Scent Bar LVII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-11, 10:05   #2851
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

planuję upiec udka w coca-coli
co się do tego podaje? ryż i jakąś kwaśno-ostrą sałatkę/surówkę?

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.keczup z cukinii i muffinek ???
2.przeczytałam płuca i się dziwię - czym się chwalić , każdy w sumie ma dwa płuca

tak mnie małż zagadał rano jak robiłam remont elewacji , że odnowiłam sztukaterie znaczy pomalowałam oczy , ubrałam się i już wychodząc jeszcze poszłam się poszminkować , paczam na siebie a gęba jakaś nierówna - zapomniałam tynku położyć znaczy podkładu gdyby nie szminka to bym polazła z taką odrapaną fasadą
1.

ten robiłam
ale jak widać, to i psa zmielonego z budą można tam wpakować

2.

3. ja na dziecką komunię rzęs zapomniałam wytuszować, a bez tego nie mam rzęs....
przypomniałam sobie w kościele, zaraz po wyjściu wpakowałam się exowi do auta, bo jechał odebrać tort z cukierni i była okazja skoczyć po tusz i do łazienki
Stary 2015-09-11, 10:06   #2852
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Szczęśliwaś chyba
No powiedzmy - to że tatę przenieśli z sali intensywnej terapii na salę "normalną" zdecydowanie cieszy

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 11:18   #2853
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Maja, zapomniałam zapytać - amant nie był w klimacie?
nope

O jak mi się nie chce do siostrzenicy jechac, ma byc tort bezowy i pizza, a ja na diecie jestem
A ten tort zamawiany od jednej kucharki, o niebiosa!... nigdzie nie znalazłam identcznego przepisu w sieci: tort z 2 krązków bezowych z dodatkiem bakalii, przekładany gęsta masą z mielonymi orzechami (chyba cos z mascarpone) i na talerzyku polewa się sosem ze zmiksowanych malin lub truskawek

leżę
http://uzyjwyobrazni.com/bieguny/
http://uzyjwyobrazni.com/rycerz/

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-09-11 o 11:45
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 11:49   #2854
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
No powiedzmy - to że tatę przenieśli z sali intensywnej terapii na salę "normalną" zdecydowanie cieszy
O rany A myślałam, że tak radośnie machasz
No ale jakby nie patrzeć, to idzie ku dobremu Pamiętam ten stan.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 11:58   #2855
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Jasne. Strasznie śmieszne, że starsi ludzie mają jeszcze śmiałość okazywać sobie uczucie. Boki zrywać i sikać po nogach.
Stary 2015-09-11, 12:06   #2856
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Jasne. Strasznie śmieszne, że starsi ludzie mają jeszcze śmiałość okazywać sobie uczucie. Boki zrywać i sikać po nogach.
mi chodzi o przezabawny styl opisywania rzeczywistości, jakby kto nie załapał

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-09-11 o 12:11
Stary 2015-09-11, 12:10   #2857
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Ale się macnąć nie da Teraz żałuję troszkę że nie brałam nic do kąpieli ...A na all wdziałam odżywkę figową
Ja kosmetyków macać nie muszę No niby zapach warto by było poznać w sumie, przy płynach do kąpieli

Się dowiedziałam od babki co handluje niemiecką chemią (mam stacjonarnie, nawet chciałąm Ci nakupić zapasów, of kors po uprzedniej konsultacji) że wycofują stare, idzie nowe Figi nie było, kokosa nie było. Słowem pozostaje tylko na all i może w innych zakamarkach sieci. Miała do włosów wszystko oprócz bezspłuków. To nic nie wziełam bo szmapony mam, spłuki mam w nadmiarze.
Stary 2015-09-11, 12:12   #2858
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
mi chodzi o przezabawny styl opisywania rzeczywistości, jakby kto nie załapał
No to ja niestety nie załapałam, bardziej mi się rzuciła w oczy tematyka niż styl wypowiedzi.
Stary 2015-09-11, 12:13   #2859
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
ad sinupret stylu - doszłam do tego jaki mam w sukienkach - sierota z przytułku względnie znajda z sierocińca - siermiężnie, workowato , wyciągnięto , najlepiej za dużo i szmaciaście w zakresie innych ciuchów na razie się nie umiem zdefiniować
Więc a propos "sierota" - prześladuje mnie to. Zawsze mam prawie coś sierocego - teraz włosy
Po prostu źle się czuję z długimi włosami - tak, wiecie, niestylowo, bez charakteru
No i c z teg, że wyglądają coraz lepiej, skor zawsze będzie to cienizna typu "z tyłu fale, z przodu wcale". Chyba zetnę
Za to w sukienkach czuję się najlepiej - ale one zawsze są dopasowane. I do tego buty "konkretne" - najlepiej na platformie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Bardzo ciężko
Charakterologicznie to ja powinnam byc odizolowana od ludzi całkiem, bom taki trudny charakter Zawsze myslalam, ze bede sama, bo wnerwaiało mnie bycie z kims Ale trafiłam na takeigo jednego, co owszem wcuurfia mnie, ale da sie wytrzymieć

Cytat:
Dobra, łeb przestał boleć, wiec zrzucilam foty i wstawiam kajaki skrzata razem z reszta stylizacji wedle zyczenia Redzi
Zdjęcie ze sklepowej przymierzalni, bo w domu guzik było widać w tym g***ym lustrze

Zachodzi tutaj ten przypadek, że Ty sama w sobie jesteś na tyle efektowna, że nobilitujesz nawet złośliwe skrzaty z ich obuwiem.
Fantastycznie.

Też bym się chciała tak pokazać w nowej fryzurze i makijażu - BTW podkład True Match do bani. Tak mi wykraterował twarz, że az miło
Owszem, fajna gęba w dotyku, sympatyczne wykończenie - ale wszelkie nierówności podkreślone.
Tusz L'Oreala, który babka dla mnie otworzyła, też nic takiego.

Więc - krotko mówiąc - zaszczędziłam i myślę o perfumach. Na szypry mnie wzięło. Mogą być modern. W każdym razie na coś z charakterem. Ale nie dryndus, o nie.
Myślę o :
EdS klasyk (wersja Orient jak dla mnie płaska i chemiczna)
Smoku edt
Sisley'u Eau 1
19 Chanel edT
może Rien? ELdO
I nie znam, wiecie, a raczej nie pamiętam, Duponta pour Femme. Czy on jest starobabciny?

Cytat:
a ja zauważyłam ze spryskuje sie nim, kiedy sie czuje wyjątkowo dobrze ze sobą, czyli rzadko
I tu mnie zaskoczyłaś - wyglądasz bardzo "pewnie siebie"

Cytat:
życzenia zdrowia dla Taty

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:20   #2860
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja niestety nie załapałam, bardziej mi się rzuciła w oczy tematyka niż styl wypowiedzi.

jak dla mnie, to ktoś na siłę próbuje być błyskotliwy

ad wieku, to obserwujemy od jakiegoś czasu ostatnie podrygi przed trzydziestką mojej kumpeli... i śmieszne i straszne to jest...

ad ciuchów, to mam mocne postanowienie oszczędzać kasę i donaszać to co mam, ewentualnie lupeksowe łupy
być może załapie się na słynne zimowe wyprze w uk i nie chcę żałować wcześniejszych zakupów

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-09-11 o 12:26
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:56   #2861
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Wróciłam
Na moje nieszczęście wpadła mi w oko pomadka jasnozcerwona i teraz kombinuje skądże wytrasnac jakas niepotrzebną kase na nia W sumie dwie mi w oko wleciały druga też czerwona, ale ciemniejsza o 2 tony. Ma ktoś na zbyciu moze jakieś niepotrzebne pinionzki?

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-09-11 o 13:06
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:03   #2862
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

ad wieku, to obserwujemy od jakiegoś czasu ostatnie podrygi przed trzydziestką mojej kumpeli... i śmieszne i straszne to jest...

ad ciuchów, to mam mocne postanowienie oszczędzać kasę i donaszać to co mam, ewentualnie lupeksowe łupy
być może załapie się na słynne zimowe wyprze w uk i nie chcę żałować wcześniejszych zakupów

a na czym polegaja te ostatnie podrygi przed 30?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:04   #2863
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Więc a propos "sierota" - prześladuje mnie to. Zawsze mam prawie coś sierocego - teraz włosy
Po prostu źle się czuję z długimi włosami - tak, wiecie, niestylowo, bez charakteru
No i c z teg, że wyglądają coraz lepiej, skor zawsze będzie to cienizna typu "z tyłu fale, z przodu wcale". Chyba zetnę
Za to w sukienkach czuję się najlepiej - ale one zawsze są dopasowane. I do tego buty "konkretne" - najlepiej na platformie

Zachodzi tutaj ten przypadek, że Ty sama w sobie jesteś na tyle efektowna, że nobilitujesz nawet złośliwe skrzaty z ich obuwiem.
Fantastycznie.

Też bym się chciała tak pokazać w nowej fryzurze i makijażu - BTW podkład True Match do bani. Tak mi wykraterował twarz, że az miło

I tu mnie zaskoczyłaś - wyglądasz bardzo "pewnie siebie"
Ju, nie widziałam Cie na zywo nigdy, tylko ze zdjęć, ale tak na moje oko to Ty po prostu stworzona jesteś do krószych włosów, względnie najdłuzszych coś w okolicach boba za brodę. Masz taka klasyczną buzie, ze mozesz na krótkie włosy sobie pozwolic.
Ja zaś przecwinie, najkrótsze włosy, to do połowy szyi tylko
I sukienki tez mi do Ciebie bardzo bardzo pasuja

A fogle to przez Twoje Dune zachciało mi sie perfum
Juz je w sumie dawno mialam kupić ochote, ale jakos sobie wybiłam z głowy, ale teraz coś czuję, ze przed końćem roku strzele sobie jakąś zgrabną 30-kę

Dziękuję za komplement odnosnie zdjęcia
Większość ludzi z własną rodziną twierdzi, ze wyglądam na pewną siebie francę i wygadaną na dodatek, a to wcale tak nie jest

Mnie dzisiaja Pani w Sephorze namawiała na podkład Make Up Forever Ultra. Ale ze w ciemno nie biorę nic, to wziełam próbkę. Zobaczę, czy u mnie bedzie ok, bo mówiła, ze bardzo naturalnie wyglada na twarzy, no zobaczymy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-11, 13:04   #2864
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a co robi?
Bo moja kumpela wczesniej nie używała żadnych kremów do ciała ani twarzy bo "skóra się przyzwyczaja i jeszcze bardziej wysusza", a teraz po skończeniu 30-tki nagle cała półka kremów, zabiegi u kosmetyczki itp i mi od 2 miesięcy panikuje i w kółko gada, ze w tym wieku, to już TRZEBA dbać o skórę! to juz MUSIMY działać przeciwzmarszczkowo!!! itp. Aż mi się zaczeło udzielać

Cytat:
Wróciłam
Na moje nieszczęście wpadła mi w oko pomadka jasnozcerwona i teraz kombinuje skądże wytrasnac jakas niepotrzebną kase na nia W sumie dwie mi w oko wleciały druga też czerwona, ale ciemniejsza o 2 tony. Ma ktoś na za byciu moze jakieś niepotrzebne pinionzki?
no teraz to ju z mus do okulisty!

Edytowane przez Maja102
Stary 2015-09-11, 13:04   #2865
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ma ktoś na za byciu moze jakieś niepotrzebne pinionzki?

Się mogę przyłączyć do pytania?

U mojej rozdartej na biurku znalazłam dziś oferty promocyjne na zabiegi liftingujące, karboksyterapię i siakieś inne cuda. Ciekawam, co se będzie podciągać?

Edytowane przez Margot45
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:05   #2866
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Się mogę przyłączyć do pytania?

Ależ oczywiście, moze jakieś konto załozymy i podamy?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-11, 13:08   #2867
Parabelka
Panaroja

Cytat:

ja od kilku dni uzywam tylko mineraów Amilie i jestem zachwycona - lekkie krycie, naturalny wyglad, nie roluja się w zagłebieniach i trzymaja cały dzień. Juz żadnego pudru nie trzeba, idealne dla mnie
być może jak mi się pokończy to co mam , pomyślę i o minerałach , na razie mam zapasy aż do lata

Cytat:

ten robiłam
ale jak widać, to i psa zmielonego z budą można tam wpakować

ja na dziecką komunię rzęs zapomniałam wytuszować, a bez tego nie mam rzęs....
przypomniałam sobie w kościele, zaraz po wyjściu wpakowałam się exowi do auta, bo jechał odebrać tort z cukierni i była okazja skoczyć po tusz i do łazienki
1.aaaaa no w sumie faktycznie muffinki tez można by dodać
2.no to bez rzęs mnie się też przytrafia iść do robo , bo czasem jak widać zapomnę o tynku , a czasem o sztukaterii
Cytat:
ojoj
Cytat:
nope

O jak mi się nie chce do siostrzenicy jechac, ma byc tort bezowy i pizza, a ja na diecie jestem
A ten tort zamawiany od jednej kucharki, o niebiosa!... nigdzie nie znalazłam identcznego przepisu w sieci: tort z 2 krązków bezowych z dodatkiem bakalii, przekładany gęsta masą z mielonymi orzechami (chyba cos z mascarpone) i na talerzyku polewa się sosem ze zmiksowanych malin lub truskawek

leżę
http://uzyjwyobrazni.com/bieguny/
http://uzyjwyobrazni.com/rycerz/
1.tort ja bym się złamała
2. widzę to
3.

Czy ktoś wierzy , że za tydzień ma być znowu 30 stopni ? Bo ja nie tym bardziej , że dziś widziałam w parku fiefiórkę wyraźnie zimowo już upierzoną , na grubo-rudo-puchato
najpierw mi się napisało upierożoną
O , pierogów bym zjadła . Znaczy zima idzie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:10   #2868
Parabelka
Panaroja

Cytat:
a co robi?
Bo moja kumpela wczesniej nie używała żadnych kremów do ciała ani twarzy bo "skóra się przyzwyczaja i jeszcze bardziej wysusza", a teraz po skończeniu 30-tki nagle cała półka kremów, zabiegi u kosmetyczki itp i mi od 2 miesięcy panikuje i w kółko gada, ze w tym wieku, to już TRZEBA dbać o skórę! to juz MUSIMY działać przeciwzmarszczkowo!!! itp. Aż mi się zaczeło udzielać

no teraz to ju z mus do okulisty!
1. no bo czeba
2.

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:12   #2869
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Ależ oczywiście, moze jakieś konto załozymy i podamy?
Tylko czeba wymyślić odpowiednio chwytliwą nazwę

Cytat:
Czy ktoś wierzy , że za tydzień ma być znowu 30 stopni ? Bo ja nie
Wierzyć to ja nie wierzę, co nie znaczy, ze bym nie chciała...
Rano założyłam polar pod kurtkę, coby nie uświrknąć
Stary 2015-09-11, 13:15   #2870
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Czy ktoś wierzy , że za tydzień ma być znowu 30 stopni ? Bo ja nie tym bardziej , że dziś widziałam w parku fiefiórkę wyraźnie zimowo już upierzoną , na grubo-rudo-puchato
Tez w to niezbyt wierzę

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-11, 13:28   #2871
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Owszem, fajna gęba w dotyku, sympatyczne wykończenie - ale wszelkie nierówności podkreślone.
Tusz L'Oreala, który babka dla mnie otworzyła, też nic takiego.

Więc - krotko mówiąc - zaszczędziłam i myślę o perfumach. Na szypry mnie wzięło. Mogą być modern. W każdym razie na coś z charakterem. Ale nie dryndus, o nie.
Myślę o :
EdS klasyk (wersja Orient jak dla mnie płaska i chemiczna)
Smoku edt
Sisley'u Eau 1
19 Chanel edT
może Rien? ELdO
I nie znam, wiecie, a raczej nie pamiętam, Duponta pour Femme. Czy on jest starobabciny?
1. Bo najbardziej stylowa Justyna to Justyna w krótkich, ewewntualnie w krótkim bobie jak na wystawie w Brc Wszyscy zawsze Ci to powtarzamy, ale należy robić jednak po swojemu, żeby po prostu samemu do tego dojść.

2. Pisałam o tym, że tak może zrobić, doczytałaś? Jednak miałąm na myśli siebie, bo być może na gładkiej cerze by tego nie robił, jak widać - jednak robi

Jeśli będziesz jeszcze szukać podkłądu na "zrobione wyjścia" to testnij Rimmel Lasting Finish NUDE!!!! Biały. Biała nakrętka. Ja i Corii polecamy Wydaje mi się, że to może być to. Ale jeśli masz suchą cerę, to ją nawilż dobrze, co nie oznacza przesadnie, no i nie nakładaj od razu po kremie, odstęp czasu musi być. Jeśli to wiesz, to sorki. Chcę tylko pomóc.

3. Ja stawiam na EdS ale pamiętam, że Ty chyba mocno zachwycałaś się 19

Cytat:

1. Mnie to nie śmieszyło, ale pomyślałam, że może nie rozumiem.

2. Ale że co niby?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
O właśnie, nie tylko mnie to zaintrygowało?

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Ju, nie widziałam Cie na zywo nigdy, tylko ze zdjęć, ale tak na moje oko to Ty po prostu stworzona jesteś do krószych włosów, względnie najdłuzszych coś w okolicach boba za brodę. Masz taka klasyczną buzie, ze mozesz na krótkie włosy sobie pozwolic.
Ja zaś przecwinie, najkrótsze włosy, to do połowy szyi tylko
I sukienki tez mi do Ciebie bardzo bardzo pasuja

Dziękuję za komplement odnosnie zdjęcia
Większość ludzi z własną rodziną twierdzi, ze wyglądam na pewną siebie francę i wygadaną na dodatek, a to wcale tak nie jest
1. Ja na ten przykład mam konikową twarz, więc muszę otaczać ją grzywą... eeeee tj włosami

2. No bo tak wyglądasz, biczy look, niestety nie uciekniemy przed pewnymi stereotypowymi skojarzeniami. Ale to jest seksi, mi się to podoba.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-09-11 o 13:23
Stary 2015-09-11, 13:39   #2872
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Jeśli będziesz jeszcze szukać podkłądu na "zrobione wyjścia" to testnij Rimmel Lasting Finish NUDE!!!! Biały. Biała nakrętka. Ja i Corii polecamy Wydaje mi się, że to może być to. Ale jeśli masz suchą cerę, to ją nawilż dobrze, co nie oznacza przesadnie, no i nie nakładaj od razu po kremie, odstęp czasu musi być. Jeśli to wiesz, to sorki. Chcę tylko pomóc.

1. Ja na ten przykład mam konikową twarz, więc muszę otaczać ją grzywą... eeeee tj włosami

2. No bo tak wyglądasz, biczy look, niestety nie uciekniemy przed pewnymi stereotypowymi skojarzeniami. Ale to jest seksi, mi się to podoba.
Własnie dzisiaj nałozyłam rano owego Rimmela i jak zwykle nadziwić sie nie mogę, ze poł dnia mija, a on wygląda IDEALNIE Tak tak zdecydowanie polecam Tylko moze niech Ju weźmie sobie próbasa?

Ja mam twarz szczurka - pociagła, wiec jasny włosy mi "zrobiły dobrze"

Mnie generalnie nie przeszkadzają takie opinie Bo kto mnie zna, ten wie,a reszta niewazna

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-11, 13:52   #2873
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam twarz szczurka - pociagła, wiec jasny włosy mi "zrobiły dobrze"

Mnie generalnie nie przeszkadzają takie opinie Bo kto mnie zna, ten wie,a reszta niewazna
Otóż to!

Ja wiem, że na dzięń dobry odpycham. Mam po tatusiu wrodzoną "złą minę " tzw RBF (Resting Bitch Face) wiecznie wyglądam na wcoorfioną z cyklu zabiję Ci brata, matkę i psa

A tzw znajomi, nie bliscy, jak mijają się ze mną autami, albo widzą jak prowadzę, to mówią: Widziałem Cię wczoraj, aleś była zła!! No nic nie poradzę. Nic.
Stary 2015-09-11, 13:56   #2874
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Otóż to!

Ja wiem, że na dzięń dobry odpycham. Mam po tatusiu wrodzoną "złą minę " tzw RBF (Resting Bitch Face) wiecznie wyglądam na wcoorfioną z cyklu zabiję Ci brata, matkę i psa

A tzw znajomi, nie bliscy, jak mijają się ze mną autami, albo widzą jak prowadzę, to mówią: Widziałem Cię wczoraj, aleś była zła!! No nic nie poradzę. Nic.
O matko, nie wierze co czytam, bo ... mam tak samo! ewentualnie mina per smutas

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-11, 14:01   #2875
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, nie wierze co czytam, bo ... mam tak samo! ewentualnie mina per smutas
Spokojnie, jest nas więcej z Wrodzonym grymasem

Dobra lecę pozłościć się na świat

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-09-11 o 14:07
Stary 2015-09-11, 14:04   #2876
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A na czym to polega? Bo może też podryguję i o tym nie wiem

Cytat:
Czy ktoś wierzy , że za tydzień ma być znowu 30 stopni ?
Oesu, znowuuu? Darowali by sobie
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:37   #2877
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Do mnie przemawia widok ksiazki z zakładka w srodku a nie %
a do mnie % bardziej przemawiają, bo nie umiem oceniać "na oko", zawsze sie mylę
Cytat:
Zdjęcie ze sklepowej przymierzalni, bo w domu guzik było widać w tym g***ym lustrze
super
Cytat:
Zabawilam sie dzis w redzie i rozwalilam klawiature, a to zacna klawiatura byla...droga

a co z nią robiłaś?
Cytat:
oby dalej szło ku lepszemu
Cytat:
też sie zastanawiam
Cytat:
nie wierze i oby nie było
tak do 25 może być, zezwalam

Jakiś dziwny dziś dzień, wstałam, właściwie nic nie zakorbiłam i już 14.30

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:41   #2878
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a do mnie % bardziej przemawiają, bo nie umiem oceniać "na oko", zawsze sie mylę
A do czego Ci tak w ogóle informacja, ile % książki przeczytałaś? Przepraszam, ale tak mi się skojarzyło - czytamy, żeby wyrobić jakąś normę czy dla przyjemności?
Stary 2015-09-11, 15:36   #2879
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
A do czego Ci tak w ogóle informacja, ile % książki przeczytałaś? Przepraszam, ale tak mi się skojarzyło - czytamy, żeby wyrobić jakąś normę czy dla przyjemności?
Eeee a gdzie ja zasugerowalam ze ta wiedza mi potrzebna
Dziewczyny pisały że lubią wiedzieć ile im książki zostało do przeczytania i że przy czytniku tego nie widać więc im odpowiedziałam że owszem widać i to dokładnie.
Ale ja tego nie śledzę ani nie próbuję wyrabiać norm . Nie chwalę się też na Wizażu ile to książek czytam bo to moja sprawa i czytam wyłącznie dla przyjemności i jak mam czas czyli raz więcej raz mniej.
Nie czaje w ogóle Twojej sugestii, serio

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 15:48   #2880
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Eeee a gdzie ja zasugerowalam ze ta wiedza mi potrzebna
Dziewczyny pisały że lubią wiedzieć ile im książki zostało do przeczytania i że przy czytniku tego nie widać więc im odpowiedziałam że owszem widać i to dokładnie.
Ale ja tego nie śledzę ani nie próbuję wyrabiać norm . Nie chwalę się też na Wizażu ile to książek czytam bo to moja sprawa i czytam wyłącznie dla przyjemności i jak mam czas czyli raz więcej raz mniej.
Nie czaje w ogóle Twojej sugestii, serio
Ewusiu, dlatego napisałam, ze przepraszam, ale skojarzyło mi się w nawiązaniu do wcześniejszej dyskusji - samo sformułowanie, ze "% przemawiają". Ja wiem, słowo pisane przekłamuje intencje a ja naprawdę nie miałam nic złego na myśli, tylko się ogólnie zdziwiłam, do czego taka wiedza może być potrzebna, zwłaszcza w %.

Nie bierz tego do siebie, proszę

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości