|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
m
Cytat:
W kremowym jest pasek z bardzo delikatnej koronki, więc nie ma prawa bć śladów. Ale pod biustem obwód sie nie zmniejszył. Mierzyłam dzisiaj. Baaardzo ciasno i na wdechu. Miarka w sadło na pleckach wchodziła. :D RZabba, Ty normalnie nas z tym cyckowym zdradzasz! :D
|
|
#1863 |
|
Rzabbocop
|
Wcale nie zdradzam
![]() częściej bywam na karmieniu piersią albo na rówieśniczym Helenkidziewczyny zasnęły to robię przegląd Maglisko obwód zacznie spadać jak miseczka będzie większa Pewnie pod koniec roku przesiądziesz sie w 70F
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1865 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalona ![]() Cytat:
Cytat:
zdolnaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do opadającej powieki? znaczy się?
|
|||||
|
|
|
#1866 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś zdjęcia z pokazu będą jutro bo musze wybrać i pozmniejszać - malż pstryknął koło 400
![]() idę spać Dobranoc |
|
|
|
#1867 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieta w Twoim wieku straszne, że ja Wam pokazuję kiecki do połowy uda i że je noszę w moim wieku muszę na drugi raz pomyśleć zanim coś palnę ![]() Oreganko ![]() Ja własnie noszę 40 den do wszystkich jesiennych i zimowych kiecek Cytat:
bardzo apetyczną i seksowną, więc nie ma to nic do rzeczy jaki się rozmiar nosi.Cytat:
![]() Mój facet woli wydać na mnie niż na siebie, w ogóle kupowanie mu ciuchów czy dodatkowych kosmetyków wymaga zachęty z mojej strony albo po prostu samodzielnego zakupu ![]() Wiedziałam z tym Ecco a ja średnio akurat, mało, co mi u nich wpada w oko jakoś. Za sportowe bardzo, za męskie albo za niskie obcasy oni gustują niestety w zbyt niskich obcasach, a ze sportowo-turystycznych to wolę camel active ale ceny też mają jak ecco, powalające....Cytat:
Beatko, a ile Ty masz wzrostu ?Cytat:
![]() A L4 to chyba spokojnie jeszcze dostaniesz, po operacji tak szybko nie puszczają do pracy. Ile czasu jesteś po?? Cytat:
Cytat:
Dobrze, dobrze, bo ja czytam wszystko i się uczę ![]() Maglisko masz już pierwsze koty za płoty Cytat:
A kotek niczym żbik wygląda na przymilnego mruczka ![]() Jak się nazywa? Cytat:
Kurde jakas niekumata jestem ostatnio Beatko - super z tym wyjazdem zazdraszczam odpoczynku, pieknego krajobrazu i ciepła Ale zatęsknimy się za Tobą ![]() EDIT: Rzabciu to czekam spokojnie widzę, że małż też lubi latanie ![]() Gdyby nie te studia psozłabym już sobie na kurs szybowcowy i byście miały relacje z pierwszej ręki ode mnie no, ale wszystko jeszcze przede mną Dobranocka dla Wszystkich |
|||||||||
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Maglisa witaj wśród allergoholików
![]() a kotek cudny ![]() Beata zazdroszczę - ja to daleko od urlopu jestem ![]() Iwona ja też kiedyś ECCO nie lubiłam, ale od 2 lat jak dla mnie maja fajne buty po pierwsze mega wygodne i mnie nie obcierają a po drugie proste i ładne o cenach nie wspomnę , ale staram się na pzrecenach kupowaćja nie nosze wysokich obcasów więc dla mnie są idealne E jak książka kiedyś wyjdzie to dam znać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1869 |
|
sophisticated
|
cześć
|
|
|
|
#1870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1871 |
|
sophisticated
|
wiedzałam, że tak będzie, wreszcie ktoś się zjawił, a ja muszę iść
![]() mam nadzieję, że rozwiniecie skrzydła zanim wrócę ![]() |
|
|
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Ukochany urlop dostał, ale auto zaczęło fochy stroić ![]() I wyjazd chyba sie trochę odwlecze ![]() Iwonko ja mam 167 cm
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Slonce swieci!!! Cytat:
![]() czesc ![]() Cytat:
to co Wy do Chorwacji samochodem ![]() no no to wielkolud z Ciebie Beatko
|
||
|
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() planowałam szkołę,ale mała zweryfikowała plany granatowe też mogą ładnie wyglądać przy Twoich oczkach tylko uważaj na firmowe kolorowe,bo często są stare niestety dziękuję za wszelkie info o roletkach i dywanach Beatko-mam nadzieję,że autko stanie na wysokości zadania i wkrótce wyjedziecie sukienkę w takim razie wyślę po Twoim przyjeździe |
||
|
|
|
#1876 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Ann a o jakiej szkole myślałaś? Ja roważałam jakąs w P-niu tylko ja bym musiała zrobić coś w miesiąc, bo rok czy dwa to na pewno w PL nie zostanę. Noi u mnie też Miśka zmieniła plany
|
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki!
Jakbym jeszcze troche zostala w Turcji to by mnie w kaftanie przywiezli. Czesc objazdowa byla bardzo fajna i mimo upalu jakos dalo sie przezyc natomiast tydzien pobytu dal mi niezle do wiwatu. Upal taki ze ciezko bylo wyjsc na miasto a odpoczynek w stylu lezenie plackiem na plazy albo na basenie to nie moja bajka! ![]() Przez te dwa tygodnie narzesowalyscie 65 stron! Spadam nadrabiac zaleglosci w pracy i na wizazu.
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
gnomo!!!!!!!! nie waz mi sie tu narzekac!!!
![]() no, to czekamy na fotorelacje
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Navi samochodem
My zazwyczaj jeżdzimy autem bo lubimy sobie pojeździc i poziwiedzać Raczej czynny wypoczynek preferuję bo lezenie na plazy mnie nudzi
|
#1880 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Rzabbocop
|
Gnomo
czekamy na fotki
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbek ale fajne fotki
![]() Aha, jak z Poznania wracałam to podziwiałam nasze F16
|
#1883 |
|
Rozeznanie
|
Mnie tez nudzi lezenie!
Na fotki musiscie chwile poczekac, bo mam ich chyba 1500 i musze powybierac, pozmniejszac itp a czasu brak. Wiec pewnie dopiero po weekendzie cos pojdzie jak juz sie troche "ogarne". W zwiazku z tytulem watku melduje ze schudlam 3 kg na wyjezdzie mimo opcji all inclusive na pobytowce. Przejadlam sie w pierwsze dwa dni a potem juz na nic nie moglam patrzec, do tego dolaczyla "zemsta sultana" i efekty sa!
|
|
|
|
#1884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super!! ![]() nooo to pilnuj tego, ja na wyjezdzie ostatnim schudlam tez 3kg, a potem je szybko odrobiłam edit: co tu tak cicho
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-09-14 o 11:31 |
||
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
I jeszcze raz dziekuje wszsytkim za zyczenia ![]() Jesli chodzi o edukacje stanikowa to ja mialam nieprzyjemnosc bycia uczona przez slawna pania hanie z wawy, ale przynjamniej od tego czasu nosze dobre rozmiary (70G-H) masakra, ale coz. I rzeczywsicie jak stanik sie w obowodzie rozciagnie to jest okropnie nieprzyjemny, ja przez pewien czas bylam uciskana przez prawa fiszbine i po jakis czasie doszlam do tego ze jest za szeroki. Oreganko nie przejmuj sie chamem to jest taki koles co ma syndrom leczenia swoich kompelksow poprzez wyladowywanie sie na innych. Gnomo a gdzie bylas w Turcji, ja bylam w tym roku w lipcu 2 tygodnie w Marmaris tylko ze ja przez dwa tygodnie wylegiwalam sie na hotelowym lezaku
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Rzabbocop
|
Kasiu a jakie masz wymiary pod i w?
Ja właśnie się zachwycam moim nowym Panache 70G ale miseczka jest ciut maława, natomiast triumph 70g (polskie70H) jest za duży i mam 70F brytyjskie w momencie zakupu miałam 81 (bardzo ciasno) 84 ciasno pod biustem i 108/110 w, teraz 79 pod i ok 106 w |
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki zegnam się, zycze wszystkim milego, slonecznego!!! weekendu
Beatko a Tobie zeby sie samochod nie wyglupiał wiecej papa |
|
|
|
#1889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
natomiast pobyt byl w Konakli obok miejscowosci Alanya. |
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Navi to nie mó samochód się wygłupia a podrzutka
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

szalona 

Jakbym jeszcze troche zostala w Turcji to by mnie w kaftanie przywiezli.