Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-11, 16:58   #4921
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
chyba usta i ich Pusia

ale masakra...
:-D

Nie mogę uwierzyć, że załączona powyżej Pusia to ta sama osoba,jaką pamiętam z czasów początku jej kariery na YouTube.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 16:58   #4922
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny nie obrażajcie się, powiedziałam tylko moje zdanie. Jak dla mnie tysiak to za dużo na torebkę. Może i jest z dobrego materiału ale tak jak już mówiłam, mam trochę inne priorytety w życiu

Dla mnie teraz stanowczo też, również mam inne priorytety i wydatki, ale co innego napisać coś takiego, a co innego z politowaniem patrzeć na kogoś z Korsem w tramwaju
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:02   #4923
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię, ale to stwierdzenie o torebce i o samochodzie było zbędne (i trochę bez sensu - nie każdy chce jeździć samochodem, nie każdy umie, nie każdy ma gdzie zaparkować i osobiście nie widzę sensu jeżdżenia samochodem po Krakowie i stania w korkach, gdy mogę wsiąść w autobus i słuchać muzyki, oglądać film, czy cokolwiek innego). I tak samo jak któraś mówiła 1000zł można szybko odłożyć choćby oszczędzając na samochodzie (paliwo, miejsca parkingowe, ubezpieczenie, ewentualne naprawy no i koszt samego samochodu).
A czy te wszystkie dziewczyny mają oryginalne Korsy to też nie jest takie pewne

Faktycznie może masz racje, że trochę przegięłam Co do oryginalności to też mam coraz więcej wątpliwości bo strasznie dużo młodych dziewczyn ma te torebki.
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:06   #4924
Nusiolek
Zadomowienie

Ilciu nie wiem czym był robiony makijaż oczu w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=GHd8jhS-28M ale zdecydowanie to chcę! Totalnie jesienny! Uwielbiam fiolety, dla mnie jest zjawiskowy!
Stary 2015-09-11, 17:09   #4925
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Ilciu nie wiem czym był robiony makijaż oczu w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=GHd8jhS-28M ale zdecydowanie to chcę! Totalnie jesienny! Uwielbiam fiolety, dla mnie jest zjawiskowy!
Nagram go właśnie. Już mnie wzięło na takie mocniejsze makijaże To jest właśnie jeden z tak zwanych "najprostrzych makijaży świata"
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:12   #4926
magda_lena111
Rozeznanie

Cytat:
Zapomniałaś jeszcze wspomnieć o O bag Na temat torebek Korsa czy innych takich to mam chyba odmienne zdanie. Śmieszy mnie jak laseczki popylają autobusem z torebunia Korsa Jak kogoś stać na zakup takiej torebki to stać też na samochód i jego utrzymanie. Czy dobrze kminie ze YC to Yankee Candle? Mam dwa szampony Batiste, ponad rok temu kupiłam jak weszły na promo do Biedoronki, poleciałam jak głupia a tego za bardzo używać się nie da bo śmierdzi...

chyba żartujesz... zauważ, że to już nie te czasy, że ubiór świadczy o majątku lub to czym się dana osoba porusza...

Poza tym Kors to nie Hermes, żeby robić takie porównania...
magda_lena111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:13   #4927
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Nagram go właśnie. Już mnie wzięło na takie mocniejsze makijaże To jest właśnie jeden z tak zwanych "najprostrzych makijaży świata"
Mnie się podoba ten:https://www.youtube.com/watch?v=GUe1ce8ouCI
Piękny ten pigment na ruchomej powiece... Co to jest?

Edit: już wiem. Ale chyba już niedostępny

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-09-11 o 17:16
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 17:20   #4928
magda_lena111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
W jednym w filmików z pocztą. Dodatkowo krople były z zagranicy i ulotka po niemiecku. Zamknięte. Dużo osób zwróciło jej uwagę, że nigdy nie wykorzystałoby przysłanego przez obcą osobę leku, co Szusz w kolejnym filmie skomentowała, że nigdy by nie pomyślała o tym, że ktoś mógł zrobić jej krzywdę i że jest zdziwiona, że widzowie zwrócili na to uwagę.
yhym... a kilka paczek dalej -> paczka niespodzianka, która narobiła im duuuuużego bałaganu w aucie.... Takie właśnie ma zaufanie do widzów Szusz.... oj nierozważna ta dziewczyna....
magda_lena111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:21   #4929
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Mnie się podoba ten:https://www.youtube.com/watch?v=GUe1ce8ouCI
Piękny ten pigment na ruchomej powiece... Co to jest?

Edit: już wiem. Ale chyba już niedostępny
cop & copper z essence. Już ich nie widzę nigdzie. Kupiłam w Naturze z tych promocji z boku, w kubełkach. Niestety data ważności do maja 2016 tylko. Ale za 3.99zł to się skusiłam, ze względu na kolor.
Stary 2015-09-11, 17:23   #4930
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię, ale to stwierdzenie o torebce i o samochodzie było zbędne (i trochę bez sensu - nie każdy chce jeździć samochodem, nie każdy umie, nie każdy ma gdzie zaparkować i osobiście nie widzę sensu jeżdżenia samochodem po Krakowie i stania w korkach, gdy mogę wsiąść w autobus i słuchać muzyki, oglądać film, czy cokolwiek innego). I tak samo jak któraś mówiła 1000zł można szybko odłożyć choćby oszczędzając na samochodzie (paliwo, miejsca parkingowe, ubezpieczenie, ewentualne naprawy no i koszt samego samochodu).
A czy te wszystkie dziewczyny mają oryginalne Korsy to też nie jest takie pewne
Ja myślę, że nawet nie trzeba się silić na wyszukiwanie powodów - wystarczy, że kogoś zwyczajnie nie stać na samochód - to nie powienien być żaden wstyd.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Ilcia - świecisz jasno jak diament

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
chyba usta i ich Pusia

ale masakra...
Pomyślłam DOKŁADNIE to samo, chciałam napisać, zjeżdżam, a tu już napisane ;d
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:26   #4931
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
cop & copper z essence. Już ich nie widzę nigdzie. Kupiłam w Naturze z tych promocji z boku, w kubełkach. Niestety data ważności do maja 2016 tylko. Ale za 3.99zł to się skusiłam, ze względu na kolor.

Tak, tam można znaleźć czasem takie perełki Poszukam czegoś podobnego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 17:26   #4932
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

A rok temu kupiłam piękny płaszczyk khaki już w moim rozmiarze za 20zł, nowy. Także warto się czasem przełamać i zajrzeć do lumpa.
Lubię lumpeksy ale szybko się poddaję, gdy nie znajdę tego, co mnie interesuje. Ceny w sieciówkach to jest totalna groteska. Szczególnie jak przez chwilę skupimy się na procesie powstawania tych ciuchów oraz warunkach 'zatrudnienia' pracowników.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:30   #4933
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Lubię lumpeksy ale szybko się poddaję, gdy nie znajdę tego, co mnie interesuje. Ceny w sieciówkach to jest totalna groteska. Szczególnie jak przez chwilę skupimy się na procesie powstawania tych ciuchów oraz warunkach 'zatrudnienia' pracowników.
I tym, jak te rzeczy wyglądają po dwóch praniach...
Stary 2015-09-11, 17:31   #4934
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Moje skojarzenie to Jerzy Połomski. On chyba ma taki tupecik.
TAK! wiedziałam, że kogoś mi przypomina ten dzieciak
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:39   #4935
akna1102
Zadomowienie

Ilcia zachęciłaś mnie do zakupu podkładu. Fakt, że mam cerę mieszaną, ale chyba zaryzykuje, bo na razie nie mam innej opcji. Czy w rosmanie jest tylko ta nowa formuła, czy można znaleźć obie?? Jakiś loreal true match kosztuje teraz w rosmanie zł.42,99 czy to ten nowy?
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:39   #4936
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Po wczorajszym seansie na axn black (a jutro o 22:00 na axn spin) mogę polecić ten film: http://www.filmweb.pl/film/%C5%BByci...iu-2009-363364
Nie jest straszny, prawie nic dziwnego cyz obrzydliwego nam nie wyskakuje na środek ekranu ale trzyma w napięciu. Ciągle się zastanawiasz czy Anna żyje, czy ucieknie, czy zginie ktoś jeszcze, a jeśli tak to kto? Poza tym ja ubóstwiam Christinę Ricci. Jej uroda, niby niewinna zarazem mroczna, pasuje do takich ról. Przepiękny był z niej trup o ile to był trup Spoiler:

A makijaż do trumny jeszcze bardziej to podkreślił - pięknie podkreślone oczy i ładna szminka <3

Dodam jeszcze, że zachwyciły mnie głębokie kolory i ich artystyczne niemal połączenia oraz kontrast z białą skórą i jasnym, sterylnym gabinetem. Przyjemne dla oka doznania.
O, dzięki za info, będzie co oglądać dziś lub jutro wieczorem . Bo ja jestem totalnie thrillerowo-horrorowa, od chyba roku nie oglądam nic innego , nie wiem co mi odbiło. I już mi się repertuar kończy, a tego akurat nie widziałam . Marzy mi się horror w kinie, bo nigdy nie byłam. Teraz jest Sinister 2, a ja najbliższe kino mam oddalone o 50km i pociągi niekoniecznie pasują na wieczorne seanse. A jakoś żaden przedstawiciel płci męskiej się nie garnie żeby mnie zaprosić .

Nowy film u Nesji O ile lubię jej filmiki o żywieniu, to w roli modelki mnie nie przekonuje

Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:41   #4937
201607111004
Konto usunięte

Cały dzień przeżywam wczorajszy film. Przeczytałam kilka dłuższych wątków na filmwebie by dojść do ostatecznej teorii czy żyła czy nie. I nic to nie dało. Poza tym też warstwa psychologiczna filmu mnie przybiła, zaczęłam się zastanawiać nad życiem itp. Super film, naprawdę polecam After.Life. Na pewno jutro obejrzę powtórkę. Przede wszystkim chcę ze dwie sceny jeszcze raz zobaczyć by się upewnić czy to co widziałam naprawdę tam było.

I jeszcze wywiad z reżyserką:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...nicy.html?as=3

edit:

Zanetka, ale nie nastawiaj się, że będzie straszny. On jest dość mocno psychologiczny a przy tym trzyma w napięciu bo wciąż się zastanawiasz co tak naprawdę się wydarzyło i co jeszcze wydarzy. Każdy detal się liczy. Ludzie widzą pewną rzecz, piszą o niej na FW a kilka innych osób potrafi zaprzeczyć, że im się przywidziało. Podpowiem - obserwuj dokładnie zdjęcia na ścianie

To dziecko naprawdę ma takie włosy? Taki busz?

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-11 o 17:46
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:42   #4938
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
O tak, tak! Czekam na filmik! Wolę takie najprostsze makijaże świata, niż ciężkie u Maxi Ojj coś czuję, że będą zakupy
Stary 2015-09-11, 17:50   #4939
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

Zanetka, ale nie nastawiaj się, że będzie straszny. On jest dość mocno psychologiczny a przy tym trzyma w napięciu bo wciąż się zastanawiasz co tak naprawdę się wydarzyło i co jeszcze wydarzy. Każdy detal się liczy. Ludzie widzą pewną rzecz, piszą o niej na FW a kilka innych osób potrafi zaprzeczyć, że im się przywidziało. Podpowiem - obserwuj dokładnie zdjęcia na ścianie

Czytałam opis na filmwebie, to thriller/dramat więc się na straszydła nie nastawiam . No i to, że jest psychologiczny to akurat na plus, bo jednak nie przepadam za typową jatką, lubię filmy trzymające w napięciu .
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:50   #4940
morsmordre
sajkolidżist

Wątek wyleciał mi z subów i nie umiałam się dokopać

Dziewczyny, wiecie gdzie można dostać łańcuszek, który ostatnio nosi nissiax albo podobny? Ma go w najnowszym filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=vfqcl4V-kqk

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:54   #4941
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wiecie gdzie można dostać łańcuszek, który ostatnio nosi nissiax albo podobny? Ma go w najnowszym filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=vfqcl4V-kqk
to sie celebrytka nazywa, dostaniesz nawet na allegro czy u jubilerów
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:54   #4942
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
kocham lumpy, ostatnio kupuje tylko tam xD 90% moich ciuchów jest z lumpa, bo jestem za skąpa, zeby kupowac w normalnych cenach :"D dobra, przegięłam, 80%
w lumpie kupiłam moje ukochane jeansy, przedwczoraj byłam w Warszawce i poszłam do sklepu, z którego są kupic drugą parę... ponad 200zł, odpusciłam i stwierdziłam, ze zrobiłam biznes zycia xD

mam swój ulubiony lump w Gdansku, do którego chodze czesto, chce wypróbowac jeszcze jeden.
Ale tez, na bazarku w takim małym miasteczku obok moich rodziców sa stoiska "ze szmatami" JAKIE TAM SĄ SUPER RZECZY <3 mama mi praktycznie co tydzien cos kupuje <3
O matko, uwielbiam bazarki, jest tam też szajs, wiadomo, ale czasem można upolować naprawdę świetne rzeczy. Kupiłam sobie takie piękne, czarne botki za 20zł i żadne ulewy im niestraszne, są wykonane serio bardzo porządnie. Noga nie śmierdzi, nic się nie dzieje z nimi po roku użytkowania.
Cytat:
Zapomniałaś jeszcze wspomnieć o O bag Na temat torebek Korsa czy innych takich to mam chyba odmienne zdanie. Śmieszy mnie jak laseczki popylają autobusem z torebunia Korsa Jak kogoś stać na zakup takiej torebki to stać też na samochód i jego utrzymanie. Czy dobrze kminie ze YC to Yankee Candle? Mam dwa szampony Batiste, ponad rok temu kupiłam jak weszły na promo do Biedoronki, poleciałam jak głupia a tego za bardzo używać się nie da bo śmierdzi...
Heheszki. Proponuję wypraszać z tramwaju panie z droższymi torebkami. Będzie więcej samochodów na ulicach (szczególnie w takim już teraz pierońsko zatłoczonym Krakowie) i wszyscy będą szczęśliwi. Nie, nie mam Korsa.
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Zapraszam do Krakowa. Do centrum, a nawet do centrum Podgórza samochodem nie ma się co pchać. Zostawiasz samochód i śmigasz tramwajem, żadna ujma.

Cytat:
Nie nazwałabym tego biedotą :P Dla mnie po prostu są ważniejsze wydatki niż kupowanie torebek za takie pieniądze. OK może jakbym zarabiała 8tysięcy miesięcznie to by mi nie robiło różnicy ile ta torebka kosztowała ale przy moich marnych zarobkach to szczerze wole sobie na konto odłożyć na ślub żeby nie dziadować jak Madzik i potem odłożyć na wkład własny do kredytu na mieszkanie
Wydajmy kilkanaście tysięcy na wesele, liczmy gorąco, że się to zwróci w kopertach, żeby odłożyć na wkład własny do mieszkania. Priorytety w życiu tak bardzo, logika taka żelazna, podstawy do śmiania się z posiadaczek Korsów tak mocne.
Cytat:
Dobra dziewczyny nie obrażajcie się, powiedziałam tylko moje zdanie. Jak dla mnie tysiak to za dużo na torebkę. Może i jest z dobrego materiału ale tak jak już mówiłam, mam trochę inne priorytety w życiu
No jasne, Ty masz ambicje, cele w życiu, nie to co takie śmieszne paniusie z Korsem, które być może po prostu nie czują jazdy samochodem, no ale co ja tam wiem.
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Być może powinnam sobie darować dolewanie oliwy do ognia, przyznaję, ale nie cierpię zaglądania ludziom do portfela.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-09-11 o 17:55
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:56   #4943
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

A to nie są te celebrytki, dostępne w każdym jubilerze i na allegro (http://allegro.pl/listing/listing.ph...fas-1-3-0907)? Teraz jest tego zatrzęsienie, a ten Nissiax mogła zamówić z Etsy, bo pisała na blogu że biżuterię często tam kupuje.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 17:57   #4944
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
to sie celebrytka nazywa, dostaniesz nawet na allegro czy u jubilerów
Dzięki!

Wiem, że teraz jest tego pełno, ale przeglądałam te yesy i aparty i nie znalazłam podobnego

2017: 34
2018: 4

Edytowane przez morsmordre
Czas edycji: 2015-09-11 o 17:58
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 18:01   #4945
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

A to nie są te celebrytki, dostępne w każdym jubilerze i na allegro (http://allegro.pl/listing/listing.ph...fas-1-3-0907)? Teraz jest tego zatrzęsienie, a ten Nissiax mogła zamówić z Etsy, bo pisała na blogu że biżuterię często tam kupuje.
Pozłacana za 19 zł? Tombakiem chyba. Naprawdę coś pozłacanego może być takie tanie?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 18:03   #4946
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
O matko, uwielbiam bazarki, jest tam też szajs, wiadomo, ale czasem można upolować naprawdę świetne rzeczy. Kupiłam sobie takie piękne, czarne botki za 20zł i żadne ulewy im niestraszne, są wykonane serio bardzo porządnie. Noga nie śmierdzi, nic się nie dzieje z nimi po roku użytkowania.
jatezjatezjatez
utro jak bedzie ładna pogoda mam zamiar sie wybrac, bo u nas jest tylko w srody i w soboty ten bazarek
mam stamtąd mase perełek <3 czesc wlasnie ze szmat, czesc z normalnych stoisk a czesc z czesci targowiska opanowanej przez romów/bulgarów, którzy sprzedają tanie ciuchy, które, o dziwo, mają metki polskich producentów w wiekszosci. Kilka lat temu kupiłam sobie bluzo-narzutkę, która trzyma sie swietnie, a ostatnio widziałam ją w reserved w cenie 3x droższej
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 18:04   #4947
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Ilcia zachęciłaś mnie do zakupu podkładu. Fakt, że mam cerę mieszaną, ale chyba zaryzykuje, bo na razie nie mam innej opcji. Czy w rosmanie jest tylko ta nowa formuła, czy można znaleźć obie?? Jakiś loreal true match kosztuje teraz w rosmanie zł.42,99 czy to ten nowy?
Ja już starej wersji nigdzie nie widziałam(poza osiedlowymi drogeriami).

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
O tak, tak! Czekam na filmik! Wolę takie najprostsze makijaże świata, niż ciężkie u Maxi Ojj coś czuję, że będą zakupy
Dwa cienie i rozświetlacz
Stary 2015-09-11, 18:07   #4948
akna1102
Zadomowienie

Dzięki za odpowiedź Znów wydatek mnie czeka
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 18:08   #4949
diorentynka
Zadomowienie

Tag Sleeping Beauty u Katosu:

Uwielbiam takie usta. Nawet jeszcze ciemniejsze, czekoladowe
Stary 2015-09-11, 18:11   #4950
anjia
Zadomowienie

dziewczyny mamy wyniki badania kału Tadzika - nie ma pasożytów jeżeli wygląd kupy się nie poprawi będziemy robić znowu.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości