|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
wrzesien - piaskowa ramoneska ze skóry zamszowej M/L
Zalezy mi na szybkiej wymianie, bo chłodno, a ja nie mam zadnej ładnej kurtki
![]() Wymienię TYLKO NA KURTKĘ L-XL (nie musi być skóra, ale coś fajnego). Kurtka to orsay, nie pamietam jaki to dokładnie rozmiar z metki, czy 40 czy 42, bo wewnątrz nie ma a papierową wyrzuciłam. Kurtka była czyszczona chemicznie, jest czysta (poza małymi przybrudzeniami przy mankietach, konkretniej na jednym, nie widać tego przy noszeniu). Jak to skóra po czyszczeniu chemicznym, jakby troszkę się wstąpiła i teraz to bardziej M - L, na mnie jest za ciasna, ja się nie dopinam. Jezeli nie znajdę nic ciekawego w ciągu kilku dni to wątek będzie nieaktualny, kurtka kosztowała 360 zł i z pewności na allegro trochę za nią dostanę. Kurtka lubiana przez blogerki, jest to modek z zeszłego roku, więc nie jakaś staroć. Pokazywała ją kulkukrotnie Karolina Glinoecka, np tutaj: http://charlizemystery.com/2015/04/b...zym-je-laczyc/ Mozna sobie zobaczyć jak wygląda na kimś. Jeżeli nie masz kurtki w rozmiarze L-XL NIE PROPONUJ WYMIANY Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2015-09-10 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wrzesien - piaskowa ramoneska ze skóry zamszowej M/L
Ja mam czarną kurtkę ramoneskę niby M ale ja nosze M i jest na mnie troche za duża więc sądze ze do L ale mam też futerko 40-42 i plaszcz fioletowy 40 ale nie wiem czy cię to zainteresuje jak nie zignoruj wiadomosc
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam kurtkę przejściową ze sklepu ONLY/Vero Moda w rozmiarze L i niestety nie mogę jej nosić, bo wyglądam jak bida zatracona
![]() kurtka w pepitkę, z podszewką, prawie nieużywana - tu fotki KLIK oprócz tej mam jeszcze kurtkę, która jest jakby hmmm imitacją (eko) krótszego kożucha; jeśli okażesz wstępne zainteresowanie to ją ściągnę z szafy i zrobię fotki, ale na razie opis: ciemnobrązow, z zewnątrz gładki - w środku "włochaty" - jak klasyczny kożuch, tylko że nie jest to skóra naturalna; zapinany na guziki, wysoki kołnierz (nie kaptur); kieszenie naszywane, jak w klasycznym kożuszku; dla mnie długość za tyłek (mam 172 cm); i też niestety jest to klasyczna Lka, jest na mnie za duży, czego żałuję, bo lekki a ciepły ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2015-09-11 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
tutaj fotki: KLIK choć muszę przyznać, że robienie zdjęć to mój najsłabszy punkt
![]() potraktuj to litościwie ![]() w rzeczywistości kolor jest ciemniejszy, matowy, kasztanowy - nie wpada w czerwień (jak to przynajmniej wychodzi na moim monitorze ![]() kożuszek jest sztuczny, nie naturalny; dość lekki ale ciepły; stan bdb (za duży na mnie, więc może ze 2 razy w nim wyszłam ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2015-09-11 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() że ekoskórka nie przypadła Ci do gustu... ja nie proponowałam jej, tylko ten płaszczyk jesienny ONLY w pepitkę (fotki 8, 9 i 10 w linkowanym poście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.