Scent Bar LVII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-10, 12:55   #2791
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że ich pragniesz
No tak, inaczej bym nie zawracała gitarencji Znajomej aby mi je w stolicy nabyła, bo u nas bida Ale i tak była neiwiadoma - kajakowa Ale pokofffałam te kajaciory i kuniec, kłopka

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Oddać.
Wyglądają jak jakieś obuwie rytualne albo jak buciki niezwykle złośliwego skrzata
Zamiast oddać, wyszłam w nich dzisiaj i nie załuje - buty złośliwego skrzata sa mega

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mnie się nie podobają, robią kajaka

komp czy tablet, powiem to po raz setny , nie mają nic wspólnego z czytnikiem. Czytnik jest do czytania, on nie ma świecącego ekranu (no chyba ze jakaś podróba czytnika, która jest tak naprawdę tabletem, bo podobno takie też są ) , oczy się nie męczą w ogóle, bo patrzysz na zwykłą kartkę oprawioną w ramkę
Ja nadal kupuję i pożyczam książki papierowe, ale o wieeeele częściej czytam na czytniku, bo po prostu bez problemu mogę go zawsze ze sobą mieć, nie musząc też się martwić czy np na wyjazd wystarczy mi książek ( w czytniku mam ich dość). No i o wiele wygodniej sie czyta na czymś co jest małe i lekkie. Teraz jak mam z moim wielkim brzuchem jakoś się jeszcze z grubaśną książką ułożyć to muszę się nieźle nagimnastykować żeby znaleźć jakąkolwiek sensowną pozycję
A owszem robią, ale tez robią zarabisty look i zostały ze mną i wyszły na spacer juz

Czyli tak, jak podejrzewałam, ze czytnik to nie to samo dla okófff co tablet, czy kompiat
Tak czy siak, na razie nie zamierzam sie zaopatrywać w Kindlaka, bo raz ze mam wielkie zapasy ksiązek papierowych do końća roku i dłuzej chyba Dwa ze na ten rok już przekroczyłam wszelakie limity zakupowe, ale jeszcze i tak musze botki i puchówkę a Trzy, ze zbieram na nowego ajfona-srajfona 6S

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 13:01   #2792
Maja102
Zakorzenienie

Co do czytnikow, to ja mam Onyx Boox, bo najlepszy na rynku do pdf (których mam kilkaset, bo kiedys naiwnie wierzyłam, że będe czytac na kompie i się da ).
2,5 stówki i naprawde spoko tylko brakuje mi regulacji jasności i podświetlenia ekranu, ale reszta gra, sprawnie czyta pdf (reflow regulacja wielkości czcionki itp.) i epub i nie ma zbędnych bajerów

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-09-10 o 13:54
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 13:47   #2793
Katty_p13
Piers do przodu

A ja sobie cenię swojego Kindla, bo można regulować czcionkę i nie trzeba się lampić czytając poza tym jak mam dializę to czytanie Kindla jedną wolną ręką w wymuszonej pozycji jest jak bułka z masłem a przy zwykłym tomiszczu tego bym nie wykonała zostałoby mi 4 godzinne lampienie się w sufit
Stary 2015-09-10, 14:24   #2794
Parabelka
Panaroja

snad cgerabty znaczy cherbaty
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
znad 2 nowych plomb i czerwonych baleronek
Kupiłam ze 2 iesiące temu zanim jeszcze okrzyknięto najmodniejszym kolorem jesieni, jestem trądi

ja robię testy naręczne, przy czym najpierw rozsmarowuje na łapie podkład, którego aktualne uzywam, wokół ciapam testowanymi i wychodze ze sklepu. Dopiero po 1-2 h sprawdzam, czy ściemniały i jak się mają względem aktualnego podkładu

dziękuje, postoję
Wczoraj ledwo wytrzymałam, aż jedno piwo dokończę i zwiałam na pociąg
- Przyjechałem samochodem, moge cie odwieźc do domu!
- NIE.
- Ogoliłem sie specjalnie, żeby nie drapac, jak się będziesz chciała poprzytulać...
- NIE.
- Buzi na pożegnanie?
- NIE.
1.
2.ja niestety testuję nieprawidłowo - znaczy rozsmarowuję na nadgarstku odrobinę i jak nie jest ciemniejsze , nie jest różowe i się nie lepi to kupuję
3.no to faktycznie nie warto
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Coś tam już było ale prosz:
zacny aczkolwiek dłuższy byłby chyba jeszcze zacniejszy

Cytat:
Za to usłyszłam komplement (poza standardowym "ile masz lat??? serio???" )
Jak cie zobaczyłem to myślę co jest, jakies księzniczki w tej taksówce jadą z taką porcelanową cerą?

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Snat kawusi w Starbaku
Postanowiłam zostawić buty wielce złośliwego skrzata, jak to nazwała je Ju i ubrałam je do spodni a la motocyklowe z zamkami, ramoneski czarnej i beżowego sweterka i wyszłam z domu i wiecie co? Pokochałam te buty jak nic i w nosie mam czy robią kajak czy nie, bo maja pazur, sa mega wygodne i cieszę sie jak dziecko normalnie
I juz pare osób pytało skąd one sa
a fidzisz , regencja rządzi są charrrrakterne
Cytat:

Zamiast oddać, wyszłam w nich dzisiaj i nie załuje - buty złośliwego skrzata sa mega
A owszem robią, ale tez robią zarabisty look i zostały ze mną i wyszły na spacer juz

Czyli tak, jak podejrzewałam, ze czytnik to nie to samo dla okófff co tablet, czy kompiat
Tak czy siak, na razie nie zamierzam sie zaopatrywać w Kindlaka, bo raz ze mam wielkie zapasy ksiązek papierowych do końća roku i dłuzej chyba Dwa ze na ten rok już przekroczyłam wszelakie limity zakupowe, ale jeszcze i tak musze botki i puchówkę a Trzy, ze zbieram na nowego ajfona-srajfona 6S
1.
2.podstawową wadą czytnika- dla mnie - jest to , że nie można stron przewracać i nie wiadomo gdzie się w którym momencie książki jest . Jestem przedinformatyczna w tej materii zdecydowanie ( i dobrze mi z tym ) nic się nie równa cudownemu uczuciu otwierania pierwszy raz nowej książki , chociaż już nie pachną jak dawnej - chyba zreformulowali skład papieru i farb drukarskich

ad sinupret stylu - doszłam do tego jaki mam w sukienkach - sierota z przytułku względnie znajda z sierocińca - siermiężnie, workowato , wyciągnięto , najlepiej za dużo i szmaciaście w zakresie innych ciuchów na razie się nie umiem zdefiniować

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 14:32   #2795
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad cgerabty znaczy cherbaty

a fidzisz , regencja rządzi są charrrrakterne

1.
2.podstawową wadą czytnika- dla mnie - jest to , że nie można stron przewracać i nie wiadomo gdzie się w którym momencie książki jest . Jestem przedinformatyczna w tej materii zdecydowanie ( i dobrze mi z tym ) nic się nie równa cudownemu uczuciu otwierania pierwszy raz nowej książki , chociaż już nie pachną jak dawnej - chyba zreformulowali skład papieru i farb drukarskich

ad sinupret stylu - doszłam do tego jaki mam w sukienkach - sierota z przytułku względnie znajda z sierocińca - siermiężnie, workowato , wyciągnięto , najlepiej za dużo i szmaciaście w zakresie innych ciuchów na razie się nie umiem zdefiniować
Ha ha, ja tez teraz znad siorbaty,a w sumie to znad ulepka, bo taka słodka

Tak jest! Jestem a la regencja kajakowa dzisiaj vel regencja zlośliwo-skrzatowa

O to by mnie to wcurfffiało, bo lubię wiedziec rzutem oka na ksiązke, gdzie jestem i ile mi zostało Niby numerację mozna sprawdzić, ale to juz nie to
Też uwielbiam zapach druku i papieru dopiero co wczoraj niuchałam co kfila kontynuację Millenum, a małzon się zaśmiewał, ze czytam wechem On wie, ze mam słabosć do zapachu druku i zawsze wuncham gazety nowe, ksiazki Eee, to pachną, pachna, mzoe faktycznie nie az tak intensywnie, jak kiedyś, ale kiedyś niektóre gazety potrafiły też brudzić łapy, teraz raczej nie

No to co do sukienek masz styl a la sierotka marysia ewentualnia boho

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 14:39   #2796
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ha ha, ja tez teraz znad siorbaty,a w sumie to znad ulepka, bo taka słodka

Tak jest! Jestem a la regencja kajakowa dzisiaj vel regencja zlośliwo-skrzatowa

O to by mnie to wcurfffiało, bo lubię wiedziec rzutem oka na ksiązke, gdzie jestem i ile mi zostało Niby numerację mozna sprawdzić, ale to juz nie to
Też uwielbiam zapach druku i papieru dopiero co wczoraj niuchałam co kfila kontynuację Millenum, a małzon się zaśmiewał, ze czytam wechem On wie, ze mam słabosć do zapachu druku i zawsze wuncham gazety nowe, ksiazki Eee, to pachną, pachna, mzoe faktycznie nie az tak intensywnie, jak kiedyś, ale kiedyś niektóre gazety potrafiły też brudzić łapy, teraz raczej nie

No to co do sukienek masz styl a la sierotka marysia ewentualnia boho
1.moja gorzka , nie słodzę cherbaty odkąd skończyłam 15 lat
2.regencyjny kajak złośliwego skrzata ?
3.niektóre dalej brudzą
3.sierotka marysia miała fartuszek , a boho jest chyba ładniejsze

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-10, 14:46   #2797
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.moja gorzka , nie słodzę cherbaty odkąd skończyłam 15 lat
2.regencyjny kajak złośliwego skrzata ?
3.niektóre dalej brudzą
3.sierotka marysia miała fartuszek , a boho jest chyba ładniejsze
Ja słodziłam, słodze i będę słodzić, ale tylko klasyczną czarną, całą reszte bez cukru tez

ha ha, trochę długa nazwa, ale moze byc

Ktore?

No to sama sobie odpowiedziałas

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 14:55   #2798
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Coś a'la koszula szpitalna?
Ja zrobiłam sobie z nudów zestawienie swoich ciuchów i mam wrażenie, że to są trzy czarne rzeczy: workowata tunika, sweter waterfall i bikery sfotografowane pod różnym kątem

Achtung, mam pytanie książkowe i będzie trudne.
Chodzi mi o trzy książki dla dzieci/młodzieży, wszystkie z obrazkami, które kiedyś miałam i chciałabym ponownie obczaić. Chyba wszystkie polskie ale głowy nie dam.
1. coś o Perełce. Że dziewczynka urodziła się w muszli z ziarnka piasku, gadała z rybami i takie tam,
2. coś o rodzinnych wakacjach na wsi/w starym domu, ilekroć padał deszcz pojawiał się jakiś stworek w kaloszkach i dzieciaki się z nim bawiły, chyba było też coś o zepsutej rynnie, którą ojciec próbował nieudolnie naprawić,
3. było sobie osiedle do wyburzenia, a może tylko stary dom, i dzieciarnia pętała się tam napotykając różne duchy - był jakiś smok w fontannie, pląsające światła w starym salonie, te sprawy. EDIT łiii tę znalazłam: Za złotą bramą.
Ktoś coś kojarzy?

Corii, a będą fotki autfitu?
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 15:00   #2799
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ktore?
na pewno To i owo z programem TV co do zwykłych takich gazet dużych to nie pamiętam , albowiem dawno w ręku nie miałam , ale też wiem że jakąś się upaprałam spocenie przylegającej reki wybitnie zwiększa brudliwość gazety

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Coś a'la koszula szpitalna?

Ja zrobiłam sobie z nudów zestawienie swoich ciuchów i mam wrażenie, że to są trzy czarne rzeczy: workowata tunika, sweter waterfall i bikery sfotografowane pod różnym kątem

Chodzi mi o trzy książki dla dzieci/młodzieży, wszystkie z obrazkami, które kiedyś miałam i chciałabym ponownie obczaić. Chyba wszystkie polskie ale głowy nie dam.
1. coś o Perełce. Że dziewczynka urodziła się w muszli z ziarnka piasku, gadała z rybami i takie tam,
2. coś o rodzinnych wakacjach na wsi/w starym domu, ilekroć padał deszcz pojawiał się jakiś stworek w kaloszkach i dzieciaki się z nim bawiły, chyba było też coś o zepsutej rynnie, którą ojciec próbował nieudolnie naprawić,
3. było sobie osiedle do wyburzenia, a może tylko stary dom, i dzieciarnia pętała się tam napotykając różne duchy - był jakiś smok w fontannie, pląsające światła w starym salonie, te sprawy. EDIT łiii tę znalazłam: Za złotą bramą.
Ktoś coś kojarzy?

1.no coś tak jakby ideał wygody - nic nie ciągnie , nie uwiera , nie trzeba się prężyć , wciągać i wypinać żeby wyglądać , tudzież wygląda tak szmatławo że nawet jak się uświni , pranie nie jest bolesne i trudne
2.a nogi gołe ?

3.uuuu , rzeczywiście ciężko .Jezeli idzie o drugie , to taki stworek piaskowy znaczy Piaskoludek był w "Pięcioro dzieci i coś" , ale to pewnie nie to . Rynny nie pamiętam

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-10, 15:04   #2800
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Znad wkurfffa

Nosz kurna mać, nie chcieli mi rozpatrzyć wniosku pożyczkowego i to z chamskim tekstem "jak będzie pani wiedziała, gdzie pani mieszka" tłumaczę jak chłop krowie na miedzy, ze się przeprowadzam, to nie dociera
Stary 2015-09-10, 15:08   #2801
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
2.a nogi gołe ?
3.Jezeli idzie o drugie , to taki stworek piaskowy znaczy Piaskoludek był w "Pięcioro dzieci i coś" , ale to pewnie nie to . Rynny nie pamiętam
1. nie, mam dwie pary legginsów
2. nie, nie, Pięcioro dzieci i coś oczywiście też lubiłam ale to coś innego, mniej znanego. Hm.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 15:16   #2802
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Bedą, ale potem, bo tak mnie łeb znowu boli, ze oczy bolu od gaienia w monitor i przysypiam co chwilę nie wiem, ale od kiedy "dałam" se wieszakiem w to oko prawe, tak głowa mi dolega

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 15:17   #2803
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Bedą, ale potem, bo tak mnie łeb znowu boli, ze oczy bolu od gaienia w monitor i przysypiam co chwilę nie wiem, ale od kiedy "dałam" se wieszakiem w to oko prawe, tak głowa mi dolega
weź Ty idź do okulisty , bo to nieładnie wygląda .

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-10, 15:19   #2804
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
na pewno To i owo z programem TV co do zwykłych takich gazet dużych to nie pamiętam , albowiem dawno w ręku nie miałam , ale też wiem że jakąś się upaprałam spocenie przylegającej reki wybitnie zwiększa brudliwość gazety
Eee takich gazet nie kupuję, u mnie tygodniki, miesieczniki przewaznie, a te maja przyzwoita jakoś druku

Kiedyś owszem jak sie przykleiłam nawet do takiego tygodnika to mialam pieknie reke w literkach
Ale teraz tez sie zdarza mi przykleić, a nie mam "tatuazu" potem

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
weź Ty idź do okulisty , bo to nieładnie wygląda .
Ale oko mnie nie boli, tylko czerep. Przeca okulista mi czerepa nie zbada

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 15:26   #2805
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. nie, mam dwie pary legginsów
2. nie, nie, Pięcioro dzieci i coś oczywiście też lubiłam ale to coś innego, mniej znanego. Hm.
1.

2.tak myślałam , że to nie to , bo tam deszczu nie było właściwie , a Piaskoludek nie popylał w gumiakach , chociaż jako Anglik rasowy mógłby w takich maluśkich hunterkach chodzić
z bajek z piaskiem kojarzę tylko Piaskowego Dziadka

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Eee takich gazet nie kupuję, u mnie tygodniki, miesieczniki przewaznie, a te maja przyzwoita jakoś druku

Kiedyś owszem jak sie przykleiłam nawet do takiego tygodnika to mialam pieknie reke w literkach
Ale teraz tez sie zdarza mi przykleić, a nie mam "tatuazu" potem

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Ale oko mnie nie boli, tylko czerep. Przeca okulista mi czerepa nie zbada
1.nie kupujesz programu tivi ? U mnie to podstawowa gazeta , małz jest chory jak nie ma
2.ale obejrzenie łoka we środku może mówić co się we głowie dzieje , do wracza marsz ! A bóle głowy z powodu wady wzroku to co ? też się do okulisty idzie bo łeb boli i wychodzi np astygmatyzm . A po urazie oka to bezwzględnie trzeba zobaczyć co się w oku dzieje.

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-10, 15:32   #2806
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.nie kupujesz programu tivi ? U mnie to podstawowa gazeta , małz jest chory jak nie ma
2.ale obejrzenie łoka we środku może mówić co się we głowie dzieje , do wracza marsz ! A bóle głowy z powodu wady wzroku to co ? też się do okulisty idzie bo łeb boli i wychodzi np astygmatyzm . A po urazie oka to bezwzględnie trzeba zobaczyć co się w oku dzieje.
nie ogladam przewaznie tv, malo co mnie stamtad interesuje
Ale znam to, bo mój Tata tez zawsze kupował takie gazety i nie mogło nie być

Ale ja nie wiem, czy to od oka, bo generalnie od tego czasu tez mniej wiecej robie inne cwiczenia i w innej kolejnosci, wiec moze od ich wysiłku. Bo jak wstaje po jednych z maty, to tak mi cisnienie w czaszce w jednym miejscu naciska ze nei wiem
A wadę wzroku mam w jednej gałce ocznej ale mała i niezmieniona plus lekki astygmatyzm--niedawno sprawdzane - nic sie nie zmieniło

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 15:35   #2807
Katty_p13
Piers do przodu

Margota - trzeba było podać już nowy adres

debile
Stary 2015-09-10, 15:38   #2808
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Snat kawusi w Starbaku
Postanowiłam zostawić buty wielce złośliwego skrzata, jak to nazwała je Ju i ubrałam je do spodni a la motocyklowe z zamkami, ramoneski czarnej i beżowego sweterka i wyszłam z domu i wiecie co? Pokochałam te buty jak nic i w nosie mam czy robią kajak czy nie, bo maja pazur, sa mega wygodne i cieszę sie jak dziecko normalnie
I juz pare osób pytało skąd one sa
no i dobrze, najważniejsze żeby Tobie sie podobały
Cytat:
absolutnie nie nie mają ze sobą nic wspólnego
Cytat:
Co do czytnikow, to ja mam Onyx Boox, bo najlepszy na rynku do pdf (których mam kilkaset, bo kiedys naiwnie wierzyłam, że będe czytac na kompie i się da ).
2,5 stówki i naprawde spoko tylko brakuje mi regulacji jasności i podświetlenia ekranu, ale reszta gra, sprawnie czyta pdf (reflow regulacja wielkości czcionki itp.) i epub i nie ma zbędnych bajerów
tez mam bez żadnych bajerów czytnik, Kindla, ale starą wersję bo 3 lata temu kupowałam bajerów nie potrzebuję
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
A ja sobie cenię swojego Kindla, bo można regulować czcionkę i nie trzeba się lampić czytając poza tym jak mam dializę to czytanie Kindla jedną wolną ręką w wymuszonej pozycji jest jak bułka z masłem a przy zwykłym tomiszczu tego bym nie wykonała zostałoby mi 4 godzinne lampienie się w sufit
:glasiu;
Cytat:

2.podstawową wadą czytnika- dla mnie - jest to , że nie można stron przewracać i nie wiadomo gdzie się w którym momencie książki jest .
mam 3 książki w tym momencie zaczęte, 2 papierowe i jedną na Kindlu. Jednej papierowej mam przeczytane jakieś na oko 75%, drugiej ok połowę, a tej na Kindlu mam przeczytane dokładnie 41% czytnik pokazuje na bieżąco ile % masz przeczytane
Cytat:

Cytat:

Ktoś coś kojarzy?
nie znam żadnej niestety
Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 15:41   #2809
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
i jedną na Kindlu. Jednej papierowej mam przeczytane jakieś na oko 75%, drugiej ok połowę, a tej na Kindlu mam przeczytane dokładnie 41% czytnik pokazuje na bieżąco ile % masz przeczytane :D
Do mnie przemawia widok ksiazki z zakładka w srodku a nie %

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 15:49   #2810
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margota - trzeba było podać już nowy adres

debile
Kasieńko, ale właśnie dlatego debile! Podałam nowy, powiedziałam, ze w związku z przeprowadzką jestem jeszcze osiągalna raz pod jednym raz pod drugim adresem, zameldowania mam w ogóle całkiem inny i korespondencyjny też - i chyba to było dla nich za dużo....

Nie chcę marudzić, ale spanie w dwóch polarach, spodniach i skarpetkach zaczyna mnie naprawdę męczyć

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Do mnie przemawia widok ksiazki z zakładka w srodku a nie %
O właśnie, % to ja mogę sobie zaaplikować do wewnątrz względnie na zewnątrz
Stary 2015-09-10, 15:49   #2811
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Nie chcę marudzić, ale spanie w dwóch polarach, spodniach i skarpetkach zaczyna mnie naprawdę męczyć
[/COLOR]
A nie da się z tym nic zrobić?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 15:53   #2812
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
A nie da się z tym nic zrobić?
Mogę jeszcze założyć kurtkę i szalik
Stary 2015-09-10, 16:00   #2813
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Dawaj grzałkę pod kołdrę właź ubrana na cebulkę i każ się powolutku odzierać z warstw
Stary 2015-09-10, 16:05   #2814
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Dawaj grzałkę pod kołdrę właź ubrana na cebulkę i każ się powolutku odzierać z warstw
Nie wpuszczę do tego syfu nijakiej grzałki
Prędzej zmarnuję resztki gazu i po omacku podgrzeję trochę wody do termofora.....najwyżej się rano umyję w lodowatej
Stary 2015-09-10, 16:05   #2815
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 16:06   #2816
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Nie wpuszczę do tego syfu nijakiej grzałki
Prędzej zmarnuję resztki gazu i po omacku podgrzeję trochę wody do termofora.....najwyżej się rano umyję w lodowatej
Już niedługo już zaraz ...
Stary 2015-09-10, 16:11   #2817
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Cytat:
Już niedługo już zaraz ...
Tak sobie wmawiam...
Stary 2015-09-10, 16:13   #2818
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Ale chyba długo nie bedziesz się tak męczyć?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-10, 16:19   #2819
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ale chyba długo nie bedziesz się tak męczyć?
Dopóki skądś nie wykombinuję kasy na przeprowadzkę.

Ja się naprawdę nie chcę powtarzać i przepraszam, ze Was zanudzam, ale mebli, które mi zostały nie da się przenieść ręcznie ani przewieźć samochodem osobowym, więc wszelkie opcje "po znajomości" i "znajdź paru chłopaków i daj im na piwo" z góry odpadają.

Pomijam fakt, ze mam cale 6zł, bo 4 musiałam dziś wydać na żarówki do biura - zarządca nieruchomości bierze 10zł od sztuki a dla firmy jest to za drogo
Stary 2015-09-10, 16:27   #2820
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dopóki skądś nie wykombinuję kasy na przeprowadzkę.

Ja się naprawdę nie chcę powtarzać i przepraszam, ze Was zanudzam, ale mebli, które mi zostały nie da się przenieść ręcznie ani przewieźć samochodem osobowym, więc wszelkie opcje "po znajomości" i "znajdź paru chłopaków i daj im na piwo" z góry odpadają.

Pomijam fakt, ze mam cale 6zł, bo 4 musiałam dziś wydać na żarówki do biura - zarządca nieruchomości bierze 10zł od sztuki a dla firmy jest to za drogo
To naprawde jest wujowy niefart, ze masz nowe lokum, a musisz sie męczyć w zimnicy

Kuśwa zła jestem, bo jakbys mieszkala na slasku juz dawno byłabys przeprowadzona, moj małz ma auto dostawcze i bez problemu by Ci to przewiozł za free

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-09-10 o 16:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości