|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
planuję upiec udka w coca-coli co się do tego podaje? ryż i jakąś kwaśno-ostrą sałatkę/surówkę? Cytat:
ten robiłam ale jak widać, to i psa zmielonego z budą można tam wpakować ![]() 2. 3. ja na dziecką komunię rzęs zapomniałam wytuszować, a bez tego nie mam rzęs.... ![]() przypomniałam sobie w kościele, zaraz po wyjściu wpakowałam się exowi do auta, bo jechał odebrać tort z cukierni i była okazja skoczyć po tusz i do łazienki
|
|
#2852 |
|
Mother of Cats
|
No powiedzmy - to że tatę przenieśli z sali intensywnej terapii na salę "normalną" zdecydowanie cieszy
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
nope
O jak mi się nie chce do siostrzenicy jechac, ma byc tort bezowy i pizza, a ja na diecie jestem ![]() A ten tort zamawiany od jednej kucharki, o niebiosa!... nigdzie nie znalazłam identcznego przepisu w sieci: tort z 2 krązków bezowych z dodatkiem bakalii, przekładany gęsta masą z mielonymi orzechami (chyba cos z mascarpone) i na talerzyku polewa się sosem ze zmiksowanych malin lub truskawek ![]() leżę ![]() http://uzyjwyobrazni.com/bieguny/ http://uzyjwyobrazni.com/rycerz/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-11 o 11:45 |
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-11 o 12:11 |
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się dowiedziałam od babki co handluje niemiecką chemią (mam stacjonarnie, nawet chciałąm Ci nakupić zapasów, of kors po uprzedniej konsultacji) że wycofują stare, idzie nowe To nic nie wziełam bo szmapony mam, spłuki mam w nadmiarze.
|
|
|
|
|
#2858 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No to ja niestety nie załapałam, bardziej mi się rzuciła w oczy tematyka niż styl wypowiedzi.
|
#2859 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu źle się czuję z długimi włosami - tak, wiecie, niestylowo, bez charakteru ![]() No i c z teg, że wyglądają coraz lepiej, skor zawsze będzie to cienizna typu "z tyłu fale, z przodu wcale". Chyba zetnę ![]() Za to w sukienkach czuję się najlepiej - ale one zawsze są dopasowane. I do tego buty "konkretne" - najlepiej na platformie Cytat:
Cytat:
Zachodzi tutaj ten przypadek, że Ty sama w sobie jesteś na tyle efektowna, że nobilitujesz nawet złośliwe skrzaty z ich obuwiem. Fantastycznie. Też bym się chciała tak pokazać w nowej fryzurze i makijażu - BTW podkład True Match do bani. Tak mi wykraterował twarz, że az miło ![]() Owszem, fajna gęba w dotyku, sympatyczne wykończenie - ale wszelkie nierówności podkreślone. Tusz L'Oreala, który babka dla mnie otworzyła, też nic takiego. Więc - krotko mówiąc - zaszczędziłam i myślę o perfumach. Na szypry mnie wzięło. Mogą być modern. W każdym razie na coś z charakterem. Ale nie dryndus, o nie.Myślę o : EdS klasyk (wersja Orient jak dla mnie płaska i chemiczna) Smoku edt Sisley'u Eau 1 19 Chanel edT może Rien? ELdO I nie znam, wiecie, a raczej nie pamiętam, Duponta pour Femme. Czy on jest starobabciny? Cytat:
Cytat:
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie, to ktoś na siłę próbuje być błyskotliwy ![]() ad wieku, to obserwujemy od jakiegoś czasu ostatnie podrygi przed trzydziestką mojej kumpeli... i śmieszne i straszne to jest... ![]() ad ciuchów, to mam mocne postanowienie oszczędzać kasę i donaszać to co mam, ewentualnie lupeksowe łupy być może załapie się na słynne zimowe wyprze w uk i nie chcę żałować wcześniejszych zakupów
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-11 o 12:26 |
|
|
|
|
#2861 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wróciłam
Na moje nieszczęście wpadła mi w oko pomadka jasnozcerwona i teraz kombinuje skądże wytrasnac jakas niepotrzebną kase na nia
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-09-11 o 13:06 |
|
|
|
#2862 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a na czym polegaja te ostatnie podrygi przed 30?
|
|
|
#2863 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja zaś przecwinie, najkrótsze włosy, to do połowy szyi tylko ![]() I sukienki tez mi do Ciebie bardzo bardzo pasuja A fogle to przez Twoje Dune zachciało mi sie perfum ![]() Juz je w sumie dawno mialam kupić ochote, ale jakos sobie wybiłam z głowy, ale teraz coś czuję, ze przed końćem roku strzele sobie jakąś zgrabną 30-kę ![]() Dziękuję za komplement odnosnie zdjęcia Większość ludzi z własną rodziną twierdzi, ze wyglądam na pewną siebie francę i wygadaną na dodatek, a to wcale tak nie jest ![]() Mnie dzisiaja Pani w Sephorze namawiała na podkład Make Up Forever Ultra. Ale ze w ciemno nie biorę nic, to wziełam próbkę. Zobaczę, czy u mnie bedzie ok, bo mówiła, ze bardzo naturalnie wyglada na twarzy, no zobaczymy
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo moja kumpela wczesniej nie używała żadnych kremów do ciała ani twarzy bo "skóra się przyzwyczaja i jeszcze bardziej wysusza", a teraz po skończeniu 30-tki nagle cała półka kremów, zabiegi u kosmetyczki itp i mi od 2 miesięcy panikuje i w kółko gada, ze w tym wieku, to już TRZEBA dbać o skórę! to juz MUSIMY działać przeciwzmarszczkowo!!! itp. Aż mi się zaczeło udzielać ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-11 o 13:06 |
||
|
|
|
#2865 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Się mogę przyłączyć do pytania? ![]() U mojej rozdartej na biurku znalazłam dziś oferty promocyjne na zabiegi liftingujące, karboksyterapię i siakieś inne cuda. Ciekawam, co se będzie podciągać?
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-09-11 o 13:06 |
|
|
|
#2866 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() Ależ oczywiście, moze jakieś konto załozymy i podamy?
|
#2867 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
no w sumie faktycznie muffinki tez można by dodać ![]() 2.no to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja bym się złamała ![]() 2. widzę to 3. Czy ktoś wierzy , że za tydzień ma być znowu 30 stopni ? Bo ja nie najpierw mi się napisało upierożoną ![]() O , pierogów bym zjadła . Znaczy zima idzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2868 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2869 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tylko czeba wymyślić odpowiednio chwytliwą nazwę
![]() Wierzyć to ja nie wierzę, co nie znaczy, ze bym nie chciała... ![]() Rano założyłam polar pod kurtkę, coby nie uświrknąć
|
#2870 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Pisałam o tym, że tak może zrobić, doczytałaś? Jednak miałąm na myśli siebie, bo być może na gładkiej cerze by tego nie robił, jak widać - jednak robi ![]() Jeśli będziesz jeszcze szukać podkłądu na "zrobione wyjścia" to testnij Rimmel Lasting Finish NUDE!!!! Biały. Biała nakrętka. Ja i Corii polecamy Wydaje mi się, że to może być to. Ale jeśli masz suchą cerę, to ją nawilż dobrze, co nie oznacza przesadnie, no i nie nakładaj od razu po kremie, odstęp czasu musi być. Jeśli to wiesz, to sorki. Chcę tylko pomóc. 3. Ja stawiam na EdS ale pamiętam, że Ty chyba mocno zachwycałaś się 19 ![]() Cytat:
2. Ale że co niby? O właśnie, nie tylko mnie to zaintrygowało? ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() 2. No bo tak wyglądasz, biczy look, niestety nie uciekniemy przed pewnymi stereotypowymi skojarzeniami. Ale to jest seksi, mi się to podoba. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-11 o 13:23 |
|||
|
|
|
#2872 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja mam twarz szczurka - pociagła, wiec jasny włosy mi "zrobiły dobrze" Mnie generalnie nie przeszkadzają takie opinie Bo kto mnie zna, ten wie,a reszta niewazna
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że na dzięń dobry odpycham. Mam po tatusiu wrodzoną "złą minę " tzw RBF (Resting Bitch Face) wiecznie wyglądam na wcoorfioną z cyklu zabiję Ci brata, matkę i psa A tzw znajomi, nie bliscy, jak mijają się ze mną autami, albo widzą jak prowadzę, to mówią: Widziałem Cię wczoraj, aleś była zła!! No nic nie poradzę. Nic. |
|
|
|
|
#2874 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Wrodzonym grymasem ![]() Dobra lecę pozłościć się na świat
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-11 o 14:07 |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Oesu, znowuuu? Darowali by sobie
|
|
|
|
|
#2877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a do mnie % bardziej przemawiają, bo nie umiem oceniać "na oko", zawsze sie mylę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co z nią robiłaś? Cytat:
też sie zastanawiam ![]() Cytat:
![]() tak do 25 może być, zezwalam ![]() Jakiś dziwny dziś dzień, wstałam, właściwie nic nie zakorbiłam i już 14.30
|
||||
|
|
|
#2878 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A do czego Ci tak w ogóle informacja, ile % książki przeczytałaś? Przepraszam, ale tak mi się skojarzyło - czytamy, żeby wyrobić jakąś normę czy dla przyjemności?
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny pisały że lubią wiedzieć ile im książki zostało do przeczytania i że przy czytniku tego nie widać więc im odpowiedziałam że owszem widać i to dokładnie. Ale ja tego nie śledzę ani nie próbuję wyrabiać norm . Nie chwalę się też na Wizażu ile to książek czytam bo to moja sprawa i czytam wyłącznie dla przyjemności i jak mam czas czyli raz więcej raz mniej. Nie czaje w ogóle Twojej sugestii, serio
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie bierz tego do siebie, proszę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

???

nigdzie nie znalazłam identcznego przepisu w sieci: tort z 2 krązków bezowych z dodatkiem bakalii, przekładany gęsta masą z mielonymi orzechami (chyba cos z mascarpone) i na talerzyku polewa się sosem ze zmiksowanych malin lub truskawek 
A myślałam, że tak radośnie machasz 
Pamiętam ten stan.

No nic nie poradzę. Nic.