ![]() kasia-wklej bluzę na sobie ![]() A ja właśnie posprzątałam łązienkę, teraz sprzątam drugą-z nudów się wzięłam za sprzątanie ![]() Mi się strasznie podoba fryzura tej dziewczyny co śpiewa w Activ-Superstar. Zobaczcie sobie.. Ma strasznie śliczny kolor włosów, i fryzurę o jakiej zawsze marzę.. ![]() Niby nic specjalnego, ale na moich włosach to nie przejdzie nigdy.. ![]() W ogóle jest super wymalowana i cerę ma ładną. W ogóle ładna jest ![]() Ale chrzanię głupoty..blaa ![]() Idę sprzątać dalej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.