![]() |
#1261 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
![]() Cytat:
Ale masz fajnie, dużo zaoszczędzisz ![]() będziesz mogła pozwolić sobie na inne rzeczy dla dzidziusia ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę wam dziewczyny tego niewychodzenia z łóżka
![]() Mnie mój synek zgonił z samego rana i do teraz się bawimy. Zimno mi się strasznie zrobiło. Co do L4 się nie wypowiem, tutaj jest inaczej a ja i tak jestem na opiekuńczym I ogólnie tutaj sama mogłam wybrać ile chce dostawać przez jak długo a że wybrałam opcję dwóch lat i dostaję dokładnie tyle ile zarabiałam na pół etatu więc jest dobrze. Do tego dochodzi rodzinne więc zarabiam więcej niż przed ciążą. Teraz po urodzeniu kolejnego dziecka znowu pójdę na opiekuńcze ale nie wiem na ile to się okaże. Wiem tylko że do mojej pracy już nie wrócę, nie chcą mnie tam to raz a daw robiłam tylko na nocki i przy dwójce dzieci ciężko by było to pogodzić. Zazdroszczę też wam zdolności do szycia ja nigdy nie byłam w to dobra. Miałam ostatnio kupować witaminy ale na szczęście mój lekarz dął mi je za darmo więc w sumie sporo zaoszczędziłam ![]() Idę usypiać mojego szkraba, miłego dnia ![]()
#1263 |
Przyczajenie
|
Witajcie u nas piekna pogoda ja dzisiaj wstalam wczesnie i nic mi sie niechce najchetniej bym lezala plackiem przed tv ... moze jakbsie rusze to sie rozkrece odebralam rano wyniki krwi jakies dwa mam poza norma mam nadzieje ze nic takiego wieczorem mam wyslac mojemu prof wyniki zobaczymy co mi powie ... dzisuaj dzien na plaze ale niewiem czy dam rade sie zebrac . Pozatym mije corki zacztnaja w poniedzialek szkole i przedszkole mysze sprawdzic lekcjie zadane mojej corki a dzisiaj ciezki dzien
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Znikam, bo czas się do szpitala szykować
![]() Trzymajcie kciuki, bo ze stresu padnę na zawał chyba ![]()
#1265 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanie, byłam u lekarza 31.08 powiedział żeby przyjść za miesiąc ale zapisałam się 14.09 żeby wziąć sobie zwolnienie i teraz nie wiem czy robić badania ze skierowania, czy zapisać się znowu za 2 tyg na normalną wizytę już z badaniami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Nic się nie stresuj i nie bój! Bo twoje dziecko też się stresuje ! Wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki i czekamy na info, jak się czegoś juz dowiesz. :-*
#1267 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy ostatnio robiłaś badania? Ja ostatnio badania robiłam w połowie sierpnia, ale wyszły wzorowe wiec pewnie między badaniami wyjdzie mi grubo ponad 1,5 miesiąca. Wizytę mam dopiero 24.09 i wtedy dostane skierowania na badania podstawowe + reszta na Hbs, toxo i przeciwciała.
"Wspinasz się, a lecisz w dół Stawiasz sto, dostajesz pół Zamiast rozbić bank rozbijasz bar.." Edytowane przez Darkanddark Czas edycji: 2015-09-10 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
W 2gie części życzę wam aby wszystko było z fasolkami Ok spokojnego oczekiwania na nie szybkiego i bezbolesnego porodu
Mama Milusia marzec2013 |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zadomowienie
|
Może poczekaj do kolejnej wizyty z tymi wynikami... ja badań nie mam co 4 tyg tylko w sumie co 2 wizyte teraz robiłam w sierpniu a z kolejnymi wynikami pójdę dopiero w pażdzierniku jak 23 Września wypisze mi skierowanie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1272 |
Wtajemniczenie
|
Myślę że spokojnie możesz zrobić badania później bo jednak wykonuje się je w określonych tygodniach. Ja też zapisalam się do lekarza na 6 października, na wtedy mam mieć wyniki z morfologii i moczu a 21 września muszę iść tylko po zwolnienie. Jetem trochę podlamana, wczoraj bylam na badaniach do endo i tsh mi znowu podskoczylo :-(
![]() |
#1274 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobić was to jakaś masakra , ale dałam radę ![]() Gratuluję brzuszków i wizyt ! Zdjęcia maluszków są piękne ![]() Mój brzuch już też wypchnęło :-0 ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Jak tylko znajdę czas to zrobię zdjęcie ![]() Też wybraliśmy bebetto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | ||||
Zakorzenienie
|
No dobra dorwałam się do kompa to mogę zdjęcia pooglądać.
Cytat:
Cytat:
![]() O muszę dla tżta pokazać bo to jest auto na naszą rodzinę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Olgietka, a Zbyszek to jakimś marynarzem będzie co? ![]() O domkach rozmawiałyście. My się niedługo wprowadzamy do szeregowca. Tzn jeszcze nie wiem kiedy niedługo bo deweloper przeciąga sprawę od kwietnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Wtajemniczenie
|
badania mialam w sumie ok, takze zrobię na następną wizytę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na pewno będę oglądać na vod ![]() Cytat:
![]() Emma, ładnie u dołu wybrzuszyło ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2015-09-10 o 09:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, tylko mój gin nie pracuje w szpitalu, radzi mi tylko wybrać się do ordynatora na wizytę pod koniec ciąży, ale jak ten ordynator do sprawy podejdzie to ja nie wiem, bo to specyficzny człowiek, różne historie krążą na jego temat i się po prostu boje, że może robić problemy. Więc Białystok na pewno odwiedzę żeby mieć w zanadrzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Konto usunięte
|
A z l4 to nie jest tak że wliczają się weekendy i dlatego więcej wychodzi?
![]() dziewczyny czy was też brzuch boli ale tylko nad pępkiem? chyba mi sie skóra rościąga i dlatego mam takie uczucie:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
A to nie jest tak, że na l4 ciążowym nie odliczają jakiejś tam składki i dlatego dostaje się więcej? Czyli wypłata + wartość tej składki?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
Emma, ale masz super brzuszek!
Ja jutro zaczynam 16 tc i prawie nic u mnie nie widać.
#1289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tez nie mam, mimo, ze smarowałam brzuch bardzo rzadko. Oby po tej tez nic nie wyskoczyło. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Generalnie wózek to dla mnie mocno drażliwy temat ![]() ![]() ![]() Myślałam, żeby iść na kompromis.. bo w sumie mam w planach długie spacery z dzieciem. Wózek, który się prowadzi jednym palcem to dla mnie marzenie.. Tym bardziej, że w spacerach po okolicznych lasach i plażach będzie nam towarzyszył mój pies. Zatem zależy mi, żeby wózek mi ułatwiał te spacery a nie okazał się tylko utrudnieniem... Początkowo uznałam, że na start kupimy bebetto.. bo takie ładne.. a potem pojedziemy na wakacje do Polski i kupimy spacerówkę bumbelride.... Po rozmowie z mężem uznaliśmy jednak, że od razu będzie to BI ![]() ![]() ![]() Tak wygląda gondola... Wiem, ![]() ![]() ![]() Tak wersja spacerowa ![]() A tu jest wybór kolorów: ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zainspirowała mnie :P malinka kciuki są! ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.