|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Magda swietny wpis na blogu. Dopiero teraz zobaczyłam
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
E obok mnie nie ma kto
ja tu jestem xaly czas pod obserwacja nawet jak tego nie widzę Haha taki urok mienia kibica.. Ciebie zna cała banda - ty znasz 3 osoby hahaha jakbym szukała innego to Rzeszów albo warszawa hahaha
|
|
|
|
#3545 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale zobaczcie jakie ma zaufanie do kolegi. Zeby wysylac go do swojej kobiety pod jego nieobecnosc
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Cytat:
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko zeby nie zaczal ''huu huuu huuu" robic :-D
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-11 o 16:25 |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą u nich panuje złota zasada - kobiety kumpla się nie rusza choćby cie nie wiem jak swedzialo. Naprawdę pod tym względem są lojalni. A gdyby była sytuacja ze ja coś bym któremus napisała czy powiedziała moment jest mój tz informowany.---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Dziękuję
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Co mogę powiedzieć o nim jest to materac kokos-pianka-gryka, jest trochę cienki, noo ale łóżeczko dziecka też nie jest głębokie. Jeśli chodzi zaś o twardość, siadałam na tym materacu, kładałam się i wydaje się być ok. Nie ugina się pode mną, czyli ok 70 kg, wydaję mi się, że dziecku trochę posłuży, noo i co mnie bardzo cieszy, to cena, bo zapłaciłam za niego 102 zł + przesyłka. Aaa i z jednej strony jest pikowany, z drugiej już normalny - gładki. Jeszcze nie odkryłam, z której strony jest gryka, z której kokos, musiałabym go rozfoliować, a wolałabym tego nie robić, dopóki mam remont w domu. Jedyna wada tego materaca, to to, że jest głośny przy siadaniu na nim. Jak sądzę, ta naturalna warstwa się ugina i wydaje taki dziwny dźwięk. Nie jest on jakiś bardzo upierdliwy, po prostu słychać jak się materac napręża.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wlasnie. Nie ladnie rozmawiac o nieobecnych juz sie ukaralam w myslach
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-11 o 16:31 |
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia, u mnie to samo: pół dnia bez ruchów i byłabym na IP
Baby, ale na tym etapie nie muszą byc regularne ruchy Akurat ja z Ewusią pisałyśmy o tym, że martwiłoby nas to, bo od pewnego czasu czujemy codziennie, więc brak ruchów by nas zaniepokoił.Poza tym po tych Twoich USG to ciężko stwierdzić,czy rzeczywiście masz łożysko na tylnej ścianie, czy nie. |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
malwi89 może ten dźwięk to tylko pod większym ciężarem jest. Wydaje mi się, że pod takim niemowlakiem czy nawet starszym tego nie będzie. Czyli też jest dwustronny super bo wtedy można strony zmieniać i się nie odgniata, chociaż to chyba tylko w piance ma zastosowanie, nie znam się. A rożek i reszta zakupów, wspomniałaś o lampce taką już kupiłaś dla dzidziusia z przyciemnianym światłem?
|
|
|
|
#3555 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? Tak pisalam ze kupie to lozeczko z funkcja tapczanika ale przemyslalam to i stwierdzilam ze chyba kupie zwykle biale a pozniej jak dziecko wyrosnie to sie pomysli. Same tapczaniki tez sa fajne i w miare cenowo ok takze chyba nie bede teraz kombinowac.
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi
Nie kupuje jednak ręczników dla dziecia. Mam dwa takie średnie - za duże na wycieranie rąk, za małe na po prysznicu. I jeden to nawet jest z misiem naszytym także wypiore w dzieciecym i dołożę i 50 zł w kieszeni
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przybornik też jest świetny, kieszenie wydają się być pojemne i też są na takim mięciutkim materiale, lampa taka na teraz, pewnie jak pójdzie do szkoły, to się wymieni. No i świetna sprawa, bo ten materiał można zdjąć i wyprać jak się ukurzy
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2015-09-11 o 16:49 |
|
|
|
|
#3561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba musimy się wziąć za tych naszych dziadów
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokladnie tak i to porzadnie. To nam sie trafiło
i to poki bobasy sie urodza bo jak nie to
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
malwi
Czyli wszystko jeden komplet, nie wiem dlaczego sobie wyobraziłam lampkę taką stojącą. Zasłonki ślicznie wyglądają, szkoda że nie mam osobnego pokoiku dla dzidzi też bym jakieś kupiła. Nad przybornikiem cały czas się zastanawiam czy kupić, ale chyba skuszę się na te pojemniki z ikea http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/30199283/ |
|
|
|
#3565 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w ogole madra mamuska zapomnialam ze trzeba przeciez jeszcze kupic wsady koldre i poduszke a nie tylko powloczki
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam regał i myślę.koszyki kupić bo jest nie zabudowany z żadnej strony. Miał być co łazienki ale okazało się niestety nie wejdzie
stoi teraz koło łóżeczka i w sumie mogłabym wykorzystać. Bardziej martwi mnie to że jak dziecko będzie większe jak np Ola to będzie wyciągać wszystko I się tym bawić. A chusteczki nawilżające czy puder w rączkach nawet 9msc.dziecka to koszmar |
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Magda wtedy włozysz tam zabawki, książeczki a kosmetyki to już gdzieś wyżej będzie trzeba przetransportować.
|
|
|
|
#3568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aj tam coś się wymyśli. Na zabawki notabene kupie takie.coś jak ma Olka. Ma taki kosz dość wysoki, okrągły, ale z siatki i jak się go naciśnie to on się splaszcza do ziemi i jest tylko kółko. Czaicie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

albo prędzej zbankrutuje

stoi teraz koło łóżeczka i w sumie mogłabym wykorzystać. Bardziej martwi mnie to że jak dziecko będzie większe jak np Ola to będzie wyciągać wszystko I się tym bawić. A chusteczki nawilżające czy puder w rączkach nawet 9msc.dziecka to koszmar