|
|
#2791 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
No tak, inaczej bym nie zawracała gitarencji Znajomej aby mi je w stolicy nabyła, bo u nas bida
Ale i tak była neiwiadoma - kajakowa Ale pokofffałam te kajaciory i kuniec, kłopka ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() Czyli tak, jak podejrzewałam, ze czytnik to nie to samo dla okófff co tablet, czy kompiat ![]() Tak czy siak, na razie nie zamierzam sie zaopatrywać w Kindlaka, bo raz ze mam wielkie zapasy ksiązek papierowych do końća roku i dłuzej chyba Dwa ze na ten rok już przekroczyłam wszelakie limity zakupowe, ale jeszcze i tak musze botki i puchówkę a Trzy, ze zbieram na nowego ajfona-srajfona 6S
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Co do czytnikow, to ja mam Onyx Boox, bo najlepszy na rynku do pdf (których mam kilkaset, bo kiedys naiwnie wierzyłam, że będe czytac na kompie i się da
).2,5 stówki i naprawde spoko
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-10 o 13:54 |
|
|
|
#2793 |
|
Piers do przodu
|
A ja sobie cenię swojego Kindla, bo można regulować czcionkę i nie trzeba się lampić czytając
poza tym jak mam dializę to czytanie Kindla jedną wolną ręką w wymuszonej pozycji jest jak bułka z masłem a przy zwykłym tomiszczu tego bym nie wykonała zostałoby mi 4 godzinne lampienie się w sufit
|
#2794 | ||||
|
Panaroja
|
snad cgerabty
znaczy cherbaty ![]() Cytat:
2.ja niestety testuję nieprawidłowo - znaczy rozsmarowuję na nadgarstku odrobinę i jak nie jest ciemniejsze , nie jest różowe i się nie lepi to kupuję ![]() 3.no to faktycznie nie warto zacny aczkolwiek dłuższy byłby chyba jeszcze zacniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() są charrrrakterne ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.podstawową wadą czytnika- dla mnie - jest to , że nie można stron przewracać i nie wiadomo gdzie się w którym momencie książki jest . Jestem przedinformatyczna w tej materii zdecydowanie ( i dobrze mi z tym ) nic się nie równa cudownemu uczuciu otwierania pierwszy raz nowej książki , chociaż już nie pachną jak dawnej - chyba zreformulowali skład papieru i farb drukarskich ![]() ad sinupret stylu - doszłam do tego jaki mam w sukienkach - sierota z przytułku względnie znajda z sierocińca - siermiężnie, workowato , wyciągnięto , najlepiej za dużo i szmaciaście
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2795 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Tak jest! Jestem a la regencja kajakowa dzisiaj vel regencja zlośliwo-skrzatowa ![]() O to by mnie to wcurfffiało, bo lubię wiedziec rzutem oka na ksiązke, gdzie jestem i ile mi zostało Niby numerację mozna sprawdzić, ale to juz nie to Też uwielbiam zapach druku i papieru dopiero co wczoraj niuchałam co kfila kontynuację Millenum, a małzon się zaśmiewał, ze czytam wechem On wie, ze mam słabosć do zapachu druku i zawsze wuncham gazety nowe, ksiazki Eee, to pachną, pachna, mzoe faktycznie nie az tak intensywnie, jak kiedyś, ale kiedyś niektóre gazety potrafiły też brudzić łapy, teraz raczej nie ![]() No to co do sukienek masz styl a la sierotka marysia ewentualnia boho
|
|
#2796 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.regencyjny kajak złośliwego skrzata ? 3.niektóre dalej brudzą 3.sierotka marysia miała fartuszek , a boho jest chyba ładniejsze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2797 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ha ha, trochę długa nazwa, ale moze byc ![]() ![]() Ktore? ![]() No to sama sobie odpowiedziałas
|
|
#2798 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam sobie z nudów zestawienie swoich ciuchów i mam wrażenie, że to są trzy czarne rzeczy: workowata tunika, sweter waterfall i bikery sfotografowane pod różnym kątem ![]() Achtung, mam pytanie książkowe i będzie trudne. Chodzi mi o trzy książki dla dzieci/młodzieży, wszystkie z obrazkami, które kiedyś miałam i chciałabym ponownie obczaić. Chyba wszystkie polskie ale głowy nie dam. 1. coś o Perełce. Że dziewczynka urodziła się w muszli z ziarnka piasku, gadała z rybami i takie tam, 2. coś o rodzinnych wakacjach na wsi/w starym domu, ilekroć padał deszcz pojawiał się jakiś stworek w kaloszkach i dzieciaki się z nim bawiły, chyba było też coś o zepsutej rynnie, którą ojciec próbował nieudolnie naprawić, 3. było sobie osiedle do wyburzenia, a może tylko stary dom, i dzieciarnia pętała się tam napotykając różne duchy - był jakiś smok w fontannie, pląsające światła w starym salonie, te sprawy. EDIT łiii tę znalazłam: Za złotą bramą. Ktoś coś kojarzy? Corii, a będą fotki autfitu?
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
Panaroja
|
na pewno To i owo z programem TV
co do zwykłych takich gazet dużych to nie pamiętam , albowiem dawno w ręku nie miałam , ale też wiem że jakąś się upaprałam spocenie przylegającej reki wybitnie zwiększa brudliwość gazety ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() 2.a nogi gołe ?![]() 3.uuuu , rzeczywiście ciężko .Jezeli idzie o drugie , to taki stworek piaskowy znaczy Piaskoludek był w "Pięcioro dzieci i coś" , ale to pewnie nie to . Rynny nie pamiętam
|
|
|
|
#2800 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad wkurfffa
Nosz kurna mać, nie chcieli mi rozpatrzyć wniosku pożyczkowego i to z chamskim tekstem "jak będzie pani wiedziała, gdzie pani mieszka" tłumaczę jak chłop krowie na miedzy, ze się przeprowadzam, to nie dociera
|
#2801 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. nie, nie, Pięcioro dzieci i coś oczywiście też lubiłam ale to coś innego, mniej znanego. Hm. |
|
|
|
|
#2802 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Bedą, ale potem, bo tak mnie łeb znowu boli, ze oczy bolu od gaienia w monitor i przysypiam co chwilę
nie wiem, ale od kiedy "dałam" se wieszakiem w to oko prawe, tak głowa mi dolega
|
#2803 |
|
Panaroja
|
weź Ty idź do okulisty , bo to nieładnie wygląda .
|
|
|
#2804 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Kiedyś owszem jak sie przykleiłam nawet do takiego tygodnika to mialam pieknie reke w literkach ![]() Ale teraz tez sie zdarza mi przykleić, a nie mam "tatuazu" potem ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ale oko mnie nie boli, tylko czerep. Przeca okulista mi czerepa nie zbada
|
|
#2805 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.tak myślałam , że to nie to , bo tam deszczu nie było właściwie , a Piaskoludek nie popylał w gumiakach , chociaż jako Anglik rasowy mógłby w takich maluśkich hunterkach chodzić ![]() z bajek z piaskiem kojarzę tylko Piaskowego Dziadka ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
? U mnie to podstawowa gazeta , małz jest chory jak nie ma ![]() 2.ale obejrzenie łoka we środku może mówić co się we głowie dzieje , do wracza marsz ! A bóle głowy z powodu wady wzroku to co ? też się do okulisty idzie bo łeb boli i wychodzi np astygmatyzm . A po urazie oka to bezwzględnie trzeba zobaczyć co się w oku dzieje.
||
|
|
|
#2806 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale znam to, bo mój Tata tez zawsze kupował takie gazety i nie mogło nie być ![]() Ale ja nie wiem, czy to od oka, bo generalnie od tego czasu tez mniej wiecej robie inne cwiczenia i w innej kolejnosci, wiec moze od ich wysiłku. Bo jak wstaje po jednych z maty, to tak mi cisnienie w czaszce w jednym miejscu naciska ze nei wiem ![]() A wadę wzroku mam w jednej gałce ocznej ale mała i niezmieniona plus lekki astygmatyzm--niedawno sprawdzane - nic sie nie zmieniło
|
|
#2807 |
|
Piers do przodu
|
Margota - trzeba było podać już nowy adres
debile
|
#2808 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bajerów nie potrzebuję ![]() Cytat:
Cytat:
czytnik pokazuje na bieżąco ile % masz przeczytane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2809 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2810 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kasieńko, ale właśnie dlatego debile! Podałam nowy, powiedziałam, ze w związku z przeprowadzką jestem jeszcze osiągalna raz pod jednym raz pod drugim adresem, zameldowania mam w ogóle całkiem inny i korespondencyjny też - i chyba to było dla nich za dużo....
Nie chcę marudzić, ale spanie w dwóch polarach, spodniach i skarpetkach zaczyna mnie naprawdę męczyć ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- O właśnie, % to ja mogę sobie zaaplikować do wewnątrz względnie na zewnątrz
|
#2811 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A nie da się z tym nic zrobić?
|
#2812 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#2813 |
|
Piers do przodu
|
Dawaj grzałkę pod kołdrę
właź ubrana na cebulkę i każ się powolutku odzierać z warstw
|
#2814 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Prędzej zmarnuję resztki gazu i po omacku podgrzeję trochę wody do termofora.....najwyżej się rano umyję w lodowatej
|
|
#2815 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2816 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
już zaraz ...
|
|
#2817 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tak sobie wmawiam...
|
#2818 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2819 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dopóki skądś nie wykombinuję kasy na przeprowadzkę.
Ja się naprawdę nie chcę powtarzać i przepraszam, ze Was zanudzam, ale mebli, które mi zostały nie da się przenieść ręcznie ani przewieźć samochodem osobowym, więc wszelkie opcje "po znajomości" i "znajdź paru chłopaków i daj im na piwo" z góry odpadają. Pomijam fakt, ze mam cale 6zł, bo 4 musiałam dziś wydać na żarówki do biura - zarządca nieruchomości bierze 10zł od sztuki a dla firmy jest to za drogo
|
#2820 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Kuśwa zła jestem, bo jakbys mieszkala na slasku juz dawno byłabys przeprowadzona, moj małz ma auto dostawcze i bez problemu by Ci to przewiozł za free
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-09-10 o 16:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Ale i tak była neiwiadoma - kajakowa 
) , oczy się nie męczą w ogóle, bo patrzysz na zwykłą kartkę oprawioną w ramkę 

zostałoby mi 4 godzinne lampienie się w sufit
znaczy cherbaty
dopiero co wczoraj niuchałam co kfila kontynuację Millenum, a małzon się zaśmiewał, ze czytam wechem 

?

tłumaczę jak chłop krowie na miedzy, ze się przeprowadzam, to nie dociera

nie wiem, ale od kiedy "dałam" se wieszakiem w to oko prawe, tak głowa mi dolega
debile