Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-11, 11:57   #4861
201607111004
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
W jednym w filmików z pocztą. Dodatkowo krople były z zagranicy i ulotka po niemiecku. Zamknięte. Dużo osób zwróciło jej uwagę, że nigdy nie wykorzystałoby przysłanego przez obcą osobę leku, co Szusz w kolejnym filmie skomentowała, że nigdy by nie pomyślała o tym, że ktoś mógł zrobić jej krzywdę i że jest zdziwiona, że widzowie zwrócili na to uwagę.
Nadal uważam, że Susz stać na to by samej sprowadzić te krople z Niemiec. Byłoby drożej ale bezpieczniej i z pewnego źródła. Szaleje dziewczyna, ma odwagę i wiarę w ludzkość.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 11:57   #4862
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
W jednym w filmików z pocztą. Dodatkowo krople były z zagranicy i ulotka po niemiecku. Zamknięte. Dużo osób zwróciło jej uwagę, że nigdy nie wykorzystałoby przysłanego przez obcą osobę leku, co Szusz w kolejnym filmie skomentowała, że nigdy by nie pomyślała o tym, że ktoś mógł zrobić jej krzywdę i że jest zdziwiona, że widzowie zwrócili na to uwagę.
Szokujące. Naprawdę szokujące, że dorosła kobieta może być tak naiwna. No ale to Szusz, w końcu jest kontrowersyjna
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 11:57   #4863
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

sklad tej emulsji jest podobny do pilarixu
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 11:58   #4864
ktsw
Zakorzenienie

Ja tam sie zjednoczyłam z nią bo ostatni piątek spędziłam podobnie, tz mecz a ja internet
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:03   #4865
201605301111
Konto usunięte

https://instagram.com/p/7fIWRUTSYk/

Doriska ma supcio kolor włosów, tak zwróciłam uwage

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Podczytuję Was od kilku wątków (bodajże od 38 jak dobrze liczę) i postanowiłam się przywitać.
Sama tez mam swój kanał na YT ale spokojne nie jestem tu by się pod kogoś podszywać. Nie mam jeszcze tysiąca subów i chyba się tu jeszcze nie pojawiłam. A jeśli się kiedyś pojawi post o mnie to fajnie będzie poczytać co robię źle, ale sama linka Wam nie podam . Dzięki Wam też nauczyłam się że mam "nie przychodzić do Was" chociaż nie wiem czy używałam tego sformułowania bo raczej nie oglądam swoich filmów dawniejszych.
Widziałam tu fragment o Fifi, nie znałam tej dziewczyny i raz jakoś wpadł mi jakiś jej film o 33 rzeczach z szafy? Ciężko mi się te kobietkę oglądało a jak mi jeszcze napisałyście ile ona ma lat to zwątpiłam. Już wiem, że nigdy więcej jej nie włączę.
Przed wczoraj ogarnęłam, że Madzik o której tu tak piszecie ostatnio mam w subskrypcjach ale jakoś nie oglądałam wcześniej. No i udało mi się obejrzeć kilka ostatnio polecanych przez Was filmów.

Aha no i zapomniałam dodać, że ja z natury jestem taką osobą która z góry na wstępie wszystkich tłumaczy, w sensie czyjeś zachowanie, więc nie wiem tez czy często będę się udzielać ale wszystkie uwagi nawet w obca stronę będę brała do siebie jako lekcję.

A i jeszcze jedno,
Czy nie wydaje się Wam dziwne że Zwykła Niezwykła parę dni temu tak zachwalała odzywkę do rzęs ReaLash czy coś takiego, a wczoraj focia na insta że doczepiła właśnie rzęsy.. coś mi tu śmierdzi.

Pozdrawiam!
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:04   #4866
201607111004
Konto usunięte

Od kilku dni mam z kotem wojnę na siłę charakteru. Gdy tylko nie patrzę on z szafki nocnej zrzuca moje 3 pluszowe świnki. Tak po prostu, nie gryzie ich, nie bawi się nimi. Ostentacyjnie lądują na podłogę. A ja cierpliwie je podnoszę. I tak w kółko.
Najlepiej gdy leżę w łóżku - odwrócę się do ściany to on je zrzuca. Patrzę w jego stronę to tylko złowrogo na mnie patrzy siedząc przy nich i czeka na moją nieuwagę.
Odkryłam też sekret zaginionej myszy. Była za regałem : D przyklejna do ściany. Co najlepsze, była tam też dawno zapomniana inna myszka i pogryziony ołówek. A myślałam, że mebel jets na tyle blisko ściany by kot tam zabawek nie wrzucił. Kocia magia naprawdę istnieje.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-11 o 12:15
Stary 2015-09-11, 12:08   #4867
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/7fIWRUTSYk/

Doriska ma supcio kolor włosów, tak zwróciłam uwage

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Potwierdzam, tylko dla mnie za żółty Świeżo po farbowaniu wygląda cudnie.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:13   #4868
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Od kilku dni mam z kotem wojnę na siłę charakteru. Gdy tylko nie patrzę on z szafki nocnej zrzuca moje 3 pluszowe świnki. Tak po prostu, nie gryzie ich, nie bawi się nie mi. Ostentacyjnie lądują na podłogę. A ja cierpliwie je podnoszę. I tak w kółko.
Najlepiej gdy leżę w łóżku - odwrócę się do ściany to on je zrzuca. Patrzę w jego stronę to tylko złowrogo na mnie patrzy siedząc przy nich i czeka na moją nieuwagę.
Odkryłam też sekret zaginionej myszy. Była za regałem : D przyklejna do ściany. Co najlepsze, była tam też dawno zapomniana inna myszka i pogryziony ołówek. A myślałam, że mebel jets na tyle blisko ściany by kot tam zabawek nie wrzucił. Kocia magia naprawdę istnieje.
[ Color=grey] przykro mi myślę że twój kot planuje jak cię zabić [/color]
Stary 2015-09-11, 12:14   #4869
201607111004
Konto usunięte

Cytrynelko, ty nie jesteś prawdziwą Juciuberką. Skąd wiem? Bo przyznajesz się do czytania złego wizażu : D

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
przykro mi myślę że twój kot planuje jak cię zabić
; C A nie świnki?
Stary 2015-09-11, 12:17   #4870
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
o taka mi w wyszukiwarce wyskoczyla ale nie mialam pewnosci. Tylko ma trojglicerydy ide analizowac dalej
A co takiego złego jest w trójglicerydach? Laik ze mnie, że hej... :P
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:18   #4871
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Cytrynelko, ty nie jesteś prawdziwą Juciuberką. Skąd wiem? Bo przyznajesz się do czytania złego wizażu : D

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

; C A nie świnki?
Oj tam... Nie do końca uważam, że jesteście takie złe. Fajne jest to, że ktoś z zewnątrz może zwrócić Ci uwagę co zrobisz źle bo dopóki ktoś obcy nie otworzy Ci oczu to tego nie widzisz.
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 12:21   #4872
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladybird1395 Pokaż wiadomość
A co takiego złego jest w trójglicerydach? Laik ze mnie, że hej... :P
Mogą zapychać. Więc na przykład ta emulsja powinna ci pomóc ale przez trójglicerydy będzie tylko walka w kółko. Mnie póki co nic się nie dzieje. Może kwas neutralizuje negatywne działanie trój? Ktoś potrafi to wyjaśnić?
Natomiast strasznie nie zapychała gliceryna w starym filtrze : < I pewnie przez to mam po wakacjach skórę jaką mam. : <

Cytat:
Oj tam... Nie do końca uważam, że jesteście takie złe. Fajne jest to, że ktoś z zewnątrz może zwrócić Ci uwagę co zrobisz źle bo dopóki ktoś obcy nie otworzy Ci oczu to tego nie widzisz.
Wiesz jak nas udobruchać
Stary 2015-09-11, 12:26   #4873
anjia
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]
; C A nie świnki?
Ciebie. Sprawdza jak można cie złamać. Zaczyna od świnek a potem szklanki, porcelana i potem TY.

Edytowane przez anjia
Czas edycji: 2015-09-11 o 12:28
anjia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:30   #4874
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
sklad tej emulsji jest podobny do pilarixu
to ten sam producent
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:31   #4875
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Ciebie. Sprawdza jak można cie złamać. Zaczyna od świnek a potem szklanki, porcelana i potem TY.
Nie wie z kim zadarł

Stary 2015-09-11, 12:51   #4876
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
to ten sam producent
wiem wiem
Stary 2015-09-11, 12:59   #4877
201607111004
Konto usunięte

Po wczorajszym seansie na axn black (a jutro o 22:00 na axn spin) mogę polecić ten film: http://www.filmweb.pl/film/%C5%BByci...iu-2009-363364
Nie jest straszny, prawie nic dziwnego cyz obrzydliwego nam nie wyskakuje na środek ekranu ale trzyma w napięciu. Ciągle się zastanawiasz czy Anna żyje, czy ucieknie, czy zginie ktoś jeszcze, a jeśli tak to kto? Poza tym ja ubóstwiam Christinę Ricci. Jej uroda, niby niewinna zarazem mroczna, pasuje do takich ról. Przepiękny był z niej trup o ile to był trup Spoiler:

A makijaż do trumny jeszcze bardziej to podkreślił - pięknie podkreślone oczy i ładna szminka <3

Dodam jeszcze, że zachwyciły mnie głębokie kolory i ich artystyczne niemal połączenia oraz kontrast z białą skórą i jasnym, sterylnym gabinetem. Przyjemne dla oka doznania.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-11 o 13:03
Stary 2015-09-11, 13:09   #4878
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Podczytuję Was od kilku wątków (bodajże od 38 jak dobrze liczę) i postanowiłam się przywitać.
Sama tez mam swój kanał na YT ale spokojne nie jestem tu by się pod kogoś podszywać. Nie mam jeszcze tysiąca subów i chyba się tu jeszcze nie pojawiłam. A jeśli się kiedyś pojawi post o mnie to fajnie będzie poczytać co robię źle, ale sama linka Wam nie podam . Dzięki Wam też nauczyłam się że mam "nie przychodzić do Was" chociaż nie wiem czy używałam tego sformułowania bo raczej nie oglądam swoich filmów dawniejszych.
Widziałam tu fragment o Fifi, nie znałam tej dziewczyny i raz jakoś wpadł mi jakiś jej film o 33 rzeczach z szafy? Ciężko mi się te kobietkę oglądało a jak mi jeszcze napisałyście ile ona ma lat to zwątpiłam. Już wiem, że nigdy więcej jej nie włączę.
Przed wczoraj ogarnęłam, że Madzik o której tu tak piszecie ostatnio mam w subskrypcjach ale jakoś nie oglądałam wcześniej. No i udało mi się obejrzeć kilka ostatnio polecanych przez Was filmów.

Aha no i zapomniałam dodać, że ja z natury jestem taką osobą która z góry na wstępie wszystkich tłumaczy, w sensie czyjeś zachowanie, więc nie wiem tez czy często będę się udzielać ale wszystkie uwagi nawet w obca stronę będę brała do siebie jako lekcję.

A i jeszcze jedno,
Czy nie wydaje się Wam dziwne że Zwykła Niezwykła parę dni temu tak zachwalała odzywkę do rzęs ReaLash czy coś takiego, a wczorajszej focia na insta że doczepiła właśnie rzęsy.. coś mi tu śmierdzi.

Pozdrawiam!
Hej, pierwszy post i już hejt na koleżanki po fachu? :p Witamy w naszym gronie

Pokaż ten swój kanał, chętnie spojrzę

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:16   #4879
apiaQ
Rozeznanie

Dziewczyny, odnośnie grudek na twarzy. Po wariacji ślubnej i tym ogólnym stresie wyskoczyło mi mnóstwo takich podskórnych krostek, bolące maleńkie taka kaszka (czolo, poliki itd). Maseczki, kremy nei działały. Zaryzykowałam i poprzebijałam wszytskie te "dziady" i posmarowałam papką jadwigi. O mamuniu! To jest cudo! Goi, leczy, no coś pieknego. Nałozyłam punktowo na noc. Dzis wygladalam juz duzo lepiej. Swietna rzecz. Poleciła mi koleżanka. Warto sprobowac. Dałam jakies 25 zł za małe opakowanie 30 ml.
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 13:17   #4880
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Hej, pierwszy post i już hejt na koleżanki po fachu? :p Witamy w naszym gronie

Pokaż ten swój kanał, chętnie spojrzę
Nie chce podrzucać Wam linku do kanału bo nie będzie takiego efektu jak faktycznie ktoś mnie kiedyś znajdzie i nie będzie wiedział, że to ja :P Poza tym wstydzę się

Oczywiście, jak pojawi się tu kiedyś link do mojego kanału to się przyznam, że to mój, możecie być spokojne
BTW nie wiem czy to co napisałam można nazwać hejtem, po prostu powiedziałam co jest nie dla mnie
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:31   #4881
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odnośnie grudek na twarzy. Po wariacji ślubnej i tym ogólnym stresie wyskoczyło mi mnóstwo takich podskórnych krostek, bolące maleńkie taka kaszka (czolo, poliki itd). Maseczki, kremy nei działały. Zaryzykowałam i poprzebijałam wszytskie te "dziady" i posmarowałam papką jadwigi. O mamuniu! To jest cudo! Goi, leczy, no coś pieknego. Nałozyłam punktowo na noc. Dzis wygladalam juz duzo lepiej. Swietna rzecz. Poleciła mi koleżanka. Warto sprobowac. Dałam jakies 25 zł za małe opakowanie 30 ml.
obilo mi sie, nie mialam, poszperam
Stary 2015-09-11, 13:32   #4882
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Wiecie skąd YT-berki mają takie złote łańcuszki z sercem. Takie bardzo delikatne? Wiecie napewno o które chodzi, to jakiś hit ostatnio na YT.
Ja mam z targu.
Cytat:

spooko. robaczki sie trzyma w zimnie, żeby one się przypadkiem nie przepoczwarzyły w chrząszcze więc jak sie je bierze, to nawet się nie ruszają. w sumie nawet ich nie dotykam bo po prostu przesypuje do miseczki (no teraz dotykam bo musze wyliczyc ile daje, żeby wiedzieć ile zjadł). a świerszcze biorę pęsetą. nie rusza mnie to chociaż mama mnie od czasu do czasu nazywa morderczynią (co nie przeszkadza jej brać Tadka na ręce). Może Twoją zagwozdkę wyjaśni fakt że przez 6 lat hodowałam ptaszniki, które jedzą "gorsze" rzeczy
Dżizys krajst.
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Za 200-250zł to może być baaaardzo ciężko kupić coś z jesiennej kolekcji. Przerażają mnie ceny ciuchów w sieciówkach.
Oj, może być, ceny takich-sobie płaszczyków, które bardziej przypominają wymięty koc zaczynają się od 3 stówek. Dlatego ja wzięłam się na sposób, znalazłam kiedyś przepiękny płaszcz w lumpie za 7zł. Ale taki serio ekstra, świetny materiał, krój, nie mnie się, kolor wielbłądziej wełny, tylko rozmiar XL. Zanoszę go dziś do krawcowej. Szykuję się, że weźmie minimum 200zł, ale i tak za tyle płaszcza nie kupię.

A rok temu kupiłam piękny płaszczyk khaki już w moim rozmiarze za 20zł, nowy. Także warto się czasem przełamać i zajrzeć do lumpa.
Cytat:
Ilcia!
Szalejesz!
https://instagram.com/p/7c1MZbgW4i/
Pięknota! Ślicznota!
Wow.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 13:36   #4883
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
obilo mi sie, nie mialam, poszperam
podobno można tez uzyć jako maseczkę warto serio. Ja dorwałam w sklepie kosmetyczno-paznokciowym w moim mieście.
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:21   #4884
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Ja mam z targu.

Dżizys krajst.

Oj, może być, ceny takich-sobie płaszczyków, które bardziej przypominają wymięty koc zaczynają się od 3 stówek. Dlatego ja wzięłam się na sposób, znalazłam kiedyś przepiękny płaszcz w lumpie za 7zł. Ale taki serio ekstra, świetny materiał, krój, nie mnie się, kolor wielbłądziej wełny, tylko rozmiar XL. Zanoszę go dziś do krawcowej. Szykuję się, że weźmie minimum 200zł, ale i tak za tyle płaszcza nie kupię.

A rok temu kupiłam piękny płaszczyk khaki już w moim rozmiarze za 20zł, nowy. Także warto się czasem przełamać i zajrzeć do lumpa.

Wow.
Ha! Ja też kupiłam sobie wiosną płaszczyk/kurtka/paltko na lumpie. Kolor bordowy, wpada w buraka. Wełna 55%. Jestem zachwycona, tylko muszę dać do pralni. Fotka w załączniku. Z paskiem, zapasowymi guzikami itd. 20zł Ja też polecam wskoczyć od czasu do czasu na szpery.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1441977595596.jpg (49,6 KB, 193 załadowań)
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:26   #4885
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Ha! Ja też kupiłam sobie wiosną płaszczyk/kurtka/paltko na lumpie. Kolor bordowy, wpada w buraka. Wełna 55%. Jestem zachwycona, tylko muszę dać do pralni. Fotka w załączniku. Z paskiem, zapasowymi guzikami itd. 20zł Ja też polecam wskoczyć od czasu do czasu na szpery.
kocham lumpy, ostatnio kupuje tylko tam xD 90% moich ciuchów jest z lumpa, bo jestem za skąpa, zeby kupowac w normalnych cenach :"D dobra, przegięłam, 80%
w lumpie kupiłam moje ukochane jeansy, przedwczoraj byłam w Warszawce i poszłam do sklepu, z którego są kupic drugą parę... ponad 200zł, odpusciłam i stwierdziłam, ze zrobiłam biznes zycia xD

mam swój ulubiony lump w Gdansku, do którego chodze czesto, chce wypróbowac jeszcze jeden.
Ale tez, na bazarku w takim małym miasteczku obok moich rodziców sa stoiska "ze szmatami" JAKIE TAM SĄ SUPER RZECZY <3 mama mi praktycznie co tydzien cos kupuje <3

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-09-11 o 14:28
Stary 2015-09-11, 14:31   #4886
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
kocham lumpy, ostatnio kupuje tylko tam xD 90% moich ciuchów jest z lumpa, bo jestem za skąpa, zeby kupowac w normalnych cenach :"D dobra, przegięłam, 80%
w lumpie kupiłam moje ukochane jeansy, przedwczoraj byłam w Warszawce i poszłam do sklepu, z którego są kupic drugą parę... ponad 200zł, odpusciłam i stwierdziłam, ze zrobiłam biznes zycia xD

mam swój ulubiony lump w Gdansku, do którego chodze czesto, chce wypróbowac jeszcze jeden.
Ale tez, na bazarku w takim małym miasteczku obok moich rodziców sa stoiska "ze szmatami" JAKIE TAM SĄ SUPER RZECZY <3 mama mi praktycznie co tydzien cos kupuje <3
Przyłączam się do fanek lumpów, choć ze mnie jeszcze świeżynka
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:33   #4887
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Co to za specyfik?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 14:38   #4888
peach_passion
Zakorzenienie

Pusia i jej usta https://instagram.com/p/7ff2vMtrje/
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 14:39   #4889
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
chyba usta i ich Pusia

ale masakra...
Stary 2015-09-11, 14:40   #4890
aaniolekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kataanka Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to missglamorazzi (Ingrid Nilsen) mówi fajnym amerykańskim angielskim Nie zaiwania tak i zawsze wyłapuję każde słówko.
https://www.youtube.com/user/TheGridMonster -> to akurat jej kanał vlogowy, urodowy też ma
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ja pod tym względem uwielbiam Bunny (https://www.youtube.com/user/grav3yardgirl). Czasem mówi szybko, ale na ogół trzyma się rozsądnego tempa i ma bardzo dobrą dykcję.
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5272976 0]Bethany Mota [/QUOTE]

dziękuje!

'Ironia kiedy płacząc przez niego,
tylko do Niego chciałabym się przytulić...'

`Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu.
Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?`
27.12.10 <3

Edytowane przez aaniolekk
Czas edycji: 2015-09-11 o 14:42
aaniolekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości