Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-10, 19:03   #1591
boleczka93
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
My myślimy o samolocie... Bo bus to dwa dni i samolot 1,5 g lot sam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak wiem ale musisz miec specjalne "opakowanie" na kota co tez kosztuje , sam bilet tez jest drogi a po za tym nie kazda linia transportuje zwierzeta. Ta ktora mysmy lecieli i moja mama lata nie bierze zwierzat. A lot trwa 2h

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 19:24   #1592
madzixx88
Zakorzenienie

Pavlineczka-dZieli za info o Żelazku, akurat wlasnie depilator mi sie popsuł, ktory był mi wierny z 5 lat :/ wiec kupie za jednym zamachem.skad zamawiałas?
A tymczasem czeka mnie prasowanie starym..

Majka-nie chciałam rozdzielać szczepionek, bo wolałam juz jednego dnia przez to przejść. A Ty rozdzielalas?

W temacie studiów to ja podziwiam osoby jak Niezawsze, którym sie chce dokształcać i robić podyplomowe. Moj maz zreszta tez robił tak jak maz Domimy
Tzw przebranzowienie
A pewnie, ze ludzie sobie tez swietnie dają radę bez studiów i nawet matury np E. Górniak ale sa zawody gdzie bez studiów nie ma dojścia wiec nie ma co generalizować

Ide na kolacje, jutro rano wyjeżdżamy na weekend do rodzinki
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 19:36   #1593
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

Ja wcinam chałkę z dżemem Adrianka zasnęła, zaraz koleżanka ma wpadc Ale tak mi płakała znowu, a jak taty z pracy wrocił taka wesoła była i zasnęła sama w łóżeczku❤️ chyba mnie nienawidzi 😣
Stary 2015-09-10, 19:36   #1594
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Pavlineczka-dZieli za info o Żelazku, akurat wlasnie depilator mi sie popsuł, ktory był mi wierny z 5 lat :/ wiec kupie za jednym zamachem.skad zamawiałas?

Majka-nie chciałam rozdzielać szczepionek, bo wolałam juz jednego dnia przez to przejść. A Ty rozdzielalas?

W temacie studiów to ja podziwiam osoby jak Niezawsze, którym sie chce dokształcać i robić podyplomowe. Moj maz zreszta tez robił tak jak maz Domimy
Tzw przebranzowienie
A pewnie, ze ludzie sobie tez swietnie dają radę bez studiów i nawet matury np E. Górniak ale sa zawody gdzie bez studiów nie ma dojścia wiec nie ma co generalizować

Kupilam sobie kiedys depilator i uzylam go tylko raz. Nienawidze tego urzadzenia :P
Milego wyjazdu

aaa Rosi nie wiem jak koty ale ja musialam Tolke zaczipowac i zrobic jej paszport

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-09-10, 19:46   #1595
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Tzw przebranzowienie

Ja akurat rozdzielalam

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ja wcinam chałkę z dżemem Adrianka zasnęła, zaraz koleżanka ma wpadc Ale tak mi płakała znowu, a jak taty z pracy wrocił taka wesoła była i zasnęła sama w łóżeczku❤️ chyba mnie nienawidzi 😣
No coś Ty. Kocha Cię ale tatę rzadziej widzi

Rosi - ile ml swego mleka i ile kleiku podajesz na raz?
Taki rzadki mi wyszedł ze dosypywalam chyba 3 razy a potem juz byl za gesty. Młody zjadł.

Dziś Julek 3 razy plakal robiac kupkę. Drży caly i krzyczy i płacze. Biedny nie wie co się dzieje. Ja z nim płakałam

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Madzixx - ja znam tylko sinlac
Stary 2015-09-10, 20:05   #1596
boleczka93
Zakorzenienie

MAJKA trzymaj sie i Julek tez

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-09-10, 20:05   #1597
DomimaZet
Zakorzenienie

BOLECZKA - mam tak dano z depilatorem. Leży nietkniety a dostałam od męża na urodziny bo tak sobie zażylam a tu dupa. Nie przekonałam się do niego.

MAJKA - Biedny Julus :-(- Ty mu nie dajesz nic do picia prawda? Może spróbuj dać kilka łyżeczek herbatki runiankowej takiej lury -delikatnie zaparzonej... może mu pomoże troszkę rozwodnic te kupki - Biedny i Biedna Ty :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:10   #1598
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Madzixx -neo24 a depilator mam tez fajny, silk epil chyba 7, ze mozna pod woda, ma duzo rożnych końcówek. po neurologu- zdaniem lekarza Zuz nie odbiega od normy, zrobimy usg główki jeszcze, ale to jej zdaniem nie jest problem neurologiczny))) wiec git nie nadrobię Was bo musze na Allegro ozdóbek na tort szukac
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:11   #1599
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
My juz po kąpieli i karmieniu Przed byłyśmy na spacerku i w Rosku, otworzyli powiększonego, z nowymi szafami Eveline, Revlon i Sally Hansen a matka zakupoholiczka nie mogła sie powstrzymać poszłam tez na dział kaszek i słoiczków i szczerze to jak przyjdzie mi rozszerzać dietę to sama sie w tym nie odnajdę:/ ale na szczescie bede jako ostatnia rozszerzać, bo mam najmłodsze dziecko kp wiec będziecie mi korków udzielać
Sinlac znam, ze to dobre a widziałam odpowiednik z Bobovity expert minima i bebilon alerlac..Z opisu wyglada, ze to to samo, ktos używa ? Załącznik 6049912
Czekasz do 27 października z rozszerzaniem ? To będziemy razem U nas prawdopodobnie od 21 października A co do bobovity to mam expert HA bo był w promce za pół ceny więc nie pomogę
Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Tak wiem ale musisz miec specjalne "opakowanie" na kota co tez kosztuje , sam bilet tez jest drogi a po za tym nie kazda linia transportuje zwierzeta. Ta ktora mysmy lecieli i moja mama lata nie bierze zwierzat. A lot trwa 2h
Tylko u nas nikt busem nie jedzie ;/ Jedynie w gre wchodzi jakbyśmy autem przyjechali. U nas lot tra ok 1.30 albo 1.45 Z Gdańska
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja akurat rozdzielalam

Taki rzadki mi wyszedł ze dosypywalam chyba 3 razy a potem juz byl za gesty. Młody zjadł.

Dziś Julek 3 razy plakal robiac kupkę. Drży caly i krzyczy i płacze. Biedny nie wie co się dzieje. Ja z nim płakałam

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Zależy... dawałam 100 ml mojego na dwie łyżki kleiku, a teraz dostaje ok 130 ml na dwie i pół łyżki kleiku Daję łyżki stołowe duże, na początku jest gęsty a potem zaczyna rzadzieć, że zazwyczaj pod koniec jak samo mleko już jest.
Biedactwo

Ide na film z tż, nie wiem co to za film, nie chce mi powiedzieć ;/

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:11   #1600
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wcinam chałkę z dżemem Adrianka zasnęła, zaraz koleżanka ma wpadc Ale tak mi płakała znowu, a jak taty z pracy wrocił taka wesoła była i zasnęła sama w łóżeczku️ chyba mnie nienawidzi

Haha tez mam takie mysli - jeszcze do niego sie cieszy jak go tylko widzi
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:14   #1601
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Czekasz do 27 października z rozszerzaniem ? To będziemy razem U nas prawdopodobnie od 21 października A co do bobovity to mam expert HA bo był w promce za pół ceny więc nie pomogę

Tylko u nas nikt busem nie jedzie ;/ Jedynie w gre wchodzi jakbyśmy autem przyjechali. U nas lot tra ok 1.30 albo 1.45 Z Gdańska

Zależy... dawałam 100 ml mojego na dwie łyżki kleiku, a teraz dostaje ok 130 ml na dwie i pół łyżki kleiku Daję łyżki stołowe duże, na początku jest gęsty a potem zaczyna rzadzieć, że zazwyczaj pod koniec jak samo mleko już jest.
Biedactwo

Ide na film z tż, nie wiem co to za film, nie chce mi powiedzieć ;/
aha no tak z Katowic dalej to temu 2h a busa mama znajduje na blablacar

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-09-10, 20:16   #1602
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA turkus lub fuksja

BIRD ja mam juz kocyk na zime i spiwor do wozka

Mala spi juz ide sie myc

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:30   #1603
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Kupilam sobie kiedys depilator i uzylam go tylko raz. Nienawidze tego urzadzenia :P
Milego wyjazdu

aaa Rosi nie wiem jak koty ale ja musialam Tolke zaczipowac i zrobic jej paszport
Kota też trzeba zaszokować i zrobić paszport. No i szczepienia i odrobaczenie ogarnąć.

Cytat:
Ja akurat rozdzielalam

Płacze bo tam mu ciężko zrobić? Biedny 😯
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:41   #1604
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
My juz po kąpieli i karmieniu Przed byłyśmy na spacerku i w Rosku, otworzyli powiększonego, z nowymi szafami Eveline, Revlon i Sally Hansen a matka zakupoholiczka nie mogła sie powstrzymać poszłam tez na dział kaszek i słoiczków i szczerze to jak przyjdzie mi rozszerzać dietę to sama sie w tym nie odnajdę:/ ale na szczescie bede jako ostatnia rozszerzać, bo mam najmłodsze dziecko kp wiec będziecie mi korków udzielać
Sinlac znam, ze to dobre a widziałam odpowiednik z Bobovity expert minima i bebilon alerlac..Z opisu wyglada, ze to to samo, ktos używa ? Załącznik 6049912
Bobovitę Expert Minima ja zamówiłam

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:43   #1605
siempre
Wtajemniczenie

Ja tez kupiłam depilator a uzylam parę razy teraz siostra przechwycila .
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:54   #1606
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
To sie lepiej oswoj bo w UK ich pełno moje ulubione to panie w burkach, ze nawet oczy zasłoniete - nawet na basen tak chodzą. Muzułmanie mogą byc normalni, a mogą byc pieprznieci, jak wyznawca każdej innej religii. Z uchodźcami jest problem innego rodzaju, nie chodzi o to, ze to muzułmanie, bo tez spora czesc nimi nie jest. Problemem jest ustrój, w jakim wyrośli i to, ze duza czesc z nich nie ma pomysłu, co ze soba robic = życie na zasiłku i sprowadzanie rodzin. Słyszałam wypowiedz jednego uchodźcy, koles był z dziećmi i żona, i mówił, ze on zna angielski, ma zawód, oszczędności, ucieka z rodzina przed wojna, a ci młodzi, samotni, agresywni mężczyźni przed czym uciekają? I ze powinno przeprowadzać sie selekcje jak USA przy wizach. Niestety, nad uchodźcami nikt juz nie panuje i nie zapanuje, ale u nas raczej im sie nie spodoba

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Bede musiała pozniej zobaczyc, co mówił. Miałam rzucać Pielucha ;p haha
i to jest jedyny powód dla którego nie jestesmy jeszcze w UK
Cytat:
Dlatego nie chcę tam jechać, poieszam sie, ze to tylko na 2, 3 lata i że tam gdzie jedziemy jeszcze ich nie ma i to małe miasteczko jest bo chyba ok 8 tysiecy mieszkancow tylko.
może będzie spoczko
Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
A Państwo Dudowie mieszkali -zanim się przeprowadzili do Pałacu - trzy bloki ode mnie he he i Pani Prezydentowa często robiła zakupy na jednym z punktów mojego Szefa u którego pracuje - he he

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

To Ci spryciarz; -) - za dużo kasy wydajesz; -)

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

HANIA - padlam z tego Brezniewa )))))- juz sobie wyobrazilam Koperco z takim gąszczem ha ha ha ha ha
no a ja siebie nie potrafię takeij wyobrazić:P
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ale Ty masz znajomosci!! :-D

Gonicie dzis, ale nic dziwnego Domima wrocila ;-)

ROSI jestes MISZCZEM prania ;-)

MAJKA no jak nie poznasz jak spotkasz, po takim winku co wypilysmy? :-P.

Ja tak dojrzewam by wrzucic fote, ale jestem z tych co nie lubia upubliczniac zdjec, bo wiem ze raz wrzucone do netu juz nigdy z niego nie znikna.
Jak chcecie i to nie wiocha wrzuce Wam jakies slubne, ktore juz ujrzalo swiatlo dzienne ;-)

HANKA dobrze ze nie tylko ja mam takie pokręcone wizazowe sny :-D. A recepte na nystatyne za kazdym razem musialam zalatwic :-/ Wodnista kupa az tak sie nie przejmuj, moj tez czasem taka zrobi.

KOPERCO super decyzja z basenem!

NANCY gratuluję pracy, fajnie ze wychodzisz z domu
a jak się cieszył! Matka jakoś przeżyje.

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Robila ktoras to jablko? Bo mam te z gerbera w sloiku ale one surowe są...
widze że już dziewczyny odpisały
Cytat:
😙😙😙😙

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Moja córa tak dzis chrapała że aż męża obudziła 😂🙈
bahaha
Cytat:
Owoce dajecie tylko na podwieczorek przy wprowadzaniu czy jako obiad tez?

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Aha i czy dac jej jablko dzis czy lepiej do jutra przed poludniem zaczekac?
daje tego samego dnia ale jako podwieczorek. Ok 1h przed kąpielą (bo po jest mleko i spać)
Cytat:
I tak samopo kilka łyżeczek?

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Ile odstępu czasowego zeby sraczki nie dostala po mieszance mleko owoc?
tak samo kilka łyżeczek. A ze mleko+owoc to mi jeszcze nigdy dziecka nie przeczyciło
Cytat:
I

przystojny? :P

A nie chcesz rozdzielic i zaszczepić w inne dni?

Zadziałało. Zamówię chyba tanią zwykła torbę do wozka i organizer

Ja tez na apce

Może byc ślubne

a 3 to chyba wystarczająco?
Wrzuc link do swego wózka

Chyba zeswirowalabym z nerwów brrrr

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Julek nie jadł jeszcze zupek. Dziś zmieszalam marchewke z cukinia i ziemniakiem bo sama cukinia+ziemniak niebardzo smakowała
moja tez nie chciala cukinia+ziemnka za bardzo. Ale jak dodałam marchewke to zjadła chętniej (ale też rewelki nie było)

Tak mi dzis Ala dała popalić że idę na film i karmi. synek też dzień wyjca-mam dość na dziś. Oby nocka była w miarę:/
Buziaki laski

Aa Sylwia super że Jasiek sie naprawił. Kombiak 1 mi sie spodobał zaraz pokaze który

Niezawsze-jak Maciek??
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:58   #1607
madzixx88
Zakorzenienie

Majka-biedny Juleczek

A wykorzystałas kupon do SP ? Ja sobie dzis przypomniałam o nim i byl do wczoraj

Rosi-no planowo mam zamiar czekać do 6 skończonego ale kusi mnie zeby wcześniej prawie wszystkie dziewczyny juz maja albo wkrótce Beda miały pierwsze łyżeczki marchewki za sobą i tam mnie ciekawi czy Alci by smakowała
Zobaczymy jak waga i co pediatra powie we wtorek.
Ale przecież Ty juz rozszerzasz Małemu dietę?

Pavlineczka-dzięki, poczytam o tym silk epil ja miałam brauna i byłam bardzo zadowolona

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Wypucowalam łazienke a teraz mam zamiar zrobic sobie stopki na bóstwo kupiłam dzis sobie nowy lakier to trzeba
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:05   #1608
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
BOLECZKA - mam tak dano z depilatorem. Leży nietkniety a dostałam od męża na urodziny bo tak sobie zażylam a tu dupa. Nie przekonałam się do niego.

MAJKA - Biedny Julus :-(- Ty mu nie dajesz nic do picia prawda? Może spróbuj dać kilka łyżeczek herbatki runiankowej takiej lury -delikatnie zaparzonej... może mu pomoże troszkę rozwodnic te kupki - Biedny i Biedna Ty :-(

On woda itp.pluje. nie polyka nawet

Cytat:
MAJKA trzymaj sie i Julek tez

:-*

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Madzixx -neo24 a depilator mam tez fajny, silk epil chyba 7, ze mozna pod woda, ma duzo rożnych końcówek. po neurologu- zdaniem lekarza Zuz nie odbiega od normy, zrobimy usg główki jeszcze, ale to jej zdaniem nie jest problem neurologiczny))) wiec git nie nadrobię Was bo musze na Allegro ozdóbek na tort szukac

Cieszę się że Zuzia zdrowiutka

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Kota też trzeba zaszokować i zrobić paszport. No i szczepienia i odrobaczenie ogarnąć.

Płacze bo tam mu ciężko zrobić? Biedny 😯
Chyba ciężko. On nie wie co się dzieje bo wczesniej kupy wodniste. Czasem sie prezy ale tak to prostuje nóżki i jakby pokrzykuje i drży. Okropne Kupy nie sa jakies twarde

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Madzixx - wykorzystalam kupon. Kupilam pampki, silikonową łyżeczkę i szczoteczkę do dziąseł
Stary 2015-09-10, 21:06   #1609
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba ciężko. On nie wie co się dzieje bo wczesniej kupy wodniste. Czasem sie prezy ale tak to prostuje nóżki i jakby pokrzykuje i drży. Okropne Kupy nie sa jakies twarde
Mój też tak czasem robi. Ale nie przy kupce tylko tak jak go boli brzuszko.

Muszę kupić body na długi na 80 bo brak. Jutro do pepco ruszać.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:20   #1610
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

o matko, to aż tak?!

no czas, ale Breżniewem jeszcze nie jestem:P
Hehe no i bardzo dobrze!

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja nazbieralam maliny i chyba cos zamroze dla małego na później
Mniam masz swoje malinki? U nas juz nigdzie nie ma a tak bym zjadła!

Cytat:
Taka cudowna pogoda, a my nie możemy się wybrac, bo Tż klucze zabrał od busa Buuu Bubusia płaczliwa jakaś, niewiem czy to od szczepienia czy jak...
Bubusia? My tak z tz na siebie mówimy - on jest Bubus a ja Bubuska

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Hehe juz nie demonizujcie studiów tak hehe ja mogłam pracować mając tylko maturę, ale i tak super czas na studiach wspominam ja lubię się uczyć i robie to dla siebie i się przebranzawiam, a pieniądze raz są, raz nie czasem zależy to od losu, a nie umiejętności czy wiedzy
Zgadzam się z tymi studiami. Ja osobiście nie mam, mam maturę i policealna konczylam. Wiem ze mogłabym spokojnie na studia pójść, nawet zdawałam ( za moich czasów były egzaminy taka stara jestem) ale braklo dwoch czy trzech pkt i klops. Poszlam do policealnej, potem przyszła praca i tak zostało.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

MAJKA - biedny Julus. Może spróbuj tak jak pisze Gosiak podawać mu troszkę herbatki, jak nie będzie chciał pić z butli to łyżeczka? Jaki kleik mu podałas? Ryżowy? Jak tak to mogło zatwardzic jeszcze bardziej :/ u mnie też mega wodnisty był. Spróbowałam tylko raz i nie zjadł prawie wcale plul tym i wyciekalo mu to z buzi bokiem, ja już widzę jak on będzie ta marchewkę jadł. .. za łyżkę mi łapie jak mu kropelki podaje i mi ją odciaga na sile. Połowa się wylewa masakra...

W ogóle robiłam dziś wreszcie trochę porządków, zmieniłam małemu pościel, dałam ochraniacz na całe łóżeczko, poukladalam wokół niego kocyki i zobaczymy jak dzisiejsza nocka czy coś lepiej będzie ciekawa jestem...
A i znalazłam smoka z lovi 0-3, wyparzylam go i dałam małemu - od razu zassal. No niemożliwe! A tym większym 3-6 pluje i nie potrafi zassac. Ciekawe to. Może będę się tym kierować przy kupnie butelki, bo te z aventu niestety nie sprawdzają się :/ chyba za duże mają te smoki za szerokie a mój maluch woli mniejsze.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:22   #1611
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Madzixx - wykorzystalam kupon. Kupilam pampki, silikonową łyżeczkę i szczoteczkę do dziąseł
Jak Julek?lepiej?
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:26   #1612
gossip_girl21
Zakorzenienie

Po jablku ja puścilo, taki kloc poszedł ze ho ho 😂
Mąż ma za miesiac urodziny, kupuje mu bluze z napisem mąż idealny... I jak sie uda imprezę niespodzianke 😉😀

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:44   #1613
FlightlessBird
Zakorzenienie

Hanka ja dziś znów robiłam podejście do smoka 3-6 i mała zassie na chwilę i wypluwa, a te 0-3 normalnie ssie takie typy chyba

Gossip żebyś sobie tą bluzą samobója nie strzeliła

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:46   #1614
cashmere
Zakorzenienie

MAJKA biedny Julek z tymi kupkami :-(

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:47   #1615
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Hanka ja dziś znów robiłam podejście do smoka 3-6 i mała zassie na chwilę i wypluwa, a te 0-3 normalnie ssie takie typy chyba

Gossip żebyś sobie tą bluzą samobója nie strzeliła
Eee nie ja sobie zamowilam piekna madra skromna 😂

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-09-10, 21:48   #1616
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Hehe no i bardzo dobrze!

Mniam masz swoje malinki? U nas juz nigdzie nie ma a tak bym zjadła!

Bubusia? My tak z tz na siebie mówimy - on jest Bubus a ja Bubuska

Zgadzam się z tymi studiami. Ja osobiście nie mam, mam maturę i policealna konczylam. Wiem ze mogłabym spokojnie na studia pójść, nawet zdawałam ( za moich czasów były egzaminy taka stara jestem) ale braklo dwoch czy trzech pkt i klops. Poszlam do policealnej, potem przyszła praca i tak zostało.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

MAJKA - biedny Julus. Może spróbuj tak jak pisze Gosiak podawać mu troszkę herbatki, jak nie będzie chciał pić z butli to łyżeczka? Jaki kleik mu podałas? Ryżowy? Jak tak to mogło zatwardzic jeszcze bardziej :/ u mnie też mega wodnisty był. Spróbowałam tylko raz i nie zjadł prawie wcale plul tym i wyciekalo mu to z buzi bokiem, ja już widzę jak on będzie ta marchewkę jadł. .. za łyżkę mi łapie jak mu kropelki podaje i mi ją odciaga na sile. Połowa się wylewa masakra...

W ogóle robiłam dziś wreszcie trochę porządków, zmieniłam małemu pościel, dałam ochraniacz na całe łóżeczko, poukladalam wokół niego kocyki i zobaczymy jak dzisiejsza nocka czy coś lepiej będzie ciekawa jestem...
A i znalazłam smoka z lovi 0-3, wyparzylam go i dałam małemu - od razu zassal. No niemożliwe! A tym większym 3-6 pluje i nie potrafi zassac. Ciekawe to. Może będę się tym kierować przy kupnie butelki, bo te z aventu niestety nie sprawdzają się :/ chyba za duże mają te smoki za szerokie a mój maluch woli mniejsze.
Kleik podalam
dopiero na wueczor. Kukurydziany. Wodą z łyżeczki plul :/

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Jak Julek?lepiej?
On tylko przy kupce tak ma. Zrobi i juz ok. Juz 3 razy wybudzal się z rykiem. Nie wiem dlaczego, zęby raczej nie, mniej się ślini i paluszkow nie gryzie.
Stary 2015-09-10, 21:59   #1617
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Kleik podalam
dopiero na wueczor. Kukurydziany. Wodą z łyżeczki plul :/

On tylko przy kupce tak ma. Zrobi i juz ok. Juz 3 razy wybudzal się z rykiem. Nie wiem dlaczego, zęby raczej nie, mniej się ślini i paluszkow nie gryzie.
Sonia ma ten probem od poczatku... Moze zacznij uzywac ta biogaje czy cos w tym stylu...?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Sasiedzi godz 22.00 i hip hop niemiecki na full... 😑

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-09-10, 22:11   #1618
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Sonia ma ten probem od poczatku... Moze zacznij uzywac ta biogaje czy cos w tym stylu...?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Sasiedzi godz 22.00 i hip hop niemiecki na full... 😑
Podaję biogaie. Kupy sa codziennie lub co drugi dzień.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Koperco - jak Twoje dzieciaczki? Synek się nie drapie? Ala mocno zakatarzona?

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Ide spać
Dobranoc
Stary 2015-09-10, 22:14   #1619
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja się chyba jutro do Pepco wybiorę, bo bieżnika nie mam, może tam jakiś fajny będzie i wejdę do lumpka na wagę - kupię jakieś byle jakie bluzeczki/body i spodnie żeby do jedzenia było, bo nie wyobrażam sobie tych ładnych małej ubierać

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

zaczęłam małej ostatnio codziennie czytać - i w dzień i przed snem - z jakim ona zainteresowaniem słucha
no i baaardzo duży muzyki słuchamy i jej śpiewam
Tez od kilkudni czytam malej,Stefka burczymuche, lokomotywe i "zasadzil dziadek rzepke" Brzechwy,raany jak mala fika przy tym,ogląda obrazki i probuje zjesc książeczki ☺.dzis jej lokomotywe czytala tez moja siostra i TZ po kapieli,ubaw mialam spiewam tylko do piosenek z tadio i tanczmy,ostatnio na Eneja kupilem kamiem z napisem love,bo tak to w kolko puszczają,mala się chichra przy tym 😘

Moja tez woli mniejsze smoczki.chociaz jako smoczek najbadziej woli cycek,dzis znow afere robila przy zasypianiu jak jej go zabieralam i podmianke robilam. Zawalilam sprawe, ze jej pozwalalam przy jedzeniu usypiac
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 22:16   #1620
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MAJKA http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5659223836 nie wiem jakie jest srednie ustawienie fotela, w obecnych wozkach mam pasek i reguluje oparcie na dowolny kat

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

NIEZAWSZE nie o wszystkich po studiach mi chodzilo a pasek ten z tylu do regulacji plecow w wozku

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

MAJKA ja planuje tez marchew dorzucic wlasnie bo wszedzie tylko ziemniaki z czyms, zupe krem mala jadla dzis i wczoraj a tam marchew ziemniak groszek seler kalafior i nawet mi smakowalo

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

MALA daj namiary na puzzle!
Po co ci? Jutro będziesz miała gratis

,
OK, na lapku jutro. Przypomnij mi albo esa napisz jc

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości